Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είτε έχει EDGE είτε 3G μπαίνει μέσω του GPRS στο Internet?

Αν εχει edge,θα μπει με edge.

Αν εχει απλο gprs,θα μπει με αυτο.

Aν εχει 3g,το iphone δε το καταλαβαινει οτι υπαρχει (δεν εχει τετοιο δεκτη) και θα μπει με το gprs.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λεω και γω... Για αυτό απόρησα που που είπες GPRS. Το iphone έχει EDGE, αλλά μπορεί να περιμένω την 3G version... Και εδώ στη Γερμανία για να το πουλάνε θα υποστηρίζει και EDGE φαντάζομαι το δίκτυο κανονικά... Απλά πρέπει να κοιτάξω αν και η Ο2 υποστηρίζει EDGE/3G, γιατί μπορεί να έχει μόνο η Telekom... Ευχαριστώ πάντως!

Δημοσ.
Βαζεις εναν συνδετηρα και πιεζεις αρκετα στην τρυπιτσα που εχει διπλα απο την εισοδο των ακουστικων.

Ευχαριστώ! Τα κατάφερα! Αυτό έκανα και πριν απλά ήθελε λίγη πίεση παραπάνω!

Δημοσ.

Επειδή αυτο το post είναι τεράστιο και δεν νομίζω οτι ειναι δυνατον να βρείς καποια πληροφορία, μπορεί καποιος να συνοψίσει σε 2 γραμμές τι είναι αυτα που πρέπει να προσέξεις στην αγορά του iphone? απο πλευράς χαρακτηριστικών και αν καποιος εχει καποιον ebay πωλητή να προτείνει δεν θα με χαλούσε.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Επειδή αυτο το post είναι τεράστιο και δεν νομίζω οτι ειναι δυνατον να βρείς καποια πληροφορία, μπορεί καποιος να συνοψίσει σε 2 γραμμές τι είναι αυτα που πρέπει να προσέξεις στην αγορά του iphone? απο πλευράς χαρακτηριστικών και αν καποιος εχει καποιον ebay πωλητή να προτείνει δεν θα με χαλούσε.

Ευχαριστώ

+1

PLZZZZ!!!

Δημοσ.

2 ερωτήσεις και από μένα.

1.Βάζω τα ελληνικά από mediaweb κανονικά αλλά δε έχει πουθενά επιλογή για Russia keyboard.Χρείαζεται να βάλω και κάτι άλλο;

2.Με αυτό το νέο πρόγραμμα που είναι εύκολο το ξεκλείδωμα σε 1.1.3 και 1.1.4 ,αξίζει να κάνω αναβάθμιση από 1.1.1;

Και αν ναι, ότι έχω περασμένο μέσα και οι διάφορες επιλογές μου θα κρατηθούν ή θα χαθούν στην αναβάθμιση;

Περιμένω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...