iNorganic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Επειδη ο πατερας μου θα παει Αμερικη σκεφτηκα να μου φερει ενα iphone. Μια διευκρινιση θα ηθελα για τις gift card. Μπορεις να βγαλεις καρτα με οσα λεφτα θελεις ή υπαρχουν συγκεκριμενες πχ τον 300-400 κτλ, αυτες δεν ειναι μονο για τα itunes?(στο site της apple δεν βγαζω ακρη) thnx.
ripper386 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδιά επειδή δεν έχω πολυ χρόνο να την ψάξω έχω την 1.1.1 με jailbreak κ.λ.π κομπλέ και έχω πολλες εξτρα εφαρμογές εγκατεστημένες μέσω installer.Επίσης έχω αλλάξει και το θέμα του sprinboard. Βρήκα την αναβάθμιση σε 1.1.3 που τρέχει ένα terminal στο mac μου είπε οτι το κινητό μου είναι ΟΚ για ανβαθμιση κατέβασε και τα πακέτα εκείνη τη στιγμή αλλά στο apply κώλωσα γιατί σκέφτηκα μη χάσω όλα αυτά που έχω κάνει install με τον installer. Μπορεί να μου πεί κάποιος υπεύθυνα αν θα έχω θέμα με την αναβάθμιση.Να προχωρήσω ή όχι. Thanks προκαταβολικά.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Από ότι λένε βελτιώθηκε όντως η ταχύτητα ανοίγματος πολλών εφαρμογών όπως και ο χρόνος εκκίνησης του τηλεφώνου. Γενικότερα δεν προσφέρει τίποτα νέο πέρα απο Bug fixes και ίσως κάποιες αλλαγές στο λειτουργικό για να δεχτεί τις νέες εφαρμογές μετά τη διάθεση του SDK. Για την ώρα αν κάνεις την αναβάθμιση και μετά τρέξεις το ziphone, το πιο πιθανό είναι να έχεις ένα jailbreaked iphone αλλά όχι unlocked. Περιμένουμε 2 μερες περίπου μέχρι να ξεκλειδώσει σωστά και μετά αναβαθμιζόμαστε αν είναι! Συμφωνώ κι εγώ με τη "συντηρητική" προσέγγιση. Στο κάτω-κάτω, μια χαρά είναι το iPhone μου με το 1.1.3, δεν θα πεθάνω αν περιμένω μερικές ημέρες να δω τι γίνεται με την 1.1.4. Άλλωστε η κυκλοφορία του SDK μετατέθηκε για το Μάρτιο (από τέλη Φεβρουαρίου), οπότε δεν υπάρχει λόγος να βιαστούμε. Ρε παιδιά επειδή δεν έχω πολυ χρόνο να την ψάξω έχω την 1.1.1 με jailbreak κ.λ.π κομπλέ και έχω πολλες εξτρα εφαρμογές εγκατεστημένες μέσω installer.Επίσης έχω αλλάξει και το θέμα του sprinboard.Βρήκα την αναβάθμιση σε 1.1.3 που τρέχει ένα terminal στο mac μου είπε οτι το κινητό μου είναι ΟΚ για ανβαθμιση κατέβασε και τα πακέτα εκείνη τη στιγμή αλλά στο apply κώλωσα γιατί σκέφτηκα μη χάσω όλα αυτά που έχω κάνει install με τον installer. Μπορεί να μου πεί κάποιος υπεύθυνα αν θα έχω θέμα με την αναβάθμιση.Να προχωρήσω ή όχι. Thanks προκαταβολικά. Δώσε βάση, ελπίζω αυτό που θα γράψω να βοηθάει στο δίλημμά σου: Το iPhone που έχω την τιμή να κατέχω, ήρθε σε έκδοση 1.1.2 από Αγγλία. Στο σπίτι του φίλου που μου το έφερε, το κάναμε downgrade σε 1.1.1 και μετά ακολουθήσαμε την (τότε) πεπατημένη για να "σπάσει" και να βρεθώ με την 1.1.3. Αυτά προ Ziphone. Κάποια στιγμή κάποια βλακεία πρέπει να έκανα και το iPhone μπήκε σε κατάσταση συνεχούς reboot. Τι να κάνω, τι να κάνω, το έβαλα σε restore mode (οπότε επανήλθε στην 1.1.2 την κλειδωμένη) και μέσω iTunes το αναβάθμισα σε 1.1.3. Στη συνέχεια, χωρίς κανένα πρόβλημα το έκανα jailbrake και unlock με το Ziphone και τώρα μου δουλεύει μια χαρά. Έχασα βέβαια τις εγκατεστημένες εφαρμογές μου αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Θέλω να πω ότι δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας για την αναβάθμιση σε 1.1.3, το Ziphone δουλεύει άψογα. Πρόσεχε όμως, μην αναβαθμίσεις σε 1.1.4 ακόμα, ας σιγουρευτούμε (όπως γράφουμε πιο πάνω) ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
dali13gr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 paredwse, το ziphone σου έκανε σωστό jailbreak? Γιατί κι εγώ από 1.1.2(από Αγγλία) αναβάθμισα σε 1.1.3 και στο τέλος μου έβγαλε ένα error. Κατά τ' άλλα λειτουργεί θαυμάσια. Επίσης διάβασα στο greek-iphone ότι το ziphone δεν κάνει καλό jailbrake στην 1.1.3. Πως μπορώ να ελέγξω αν όντως είναι jailbroken?
haHa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Πως μπορώ να ελέγξω αν όντως είναι jailbroken? Απλα κοιτας αν εχει την εφαρμογη installer.
dali13gr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Α, αυτό ήταν; Installer έχω κι έχω εγκαταστήσει και εφαρμογές, αλλά... δεν μου τις εμφανίζει όλες στο board. Ξέρεις μήπως γιατί; Επειδή ίσως είναι για άλλη έκδοση firmware? Σίγουρα κάπου θα έχει αναφερθεί, αλλά είναι πολλές οι σελίδες, Άρη
haHa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Α, αυτό ήταν; Installer έχω κι έχω εγκαταστήσει και εφαρμογές, αλλά... δεν μου τις εμφανίζει όλες στο board. Ξέρεις μήπως γιατί; Επειδή ίσως είναι για άλλη έκδοση firmware? Σίγουρα κάπου θα έχει αναφερθεί, αλλά είναι πολλές οι σελίδες, Άρη Ναι αυτο ηταν! Μπορει μερικες εφαρμογες να μην στις εμφανιζει στο board ,γιατι πολυ απλα να μην εχουν εικονιδιο. Δηλαδη να ειναι εφαρμογες που απλα δινουν καποιες εξτρα δυνατοτητες χωρις να εμφανιζονται στο board.Πχ τα ελληνικα .
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 paredwse, το ziphone σου έκανε σωστό jailbreak? Γιατί κι εγώ από 1.1.2(από Αγγλία) αναβάθμισα σε 1.1.3 και στο τέλος μου έβγαλε ένα error. Κατά τ' άλλα λειτουργεί θαυμάσια.Επίσης διάβασα στο greek-iphone ότι το ziphone δεν κάνει καλό jailbrake στην 1.1.3. Πως μπορώ να ελέγξω αν όντως είναι jailbroken? Τουλάχιστον σε εμένα, μια χαρά jailbrake έκανε στην 1.1.3 το Ziphone. Δουλεύει άψογα, πέρασα τα ελληνικά του kalantz και όλα δουλεύουν άψογα. Όσο για τις εφαρμογές, είναι αυτό που σου λέει το μέλος haHA, μερικές εφαρμογές απλώς δεν έχουν εικονίδιο: τα ελληνικά, το BSD subsystem και παρόμοιες εφαρμογές "συστήματος" δεν χρειάζονται εικονίδιο, ενσωματώνονται απ'ευθείας στο λειτουργικό. Αφού λοιπόν έχεις Installer στο τηλέφωνό σου, μη σε ανησυχεί. Χαλάρωσε κι απόλαυσέ το. Με γειά!
anthony_crete Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδια δεν υπαρχει κανενας τροπος να κανουμε backup το iphone?? Τις ρυθμισεις και τις εφαρμογες. Καθε φορα που κανουμε restore πανε ολα στραφι. Πρεπει να αλλαξω ωρες να βαλω ξυπνητηρια να βαλω ενα καρο προγραμματα. Οσων αφορα την εκδοση 1.1.4 διαβασα καποια εκπληκτικα πραγματα που δεν ξερω εαν ισχυουν τελικα! flash player, clipboard [copy-paste text], mini file manager [official λογικα] και διαφορα αλλα. δειτε εδω: http://digg.com/apple/iPhone_1_1_4_Features_from_Orange_France και εδω:http://www.hardmac.com/news/2008-02-18/#7797 παρολα αυτα δεν εχω βρει καποιον να τα επιβεβαιωνει.... Εχει κανεις σας 1.1.4? Παντως δεν εχω βρει κανενα που να επιβεβαιωνει τα παραπανω. Λογικα οταν βγει το SDK θα εχουμε και το 1.1.5 firmware?? Γιατι για να γινουν τα απαραιτητα ωστε να βλεπουμε το τηλεφωνο σαν δισκο (που ειναι και το κυριοτερο του SDK αποτι εχω καταλαβει, πρεπει να αλλαξει λειτουργικο, σωστα?) Διορθωστε με αν κανω λαθος, παντως εγω ετσι τα καταλαβαινω τα πραγματα! PS: βλεπω ολο το insomnia team με ενα iphone στο χερι εχει καταληξει!! χεχε
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδια δεν υπαρχει κανενας τροπος να κανουμε backup το iphone?? Τις ρυθμισεις και τις εφαρμογες. Καθε φορα που κανουμε restore πανε ολα στραφι. Πρεπει να αλλαξω ωρες να βαλω ξυπνητηρια να βαλω ενα καρο προγραμματα. Οσων αφορα την εκδοση 1.1.4 διαβασα καποια εκπληκτικα πραγματα που δεν ξερω εαν ισχυουν τελικα! flash player, clipboard [copy-paste text], mini file manager [official λογικα] και διαφορα αλλα. δειτε εδω: http://digg.com/apple/iPhone_1_1_4_Features_from_Orange_France και εδω:http://www.hardmac.com/news/2008-02-18/#7797 παρολα αυτα δεν εχω βρει καποιον να τα επιβεβαιωνει.... Εχει κανεις σας 1.1.4? Παντως δεν εχω βρει κανενα που να επιβεβαιωνει τα παραπανω. Λογικα οταν βγει το SDK θα εχουμε και το 1.1.5 firmware?? Γιατι για να γινουν τα απαραιτητα ωστε να βλεπουμε το τηλεφωνο σαν δισκο (που ειναι και το κυριοτερο του SDK αποτι εχω καταλαβει, πρεπει να αλλαξει λειτουργικο, σωστα?) Διορθωστε με αν κανω λαθος, παντως εγω ετσι τα καταλαβαινω τα πραγματα! PS: βλεπω ολο το insomnia team με ενα iphone στο χερι εχει καταληξει!! χεχε Μην εμπιστεύεσαι τις διάφορες φήμες (στη συγκεκριμένη περίπτωση ενός πωλητή της Orange Γαλλίας): διάβασέ τι συμβαίνει από ανθρώπους που το έχουν ήδη: http://forums.appleinsider.com/showthread.php?s=&threadid=84757 Πάντως ούτε υποστήριξη Flash υπάρχει ούτε File Manager. Και γιατί να υπάρχει άλλωστε; Υποτίθεται ότι το 1.1.4 βγήκε για να υποστηρίξει το επερχόμενο SDK. Οπότε, λογικά, δεν θα χρειαστεί 1.1.5...
Steven Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μια ερώτηση προς τους Iphone surfers: Θέλω και εγώ ως καλός άνθρωπος ένα iphone, έχω και άκρες στην USA, είμαι και Γερμανία...όλα καλα. Το θέμα είναι ότι άμα το πάρω κανονικά από την Telekom θέλουν να τους δίνω 50 ευρώ πάγιο το μήνα και προφανώς, όχι δεν είμαι τρελός... Κοιταξα λοιπόν τα data plans άλλων εταιρειων και μου φαίνονται πολύ λογικά.. Η ερώτηση είναι εσείς που χρησιμοποιείτε το iphone πόσα MB κατεβάζετε περίπου το μήνα? Έχει μέσα το κινητό μετρητή ώστε να ξέρουμε τι μας γίνεται, μιας και άμα ξεπεράσεις το όριο έστω και για ένα MB φεύγουν τα ευρώ για πλάκα.. Μιλάμε πάντα για λογική χρήση, mails και internet... Έχει η 02 δυο ωραια προγράμματα> το ένα έχει 200ΜΒ το μήνα με 10 ευρώ και το άλλο 5000ΜΒ με 25 ευρώ το μήνα... Φτάνουν τα 200?
haHa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Η ερώτηση είναι εσείς που χρησιμοποιείτε το iphone πόσα MB κατεβάζετε περίπου το μήνα? Έχει μέσα το κινητό μετρητή ώστε να ξέρουμε τι μας γίνεται, μιας και άμα ξεπεράσεις το όριο έστω και για ένα MB φεύγουν τα ευρώ για πλάκα.. Μιλάμε πάντα για λογική χρήση, mails και internet... Έχει η 02 δυο ωραια προγράμματα> το ένα έχει 200ΜΒ το μήνα με 10 ευρώ και το άλλο 5000ΜΒ με 25 ευρώ το μήνα... Φτάνουν τα 200? Ναι, για λογικη χρηση φθανουν τα 200mb. Και ναι , εχει ξεχωριστο μετρητη για το gprs.
Steven Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Είτε έχει EDGE είτε 3G μπαίνει μέσω του GPRS στο Internet?
soiramk Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδία τελικά μπορείς ή όχι να το πάρεις απο US με μετρητά? Αν γίνεται μόνο με πιστωτική, αυτή πρέπει να είναι Αμερικανική(διεύθυνση κτλ) ή και μια pre-payed απο Ελλάδα?
sigio22 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 γει χαρα... εχς ενα προβλημα...εχω itunes 7.4 οταν εκανα uptade για την 7.6.1... δεν μου επαιζαν τα itunes...οποτε no ZiPhone κ δεν μπορω να το αναβαθμισω στην 1.1.3... αντιμετοπιζει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα.... η να δοκιμασω απο 7.4 με το ZiPhone... help....το γυρισα δτην 7.4 το itunes...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.