dali13gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Αντε σε καλη μερια ! Τωρα πρεπει να βρω και γω καποιον να μου το φερει απο κει !! LOL ! Thanks Παρεμπιπτόντως, μήπως ξέρει κανείς που βρίσκουμε αντάπτορα για την αγγλική πρίζα, online?
papadakn Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Τι εννοείς όταν λες "ομαδοποιημένες στα Αγγλικά;" Γιατί κι εγώ παρέλαβα σήμερα το δικό μου από Αγγλία(ευχαριστώ, ευχαριστώ ) και το έκανα update σε 1.1.3 από 1.1.2. Οι ελληνικές επαφές μου, φαίνονται ανά γράμμα, ομαδοποιημένες και όχι όλες μαζί. Εδώ να πω ότι έχω περάσει το ελληνικό πακέτο από το greek-iphone. ίσως να οφείλεται στο πακέτο του greek-iphone. Στο δικό μου (1.1.3) έχει ομαδοποιημένες τις επαφές που είναι με αγγλικούς χαρακτήρες και χύμα στο τέλος (στην ομάδα 123) τις ελληνικές. Έχω ελληνικά αλλά απο το free πακετό του kalatz (mediaweb). Έχω κάνει κάτι λάθος?
zeremefico Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 ίσως να οφείλεται στο πακέτο του greek-iphone. Στο δικό μου (1.1.3) έχει ομαδοποιημένες τις επαφές που είναι με αγγλικούς χαρακτήρες και χύμα στο τέλος (στην ομάδα 123) τις ελληνικές. Έχω ελληνικά αλλά απο το free πακετό του kalatz (mediaweb). Έχω κάνει κάτι λάθος? Και γω έχω το ίδιο πρόβλημα.Χρησιμοποιώ το πακετό του kalatz.
pataridis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Έχω το ίδιο πρόβλημα...δεν βλεπω το installer στο Home Screen. Τι πρέπει να κάνω για να το επαναφέρω? Eγώ τoυ ξαναπέρασα το jailbreak για 1.1.2 από πάνω και μου έβγαλε τις τελείες με τα sliders και μετακινήθηκα στη 2η οθόνη όπου είναι και ο installer.
mixalisss Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 εχουμε μαθει τιποτσ γισ το σν θσ βγει τελικα iphone 3g και ποτε υπολογιζεται να μας ερθει στο ελλαντα η εστω στο εξωτερικο και ας το τσιμπησουμε κ απο εκει... ευχαριστω
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 εχουμε μαθει τιποτσ γισ το σν θσ βγει τελικα iphone 3g και ποτε υπολογιζεται να μας ερθει στο ελλαντα η εστω στο εξωτερικο και ας το τσιμπησουμε κ απο εκει...ευχαριστω Το iPhone 3G δεν έχει ανακοινωθεί στο εξωτερικό (πόσο μάλλον στην Ελλάδα, όπου κανονικά δεν κυκλοφορεί ούτε το κανονικό). Διάφορες φήμες λένε ότι ίσως ανακοινωθεί τον Ιούνιο 2008 αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο...
Steven Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Στην Ελλάδα απότι εχω καταλάβει δεν έχουμε EDGE σωστά? Οπότε δεν προκειται έτσι κι αλλιώς να κυκλοφορήσει το υπαρχον μοντέλο...
JimGer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας!Ειμαι αυτην την στιγμή Γερμανία και θέλω να αγοράσω ενα iphone απο US!Λεω απο εκεί γιατί εχω άτομο να το πάρει απο την apple και να μου το στειλει!Μπορει να μου πει κανείς αν έχει και η Γερμανία τελωνείο?Γιατι αν έχει δεν αξίζει αλλα αν δεν έχει και μπορώ να το περάσω μετα στην Ελλάδα θα ειναι super!Παρακαλώ όποιος ξέρει σίγουρα ας μου στείλει ενα ps,για να ειναι σιγουρο οτι θα το δώ καθώς μπαινω απο νετ καφε και δεν εχο πολυ χρονο για σερφαρισμα!!!Ευχαριστώ πολύ...
ilion198 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 επειδή παιδιά έχω βρεί και εγώ μια άκρη απο αμερική.όποιος ξέρει τι παίζει με το τελωνίο ας στείελι ένα μήνυμα να ενημερώσει!
zuratharamon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Από Ευρωπαική Ενωση ΔΕΝ παίζει τελωνείο! Όσο απο Αμερική, εμένα μου ήρθε χθές, δεν πέρασε τελωνειο, αλλα ο αμερικα τύπος το εστειλε Gift και με αξια ΠΟΛΥ μικροτερη από την πραγματική -------------------- Ερώτηση!!! Έκανα ziphone χθες, πέρασε 1.1.2 έκδοση, κι έχω το γνωστό θέμα με το πληκτρολόγιο που εξαφανίζετε. Ωραία, να περάσουμε appsupport patch 1.1.2 από το iclarified. Λέει ότι πρέπει πρώτα να βάλω BSD Subsystem. Μια χαρά, το κατεβάζει και το εγκαθιστά. Πάμε για το appsupport, failed to dowload, ΟΣΕΣ φορές κι αν δοκίμασα να το κάνω! Καμμιά ιδέα!?
zuratharamon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Επίσης, για το τελωνείο να πώ, να ΜΗΝ βάλει την απόδειξη μέσα και να τη στείλει χωριστά
philkal_77 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά καλησπέρα Έχω την 1.1.3. (original-ξεκλειδωμένη με ziphone) και σήμερα που το σύνδεσα με το itune μου ζήτησε να κατεβάσω την 1.1.4 (όπως και έκανα) αλλ'α δεν την εγκατέστησα. Έχω δύο ερωτήσεις. Ξέρει κάποιος αν έχει ουσιαστικές αλλαγές απο την 1.1.3. και δεύτερον σε περίπτωση εγκατάστασης θα ξανακλειδώσει ? Σας ευχαριστώ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά καλησπέρα Έχω την 1.1.3. (original-ξεκλειδωμένη με ziphone) και σήμερα που το σύνδεσα με το itune μου ζήτησε να κατεβάσω την 1.1.4 (όπως και έκανα) αλλ'α δεν την εγκατέστησα. Έχω δύο ερωτήσεις. Ξέρει κάποιος αν έχει ουσιαστικές αλλαγές απο την 1.1.3. και δεύτερον σε περίπτωση εγκατάστασης θα ξανακλειδώσει ? Σας ευχαριστώ Απ' ότι λέγεται, η 1.1.4 απλώς διορθώνει μερικά bugs - χωρίς να διευκρινίζεται επισήμως ποιά bugs αφορά. Στο forum του AppleInsider διάβασα ότι η έναρξη του video έχει βελτιωθεί. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι απαραίτητη η αναβάθμιση, ιδίως όταν το επίσημο ziphone blog λέει "περιμένετε λίγο να το δοκιμάσω".
philkal_77 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Απ' ότι λέγεται, η 1.1.4 απλώς διορθώνει μερικά bugs - χωρίς να διευκρινίζεται επισήμως ποιά bugs αφορά. Στο forum του AppleInsider διάβασα ότι η έναρξη του video έχει βελτιωθεί. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι απαραίτητη η αναβάθμιση, ιδίως όταν το επίσημο ziphone blog λέει "περιμένετε λίγο να το δοκιμάσω". Σε ευχαριστώ πολύ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Απ' ότι λέγεται, η 1.1.4 απλώς διορθώνει μερικά bugs - χωρίς να διευκρινίζεται επισήμως ποιά bugs αφορά. Στο forum του AppleInsider διάβασα ότι η έναρξη του video έχει βελτιωθεί. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι απαραίτητη η αναβάθμιση, ιδίως όταν το επίσημο ziphone blog λέει "περιμένετε λίγο να το δοκιμάσω". Από ότι λένε βελτιώθηκε όντως η ταχύτητα ανοίγματος πολλών εφαρμογών όπως και ο χρόνος εκκίνησης του τηλεφώνου. Γενικότερα δεν προσφέρει τίποτα νέο πέρα απο Bug fixes και ίσως κάποιες αλλαγές στο λειτουργικό για να δεχτεί τις νέες εφαρμογές μετά τη διάθεση του SDK. Για την ώρα αν κάνεις την αναβάθμιση και μετά τρέξεις το ziphone, το πιο πιθανό είναι να έχεις ένα jailbreaked iphone αλλά όχι unlocked. Περιμένουμε 2 μερες περίπου μέχρι να ξεκλειδώσει σωστά και μετά αναβαθμιζόμαστε αν είναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.