NiCk_ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια μια ερώτηση .. Ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω το iPhone μου να φαίνετε έτσι όταν με πέρνουν τηλέφωνο ( με την μικρή φωτογραφία πάνω δεξιά )
tempo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Οντως! Και τώρα τοσο εχει .. http://store.apple.com/Apple/WebObjects/ukstore.woa/wa/RSLID?nnmm=browse&mco=3587D031&node=home/shop_iphone/family/iphone Δηλ. πάω, βγάζω μια gift card το αγοράζω και φευγω.. so simple ? Παραγγελια μεσω νετ απο uk με πιστωτικη δεν γινεται ?! είναι τόσο απλό? Το τηλέφωνο έχει 269λίρες άλλα σε δεσμεύουν και με 18μηνο συμβόλαιο με την εταιρεία κινητής O2 έτσι δεν είναι? (για Αγγλία μιλάω)
dali13gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Όχι δεν είναι έτσι. Το συμβόλαιο το κάνεις μετά, μέσω iTunes. Και φυσικά... δεν το κάνεις.
Deos24 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Όχι δεν είναι έτσι. Το συμβόλαιο το κάνεις μετά, μέσω iTunes. Και φυσικά... δεν το κάνεις. Ισχύει και για Αγγλία αυτό;;; Γιατί νόμιζα ήταν μόνο για Αμερική...
dali13gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Και για Αγγλία και για Αγγλία. Αύριο έρχεται το δικό μου
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 /αδεια ορκομωσιας mode on:-D @mosss:HAL εσυ εχεις συνδεση στο internet με vodafone και δουλευει στο iphone?? Αν ναι ποσο πληρωνεις??? διοτι ο gi0 ειχε πει πως δεν υπαρχει λυση ακομα για internet στο iphone (εκτος απτο wireless lan φυσικα) Δεν ειχα πει πως δεν παιζει internet με διαφορετικο τροπο boy;) Eιχα πει πως δεν παιζει το wind plus απο την wind το οποιο ειναι 3.5?/μηνα browsing.Βεβαια δεν ξερω τι παιχτηκε τις τελευταιες 2 βδομαδες που απουσιαζω. Οτιδηποτε αλλο παιζει κανονικα(ειτε με καποιο πειραγμα στους proxy) με τις αντιστοιχες χρεωσεις φυσικα. Μερικα pm που ειχα (μαζι με το δικο σου boy)θα απαντησω απο αυριο
anthony_crete Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 @NiCk_: Λογικα αν βαλεις φωτο στις επαφες σου θα στο δειχνει ετσι. 1)Ξερει κανεις αν παιζει το wind plus με 3.5 ευρα το μηνα? 2) Εκανα απο iclarified install το appsupport 1.1.3 αλλα δε λεει να δουλεψει για κανενα λογο στις επαφες μου!!!ολες τις δειχνει με +30 απο μπροστα και δεν ξερω ποιος μου στελνει μηνυμα ποιος παιρνει τηλεφωνο, χαμος!!!! 3) Το πληκτρολογιο δεν γινεται να το κανω να γραφει μικρα ελληνικα και οχι CAPS LOCK ελληνικα? PS: εχει ενας φιλος μου wind plus, αν μπορειτε πειτε μου πως να το ρυθμισω (τι proxy να βαλω κλπ) και θα δω αν δουλευει και αναλογως θα σας ενημερωσω!! PS2: Παντως οι τιμες στο apple store δεν εχουν πεσει οπως ειχαν προαναγγειλει στο engadget και σε κατι αλλα.. PS3: Ξερετε εαν με τον ερχομο του sdk ανοιξει ο δρομος για application για copy-paste σε text??
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 @NiCk_:Λογικα αν βαλεις φωτο στις επαφες σου θα στο δειχνει ετσι. Δεν βγαινει ετσι αν βαλεις φωτο στις επαφες. PS: εχει ενας φιλος μου wind plus, αν μπορειτε πειτε μου πως να το ρυθμισω (τι proxy να βαλω κλπ) και θα δω αν δουλευει και αναλογως θα σας ενημερωσω!! Δεν λειτουργει το wind plus,το δοκιμασα με ξανα(με πειραγμενο preferences.plist για τo wind plus)αλλα τζιφος και παλι.
elliot Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 ΚΑΛΗΜΕΡΑ .ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΠΕΡΑΣΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΟ IPHONE ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΕΜΙΣE ΤΟ HOME SCREEN .Ο INSTALLER ΠΟΥΘΕΝΑ ...ΕΙΝΑΙ FIRMWARE 1.1.2 ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ IBRICK(ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ JAILBREAKED) ΟΥΤΕ ΜΕ WIFI ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ SSH) ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ROOTS. ΟΥΤΕ SUMMERBOARD ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΦΟΥ Ο INSTALLER ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ BUTTONS TOY ΗΟΜΕ SCREEN. ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ 1.1.3 ΜΕ IBRICK 1.1.3 ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΙNSTALLER ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ .... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Έχω το ίδιο πρόβλημα...δεν βλεπω το installer στο Home Screen. Τι πρέπει να κάνω για να το επαναφέρω?
elliot Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μία ακόμα ερώτηση - Έχω 1.1.2 ΟΤΒ unlocked με ziphone 1.0. Γίνεται να πάω σε 1.1.3 ή θα έχω προβλήματα?
anthony_crete Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δεν λειτουργει το wind plus,το δοκιμασα με ξανα(με πειραγμενο preferences.plist για τo wind plus)αλλα τζιφος και παλι. fuck again... Ρε man δες λιγο αυτο το appsupport απο iclarified! Γιατι δε μου δουλευει το μαμημενο???? Σε σας σε 1.1.3 σας δουλευει κανονικα η αναγνωριση? Δηλαδη σε τηλεφωνα στον καταλογο που δεν εχετε μπροστα 0030 η +30 αλλα το τηλ ειναι τησ μορφης 6942χχχχχχ παιζει οκ η αναγνωριση? Και κατι τελευταιο. Οι επαφες ειναι στα ελληνικα. Ομως στην λιστα με τις επαφες, δεξια εχει τα λατινικα γραμματα: Γινεται να τα κανουμε καπως ελληνικα? Ευχαριστω. PS: Gi0 πες ρε αγορι μου στο λοχαγο/τι σκτ εχεις να σου δινει περισσοτερες αδειες μπας κ βγαλουμε ακρη με το κωλοτηλεφωνο!!! we need u! edit: gi0 δοκιμασες με κανενα proxy program απο installer?
papadakn Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 το δικό μου, 1.1.2 ootb με περασμένο 1.1.3 απο ziphone βλέπει κανονικά τις επαφές όταν με καλούν. Έχω περάσει το fix απο το mediaweb. Επαφές πάντως έχω και με ελληνικά και με αγγλικά καθώς δεν έχω καταλήξει αν προτιμώ να τις έχω ομαδοποιημένες (αγγλικά) ή στα ελληνικά αλλά όλες μαζί.
dali13gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Τι εννοείς όταν λες "ομαδοποιημένες στα Αγγλικά;" Γιατί κι εγώ παρέλαβα σήμερα το δικό μου από Αγγλία(ευχαριστώ, ευχαριστώ ) και το έκανα update σε 1.1.3 από 1.1.2. Οι ελληνικές επαφές μου, φαίνονται ανά γράμμα, ομαδοποιημένες και όχι όλες μαζί. Εδώ να πω ότι έχω περάσει το ελληνικό πακέτο από το greek-iphone.
anthony_crete Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Εαν βαλω το fix και απο iclarified και απο mediaweb πειραζει?? Σε εσας εμφανιζει μονο τις επαφες που ειναι αποθηκευμενες στον τηλεφωνικο καταλογο με +30 απο μπροστα????Γιατι αυτες μου τις δειχνει και εμενα... Μην παλευω αδικα... Εδω και μια βδομαδα, βαζω και βγαζω τα fixes...
MrTryANalyzer Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Τι εννοείς όταν λες "ομαδοποιημένες στα Αγγλικά;" Γιατί κι εγώ παρέλαβα σήμερα το δικό μου από Αγγλία(ευχαριστώ, ευχαριστώ ) και το έκανα update σε 1.1.3 από 1.1.2. Οι ελληνικές επαφές μου, φαίνονται ανά γράμμα, ομαδοποιημένες και όχι όλες μαζί. Εδώ να πω ότι έχω περάσει το ελληνικό πακέτο από το greek-iphone. Αντε σε καλη μερια ! Τωρα πρεπει να βρω και γω καποιον να μου το φερει απο κει !! LOL !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.