Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@mosss:

Βαλε το iworld μπορει να φτιαξει.

HAL εσυ εχεις συνδεση στο internet με vodafone και δουλευει στο iphone?? Αν ναι ποσο πληρωνεις???

διοτι ο gi0 ειχε πει πως δεν υπαρχει λυση ακομα για internet στο iphone (εκτος απτο wireless lan φυσικα)

Γενικα υπαρχει καμια αξιολογη προσφορα???? Αυτο το απεριοριστο που διαφημιζε η wind με 3.5 το μηνα??? Δουλευει με iphone? Και επισης, ειναι απεριοριστο? Γιατι νομιζω καπου εχει παρει το ματι μου πως εχει οριο λεει (fair usage policy). Αρκετα μεγαλο βεβαια αλλα αμα βλεπεις video απο youtube....τιποτα δεν ειναι αρκετα μεγαλο!! :P

ευχαριστω

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
@mosss:

HAL εσυ εχεις συνδεση στο internet με vodafone και δουλευει στο iphone?? Αν ναι ποσο πληρωνεις???

διοτι ο gi0 ειχε πει πως δεν υπαρχει λυση ακομα για internet στο iphone (εκτος απτο wireless lan φυσικα)

Γενικα υπαρχει καμια αξιολογη προσφορα???? Αυτο το απεριοριστο που διαφημιζε η wind με 3.5 το μηνα??? Δουλευει με iphone?

ευχαριστω

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μεταφέρεις το νούμερό σου σε cosmote(αν δεν είσαι ήδη εκεί) και να προσθέσεις στο νούμερό σου το πακέτο gprs των 200ΜΒ για 13? ή των 5GB για 30?.

Μόνο η cosmote το προσφέρει...

Δημοσ.
@mosss:

Γενικα υπαρχει καμια αξιολογη προσφορα???? Αυτο το απεριοριστο που διαφημιζε η wind με 3.5 το μηνα??? Δουλευει με iphone?

ευχαριστω

'Εχω βάλει ένα πρόγραμμα της vodafone με 3.5 ευρώ το μήνα για 1mb/ημέρα. Για τη περίπτωση μου που θέλω να κατεβάζω μόνο τα email είναι μια χαρά. 'Αλλωστε το να προσπαθήσεις να σερφάρεις είναι μια επίπονη διαδικασία με τη πάναργη σύνδεση του gprs και σίγουρα ακριβή. Θυμάμαι το πρώτο μήνα που είχα το iphone, μου ήρθε ο λογαριασμός από vodafone και με χρέωνε 40 ευρώ για 8mb που είχα κατεβάσει !!!

Δημοσ.

καλα ρε HAL εννοειται πως εαν δεν εχεις ειδικη προσφορα-συμβολαιο δεν αγγιζεις το internet, αλλιως σε γδερνουν κανονικα! Ειδικα αμα εχεις συνδεση και δεν ξερεις τι σου χρεωνουν!! Αστα...

Αυτο με το wind non stop plus ρε παιδια δεν παιζει?? To εχει ενα παιδι που ξερω στο Ν75 και δουλευει μια χαρα αποτι λεει. Αλλα θα δουλευει στο youtube του iphone? Και επισης ξερετε αν ειναι πραγματικα απεριοριστο η εχει τα γνωστα Fair usage policy??

PS: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=146028 Για να στελνουμε δωρεαν SMS μεσω ιντερνετ!

Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ .ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΠΕΡΑΣΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΟ IPHONE ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΕΜΙΣE ΤΟ HOME SCREEN .Ο INSTALLER ΠΟΥΘΕΝΑ ...ΕΙΝΑΙ FIRMWARE 1.1.2 ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ IBRICK(ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ JAILBREAKED) ΟΥΤΕ ΜΕ WIFI ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ SSH) ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ROOTS. ΟΥΤΕ SUMMERBOARD ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΦΟΥ Ο INSTALLER ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ BUTTONS TOY ΗΟΜΕ SCREEN. ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ 1.1.3 ΜΕ IBRICK 1.1.3 ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΙNSTALLER ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ .... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟ ΕΨΑΧΝΑ 4-5 ΩΡΕΣ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ OK. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΩΡΑ. ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ 1.1.3 Ή ΘΑ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ.

Δημοσ.
Ρε παιδιά...ας βοηθήσει όποιος μπορεί!!!Έχω us iphone version 1.1.2 με turbo sim!Εδώ και 5 μέρες δεν μπορώ να στείλω μήνυμα.Με το που πατάω send μου βγάζει error sending message και στο καπάκι sim locked, ok η unlock (λες και δεν έχω βάλει pin) και αμέσως μετά μια μαύρη οθόνη που λέει internal error.call hotline!!!Απλά πατάω cancel σαυτή την οθόνη και με βγάζει κανονικά στο μενού!!!Δεν έχω βάλει ελληνικό πληκτρολόγιο η κάτι τέτοιο!!!

Δοκίμασα το i world αλλά τίποτα!!!Κάποια άλλη ιδέα!!!!

Δεν μπορώ να μην στέλνω μηνύματα...Help!!!

Δημοσ.
Δοκίμασα το i world αλλά τίποτα!!!Κάποια άλλη ιδέα!!!!

Δεν μπορώ να μην στέλνω μηνύματα...Help!!!

Μπορεί να μη κάνει καλή επαφή η turbosim. Οπότε βγάλτην μιας και είναι άχρηστη τώρα, αναβάθμισε μέσω itunes σε 1.1.3 και τρέξε το πρόγραμμα για το πλήρες σπάσιμο που γράφουμε στο wiki

Δημοσ.

Ποια ειναι η διαδικασια αν πάω ή βρω ενα τροπο να παραγγειλω αγορασω το iphone από Αγγλια ?

Υπάρχει κάτι το οποιο πρεπει να προσέξω ?

Το εχει αγοράσει κανεις απο London ????

Δημοσ.

Ναι, την Κυριακή το περιμένω εγώ από Αγγλία! Ευτυχώς έχω φίλους που κάνουν ταξίδια! Δεν χρειάζεται να προσέξεις τίποτα, απλά πας στο Apple Store και το τσιμπάς.

Α! Στο Apple Store, δεν μπορείς να πληρώσεις μετρητά! :confused: Λύθηκε όμως αυτό, απλά βγάζοντας μια Gift Card από εκεί και στο καπάκι την χρησιμοποιείς για την αγορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...