dk1210 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Για vodafone πηγαίνεις στο settings > general > network > edge και βάζεις στο apn το internet.vodafone.gr Ωραίος! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! κανείς για cosmote? επίσης... mms για vodafone/cosmote? υπάρχουνε ρυθμίσεις?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δεν υποστηρίζονται (τουλάχιστον όχι ακόμα) MMS οπότε δεν υπάρχουν ρυθμίσεις.
luxury_john Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 swirlyMMS θα το βρεις στον installer
charoui Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Πρόβλημα!! και αρκετά μεγάλο... το iphone σταμάτησε να κάνει sync τα bookmarks του safari... επιλέγω το sync bookmarks από το itunes,δείχνει κανονικά ότι κάνει sync κτλ αλλα τα bookmarks δεν αλλάζουν στο iphone καμια ιδέα?
-NetHawk- Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 @anthony_crete:1)Δοκιμασε αντι για 0030 να βαλεις μπροστα +30. 2)Προβλημα με τα ringtones δεν υπαρχει.Ακολουθησε τις οδηγιες εδω: http://www.hackthatphone.com/113/iphone_editing_ringtones_windows.html Μονο που οταν τελικα βρεις το αρχειο .m4a μετονομασε το σε .m4r. Τελος βαλτο μεσα στον φακελο /Library/Ringtones.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 swirlyMMS θα το βρεις στον installer Δεν είναι ακόμα λίγο πρώιμο; Δεν μπορείς να λάβεις MMS αλλά μόνο να στείλεις και δεν δέχεται παρά μόνο εικόνες (όχι ήχο ή βίντεο). Από το επίσημο site: Limitations With this release you can only send MMSs and not receive any. Also, you can only send images, i.e. other media files like movies are not supported as for now.
jokos31 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Ειναι δυσκολη η διαδικασια του ξεκλειδωματος? Σκεφτομαι να παραγγειλω και εγω απο Αμερικη. Για πειτε και απο που να το παραγγειλω?
philkal_77 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Ειναι δυσκολη η διαδικασια του ξεκλειδωματος?Σκεφτομαι να παραγγειλω και εγω απο Αμερικη. Για πειτε και απο που να το παραγγειλω? Καλημέρα όλη μέρα Τώρα ποιά είναι πολύ εύκολο το ξεκλείδωμα. Ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες καταχωρήσεις του θέματος.
papadakn Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Απο 1.1.2 ootb unlocked για να πάω σε 1.1.3 πρέπει να κάνω update απο itunes και μετά να τρέξω το zipgui ή θέλει πρώτα restore και μετά update? Τα προγράμματα, τις επαφές, τις ρυθμίσεις και τις φωτογραφίες τις χάνω?
luxury_john Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 σωστη η παρατηρηση αλλα τουλαχιστον εχεις ενα βημα απο το τιποτα!
Konnosgeros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπόν για πείτε λίγο κάτι όσον αφορά το mediaweb του Kalantz. Τι να βάλω για iPhone 1.1.1 που να δουλεύει κανονικά.Θέλω ελληνικό πληκτρολόγιο και άμα έχει κάτι που να κατανέμει σωστά τις επαφές αναόλγα με το ελληνικό αλφάβητο. Επειδή αλλού που έχω διαβάσει χρείαζεται μία σειρά με το τι να εγκαταστήσω.Περιμένω....και ευχαριστώ
anthony_crete Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδια ακομα να καταφερω να κανω την αναγνωριση!!! ολο +30 μου βγαζει! Δεν υπαρχει αλλοσ τροπος, πρεπει να τα αλλαζω παλι μια προσ μια τις επαφες μου???? Εβαλα το appsupport patch for 1.1.3 απο iclarified, τιποτα... (απο εδω το βρηκα) Δοκιμασα αυτα που γραφει ο ελληνας στο hackint0sh, τιποτα!!!!
mihranalthaqafi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δοκιμασε να κανεισ update το firmware απο το iTunes se 1.1.3 ξανα και μετα κρακαρε το με το Ziphone το προγραμμα
mosss Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδιά...ας βοηθήσει όποιος μπορεί!!!Έχω us iphone version 1.1.2 με turbo sim!Εδώ και 5 μέρες δεν μπορώ να στείλω μήνυμα.Με το που πατάω send μου βγάζει error sending message και στο καπάκι sim locked, ok η unlock (λες και δεν έχω βάλει pin) και αμέσως μετά μια μαύρη οθόνη που λέει internal error.call hotline!!!Απλά πατάω cancel σαυτή την οθόνη και με βγάζει κανονικά στο μενού!!!Δεν έχω βάλει ελληνικό πληκτρολόγιο η κάτι τέτοιο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.