Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το restore mode το βρήκα..οκ...

αλλά, τι κουφό είναι αυτό...με το που τελειώνει την διαδικασία,οτι sim και να βάλω...vodafone η cosmote, δεν χτυπάει όταν με καλούν και δεν μπορώ να καλέσω ...με το που πατάω ένα οποιδήποτε νούμερο, με γυρνάει στην αρχική οθόνη...firmware 1.1.2 OTB .... τι να φταίει?

Για δοκιμασε να βαλεις το iWorld

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
iWorld σίγουρα είναι αναγκαίο σε 1.1.2 και βάλε χώρα Ελλάδα!

ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΡΓΑ!!! >Χίλια ευχαριστώ!!!

Δουλεύει ΚΑΡΓΑ!

Δημοσ.

Καλημερα παιδες,

Μετα απο 4 εβδομαδες καθυστερηση επιτελους εφτασε το iphone μου.Ειναι αψογο!!Δυο ερωτησουλες μονο.

α)Επειδη ειναι ελαφρος χρησιμοποιημενο το ανοιξα και το μενου του δουλευει κανονικα.Δεν χρειαζεται jailbreak ετσι?

β)Αν οντως δεν χρειαζεται να συνεχισω κανονικα στην διαδικασια unlock?

To firmware ειναι 04.02.13_G.Μπορω να κανω software unlock ή οχι?

Edit:Ρε παιδες εκανα downgrade σε 1.1.1 αλλα δεν μπορω πουθενα να βρω to oktoprep ουτε καν το tweaks 1.1.1.Ξερει κανεις κανα source που μπορω να βρω μεσα το oktoprep?

Δημοσ.
;2017579']Καλημερα παιδες' date='

Μετα απο 4 εβδομαδες καθυστερηση επιτελους εφτασε το iphone μου.Ειναι αψογο!!Δυο ερωτησουλες μονο.

α)Επειδη ειναι ελαφρος χρησιμοποιημενο το ανοιξα και το μενου του δουλευει κανονικα.Δεν χρειαζεται jailbreak ετσι?

β)Αν οντως δεν χρειαζεται να συνεχισω κανονικα στην διαδικασια unlock?

To firmware ειναι 04.02.13_G.Μπορω να κανω software unlock ή οχι?

Edit:Ρε παιδες εκανα downgrade σε 1.1.1 αλλα δεν μπορω πουθενα να βρω to oktoprep ουτε καν το tweaks 1.1.1.Ξερει κανεις κανα source που μπορω να βρω μεσα το oktoprep?[/quote']

α)Εχει ενα εικονιδιο που λεγεται installer??

β) Μπορεις να κανεις software unlock πολυ ευκολα..

Δημοσ.

Δυστυχως εκανα downgrade σε 1.1.1 αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα μεσα στον installer το oktoprep οποτε δεν μπορω να συνεχισω με το upgrate se 1.1.2.Μπορει να μου πει κανεις τι πρεπει να κανω απο δω και περα?

Δημοσ.
;2018144'']Δυστυχως εκανα downgrade σε 1.1.1 αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα μεσα στον installer το oktoprep οποτε δεν μπορω να συνεχισω με το upgrate se 1.1.2.Μπορει να μου πει κανεις τι πρεπει να κανω απο δω και περα?

'Εχει απλοποιηθεί η διαδικασία και δε χρειάζεται τόσος κόπος. Κάνε restore σε 1.1.3 και τρέξε το utility που γράφουμε στο wiki

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231042

Δημοσ.

Ωραια...Πατησα restore and update σε 1.1.3 και περιμενω να κατεβει...Τωρα σε recovery mode μια φορα μονο εχω καταφερει να το θεσω.Παταω το συνδυασμο τον πληκτρων αλλα το μονο που καταφερνω ειναι να κλεισει το iphone.

Πρεπει να ενημερωσω οτι το τηλ ηταν σε 1.1.2 οταν το πηρα.Να κανω ετσι και αλλιως update σε 1.1.3 ή να το κανω restore απλα σε 1.1.2?

Δημοσ.

Για να το βαλεις σε recovery mode αρκει να πατησεις και τα 2 κουμπια,να περιμενεις να κλεισει,να συνεχισεις να εχεις πατημενα και τα 2 κουμπια

και οταν βγει το μηλαρακι στην οθονη,τοτε να αφησεις το πανω κουμπι(power) και να συνεχισεις να εχεις πατημενο το κατω κουμπι(home) για αλλα 15 δευτερολεπτα περιπου μεχρι να μπει σε recovery mode.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια για τη βοηθεια σας.Ολα πηγαν καλα και ξεκλειδωθηκε χωρις κανενα προβλημα.Σας ευχαριστω πολυ και παλι.

Δημοσ.
Καλημέρα!

μιά ακόμα ερώτηση..ρυθμίσεις για gprs σε vodafone η cosmote υπάρχουνε? η δεν υποστηρίζει το κινητό gprs?

Για vodafone πηγαίνεις στο settings > general > network > edge και βάζεις στο apn το internet.vodafone.gr

Δημοσ.
Για vodafone πηγαίνεις στο settings > general > network > edge και βάζεις στο apn το internet.vodafone.gr

Kαλημέρα και απο εμένα

Για cosmote ξέρεις μήπως ?

Αλλάζεις το vodafone και βάζεις cosmote ?

Σε ευχαριστώ

Δημοσ.

Ερώτηση. Έχω 1.1.2 OOTB το οποίο έχει γίνει jailbreak εδώ και λίγο καιρό και δουλεύει απροβλημάτιστα με xxxSim. Για να πάω σε 1.1.3 με s/w crack ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω? Πρώτα το crack και μετά το upgrade σε 1.1.3 ή ανάποδα? Ευχαριστώ γιατί χάθηκα λίγο με τα πολλά Posts.

Δημοσ.
Ρε παιδια, εχω προβλημα!

1) Σε μερικες επαφες οταν τις μεταφερω απο το simport δε μου εμφανιζεται το 1ο γραμμα

2) Τροπος free δεν υπαρχει για ελληνικο πληκτρολογιο, ετσι? Στο μελλον υπαρχει περιπτωση να γινει κατι?

3) http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=7736&page=109

Ακολουθησα τις οδηγειες που λεει εκει το παλικαρι, ομως οταν βαζω μπροστα 0030 δεν εμφανιζεται παλι το ονομα....

Πως το φτιαχνω αυτο???

4) Το προβλημα με το πως παιζουν τα ringtones στην 1.1.3 ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ και συνεχιζει να με βασανιζει!

1. Δεν γνωρίζω τίποτα για αυτό.

2. Εγώ έχω ελληνικό πληκτρολόγιο στην 1.1.3!

3. Μου εμφανίζονται σωστά τα ονόματα με ένα μικρό patching στο Appsupport framework.

4. Και εμένα. Βεβαίως ανέβασα αρχεία που έκανα encode εγώ και παίζουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...