Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 8GB model - $5994GB model - $499 Δεν είπε κανείς για ευρώ. Τις τιμές στην Ελλάδα τις βρίσκουμε με τον απλό τύπο Euro = USD*1 Απατεώνες.... Ναι, βάζεις το iphone σε restore mode σε όποιο firmware και να είναι, τρέχεις το πρόγραμμα πατώντας το κουμπί free my iphone και μετά από 4 λεπτά του έχει κάνει jailbreak, activation και unlock !!! Και με το update της Apple τι γίνεται;
zuratharamon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Τούμπανο το καινούριο tool! Ανυπομονώ να το δοκιμάσω! @SuperGeek: Όσο για τα updates λογικά δεν θα πρέπει να τα κάνεις μαν, όπως ίσχυε μέχρι τώρα
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Τούμπανο το καινούριο tool! Ανυπομονώ να το δοκιμάσω! @SuperGeek: Όσο για τα updates λογικά δεν θα πρέπει να τα κάνεις μαν, όπως ίσχυε μέχρι τώρα Χμμμ.... Κάτι δε μου πάει καλά όμως όταν δεν κάνω updates...
dk1210 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 ...τώρα έρχεται ο συνάδελφος απο τον κάτω όροφο, να το δοκιμάσουμε...το έχει κλειστό εδώ και 3 εβδομάδες...ολοκαίνουριο...σχόλια σε λίγο!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Τις τιμές στην Ελλάδα τις βρίσκουμε με τον απλό τύπο Euro = USD*1 Απατεώνες.... Σημειωτέον ότι από τότε που έγραψα το μήνυμα το οποίο παραθέτεις, έχουν αλλάξει τόσο οι τιμές όσο και τα μοντέλα. Και με το update της Apple τι γίνεται; Το update της Apple δεν το κάνεις.
zuratharamon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Χμμμ.... Κάτι δε μου πάει καλά όμως όταν δεν κάνω updates... Κι εγώ σαν κι εσένα είμαι... Αλλά κάτι μου λέει να μείνω στην 1.1.2 dk1210;'] ...τώρα έρχεται ο συνάδελφος απο τον κάτω όροφο, να το δοκιμάσουμε...το έχει κλειστό εδώ και 3 εβδομάδες...ολοκαίνουριο...σχόλια σε λίγο! Μπορείς να μας πεις 2 πράγματα? Αλλάζει τον BootLoader? Ti firmware εγκαθηστά?
iced Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο iced Εμφάνιση μηνυμάτων Πως διορθωνεται αυτο δεν κατλαβα... Στα XP μου εχω το 7,5 itunes και ειναι ολα οκ αλλα στα VISTA που εχω τον 7,6 εχω προβλημα... 'Οτι σου γράφω. Ανοίγεις τον installer, πηγαίνεις στα sources, κάνεις edit και add installer.iclarified.com Μετά πας στη κατηγορία iclarified που θα βρείς στον installer και θα βάλεις το Sync Fix Δες εδώ πώς μπαίνει το iclarified repository http://iclarified.com/entry/index.php?enid=636 Οκ σε ευχαριστω πολυ! Το ειχα το rep αλλα ειδα οτι το synch fix ειναι για 1,1,3 και εγω εχω 1,1,2 γιαυτο δεν το εβαλα. Νομιζα πως ηταν κατι αλλο
philkal_77 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά ξεκλείδωσε !!!! Έχω 1.1.3 και με αυτό το exe έγινε !!!! Πολύ απλά και γρήγορα !!!! Ενα απλό ευχαριστώ είναι λίγο !!!!
dk1210 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 βάζεις το iphone σε restore mode... Πως το κάνουμε αυτό?
zuratharamon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά ξεκλείδωσε !!!! Έχω 1.1.3 και με αυτό το exe έγινε !!!! Πολύ απλά και γρήγορα !!!! Ενα απλό ευχαριστώ είναι λίγο !!!! και έβαλε πάλι την 1.1.3? Τι γίνεται στην περίπτωση που θέλουμε να πάμε σε 1.1.2 ?
dk1210 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπόν το έκανα...έβαλα την κάρτα μου (vodafone) μέσα, έχει σήμα, αλλά όταν με παίρνουνε τηλέφωνο δεν χτυπάει, και όταν πά ω εγώ να καλέσω δεν με αφήνει να πατήσω πάνω από ένα νούμερο...
philkal_77 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 βάζεις το iphone σε restore mode...Πως το κάνουμε αυτό? To κλείνεις και μετά Πατάς μαζί το power και το home button μέχρι να δείς το λόγκο της apple. Τότε αφίνεις το power button αλλα συνεχίζεις να κρατάς το home button. Στο τέλος αφου εμφανιστεί η γνωστή οθόνη του καλωδίου και του itune τρέχεις το exe και όλα οκ !!!! Έβαλα και την cosmote sim και πέρνει κανονικά τηλ αλλά και με πέρνουν !!!!
philkal_77 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 και έβαλε πάλι την 1.1.3?Τι γίνεται στην περίπτωση που θέλουμε να πάμε σε 1.1.2 ? Ναι έμεινε με την 1.1.3 firmware 04.02.13_G Aυτή είχε αρχικά
dk1210 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 το restore mode το βρήκα..οκ... αλλά, τι κουφό είναι αυτό...με το που τελειώνει την διαδικασία,οτι sim και να βάλω...vodafone η cosmote, δεν χτυπάει όταν με καλούν και δεν μπορώ να καλέσω ...με το που πατάω ένα οποιδήποτε νούμερο, με γυρνάει στην αρχική οθόνη...firmware 1.1.2 OTB .... τι να φταίει?
anthony_crete Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μαλλον φταιει το ληγμενο ελληνικο πληκτρολογιο και το enhacher!!!! Πηγαινε στον installer και βγαλτα το παθαινα και γω!!! Μετα για να βαλεις greek βαλε το reposatory mediaweb: more info here. Το region και η γλωσσα του μενου φτιαχνουν ευκολα!!! Για το ελληνικο πληκτρολογιο συμβαινει το εξης παραδοξο: Πηγαινεις και εγκαθιστας απο τα sources που σου δινει η media web το ελληνικο πληκτρολογιο το οποιο ομως φαινεται οτι ειναι ρωσσικο!!!Για να το ενεργοποιησεις πας στις ρυθμισεις του iphonιου και βαζεις το russian keyboard ON. αυτα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.