Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Αν βγεί destinator ή κάποιο άλλο πρόγραμμα με αντίστοιχους χάρτες για Έλλάδα, το αγοράζω!

Μόνο που (τουλάχιστον στα επισήμως ανακοινωθέντα χαρακτηριστικά) στερείται GPS. Έστω προς το παρόν.

Οπότε...

• Super Moderators
Δημοσ.
29 Ιουνίου κυκλοφορεί επίσημα στην Αμερική

Δείτε και τις 3 νέες διαφημίσεις

http://www.apple.com/iphone/ads/

Τελικά στην Ευρώπη (και ειδικά στην Ελλάδα) μάθαμε ποιος θα το φέρει? 8)

Δημοσ.
Μόνο που (τουλάχιστον στα επισήμως ανακοινωθέντα χαρακτηριστικά) στερείται GPS. Έστω προς το παρόν.

Οπότε...

Δεν πειράζει. Και το τωρινό κινητό (QTEK 2020i) δεν έχει δικό του GPS αλλά χρησιμοποιώ Bluetooth GPS.

• Super Moderators
Δημοσ.
Τελικά στην Ευρώπη (και ειδικά στην Ελλάδα) μάθαμε ποιος θα το φέρει? 8)

Ουδείς ξέρει ακόμα.

To τελευταίο άρθρο που βρήκα είναι αυτό:

http://www.nytimes.com/2007/05/21/technology/21wireless.html?ex=1337400000&en=7e80bb7962b23f69&ei=5088

Γράφτηκε επίσης ότι η "αμερικάνικη εκδοχή" του iPhone δεν θα λειτουργεί στην Ευρώπη. Οπότε μην βιαστείτε να παραγγείλετε σε φίλους/κολλητούς που μένουν στις ΗΠΑ, να σας φέρουν συσκευή...

Πάντως το Apple Insider γράφει ότι στην Ευρώπη πιθανόν να έρθει κατευθείαν συσκευή 3G...

(προσωπικά δεν θέλω συσκευή 3G, οι τωρινές μια χαρά δουλειά κάνουν).

Δεν πειράζει. Και το τωρινό κινητό (QTEK 2020i) δεν έχει δικό του GPS αλλά χρησιμοποιώ Bluetooth GPS.

Σωστό κι αυτό! :D

Δεν το σκέφτηκα ο αδαής...:neutral:

Δημοσ.

Εγώ έχω ήδη μπει στο πρόγραμμα!! Οκτώβρη τελειώνει το συμβόλαιο που έχω τώρα...και φυσικά δεν ανεναεώνω άμα δεν βγει το iphone!Το μόνο πρόβλημα μου ρε γαμώτο είναι ότι θέλω τη 2nd generation γιατί όπως και να το κάνουμε είναι το πρώτο κινητό της apple... Δεν γίνεται να είναι τέλειο... Άσε που θέλω 5MP και GPS...:) Πολλά ζητάω εε??

Θεέ μου (Steve) κάνε να τα έχει όλα αυτά όταν έρθει Ευρώπη!

Δημοσ.

χμμμ, και ψηνόμουν να το παραγγείλω από φίλο... ούτε 3G, ούτε θα παίζει γενικότερα... εν αναμονή για το ευρωπαικό version!

Δημοσ.

Αααα ναι και ξέχασα...και 16GB μνήμη! Μα έτσι κι αλλιώς μόνο με συμβόλαιο δεν θα πουλιούνται? Αφού έχει κλειστό συμβόλαιο με την AT&T για πέντε χρόνια... και να μπορούσες με κάποιο τρόπο να αποκτήσεις τη συσκευή θα έπρεπε να εχεις ως provider την AT&T... Οπότε έτσι κι αλλιώς θα περιμένουμε να έρθει Ευρώπη...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...