charoui Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδια, εχω προβλημα!1) Σε μερικες επαφες οταν τις μεταφερω απο το simport δε μου εμφανιζεται το 1ο γραμμα 2) Τροπος free δεν υπαρχει για ελληνικο πληκτρολογιο, ετσι? Στο μελλον υπαρχει περιπτωση να γινει κατι? 3) http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=7736&page=109 Ακολουθησα τις οδηγειες που λεει εκει το παλικαρι, ομως οταν βαζω μπροστα 0030 δεν εμφανιζεται παλι το ονομα.... Πως το φτιαχνω αυτο??? 4) Το προβλημα με το πως παιζουν τα ringtones στην 1.1.3 ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ και συνεχιζει να με βασανιζει! δοκίμασε να βάλεις "+" αντί για "00".εμενα αυτό μου έλυσε το πρόβλημα
charoui Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 λοιπόν έκανα soft upgrade και unlock σε 1.1.3 όλα καλά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω μέσα στον installer το 1.1.3 cleaner (κάτι τέτοιο) ξέρετε που το βρίσκω? *είναι αυτό που καθαρίζει τα 300mb του update image
nickolas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Tελικά το πρόβλημα λύθηκε!!! Όταν είδα πως υπάρχει νέα έκδοση Ιtunes απεγκατέστησα πλήρως την παλαιά με τις οδηγίες που έχει η Apple στο site και εγκατέστησα την καινούργια (7). Εν συνεχεία κατέβασα και την 1.1.1 από το site της Apple. Στην πρώτη προσπάθεια μου έβγαλε μήνυμα λάθους (κάτι σε στυλ unknown error occured) και με τη 2η προσπάθεια λειτούργησε! Πλέον το iphone είναι 100% λειτουργικό! Δυστυχώς τα ξαναέπαιξε... crashare ενώ έκανα browsing στο internet και πάλι μου λέει "waiting for iphone"...
anthony_crete Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 @charoui: Μπορεις να το κανεις και manually Για να το κανεις manually: Ανοιγεις ssh και τα σχετικα αφου κανεις πρωτα install, winscp. Πηγαινε εδω: ./var/root/media/ και κανε delete τον φακελο softupdate. Αυτο ηταν!!! Οσον αφορα το προβλημα μου με το +30: Πηγαινω στα SMS και βλεπω τα sms με το +30 αλλα χωρις να φαινεται το ονομα!!! Επισης οταν παω απο το panel να παρω τηλεφωνο με 0030 δεν μου το εμφανιζει το ονομα!!!! Now what??? :S
charoui Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 @charoui:Μπορεις να το κανεις και manually Για να το κανεις manually: Ανοιγεις ssh και τα σχετικα αφου κανεις πρωτα install, winscp. Πηγαινε εδω: ./var/root/media/ και κανε delete τον φακελο softupdate. Αυτο ηταν!!! Οσον αφορα το προβλημα μου με το +30: Πηγαινω στα SMS και βλεπω τα sms με το +30 αλλα χωρις να φαινεται το ονομα!!! Επισης οταν παω απο το panel να παρω τηλεφωνο με 0030 δεν μου το εμφανιζει το ονομα!!!! Now what??? :S ποτε δεν κατάλαβα πως κάνω αυτό το shh... για το πρόβλημα σου, εγώ λέω να κανεις edit τα contacts σου και να τους βάλεις μπροστά το "+"
topgunidis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπερα σε ολους ηθελα να ρωτησω θελω να βαλω artwork στο iphone για τα αλμπουμ εχω κατεβασει το tunesleeve αλλα δεν βρισκω να το crackaro μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να το κανω? αν οχι μηπως υαπρχει κανενα δωρεαν προγραμμα που κανει αυτην την δουλεια να κατεβαζει τα εξωφυλλα απο τα αλμπουμ ωστε να τα βλεπω στο iphone? Μα φυσικά με το Itunes!!! Πρώτον... Αν έχεις λογαριασμό στο itunes(δηλαδή να έχεις δηλώσει μία πιστωτική-χρεωστική κάρτα μία φορά - μετά αν θες την διαγράφεις-είναι μόνο για το άνοιγμα του λογαριασμού, δεν κρατάνε στοιχεία και δεν έχει σημασία απο που έχεις βρει τα τραγούδια) και σωστά τα ονόματα στα τραγούδια(άλμπουμ - καλλιτέχνης (δηλ όπως είναι στην βιβλιοθήκη που του στέλνουν οι δισκογραφικές) τότε πατάς από advanced->get album artwork και τα κατεβάζει μόνο του αυτόματα(ψάχνει όλη την μουσική σου και κατεβάζει τα πάντα). Το έκανα και μέσα σε μια νύχτα η μουσική μου πήρε χρώμα....) στα ελληνικά ονοματα μην περιμένεις και πολλά είναι χάλια η ονομασία τους από το ελληνικό itunes.Μέχρι και τα greeklish λάθος τα έχουν.Εκτός από μερικά. Για τα ελληνικά -> κάνε αναζήτηση στο itunes store με το όνομα του καλλιτέχνη(σε greeklish) και όταν βρείς τον καλλιτέχνη μετονόμασε προσωρινά το όνομα του στο τραγούδι σου ->για να γίνει με ακρίβεια όταν είσαι μέσα στο itunes store κάνεδεξί κλικ-> copy πάνω σε κάποιο τραγούδι του(αντιγράφεις έτσι τα στοιχεία του) και μετά πήγαινε στην βιβλιοθήκη σου κάνε get info και επικολλήσε τα στοιχεία που αντεγραψες - κάνε την μετονομασία κλείσε τις ιδιότητε .Μετά δεξί κλικ στο αρχείο και get album artwork...και νάτο!!! δευτερός τρόπος είναι να έχεις τα artworks από κάπου(google it on fotos).έτσι κάνεις είτε drag and drop εκεί που στο δείχνει στο Itunes(κάτω αριστερά στο μικρό πλαίσιο) είτε με get info και στην καρτέλα artwork κάνεις paste την εικόνα. Δοκίμασε και το tag&rename για διαχείρηση των Itags-artwork γιατί με τους ανωτέρω τρόπους το itunes δεν γράφει στο τραγούδι το artwork ,αλλά μόνο συσχετίζει το artwork με το συγκεκριμένο τραγούδι μέσω itunes.Έτσι αν πας να το βάλεις κάπου αλλού να παίξει το τραγούδι δεν φαίνεται το artwork(πχ αν θες να παιζει μέσω winamp)(ακόμη και άν έχει επιλέξει το itunes να διαχειρίζεται και να αλλάζει την μουσική σου) σημ.Αν έχεις connex το Itunes store δεν λειτουργεί κανονικά γιατί το κόβουν!!!(1/08) Αν θέλεις να κρατήσεις τα artworks που έχεις κατεβάσει αποθηκεύονται στον καταλογο του Itunes(c:/program files/itunes/music library/artworks/download) αλλά είναι κωδικοποιημένα.Η κωδικοποίηση σπάει με ένα απλό copy paste μέσα στο itunes.Δηλαδή αν έχεις κατεβάσει το artwork πας get info->καρτέλα artwork -> copy και το κάνεις paste όπου θέλεις στον pc ή mac σου.Αποθηκεύεται σαν .bmp αλλά με το πρόγραμμα των vista η το plugin για ΧΡ το κάνεις αμέσως .jpg για να μην πιάνει χώρο. Είναι χρονοβόρα διαδικασία ειδικά αν έχεις πολύ μουσική αλλά αξίζει.Προσωπικά από τοτε που αγοράζω μουσική(χα χα χα μην βαράτε λέμε τώρα) όποτε περνούσα ένα cd φρόντιζα να το περιποιούμε με τα tags του... Αυτήν την στιγμή έχω ελάχιστα τραγούδια χωρίς artwork και στο iphone δεν μπαίνει τραγούδι αν δεν έχει artwork και έτσι πραγματικά η μουσική αποχτά χρώμα
iced Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Παράθεση: κάνει κανονικά sync με το itunes? κάπου διάβασα για προβληματάκια με το itunes sync Υπάρχει το πρόβλημα αλλά λύνεται βάζοντας το αντίστοιχο repository από τον installer (installer.iclarified.com). Πως διορθωνεται αυτο δεν κατλαβα... Στα XP μου εχω το 7,5 itunes και ειναι ολα οκ αλλα στα VISTA που εχω τον 7,6 εχω προβλημα...
georgeadams Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 σημ.Αν έχεις connex το Itunes store δεν λειτουργεί κανονικά γιατί το κόβουν!!!(1/08) Πήγαινε στο http://my.otenet.gr, μπες στο account σου και απενεργοποίησε τη λειτουργία "επιπλέον ασφάλειας" (ή κάπως έτσι) που προσφέρει. Αυτή η λειτουργία είναι ουσιαστικά ένας firewall από τη μεριά της otenet που δεν επιτρέπει να περνάει σχεδόν τίποτε από το internet προς το pc σου εκτός του απλού browsing και του email...
georgeadams Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 ZiPhone: jailbreak any version iPhone out of the box, including 1.1.3 http://zibree.blogspot.com/2008/02/ziphone.html It's by far the most simple program to setup your iPhone. Just run it and you will see it. Windows + OSX versions ! The source IS available at (SVN) http://iphone-elite.googlecode.com/svn/trunk/ZiPhone/ and http://www.iphone-elite.org/ Details on how it works and WHY it works, will be released on the above site or wiki. No 'dev-team' was directly involved with this work. This program is based on the work of everyone who believed in free software. (Thanks for the toolchain!) Thanks to geohot for his latest work. Thanks to Tissy for moral support. Thanks to iphone-elite.org for support. Thanks to Viper and Tifel and ortner for being so nice always. Thanks to iRev for the picture above and to Mel Brooks for producing and directing such a funny movie. And thanks to iphoneelite.com for giving me so many laughs too Namaste, Zibri. P.S. As a side-effect, using this tool will revive many 'dead' basebands. Just use the unlock option. FOR PEOPLE with NO IMEI, NO WIFI, NO BASEBAND (4.6BL): boot the phone in recovery mode. then run: ziphone -u
Hal9000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Σωθήκαμε με το παραπάνω πρόγραμμα. Πανεύκολο η διαδικασία 1 ώρας κατέβηκε στα 4 λεπτά και δουλεύει μια χαρά. http://home.no/geezuzz/ZiPhoneGUI.exe
dk1210 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Σωθήκαμε με το παραπάνω πρόγραμμα. Πανεύκολο η διαδικασία 1 ώρας κατέβηκε στα 4 λεπτά και δουλεύει μια χαρά. http://home.no/geezuzz/ZiPhoneGUI.exe τί κάνει το πρόγρμμα αυτό? ξεκλειδώνει άμεσα το iphone ?
Hal9000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 τί κάνει το πρόγρμμα αυτό?ξεκλειδώνει άμεσα το iphone ? Ναι, βάζεις το iphone σε restore mode σε όποιο firmware και να είναι, τρέχεις το πρόγραμμα πατώντας το κουμπί free my iphone και μετά από 4 λεπτά του έχει κάνει jailbreak, activation και unlock !!!
iced Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Τρομερο, οχι αστεια! Hal9000 θα απαντησεις και την ερωτηση μου στο post 1327 στην προηγουμενη σελιδα? Ευχαριστω
dk1210 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Ναι, βάζεις το iphone σε restore mode σε όποιο firmware και να είναι, τρέχεις το πρόγραμμα πατώντας το κουμπί free my iphone και μετά από 4 λεπτά του έχει κάνει jailbreak, activation και unlock !!! ...Δηλαδή το iphone το βγάζω απο το κουτί του (brandnew) και το κάνω unlock έτσι απλά? ποιό sim πρέπει να έχω μέσα?
Hal9000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Πως διορθωνεται αυτο δεν κατλαβα... Στα XP μου εχω το 7,5 itunes και ειναι ολα οκ αλλα στα VISTA που εχω τον 7,6 εχω προβλημα... 'Οτι σου γράφω. Ανοίγεις τον installer, πηγαίνεις στα sources, κάνεις edit και add installer.iclarified.com Μετά πας στη κατηγορία iclarified που θα βρείς στον installer και θα βάλεις το Sync Fix Δες εδώ πώς μπαίνει το iclarified repository http://iclarified.com/entry/index.php?enid=636 ...Δηλαδή το iphone το βγάζω απο το κουτί του (brandnew) και το κάνω unlock έτσι απλά? ποιό sim πρέπει να έχω μέσα? 'Ετσι απλά και με οποιαδήποτε sim μέσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.