haHa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Έκανα RESTORE σε 1.1.1 αλλα ακόμα μου λέει "REPAIR NEEDED". το θέμα είναι πως δεν μπορώ να κάνω την "EMERGENCY CALL" γιατί δεν έχω ακόμα τις NETWORK δυνατότητες. Πηγες πρωτα σε 1.1.3 μεσω itunes?? Eγω παντως πηγα σε 1.1.3 και μετα σε 1.1.1 και μου ελεγε οτι απλα δεν αναγνωριζε την sim (ουτε την at&t !!) και μου ελεγε να κανω contact την apple. Αλλα emergency call (*#307#) εκανε κανονικα! Και wifi ειχα(που πριν δεν ειχα). Για να ξανααποκτησεις wifi και network πρεπει να πας σε 1.1.3 μεσω itunes πρωτα.
Helectronic Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Πηγες πρωτα σε 1.1.3 μεσω itunes?? Eγω παντως πηγα σε 1.1.3 και μετα σε 1.1.1 και μου ελεγε οτι απλα δεν αναγνωριζε την sim (ουτε την at&t !!) και μου ελεγε να κανω contact την apple. Αλλα emergency call (*#307#) εκανε κανονικα! Και wifi ειχα(που πριν δεν ειχα). Για να ξανααποκτησεις wifi και network πρεπει να πας σε 1.1.3 μεσω itunes πρωτα. Δυστυχώς δεν έκανα Update σε 1.1.3. Όταν ανοίγω το τηλέφωνο μου βγάζει την Activation Screen και μετά από λίγο μου βγάζει το Need Repair. Όταν παο να κάνω την Emergency Call η οθόνη σκουραίνει και η αριθμοί δεν πατιούνται γρήγορα. Όταν συμπληρώνω τον αριθμό *#307# δεν τον καλή. Τι στο καλο σημαίνει η σκούρα οθόνη και η αργοπορία στην απόκριση τον αριθμόν. Λες να μπορώ να κάνω restore σε κάποιο άλλο Firmware??
haHa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δυστυχώς δεν έκανα Update σε 1.1.3. Όταν ανοίγω το τηλέφωνο μου βγάζει την Activation Screen και μετά από λίγο μου βγάζει το Need Repair. Όταν παο να κάνω την Emergency Call η οθόνη σκουραίνει και η αριθμοί δεν πατιούνται γρήγορα. Όταν συμπληρώνω τον αριθμό *#307# δεν τον καλή. Τι στο καλο σημαίνει η σκούρα οθόνη και η αργοπορία στην απόκριση τον αριθμόν.Λες να μπορώ να κάνω restore σε κάποιο άλλο Firmware?? Και εγω ειχα τα ιδια προβληματα(αργοπορία στην απόκριση τον αριθμων) οταν δεν πηγα σε 1.1.3. Πρεπει να πας υποχρεωτικα σε 1.1.3 μεσω itunes . Πηγαινε το σε 1.1.3 και μετα ακολουθα τον οδηγο που σου εγραψα...
Helectronic Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Έχω το Iphone σε Restore Mode (μέσο του iBrickr), η οθόνη είναι Πράσινη. Να κάνω Restore το firmware 1.1.3 μέσο του iTunes?? EDIT: ------ Αυτή τι στιγμή είμαι στο 1.1.3 . Το κακό είναι πως δυσκολεύομαι πολύ να το βάλω σε DFU mode. Δοκίμασα το το πρόγραμμα DFU αλλα και πάλι τίποτα, η δεν ξέρω πως δουλεύει.... Καμια ιδέα?? Thank you!! EDIT 2 ------ Τελικά μπήκα σε DFU mode αλλα το iTunes δεν δέχεται να κάνει Restore στο 1.1.1
anthony_crete Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Ενας απλος μετατροπεας αρκει... Ναι οντως, παλι καλα που η ταση της πριζας του iphone κανει στις ελληνικες πριζες αλλιως θα ειχαμε προβλημα. Αν και οι πριζες της αμερικης εχουν διαφορετικη ταση, ο φορτιστης δουλευει και εδω, με ενα απλο μετασχηματιστη. Παντως, εξακολουθω να εχω μια δυο αποριες! 1)Ξερει κανεις να μου πει για ποιον λογο ενω προσπαθω να βαλω ringtones με το itunes, εμφανιζονται στο iphone μεσω του itunes, αλλα οταν παω να τα επιλεξω απτις ρυθμισεις του iphone, δεν μου εμφανιζονται! 2) New iPhone features: “Maps with locations, webclips, customizable home screens, SMS multiple people at once, chapters, subtitles, and language support in video, and lyrics support in audio.” Γινεται να βαλουμε ταινια χωρις ενσωματωμενους υποτιτλους και να δουλεψει με υποτιτλους? Βρηκα και αυτο εδω: http://www.zeitanker.com/content/services/integration_services/open_subtitles_for_iphone_and_ipod
luxury_john Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπερα σε ολους ηθελα να ρωτησω θελω να βαλω artwork στο iphone για τα αλμπουμ εχω κατεβασει το tunesleeve αλλα δεν βρισκω να το crackaro μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να το κανω? αν οχι μηπως υαπρχει κανενα δωρεαν προγραμμα που κανει αυτην την δουλεια να κατεβαζει τα εξωφυλλα απο τα αλμπουμ ωστε να τα βλεπω στο iphone?
silkaris Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπερα.ΒΟΗΘΕΙΑ!!Κατοχος ενος 1.1.2 jailbreak+sim unlocked.Mετα την φα'ι'νη ιδεα που ειχα να κανω αναβαθμιση σε 1.1.3 μεσα απο τον instaler που υπηρχε το προγραμμα για αναβαθμιση εχασα οπως ηταν αναμενομενο τις εφαρμογες που ειχα εγκαταστησει και μαζι ομως και τον instaler.Πως μπορω να τον ξαναεγκαταστησω???
zuratharamon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπερα σε ολους ηθελα να ρωτησω θελω να βαλω artwork στο iphone για τα αλμπουμ εχω κατεβασει το tunesleeve αλλα δεν βρισκω να το crackaro μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να το κανω? αν οχι μηπως υαπρχει κανενα δωρεαν προγραμμα που κανει αυτην την δουλεια να κατεβαζει τα εξωφυλλα απο τα αλμπουμ ωστε να τα βλεπω στο iphone? Ένα μικρό googlισμα δε θα σε χαλούσε! Ένα από τα πρώτα απότελέσματα ήταν http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=6513226 και μετά http://kelleytown.blogspot.com/2008/01/what-apple-doesnt-want-you-to-know-part.html όπου εξηγεί πως να φτιάξεις το artwork για τα album σου. Δεν το έχω δοκιμάσει δε μου έχει έρθει ακόμα. Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση, δε σας έχω ζαλήσει μέχρι τώρα Δεν ξέρω τι firmware ούτε τι bootloader θα τρέχει το μήλαράκι μου... Για την ώρα δε με νοιάζει γιατί βλέπω ότι είτε με τον παλιο είτε με τον καινουριο (4.6) BL θα τα καταφέρω. Το θέμα είναι, τι firmware του βάζω μετά ? 1.2 ή 1.3 ? Έχω διαβάσει πως οι εφαρμογες που βάζουμε δεν είναι συμβατές (οι πιο καλές τουλάχιστον) με τον 1.3 Αυτο το διάβασα σε ένα τύπο στο ebay που πουλούσε 1.2 μήλαρακια και έλεγε ότι προτείνει 1.2 για να τρέχουν οι εφαρμογές. Ισχύει κάτι τέτοιο? Καλησπερα.ΒΟΗΘΕΙΑ!!Κατοχος ενος 1.1.2 jailbreak+sim unlocked.Mετα την φα'ι'νη ιδεα που ειχα να κανω αναβαθμιση σε 1.1.3 μεσα απο τον instaler που υπηρχε το προγραμμα για αναβαθμιση εχασα οπως ηταν αναμενομενο τις εφαρμογες που ειχα εγκαταστησει και μαζι ομως και τον instaler.Πως μπορω να τον ξαναεγκαταστησω??? Διάβασες το wiki??? Κοίταξες πιο πρίν? Googlises?? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231042 http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=461 Στο δεύτερο λινκ λέει πιο κάτω πως βάζεις τον ινσταλερ! Εντζόι
Deos24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω κάτι γιατί έχω χάσει λίγο τη μπάλα... Θέλω να πω σε έναν γνωστό να μου πάρει απο apple Αμερικής το 16άρι. Υπάρχει τρόπο για να γίνει jailbreak σε 1.1.3 ΟΤΒ;; Αν ναι είναι ευκολο να εχω κάποιον οδηγό για την διαδικασία;; Για unlock ωστε να παιζει με όλες τις βρέθηκε προχθές τρόπος απ ότι βλέπω. Ευχαριστώ πολύ!!!
nickolas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Ξαφνικά το iphone που έχω δε λειτουργεί!!!Σαν να έχει περαστεί το 1.1.2 (μου δείχνει την εικόνα με το USB καλώδιο και το Itunes) Kανονικά ήταν 1.1.1 και full ξεκλέιδωτο... Πάω να το κάνω downgrade μέσω του Itunes κάνοντας recovery mode κλπ. αλλά ενώ περνάει την 1.1.1 κολλάει λέγοντας μου στο Ιtunes "waiting for Iphone" ενώ το Iphone δείχνει το περιστροφικό εικονίδιο που δείχνει ότι είναι απασχολημένο... ΔΕΝ το έχω κάνει upgrade σε 1.1.2... ιός? Βοήθεια! Tελικά το πρόβλημα λύθηκε!!! Όταν είδα πως υπάρχει νέα έκδοση Ιtunes απεγκατέστησα πλήρως την παλαιά με τις οδηγίες που έχει η Apple στο site και εγκατέστησα την καινούργια (7). Εν συνεχεία κατέβασα και την 1.1.1 από το site της Apple. Στην πρώτη προσπάθεια μου έβγαλε μήνυμα λάθους (κάτι σε στυλ unknown error occured) και με τη 2η προσπάθεια λειτούργησε! Πλέον το iphone είναι 100% λειτουργικό!
haHa Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 EDIT 2 ------ Τελικά μπήκα σε DFU mode αλλα το iTunes δεν δέχεται να κάνει Restore στο 1.1.1 Πρεπει να μπεις σε dfu mode μεσω του προγραμματος που σου ειπα,οχι με το κλασσικο κολπακι power&home button.
-NetHawk- Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Παιδες να ρωτησω κατι?Σε iphone 1.1.2 να κανω software unlock και να μεινω στην 1.1.2 ή μπορω πλεον αφοβα να βαλω την 1.1.3 και να κανω και εκει software unlock?
zuratharamon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Για τηλέφωνα με BL 4.6 γίνεται unlock και η 1.1.3 και με πολύ εύκολο τρόπο. http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=649 Το θέμα είναι που ρώτησα κι εγώ παραπάνω, οι εφαρμογές που υπάρχουν στην 1.1.2 παίζουν άνετα στην 1.1.3?
anthony_crete Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδια, εχω προβλημα! 1) Σε μερικες επαφες οταν τις μεταφερω απο το simport δε μου εμφανιζεται το 1ο γραμμα 2) Τροπος free δεν υπαρχει για ελληνικο πληκτρολογιο, ετσι? Στο μελλον υπαρχει περιπτωση να γινει κατι? 3) http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=7736&page=109 Ακολουθησα τις οδηγειες που λεει εκει το παλικαρι, ομως οταν βαζω μπροστα 0030 δεν εμφανιζεται παλι το ονομα.... Πως το φτιαχνω αυτο??? 4) Το προβλημα με το πως παιζουν τα ringtones στην 1.1.3 ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ και συνεχιζει να με βασανιζει!
anthony_crete Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 εχει κανεις το .pxl για το ελληνικο πληκτρολογιο??? Αν ναι γινεται να μου το στειλετε??? Ευχαριστω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.