Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις αγοράστηκε Καινούριο iphone! Περιμένω την αποστολή... Απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας καιιιιιιιιιι ξεκινάω το διάβασμα για τα ξεκλειδώματα και τα σχετικά! ;)

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους!!

Αγόρασα το iPhone από ένα άλλο παιδί το οποιο το είχε παραγγείλει από eBay. Δεν ξέρω τι ακριβώς του είχε κάνει αλλα το τηλέφωνο αυτή τι στιγμή έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

Firmware- 1.1.2 (3B48b)

Serial N.- 88748902***

Model- MA712LL

IMEI- 8901 4103 2116 0261 ****

Modem Firmware- 03.03.13_G

Το πιο πιθανό σενάριο είναι πως είχε αναβάθμιση σε 1.1.3 για αυτό

μάλλον ανέβηκε και το BaseBand του σε 04.ατέβασε το BaseBand.

03.13_G.

Και μετά έκανε downgrade σε 1.1.2 και δεν κ

Σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό (How to Upgrade the Baseband of Your 3.9 BL iPhone to 04.03.13_G) όση έχουν 1.1.2 με προηγούμενο BaseBand, πρέπει απλά να αναβαθμίσουνε το Baseband σε 04.03.13_G να χρησιμοποιήσουν το πρόγραμμα AnySim 1.3 και έτσι απλά ξεκλειδώνει.

Μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω γιατί έχω ψιλό μπερδευτεί... Να εγκαταστήσω απευθείας το AnySim 1.3 και να βάλω την κάρτα μου η μήπως κάτι άλλο??

Οι λειτουργιες τηλεφωνου υπαρχουν?Με αλλα λογια ειναι unlocked?Η απλα το χρησιμοποιεις σαν ipod touch?Η μηπως εχεις καποια xxxsim μεσα για να το λειτουργεις σαν τηλ?Ρωταω τα παραπανω για να κανταλαβουμε τι bootloader εχεις.

Αν λειτουργει το τηλ χωρις χχχsim,τοτε εχεις bootloader 3.9 και απλα ακολουθεις ενα οδηγο απο το iclarified για να κανεις update στο 1.1.3 και μετα με anysim 1.3 θα εισαι οκ.

Αν απο την αλλη χρησιμοποιεις το iphone σαν ipod touch/χρησιμοποιεις καποια xxxsim για να το λειτουργησεις και σαν τηλεφωνο,θα ακολουθησεις τον οδηγο που αναφερεται λιγα posts πριν (η αυτον απο το iclarified)για να κανεις unlock,μια και εχεις τον 4.6 bootloader,ο οποιος ξεκλειδωθηκε(με software μεθοδο)χτες.

Μόλις αγοράστηκε Καινούριο iphone! Περιμένω την αποστολή... Απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας καιιιιιιιιιι ξεκινάω το διάβασμα για τα ξεκλειδώματα και τα σχετικά! ;)

welcome to iworld

Δημοσ.
Απο που αν επιτρέπεται? eBay? Το σκέφτομαι κ εγώ γι'αυτό σε ρωτάω! Αν μπορείς δώσε κάνα link!

Απο ebay το χτύπησα πριν λίγο. Η τιμή έκλεισε στα 400? για καινούριο με ένα χρόνο εγγύηση 8GB iphone. Ο τύπος είπε πως θα μου δώσει οδηγίες για το ξεκλείδωμα.

Τώρα με το ebay θέλε ψάξιμο.

Περίπου μια βδομάδα παρακολουθώ κάθε βράδυ δημοπρασίες και περιμένω να χτυπίσω.

Τελικά πιστεύω ότι δικαιώθηκα γιατί παίζανε μεταχειρισμένα (ξεκλείδωτα μεν) στα 450+ τουλάχιστον.

Θα κοιτάξεις 2 πραγματάκια, αξιολόγηση, από που γίνεταi dispatch το προιόν.

Επίσης, ένα τρίκ, όταν κάνεις αναζήτηση, πήγαινε στο ebay.ie για να τα βλέπεις σε euro ακόμα κι αν είναι από Αγγλία και κάνε advanced search και πες του να σου δείχνει αντικείμενα από 350 μέχρι 480? (για να περιορίσεις λοιπά αξεσουάρ που είναι σε χαμηλές τιμές) και να σου γυρίζει πράγματα που βρίσκονται "European Union" για να μην ψάχνεις σε κάθε χώρας το ιμπέι ξεχωριστά

• Moderators
Δημοσ.

Eνα πολυ καλο link με repositories που βρηκα.Μπορειτε να δειτε τι εχει το καθε repository μεσα,χωρις να το κανετε add στον installer μια και δινει και πληρη λιστα των packages που περιεχει το εκαστοτε repo.

http://iappcat.com/repositories

Δημοσ.
Υποθέτω πως δεν υπάρχει λόγος να το δοκιμάσω αυτό μιας και με το anysim 1.3 το δικό μου λειτουργεί οκ απο χθες, σωστα? Κερδίζω κάτι παραπάνω?

B)

Τίποτα. Απλά ανεβαίνει ο bootloader σε 4.6 αλλά δεν υπάρχει λόγος.

κάνει κανονικά sync με το itunes? κάπου διάβασα για προβληματάκια με το itunes sync

Υπάρχει το πρόβλημα αλλά λύνεται βάζοντας το αντίστοιχο repository από τον installer (installer.iclarified.com).

Δημοσ.

1.ο οδηγός του iclarified δεν λέει για terminal και εντολές κτλ. οποτε θα πάω με αυτόν τον τρόπο. είναι δοκιμασμένο?

2.και αν κατάλαβα καλά κάνει και το upgrade και το unlock μαζί?

απαντάτε μου σ'αuτα και είμαι έτοιμος...

είμαι σε OTB 1.1.2 jailbreaked με x-sim και θέλω να πάω σε 1.1.3 jailbreak και unlock. Να κάνω μονο ότι λέει εδώ?:

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=611

Δημοσ.
1.ο οδηγός του iclarified δεν λέει για terminal και εντολές κτλ. οποτε θα πάω με αυτόν τον τρόπο. είναι δοκιμασμένο?

2.και αν κατάλαβα καλά κάνει και το upgrade και το unlock μαζί?

απαντάτε μου σ'αuτα και είμαι έτοιμος...

είμαι σε OTB 1.1.2 jailbreaked με x-sim και θέλω να πάω σε 1.1.3 jailbreak και unlock. Να κάνω μονο ότι λέει εδώ?:

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=611

Ναι. Εαν θελεις να το πας στην 1.1.3 κανεις αυτα.

Για να το κανεις ομως unlock (να δουλεψει σαν τηλεφωνο) δεν χρειαζεται να το πας στην 1.1.3, μπορεις και απο την 1.1.2

Χρησιμοποιεις αυτο τον οδηγο για το unlock:

http://iclarified.com/entry/index.php?enid=649

Και κατι αλλο που διαβασα στο iclarified

9to5Mac has received a tip that the price of the iPhone, iPod touch is to drop $100 in the next one or two months.

It is possible that this might occur at the Apple event rumored to be taking place at the end of February.

The 9to5Mac tipster indicated that the 8GB iPod touch would be dropped from the lineup but no word on the 8GB iPhone.

If the tipster is correct then the prices would be 16GB iPhone at $399, 16GB touch at $299, and 32GB touch at $399.

Read More

Δημοσ.
Οι λειτουργιες τηλεφωνου υπαρχουν?Με αλλα λογια ειναι unlocked?Η απλα το χρησιμοποιεις σαν ipod touch?Η μηπως εχεις καποια xxxsim μεσα για να το λειτουργεις σαν τηλ?Ρωταω τα παραπανω για να κανταλαβουμε τι bootloader εχεις.

Αν λειτουργει το τηλ χωρις χχχsim,τοτε εχεις bootloader 3.9 και απλα ακολουθεις ενα οδηγο απο το iclarified για να κανεις update στο 1.1.3 και μετα με anysim 1.3 θα εισαι οκ.

Αν απο την αλλη χρησιμοποιεις το iphone σαν ipod touch/χρησιμοποιεις καποια xxxsim για να το λειτουργησεις και σαν τηλεφωνο,θα ακολουθησεις τον οδηγο που αναφερεται λιγα posts πριν (η αυτον απο το iclarified)για να κανεις unlock,μια και εχεις τον 4.6 bootloader,ο οποιος ξεκλειδωθηκε(με software μεθοδο)χτες.

welcome to iworld

Δυστυχώς πρέπει να έκανα μεγάλη μαλ**ια...

Έχασα τι όλες τις Network και Multimedia δυνατότητες.

Τα προγράμματα δουλεύουν μια χαρά.

Τι κάνουμε τώρα!!!

Δημοσ.
Δυστυχώς πρέπει να έκανα μεγάλη μαλ**ια...

Έχασα τι όλες τις Network και Multimedia δυνατότητες.

Τα προγράμματα δουλεύουν μια χαρά.

Τι κάνουμε τώρα!!!

Το ιδιο ειχα παθει και εγω,μην ανησυχεις ,διορθωνεται.

->Update σε 1.1.3 μεσω itunes

->βαλε το iphone σε dfu mode(αν δεν μπαινει με το κλασσικο τροπο home&power button,τοτε δες εδω *)

->μετα restore σε 1.1.1 (shift+restore μεσω iTunes και διαλεγουμε το 1.1.1 αρχειο)

->ξανα restore σε 1.1.1(θελει 2 restore γιατι για καποιο λογο με μονο 1 restore δε βγαινει μετα απο dfu mode μεσω ibrickr και θελει 2ο restore για να βγει απο dfu mode μεσω ibrickr)

->Get ibrickr 0.91, and press Boot the phone. The background of your iphone should turn red, and then boot up. If ibrickr doesnʼt work, use 1.1.2 jailbreak.zip (Google it, and you should find) and press boot from recovery.

-> jailbreak 1.1.1 (*#307# method και jailbreakme.com)

->Set auto-lock to never

->Install BSD subsystem,Terminal,openssh

->Download these:

gunlock and the secpack from http://iphonejtag.blogspot.com/ or the blog

the 4.02.13 fls from http://george.zjlotto.com/index.php/baseband/

->now use win scp/ibrickr and upload all files to usr/bin

->μετα unlock** μεσω terminal με τις εντολες του geohot

->oktoprep μεσω installer

->update σε 1.1.2

->Τελειωσες και εισαι unlocked!!!

Θα βοηθηθεις και απο εδω:

http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=28626

*

6 – Download DFU - www.send$pace.com/file/93fx93 (change $ to s)

7 – Extract DFU folder to C:/

8 – Go to the start menu and click Run, and type the following:

c:/dfu/dfu iBSS.m68ap.RELEASE.dfu

Now hit OK, this will force your iphone into DFU mode. Now it should have a white screen.

**

7. Start terminal

TYPE:

cd /usr/bin

/bin/launchctl unload /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist

./gunlock secpack ICE04.02.13_G.fls

/bin/launchctl load /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist

Δημοσ.

Μια ερώτηση και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί(είναι και τεράστιο το καταραμένο το thread):

Αν αγοραστεί iPhone από Αγγλία θα υπάρχει πρόβλημα με τον φορτιστή του ή ένας απλός μετατροπέας σε σούκο είναι αρκετός;

Δημοσ.
Μια ερώτηση και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί(είναι και τεράστιο το καταραμένο το thread):

Αν αγοραστεί iPhone από Αγγλία θα υπάρχει πρόβλημα με τον φορτιστή του ή ένας απλός μετατροπέας σε σούκο είναι αρκετός;

Ενας απλος μετατροπεας αρκει...

Δημοσ.

Το ιδιο ειχα παθει και εγω,μην ανησυχεις ,διορθωνεται.

->Update σε 1.1.3 μεσω itunes

->βαλε το iphone σε dfu mode(αν δεν μπαινει με το κλασσικο τροπο home&power button,τοτε δες εδω *)

->μετα restore σε 1.1.1 (shift+restore μεσω iTunes και διαλεγουμε το 1.1.1 αρχειο)

->ξανα restore σε 1.1.1(θελει 2 restore γιατι για καποιο λογο με μονο 1 restore δε βγαινει μετα απο dfu mode μεσω ibrickr και θελει 2ο restore για να βγει απο dfu mode μεσω ibrickr)

->Get ibrickr 0.91, and press Boot the phone. The background of your iphone should turn red, and then boot up. If ibrickr doesnʼt work, use 1.1.2 jailbreak.zip (Google it, and you should find) and press boot from recovery.

-> jailbreak 1.1.1 (*#307# method και jailbreakme.com)

->Set auto-lock to never

->Install BSD subsystem,Terminal,openssh

->Download these:

gunlock and the secpack from http://iphonejtag.blogspot.com/ or the blog

the 4.02.13 fls from http://george.zjlotto.com/index.php/baseband/

->now use win scp/ibrickr and upload all files to usr/bin

->μετα unlock** μεσω terminal με τις εντολες του geohot

->oktoprep μεσω installer

->update σε 1.1.2

->Τελειωσες και εισαι unlocked!!!

Θα βοηθηθεις και απο εδω:

http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=28626

*

**

Έκανα RESTORE σε 1.1.1 αλλα ακόμα μου λέει "REPAIR NEEDED". το θέμα είναι πως δεν μπορώ να κάνω την "EMERGENCY CALL" γιατί δεν έχω ακόμα τις NETWORK δυνατότητες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...