anthony_crete Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Άλλο είναι το boot loader και άλλο το modem firmware. Για την ώρα μπορείς να ξεκλειδώσεις την 1.1.3 με παλαιότερο bootloader και το modem firmware της 1.1.2. Τι εννοεις να ξεκλειδωσεις την 1.1.3 με παλιοτερο bootloader? oO bοοτλοαδερ της 1.1.3 δεν ειναι πιο νεος απο τον 4.6, δηλαδη αυτον της 1.1.2? Δηλαδη οι κυριοι στην applε αναβαθμισαν το firmware και κατεβασαν το bootloader? Για αυτό το λόγο αυτό μπορείς να το κανεις μόνο με τα iphones που βγήκαν από το εργοστάσιο με έκδοση παλαιότερη από την 1.1.2. Αναβαθμίζονται δηλαδή μόνο ως προς το firmware κρατώντας παλαιότερο bootloader και modem firmware! Ποιος ο λογος??? Εφοσων μπορεις να ξεκλειδωσεις κανεις unlock απο 1.1.1 και μετα κανεις upgrade kai jailbreak την 1.1.3! Σωστα δεν τα λέω? Μπέρδεμα ε? Δε θελεις να απαντησω πιστευω ετσι? Πρεπει να σε καλυψαν οι αποριες μου! Πρεπει να σαρεσει πολυ αυτο το emoticon, Ε???
ocelotgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδες επειδη κ εγω περιμενω ενα, v.1.1.2, μπορειτε να βοηθησετε σε καποια πραγματα? 1.καπου διαβασα για ελληινκο μενου... παιζει? 2.ποια sim (turbo/next κλπ.) μου προτεινετε να παρω απο ebay?
billi_s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Καλημερα σε ολους Ευχαριστω πολυ για τι βοηθεια τελικα ηθελε το iworld.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 σαν ipod δουλεύει σωστά το δικό σου; αν ναι, το αγοράζω. (το γράφω εδώ γιατί έχεις απενεργοποίηση τα pm) Αν αποφασίσω να το πουλήσω θα στο πω! Πάντως τα pm μου μια χαρά είναι, δεν τα απενεργοποιησα ποτε!
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Αν αποφασίσω να το πουλήσω θα στο πω! Πάντως τα pm μου μια χαρά είναι, δεν τα απενεργοποιησα ποτε! [off topic] "Ο χρήστης $user[username] έχει επιλέξει να μη λαμβάνει προσωπικά μηνύματα ή δεν του επιτρέπεται να λαμβάνει προσωπικά μηνύματα. Για αυτό δε μπορείτε να του/της αποστείλετε μήνυμα." αυτό μου βγάζει. Τώρα για το τι γίνετε... χαμπάρι κε έχω... [/off topic]
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Τι εννοεις να ξεκλειδωσεις την 1.1.3 με παλιοτερο bootloader? oO bοοτλοαδερ της 1.1.3 δεν ειναι πιο νεος απο τον 4.6, δηλαδη αυτον της 1.1.2? Δηλαδη οι κυριοι στην applε αναβαθμισαν το firmware και κατεβασαν το bootloader? Ποιος ο λογος??? Εφοσων μπορεις να ξεκλειδωσεις κανεις unlock απο 1.1.1 και μετα κανεις upgrade kai jailbreak την 1.1.3! Σωστα δεν τα λέω? Δε θελεις να απαντησω πιστευω ετσι? Πρεπει να σε καλυψαν οι αποριες μου! Πρεπει να σαρεσει πολυ αυτο το emoticon, Ε??? Ο bootloader της 1.1.3 είναι νεότερος από αυτόν της 1.1.2 και γι'αυτό δεν μπορεί ακόμη να ξεκλειδωθεί ένα τηλέφωνο που βγήκε από το εργοστάσιο με αυτή την έκδοση. Όσοι έβαλαν στο τηλέφωνό τους την 1.1.3 και κατάφεραν να λειτουργήσουν το iphone και ως τηλέφωνο, σημαίνει πολύ απλά πως είχαν συσκευή με παλιότερο bootloader και έτσι μπόρεσαν να αναβαθμιστούν στην 1.1.3 ΧΩΡΙΣ να περάσουν το νέο bootloader! Άσε που έρχεται όπως λένε και η 1.1.4 ... PS: Ναι αυτό το emoticon από τη στιγμή που το είδα, μου έκανε "κλικ" και γίναμε αχώριστοι!
philkal_77 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Κάτι δεν πρέπει να κάνεις σωστά! Δηλαδή την πρώτη φοράμπόρεσες και έκανες την επαφή βάζοντας τα 2 url? (prefs: και jailbreakme?) ενώ τη δεύτερη δεν σου εμφανίστηκε??? Καλημέρα φίλε μου billdanos. Σε ευχαριστώ που διάβασες την καταχωρισή μου και απάντησες, αλλά ΝΑΙ έτσι είναι !!!! Και δυστυχώς δεν μπορώ να φτάσω σε αυτό το στάδιο πάλι !!!! δεν με βγάζει με τίποτα στα contacts.. και το έκανα και πολλές φορές....
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Ο bootloader της 1.1.3 είναι νεότερος από αυτόν της 1.1.2 και γι'αυτό δεν μπορεί ακόμη να ξεκλειδωθεί ένα τηλέφωνο που βγήκε από το εργοστάσιο με αυτή την έκδοση. Αν και δεν εχω χρονο να το ψαξω εχω την εντυπωση πως προκειται για τον ιδιο(4.6 )bootloader.Η apple δεν χρειαστηκε να τον κανει update,μια και ακομα ψαχνουμε καποιο bug το οποιο να μπορει να γινει exploit(σε αντιθεση με τον 3.9 οπου προσφατα βρεθηκε κ αλλο bug).
charoui Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 finally unlocked!!!! έφτασε η x-sim μου και όλα καλά!
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Ενα βημα πιο κοντα στο software unlock του 1.1.2 ΟΤΒ μαλλον. Ο Geohotz εκανε ενα απλο και λιτο update στο blog του με μπολικη σημασια
ilion198 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 παιδιά είμαι έτοιμος να το παραγγείλω απο ένα φίλο απο αγγλία ή απο αμερική,να το πάρει ο ίδιος για μένα,τι λέτε θα μπορώ να το ξεκλειδώσω??
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Έτοιμος! Μετά από τόσα βασανιστήρια έχω πλεον το firmware 1.1.3 (4A93) σε συνδυασμό με το Modem Firmware 04.03.13_G! Και όλα αυτά με το νέο anysim1.3 που παρόλο που όλοι φωνάζουν πως βγήκε πριν την ώρα του κλπ κλπ κλπ, παραδόξως λειτούργησε σωστά και για την ώρα έχω κανονική ένδειξη σήματος από Vodafone. Και δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα μετά απο restart κλπ! Ελπίζω να συνεχίσει έτσι!
mixalisss Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Ξερει κανεις αν θα ερθει ποτε στην ελλαδα; ποσο θα εχει πανω κατω εδω; και αν τελικα θα βγει εκδοση με 3G;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Ξερει κανεις αν θα ερθει ποτε στην ελλαδα;ποσο θα εχει πανω κατω εδω; και αν τελικα θα βγει εκδοση με 3G; Δεν μπορεί να το ξέρει κανείς αυτό (άσχετα με ότι ακούς από δω και από κει) μιας και η apple δεν έχει ανακοινώσει απολύτως τίποτα για νέα έκδοση του iphone. Το μόνο που πρόσθεσε πριν μερικές ημέρες ήταν η νέα έκδοση των 16gb με τα ίδια χαρακτηριστικά. Για να έρθει στην Ελλάδα και να μπορέσει να αξιοποιηθεί από έναν provider θα πρέπει να υπάρξει πρώτα μια έκδοση 3G μιας και EDGE εδώ δεν έχουμε. Επίσης με τους όρους που θέτει η apple στους παρόχους με τους οποίους συνεργάζεται (ειδικά προγράμματα χρήσης με απεριόριστα data, ποσοστά επί των πωλήσεων και ποσοστά από τους μηνιαίους λογαριασμούς του κάθε χρήστη), δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί κανείς από Vodafone, cosmote & wind να το προωθήσει! Άρα με τα σημερινά δεδομένα δεν υπάρχει απάντηση στο ερώτημά σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.