Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπόν! Έχουν περάσει πάνω από 24 ώρες που λειτουργεί κανονικότατα με την 1.1.1! Αν το πάω στην 1.1.2 (ή και μετά στην 1.1.3) ξαναπαρουσιάζεται το πρόβλημα No Service. Στην ουσία δηλαδή τα προβλήματα ξεκινάνε όταν μπαίνει το modem firmware της 1.1.2. Υπάρχει όμως μια ιδιαιτερότητα! Για να λειτουργήσει σταθερά με την 1.1.1, χρειάστηκε να τρέξω πρώτα το "The Virginizer", μετά να το κατεβάσω στην 1.0.2 και μετά να κάνω update στην 1.1.1, μόνο έτσι λειτούργησε σταθερά! Δεν ξέρω τι στο καλό του συμβαίνει! Και καλά τώρα με την 1.1.1 δεν έχω κανένα πρόβλημα και τρέχω ότι εφαρμογές είχα εως τώρα με την 1.1.2 κλπ αλλά σε λίγο καιρό που θα αρχίσουν να σκάνε μύτη νέα προγράμματα με το SDK κλπ, δεν θα μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα μιας και θα χρειάζονται την 1.1.3! Όλα οκ 48 ώρες μετά! Φαίνεται να μην υπάρχει πρόβλημα πλεον! Τώρα ελπίζω να βγει κάνα καλό ξεκλείδωμα της 1.1.3 μπας και μπορέσω να το αναβαθμίσω και να συνεχίσει να λειτουργεί! Βέβαια σήμερα επιβεβαιώθηκε έκδοση 16gb του iphone οπότε ίσως βρεθώ με νέα συσκευή! http://www.engadget.com/2008/02/05/16gb-iphone-just-around-the-corner/ Update: Το applestore είναι down και ακούγεται οτι θα ενημερωθεί με το νέο μοντέλο των 16gb! Είδωμεν!
panionios3 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Ξερει κανεις πως μπορω να περασω παιχνιδια για psp sto iphone Εχω κατεβασει το εmulatior apo ton installer kai που πρεπει να παω με το ibrick να περασω το παιχνιδι??
georgeadams Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Update: Το applestore είναι down και ακούγεται οτι θα ενημερωθεί με το νέο μοντέλο των 16gb! Είδωμεν! Yep! Εδώ και λίγα λεπτά το Apple Store ανανεώθηκε με 16GB iphone ($499) και 32GB ipod touch (επίσης $499). Μόνο το US Apple Store όμως.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Yep! Εδώ και λίγα λεπτά το Apple Store ανανεώθηκε με 16GB iphone ($499) και 32GB ipod touch (επίσης $499). Μόνο το US applestore όμως. Παράλληλα βγήκε και software unlock του baseband της 1.1.3! Θα το δοκιμάσω το βράδυ και αν δεν λειτουργήσει το iphone μου (που τώρα λειτουργεί σωστά μόνο με την 1.1.1), με βλέπω να βάζω πλώρη για το 16gb...
alexzzz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Παράλληλα βγήκε και software unlock του baseband της 1.1.3! Θα το δοκιμάσω το βράδυ και αν δεν λειτουργήσει το iphone μου (που τώρα λειτουργεί σωστά μόνο με την 1.1.1), με βλέπω να βάζω πλώρη για το 16gb... σαν ipod δουλεύει σωστά το δικό σου; αν ναι, το αγοράζω. (το γράφω εδώ γιατί έχεις απενεργοποίηση τα pm)
kosmasgr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά μια κρίσιμη ερώτηση από μένα ΑΞΙΖΕΙ τώρα η αγορά του Iphone στην έκδοση 1.1.3 ξεκλειδωμένο φυσικά ώστε να λειτουργεί σαν τηλέφωνο ??? Σκέφτομαι την αγορά του σοβαρά γιαυτό η ερώτηση μου
dreaming123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Kαι sorry για το off-topik αλλά άν γνωρίζει κάποιος που θα βρω ξεκλειδωμένο σε <λογική> τιμή απο κάποιον χρήστη του ebay ας μου στείλει ένα pm. Ευχαριστώ
Hal9000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Παράλληλα βγήκε και software unlock του baseband της 1.1.3! Θα το δοκιμάσω το βράδυ και αν δεν λειτουργήσει το iphone μου (που τώρα λειτουργεί σωστά μόνο με την 1.1.1), με βλέπω να βάζω πλώρη για το 16gb... Για την 3.9 baseband είναι το unlock που βγήκε. 'Οχι για την 4.6
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Για την 3.9 baseband είναι το unlock που βγήκε. 'Οχι για την 4.6 Σωστό, εμένα με "καίει" να δω αν λειτουργεί με το modem firmware της 1.1.3 μιας και με την 1.1.2 δεν έχω καμία τύχη!
philkal_77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά τα φώτα σας θέλω. Μετα απο την βοήθεια φίλων απο forum και διαβάζοντας και άλλες καταχωρίσεις, σε διάφορα site, κατάφερα να βρώ ότι το δικό μου έχει version 1.1.3. Το πήρα πριν απο 3 ενδομάδες απο USA. Συνεπάγετε πρέπει να το κάνω DOWNGRADE από 1.1.3 σε 1.1.1. για να δουλέψει σαν pda/touch και αργότερα με μία "xxxsim" να το ενεργοποιήσω ανάλογα. Ακολουθόντας τις οδηγίες με την μέθοδο *#307# μετά απο κάποια στιγμή δεν μπορούσα να προχορήσω γιατί δεν μου έβγαζε το επόμενο βήμα. Και το έκανα και πολλές φορές για να βεβαιωθώ οτι δεν εκανα κάποιο λάθος. Δηλαδή πήγαιναν όλα καλά μέχρι την στιγμή που ενώ είχα περάσει την πρώτη επαφή (όπως λένε οι οδηγίες) και έπρεπε μετά να ξανακαλέσω το "0"-call-accept-hold-decline.... εδώ κόλησα γιατί δεν έβγαιναν τα contacts...για να πάω μέσω safari στο http://jaibreakme.com.... και να συνεχίσω το downgrade. Έκανα και restart, δοκiμασα πολλές φορές αλλά τίποτα. Έχετε καμία ιδέα γιατί το κάνει αυτό και πως μπορώ να προχορίσω ή αν υπάρχει άλλος τρόπος ?? Αυτο τον τρόπο (http://www.iclarified.com) προσπαθώ να κάνω και εγώ αλλα ΔΕΝ προχοράει ο σκασμένος..και υπομονή και χρόνο έχω !! Τα κάνω όλα αυτά που λές αλλά μετά το τελευταίο decline ΔΕΝ με βγάζει στις επαφές.... ....έχει hard reset να του κάνω μήπως και συνέλθει.. Σας ευχαριστώ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά τα φώτα σας θέλω. Μετα απο την βοήθεια φίλων απο forum και διαβάζοντας και άλλες καταχωρίσεις, σε διάφορα site, κατάφερα να βρώ ότι το δικό μου έχει version 1.1.3. Το πήρα πριν απο 3 ενδομάδες απο USA. Συνεπάγετε πρέπει να το κάνω DOWNGRADE από 1.1.3 σε 1.1.1. για να δουλέψει σαν pda/touch και αργότερα με μία "xxxsim" να το ενεργοποιήσω ανάλογα. Ακολουθόντας τις οδηγίες με την μέθοδο *#307# μετά απο κάποια στιγμή δεν μπορούσα να προχορήσω γιατί δεν μου έβγαζε το επόμενο βήμα. Και το έκανα και πολλές φορές για να βεβαιωθώ οτι δεν εκανα κάποιο λάθος. Δηλαδή πήγαιναν όλα καλά μέχρι την στιγμή που ενώ είχα περάσει την πρώτη επαφή (όπως λένε οι οδηγίες) και έπρεπε μετά να ξανακαλέσω το "0"-call-accept-hold-decline.... εδώ κόλησα γιατί δεν έβγαιναν τα contacts...για να πάω μέσω safari στο http://jaibreakme.com.... και να συνεχίσω το downgrade. Έκανα και restart, δοκiμασα πολλές φορές αλλά τίποτα. Έχετε καμία ιδέα γιατί το κάνει αυτό και πως μπορώ να προχορίσω ή αν υπάρχει άλλος τρόπος ?? Αυτο τον τρόπο (www.iclarified.com) προσπαθώ να κάνω και εγώ αλλα ΔΕΝ προχοράει ο σκασμένος..και υπομονή και χρόνο έχω !! Τα κάνω όλα αυτά που λές αλλά μετά το τελευταίο decline ΔΕΝ με βγάζει στις επαφές.... ....έχει hard reset να του κάνω μήπως και συνέλθει.. Σας ευχαριστώ Κάτι δεν πρέπει να κάνεις σωστά! Δηλαδή την πρώτη φορά μπόρεσες και έκανες την επαφή βάζοντας τα 2 url? (prefs: και jailbreakme?) ενώ τη δεύτερη δεν σου εμφανίστηκε???
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Update: Η γνωστή ομάδα ανακοίνωσε πως δεν πρέπει να δοκιμάσουμε ακόμη το νέο anysim 1.3 μιας και φαίνεται να δημιουργεί πολλά προβλήματα (με το σημαντικότερο πως σε κάθε restart το τηλέφωνο βγαίνει off!). Την έκδοση αυτή την κυκλοφόρησε μέλος της ομάδας που έφυγε και έβγαλε την έκδοση που ετοίμαζαν όλοι μαζί μη ολοκληρωμένη. Σε κάνα 2 μέρες υποσχέθηκαν πως θα έχουν την τελική η οποία θα δίνει τη δυνατότητα για αναβάθμιση και ξεκλείδωμα κατευθείαν από 1.1.1 σε 1.1.3! Είδωμεν! http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=27822
anthony_crete Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Συγνωμη!!!! Το 1.1.3 εχει πιο παλιο bootloader απο το 1.1.2???? :| what the fuck? Αφου ξεκλειδωθηκε το 1.1.3 δεν θα πρεπει να εχει ξεκλειδωθει και το 1.1.2 OTB? Use iTunes to update your iPhone to the latest firmware (1.1.3). This will upgrade your modem firmware from 04.02.13G to 04.03.13G. εαν δηλαδη κανω upgrade το modem, σε 1.1.2 OTB και 4.6 bootloader θα δουλεψει??? :S
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Συγνωμη!!!! Το 1.1.3 εχει πιο παλιο bootloader απο το 1.1.2???? :| what the fuck?Αφου ξεκλειδωθηκε το 1.1.3 δεν θα πρεπει να εχει ξεκλειδωθει και το 1.1.2 OTB? Άλλο είναι το boot loader και άλλο το modem firmware. Για την ώρα μπορείς να ξεκλειδώσεις την 1.1.3 με παλαιότερο bootloader και το modem firmware της 1.1.2. Για αυτό το λόγο αυτό μπορείς να το κανεις μόνο με τα iphones που βγήκαν από το εργοστάσιο με έκδοση παλαιότερη από την 1.1.2. Αναβαθμίζονται δηλαδή μόνο ως προς το firmware κρατώντας παλαιότερο bootloader και modem firmware! Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις θα μπορείς να ξεκλειδώσεις την 1.1.3 με το δικό της modem firmware αλλά κρατώντας παλιό bootloader. Μπέρδεμα ε?
iced Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ειναι μπερδεμα αλλα λιγους αφορα ο 3.9bl νομιζω... Το θεμα ειναι τι γινεται με το ξεκλειδωμα του 4.6 και το jaibreak του κανουριου 1.1.3 για να ανοιξει παλι η αγορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.