Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πρίν το θάψει να το αφήσει να φορτίσει πρώτα καλά σβηστό και μετά βλέπει αν πέθανε γιατί το iphone είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει.

hahahahahah:lol::lol::lol:

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
η πλάκα είναι ότι όπως έχεις είδη διαβάσει το πρόβλημα του σήματος το έχει η 1.1.3 αλλά εσύ το είχες από πριν.

Ιδέα!!!ο Νορβηγός αν δεν κάνω λάθος,στο πακέτο του unlock.no έχει ένα πρόγραμμα που επαναφέρει το τηλέφωνο στην αρχική του κατάσταση όταν είναι να το στείλεις για επισκευή στην apple.

Το software υπάρχει 100% λογικά ότι και να έχει φορτώσει από τις τόσες εγκαταστάσεις θα τα καθαρίσει.

Του είχα κάνει και Virginize αλλά δεν άλλαξε κάτι!

Θα δοκιμάσω άλλη μια να κάνω τα πάντα από την αρχή αλλά αυτή τη φορά θα το αφήσω στην 1.1.1 για να δω πως θα τα πάει! Αν δεν πετύχει και αυτό τότε πλεον 100% είναι θέμα hardware προβλήματος. Για επιστροφή στο Applestore L.A δεν το συζητάμε πλεον γιατί μην ξεχνάμε ότι το ...άνοιξα μέσα σε όλα τα άλλα! B)

Το μόνο θετικό στην υπόθεση είναι πως στη χειρότερη θα κλαίω τα 270ευρώ που κόστισε και όχι ...600-700! :rolleyes:

Δημοσ.

βρε Bill αυτό που λέω δεν είναι το virginize αλλά γαμώτο μου δεν έχω installer για να το βρώ στο πακέτο του Νορβηγού είναι 99% και όταν μπείς για πληροφορίες σου λέει ότι κάνει αυτή τη δουλειά για να πάει στο service.

• Moderators
Δημοσ.
βρε Bill αυτό που λέω δεν είναι το virginize αλλά γαμώτο μου δεν έχω installer για να το βρώ στο πακέτο του Νορβηγού είναι 99% και όταν μπείς για πληροφορίες σου λέει ότι κάνει αυτή τη δουλειά για να πάει στο service.

Οπως λεει και ο ιδιος,το προβλημα ειναι επισης πως το εχει ανοιξει το iphone.

@Βill

Οταν ειχες βγαλει το καπακι δεν ειχες παλι σημα?το δοκιμασες προφανως ετσι?Στην δικια μου περιπτωση με το που το αφαιρεσα,σημα στο φουλ και λειτουργιες τηλεφωνου κανονικα.

Συμφωνα με το iphone atlas εμφανιστηκε στο ebay ενα jailbreaked iphone με 1.1.3,baseband του 1.1.3 ,kernel του 1.1.3(με αλλα λογια ενα 1.1.3 με τα ολα του εκτος απο τον bootloader).Η συγκεκριμενη καταχωρηση διαγραφηκε στην συνεχεια απο ebay για αγνωστους λογους.Η περιγραφη του

“This 4GB iPhone has been my development phone since Appleʼs initial release. It has been with me when we first jail-broke firmware 1.0.0, was used when I wrote ʽiPhone Open Application Development,ʼ and today is proudly running the ʽprivateʼ jailbreak of firmware 1.1.3.

“The private jailbreak is how members of the dev-team jailbreak our own phones, but is not presently available to the public. This is one of the only ʽtrueʼ jailbreaks out there for v1.1.3, and as such is running the 1.1.3 baseband, 1.1.3 kernel, and is activated - running flawlessly with the native Google location service, fully functioning sync, sound, and all other features as a proper upgrade does. The firmware was updated directly in iTunes, and so is a completely legal software revision to include with the iPhone. As a week 23 phone, this iPhone has the older boot-loader, which allows for unlocking. 1.1.3 unlocking development is underway, but will require an older bootloader like this one. And if you canʼt wait then you can always downgrade the baseband when the next firmware version rolls out.”

H μεθοδος που ειχε γινει το jailbreak ειχε διαγραφει ετσι ωστε να μην ειναι δυνατη η ευρεση της μεσω reverse engineering.

..με λιγα λογια αντε να βγει το SDK να βγουν ολα τα μυστικα στην φορα!

• Super Moderators
Δημοσ.
Οπως λεει και ο ιδιος,το προβλημα ειναι επισης πως το εχει ανοιξει το iphone.

@Βill

Οταν ειχες βγαλει το καπακι δεν ειχες παλι σημα?το δοκιμασες προφανως ετσι?Στην δικια μου περιπτωση με το που το αφαιρεσα,σημα στο φουλ και λειτουργιες τηλεφωνου κανονικα.

[/indent]

Ναιη συμπεριφορά του ήταν ίδια είτε με καπάκι είτε χωρίς! Χθες το βράδυ έκανα και πάλι όλα τα βήματα και παρατήρησα ότι μετά την αναβάθμιση από 1.0.2 σε 1.1.1 λειτουργούσε σταθερότατα! Φυσικά μετά με έπιασε η ανωμαλία και το ξαναπήγα σε 1.1.3 και φυσικά άρχισε τα ίδια! Μετά το παράτησα γιατί άρχισε να ξημερώνει...B)

Τώρα τα έκανα και παααααλι από την αρχή (virginize, 1.0.2, 1.1.1) αλλά αυτή τη φορά θα το αφήσω στην 1.1.1 να δω αν θα αντέξει! Για την ώρα μετά το reboot συνδέθηκε με τη μία στην Vodafone και όλα λειτουργούν σωστά! Αν δεν ξαναχάσει το σήμα θα σημαίνει πως το τηλέφωνό μου πλεον είναι ...αλλεργικό στην 1.1.2 και στην 1.1.3...

:devil:

• Moderators
Δημοσ.
Φυσικά μετά με έπιασε η ανωμαλία και το ξαναπήγα σε 1.1.3 και φυσικά άρχισε τα ίδια! Μετά το παράτησα γιατί άρχισε να ξημερώνει...B)

:lol::lol::lol:

Απ οτι φαινεται το 1.1.3(το soft upgrade παντα) τα κανει αυτα η κατι παρομοιο.

http://www.iphoneatlas.com/2008/01/29/increase-in-dropped-phone-calls-under-iphone-113/

Προτεινω να παραμεινεις στο 1.1.1 αν δουλευει κανονικα,μια και το κανονικο upgrade σε 1.1.3 εχει γινει jaibreak και απλα περιμενουμε να βγει στην φορα.Αυτα φοβομουν και δεν το κανα το update οταν βγηκε και ελεγα να περιμενουμε λιγο;)

Ριξε ενα update αν οντως αυτο ηταν το προβλημα.

• Super Moderators
Δημοσ.
:lol::lol::lol:

Απ οτι φαινεται το 1.1.3(το soft upgrade παντα) τα κανει αυτα η κατι παρομοιο.

http://www.iphoneatlas.com/2008/01/29/increase-in-dropped-phone-calls-under-iphone-113/

Προτεινω να παραμεινεις στο 1.1.1 αν δουλευει κανονικα,μια και το κανονικο upgrade σε 1.1.3 εχει γινει jaibreak και απλα περιμενουμε να βγει στην φορα.Αυτα φοβομουν και δεν το κανα το update οταν βγηκε και ελεγα να περιμενουμε λιγο;)

Ριξε ενα update αν οντως αυτο ηταν το προβλημα.

Λοιπόν! Έχουν περάσει πάνω από 24 ώρες που λειτουργεί κανονικότατα με την 1.1.1! Αν το πάω στην 1.1.2 (ή και μετά στην 1.1.3) ξαναπαρουσιάζεται το πρόβλημα No Service. Στην ουσία δηλαδή τα προβλήματα ξεκινάνε όταν μπαίνει το modem firmware της 1.1.2.

Υπάρχει όμως μια ιδιαιτερότητα! Για να λειτουργήσει σταθερά με την 1.1.1, χρειάστηκε να τρέξω πρώτα το "The Virginizer", μετά να το κατεβάσω στην 1.0.2 και μετά να κάνω update στην 1.1.1, μόνο έτσι λειτούργησε σταθερά! Δεν ξέρω τι στο καλό του συμβαίνει! Και καλά τώρα με την 1.1.1 δεν έχω κανένα πρόβλημα και τρέχω ότι εφαρμογές είχα εως τώρα με την 1.1.2 κλπ αλλά σε λίγο καιρό που θα αρχίσουν να σκάνε μύτη νέα προγράμματα με το SDK κλπ, δεν θα μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα μιας και θα χρειάζονται την 1.1.3!

B)

Δημοσ.

Υπάρχει όμως μια ιδιαιτερότητα! Για να λειτουργήσει σταθερά με την 1.1.1, χρειάστηκε να τρέξω πρώτα το "The Virginizer", μετά να το κατεβάσω στην 1.0.2 και μετά να κάνω update στην 1.1.1, μόνο έτσι λειτούργησε σταθερά! Δεν ξέρω τι στο καλό του συμβαίνει! Και καλά τώρα με την 1.1.1 δεν έχω κανένα πρόβλημα και τρέχω ότι εφαρμογές είχα εως τώρα με την 1.1.2 κλπ αλλά σε λίγο καιρό που θα αρχίσουν να σκάνε μύτη νέα προγράμματα με το SDK κλπ, δεν θα μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα μιας και θα χρειάζονται την 1.1.3!

B)

Gi0 here

Θυμαμαι οταν χρειαστηκε να παω απο το 1.0.2 στο 1.1.1 χρειαζοταν ο virginizer απαραιτητα,θα σε γελασω ποιος ηταν ο λογος,παει καιρος που το κανα.Αλλα δεν μου ακουγεται παραλογο.

Οσον αφορα το 1.1.3,φανταζομαι πως αυτο που περνας ειναι το soft upgrade ετσι?Με αλλα λογια δεν μιλαμε για τη baseband του 1.1.3.

Οποτε μην αγχωνεσαι,μολις βγει το sdk,θα βγει και το jailbreak του,οποτε θα κανεις κανονικο update σε 1.1.3 μεσω itunes και ελπιζω τοτε να μην"στραβωνει"το iphone σου.

Τουλαχιστον δεν ειναι hardware το προβλημα σου;)

..αν και πηγες και συ στην κολαση(το ανοιξες εννοω;) )

• Super Moderators
Δημοσ.
Gi0 here

Θυμαμαι οταν χρειαστηκε να παω απο το 1.0.2 στο 1.1.1 χρειαζοταν ο virginizer απαραιτητα,θα σε γελασω ποιος ηταν ο λογος,παει καιρος που το κανα.Αλλα δεν μου ακουγεται παραλογο.

Οσον αφορα το 1.1.3,φανταζομαι πως αυτο που περνας ειναι το soft upgrade ετσι?Με αλλα λογια δεν μιλαμε για τη baseband του 1.1.3.

Οποτε μην αγχωνεσαι,μολις βγει το sdk,θα βγει και το jailbreak του,οποτε θα κανεις κανονικο update σε 1.1.3 μεσω itunes και ελπιζω τοτε να μην"στραβωνει"το iphone σου.

Τουλαχιστον δεν ειναι hardware το προβλημα σου;)

..αν και πηγες και συ στην κολαση(το ανοιξες εννοω;) )

Ε ναι, εννοείται πως στην 1.1.3 πάω με το baseband της 1.1.2.

Η αλήθεια έιναι ότι κατά το άνοιγμα, πρέπει να έχασα μερικά χρόνια απο τη ζωή μου λόγω άγχους αλλά οκ δεν το κατέστρεψα. Βέβαια αν το ψάξεις καλά γυρω γύρω καταλαβαίνεις ότι "κάποιος" το σκάλισε! Αν παρόλα αυτά όμως συνεχίσει να δουλέυει σταθερά, το πολύ πολύ του βάζω ένα καινούργιο πίσω κάλυμα και είναι τζάμι (αν και ούτε τώρα φαίνεται τίποτα, αλλά είμαι τόσο παρανοϊκός με τα σημαδάκια πάνω στις συσκευές που χρησιμοποιώ που με ενοχλεί το παραμικρό!).

:devil:

Δημοσ.

Ρε παιδες, ξερει αν γινεται να παιζουν οι ταινιες με τους υποτιτλους μαζι?? Φυσικα πρεπει να μετατρεψω την ταινια σε mp4, αλλα πρεπει υποχρεωτικα να τους ενσωματωσω στο βιντεο η μπορουν να παιξουν οπως παιζουν τα srt στα windows με το directVobSub?

ρωταω διοτι ειδα αυτο εδω:

New iPhone features: “Maps with locations, webclips, customizable home screens, SMS multiple people at once, chapters, subtitles, and language support in video, and lyrics support in audio.”
  • Super Moderators
Δημοσ.
Ρε παιδες, ξερει αν γινεται να παιζουν οι ταινιες με τους υποτιτλους μαζι?? Φυσικα πρεπει να μετατρεψω την ταινια σε mp4, αλλα πρεπει υποχρεωτικα να τους ενσωματωσω στο βιντεο η μπορουν να παιξουν οπως παιζουν τα srt στα windows με το directVobSub?

ρωταω διοτι ειδα αυτο εδω:

Για την ώρα δε νομίζω να υπάρχει άλλος τρόπος, πέρα από το να τους ενσωματώσεις στο τελικό αρχείο από την αρχή!

B)

Δημοσ.

Επισης προσπαθω να βαλω ringtones με το itunes, εμφανιζονται στο iphone μεσω του itunes, αλλα οταν παω να τα επιλεξω απτις ρυθμισεις του iphone, δεν μου εμφανιζονται!

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα,έχω το νοκια ν73 κ λόγω ότι το έβγαλα off,σκέφτομαι να πάρω το iphone!Ποιά έκδοση πρέπει να πάρω ώστε να μπορώ να το ξεκλειδώσω και να πέζει η sim μου vodafone?καμιά βοήθεια απο που να το πάρω απο ebay??κάποιο αξιόπιστο πωλητ΄που έχετε αγοράσει κ εσείς!θα ήμουν ευγνώμων να μου απαντήσετε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...