Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα κ απο εμενα

εδω κ 3 μερες εχω iphone εκδωση 1.1.2 κ το δουλευω με τurbo sim

θα ηθελα οπιος μπορει να με βοηθησει με τα εξης

1δεν μπορω να σινδεσω το τηλεφωνο με τον υπολογιστη προσπαθησα με το ιbrick v0.91

αλα τιποτα υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που να κανει την ιδια δουλεια?

2.υπαρχει καποιο προγραμμα μεσω ιnstaler που να διορωνει το προβλημα με την αναγνωριση κλησεων και με τα μηνιματα?

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αποτι φαινεται εχουμε καποιες εξελιξεις!

Απο το site του george hotz:

-The iPhone "Secret" key

-1.1.3 Unlock and Linux Driver

Δε καταλαβα τι εγινε!! Gi0 πες και σε εμας τους κοινους θνητους τι παιχτηκε! Θα βγει κανα unlock?

Sadly this will not help us unlock BL 4.6 phones, or sign our own SDK apps; sign anything for that matter. But hopefully this key is deeply embedded in the iPhone, and decrypting all future ramdisks will be a piece of cake.

Δηλαδη βρεθηκε λυση για unlock στην 1.1.3 αλλα οχι στην 1.1.2??? Λετε να ειμαι ΤΟΣΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ?!

Δημοσ.
Παιδια καλημερα ,

Υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει?

Αγορασα μια χχχsim για να μπορεσω να χαρω το iphone μου,εκανα jailbreak και

activate ολα πηγανε μια χαρα ,εχει σημα με cosmote κανονικα εγω μπορω να

παρω τηλ. αλλα οταν με καλουνε δεν χτυπαει το iphone,

2.οπως μου δειχνει οτι εχει 1sms αλλα μολις πατησω το πληκτρω με τα sms με γυρναει πισω

3. Οταν παω να παρω τηλ. από το πληκτρλογιο μολισ πατησω το 2. ψηφειο με πεταει στο Menu πισω.

Αν μπορει καποιοσ ασ βοηθησει :cry::cry:

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δοκίμασε το iWorld.

Δημοσ.
thanks ρε admin!!!! :D

εχεις βαλει 1.1.3 εσυ ε??

δε μου λες εχεις 1.1.3 ε?Τωρα το openSSH, bsd, categories, summerboard και customize σου δουλευουν η οχι? Καποια αποτι ξερω θα χρειαζονταν update για να παιξουν σε 1.1.3, βγηκε τελικα το update για ολα η οχι ακομα?

bsd kai customize που δοκίμασα είναι εντάξει. Και με τα άλλα δεν θα υπάρχει πρόβλημα κατα πασα πιθανότητα

• Moderators
Δημοσ.

-The iPhone "Secret" key

-1.1.3 Unlock and Linux Driver

Δε καταλαβα τι εγινε!! Gi0 πες και σε εμας τους κοινους θνητους τι παιχτηκε! Θα βγει κανα unlock?

Δηλαδη βρεθηκε λυση για unlock στην 1.1.3 αλλα οχι στην 1.1.2??? Λετε να ειμαι ΤΟΣΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ?!

Οσον αφορα τον Linux Driver,επιτελους γιατι στο sabayon 3.4f που εχω στο σπιτι,δεν αναγνωριζοταν το iphone(παλι καλα φορτιζε μεσω της usb).

Για το secret key δεν ξερει ουτε ο george τι ακριβως ειναι,που να ξερω εγω?:lol:

Υποθετω ομως πως θα φανει πολυ χρησιμο στην πορεια μια και εκανε αμαν η apple να το κρυψει;)

Σε αλλο σημειο θα θελα να σταθω ομως οσον αφορα την δημιοσιευση του george

Nice job to Zibri, the dev team, and whoever owns Austin Heap for finding this key..

Ο george με τον zibri ειναι στα μαχαιρια εδω και πολυ καιρο,ευχομαι να εχουν ξεκινησει να συνεργαζονται!

Για το unlock του 1.1.3:ναι,λογικο θα το βρισκα να μην βγει ποτε unlock του 1.1.2 μια και δεν εχει νοημα πια να προσπαθουν να την ξεκλειδωσουν αν ξεκλειδωθει η 1.1.3.Μην αγχωνεσαι δεν παιζει να μεινεις απ εξω,μ ενα update θα εισαι ετοιμος για ξεκλειδωμα:-)

Παιδια καλημερα ,

Υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει?

Αγορασα μια χχχsim για να μπορεσω να χαρω το iphone μου,εκανα jailbreak και

activate ολα πηγανε μια χαρα ,εχει σημα με cosmote κανονικα εγω μπορω να

παρω τηλ. αλλα οταν με καλουνε δεν χτυπαει το iphone,

2.οπως μου δειχνει οτι εχει 1sms αλλα μολις πατησω το πληκτρω με τα sms με γυρναει πισω

3. Οταν παω να παρω τηλ. από το πληκτρλογιο μολισ πατησω το 2. ψηφειο με πεταει στο Menu πισω.

Αν μπορει καποιοσ ασ βοηθησει :cry::cry:

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Προβλημα με τα πληκτρολογιο μου ακουγεται οσον αφορα το δευτερο μερος.Για το οτι δεν χτυπαει,να ρωτησω τα προφανη:εχει βαλει απο το settings καποιο κλησης που υφισταται ετσι?Δοκιμασε να βαλεις καποιον αλλο.Οταν ερχεται sms ακουγεται?

παιδια καλησπερα κ απο εμενα

εδω κ 3 μερες εχω iphone εκδωση 1.1.2 κ το δουλευω με τurbo sim

θα ηθελα οπιος μπορει να με βοηθησει με τα εξης

1δεν μπορω να σινδεσω το τηλεφωνο με τον υπολογιστη προσπαθησα με το ιbrick v0.91

αλα τιποτα υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που να κανει την ιδια δουλεια?

2.υπαρχει καποιο προγραμμα μεσω ιnstaler που να διορωνει το προβλημα με την αναγνωριση κλησεων και με τα μηνιματα?

κανε τον κοπο να διαβασεις προηγουμενες σελιδες,τα χουμε αναλυσει τα συγκεκριμενα προβληματα.Μπορεις να συνδεθεις στο iphone και μεσω wifi.

@billdanos

To ειχα το συγκεκριμενο προβλημα.Εμφανιστηκε στην αρχη σπασμωδικα,χανοντας αραια και που το σημα ωσπου μια μερα σταματησε να πιανει και τα 7-8 δικτυα που υπαρχουν στο σπιτι μου(η χαρα της ακτινοβολιας..).

Αναγκαστηκα το ανοιξα μια και δεν λειτουργουσαν ουτε τα virginize,ουτε αλλη baseband,ουτε firmware update.Την λυση μου την εδωσε μια πλαστικη οδοντογλυφιδα με την οποια ουσιαστικα απετρεψα το πισω καπακι να ερχεται σε επαφη με την logic board.Δεν χρειαστηκε να κανω insulation με αλλα λογια.Απο τοτε λειτουργει κανονικα.

Η ζεστη που παρατηρησες την ειχα παρατηρησει και γω,ηταν αποτελεσμα της επαφης που αναφερω και μετα την επεμβαση λυθηκε και αυτο το προβλημα.

32856180es8.th.jpg

Δυστυχως εχω φυγει για να υπηρετησω την μαμα πατριδα και δεν θα ειμαι καλη βοηθεια για τουλαχιστον 2 μηνες μεχρι να τελειωσει η εκπαιδευση,:mad:

Δημοσ.
Ας πω και εδώ τον πόνο μου! Μέχρι τώρα το iphone δούλευε άψογα εδώ και μήνες και αναβαθμίστηκε στην 1.1.1 και αργότερα στην 1.1.2 και όλα ΟΚ. Τα προβλήματα άρχισαν πριν λίγες όταν ήμουν στο Βερολίνο. Όσες μέρες ήμουν εκεί λειτουργούσε μια χαρά με roaming συνδεδεμένο με την Voda De, ώσπου τη μέρα της επιστροφής στο Αεροδρόμιο συνδέθηκε αυτόματα με την TMobile. Τότε εμφάνισε ένα μήνυμα όπως τα ημιδιάφανα menu του iphone που με ενημέρωνε πως μιας και είχα iphone (το κατάλαβε???), μπορώ να ακούω τα voice mails κλπ κλπ. Μετά όταν ξαναβρήκε το δίκτυο της voda συνδέθηκε για λίγο και αργότερα ...No Service χωρίς σήμα αλλά και κανένα διαθέσιμο δίκτυο να εμφανίζεται στο Carrier!

Δεν έδωσα πολύ σημασία και μπήκα στο αεροπλάνο. Όταν έφτασα Αθήνα το ανοίγω και μία από τα ίδια: No Service! Τι κάρτες sim του έβαλα από όλες τις εταιρίες, τι reset στα network settings ...τίποτα!

Αφού διάβασα ότι σελίδα υπήρχε στο ΝΕΤ άρχισα να δοκιμάζω σιγά σιγά όλες τις προτεινίμενες λύσεις:

Virginize

Downgrade σε 1.1.1

Repair στο Baseband Modem Firmware

Jailbreak

Αναβάθμιση σε 1.1.2 και ξανά μανά Jailbreack και unlocking με anysim

και τέλος του έβαλα και την 1.1.3 με modem firmware 04.02.13_G

Σε όλα αυτά τα στάδια έκανε τα ίδια: Στην αρχή έβρισκε σήμα μια χαρά και μετά από λίγο No Service!

Μετά συνέχισα να ψάχνω όσπου διάβασα κάπου ότι έπρεπε να αλλάξω το αρχείο lockdownd και να πειράξω τα permissions. Μία από τα ίδια επίσης!

Μετά διάβασα ότι αν δεν πετύχουν όλα αυτά τότε ίσως απέκτησα hardware πρόβλημα που μπορεί να οφείλεται είτε στο μαγνητικό πεδίο που δέχτηκε στο αεροδρόμιο, είτε σε πίεση της συσκευής (ούτε μια φορά δεν μου έπεσε-χτύπησε).

Σε αυτή την περίπτωση πρότειναν άνοιγμα της συσκευής και τοποθέτηση μονωτικής ταινίας στο μέσα μέρος από το πίσω μεταλλικό καπάκι! ΝΑΙ το έκανα και αυτό B)

Βέβαια αφού αφαίρεσα με πόνο ψυχής το πλαστικό κάλυμα πρώτα και το μεταλλικό στη συνέχεια, είδα πως με τον τρόπο που είναι τοποθετημένα τα ηλεκτρονικά στο πίσω μέρος, δεν υπάρχει περίπτωση να ακουμπάει κάπου το μεταλικό καπάκι και να δημιουργεί βραχυκύκλωμα! Παρόλα αυτά έβαλα ταινία και το αποτέλεσμα φυσικά το ίδιο: No Service με κατα διαστήματα να συνδέεται στο δίκτυο αλλα για λίγο! Μετά από αυτό αφαίρεσα ξανά τις "προσθήκες" στο εσωτερικό του και το ξανάκλεισα.

Πάντως αφού τα δοκίμασα όλα παρατήρησα ότι τα προβλήματα αρχίζουν όταν η συσκευή αρχίζει να ζεσταίνεται (μετά από συνεχόμενη χρήση video, wifi κλπ).

πχ από χτες το απόγευμα το είχα σε σημείο του σπιτιού σχετικά δροσερό και από τότε μέχρι πριν λίγο (σχεδόν 24 ώρες) λειτουργούσε μια χαρά με full σήμα κλπ! Όταν άρχισα να εγκαθιστώ προγράμματα από τον installer και να πειράζω διάφορα στην 1.1.3 μέσω ssh και ζεστάθηκε λίγο ...No Service!

Δεν ξέρω πλεον τι παίζει! Μπορεί το θέμα της θερμοκρασίας να είναι η ιδέα μου αλλά μέχρι τώρα επιβεβαιώνεται! Και αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε όντως αφορά το hardware και ...καλά κρασιά! :cry:

Πάντως κατά τα άλλα η 1.1.3 λειτουργεί άψογα όπως επίσης και το Locate του google maps (τόσο με sim voda όσο και με Wind) που παραδόξως τις περισσότερες φορές πέφτει μέσα στο οικοδομικό τετράγωνο που βρίσκομαι.

Any επιπλέον βοήθεια ευπρόσδεκτη!

B)

η πλάκα είναι ότι όπως έχεις είδη διαβάσει το πρόβλημα του σήματος το έχει η 1.1.3 αλλά εσύ το είχες από πριν.

Ιδέα!!!ο Νορβηγός αν δεν κάνω λάθος,στο πακέτο του unlock.no έχει ένα πρόγραμμα που επαναφέρει το τηλέφωνο στην αρχική του κατάσταση όταν είναι να το στείλεις για επισκευή στην apple.

Το software υπάρχει 100% λογικά ότι και να έχει φορτώσει από τις τόσες εγκαταστάσεις θα τα καθαρίσει.

• Moderators
Δημοσ.

Ιδέα!!!ο Νορβηγός αν δεν κάνω λάθος,στο πακέτο του unlock.no έχει ένα πρόγραμμα που επαναφέρει το τηλέφωνο στην αρχική του κατάσταση όταν είναι να το στείλεις για επισκευή στην apple.

To ωραιο ειναι πως αν το στειλεις στην apple/το πας σε applestore στο αλλαζουν μεσα σε λιγα λεπτα αν εχεις προβλημα no service,με αλλα λογια ειναι ελαττωματικο.

Αν υπαρχει δυνατοτητα επιστροφης,ειναι μονοδρομος και παιρνεις και καινουριο iphone.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια βοήθεια αν μπορείτε .. Πήρα τον Νοεμβριο iPhone με 1.1.1 και το έκανα downgrade στην 1.0.2 και μετά unlock ... Έμεινα στην 1.0.2 γιατί την βρήκα πιο stable από την 1.1.1 ... Τώρα όμως σκέφτομε να κάνω upgrade και έτσι έχω κάποια ερωτήματα ..

1 ) Μέχρι πιο version έχει γίνει unlock το iPhone ?? ( sim unlock εννοώ )

2 ) Ακούω ότι πρέπει να κάνω virginize πριν να αναβαθμίσω .. Υπάρχει κάτι/κάπου που μπορώ να κοιτάξω αν χρειάζομε ή όχι ??

3 ) Προτείνετε η αναβάθμιση ?? Ρωτάω γιατί είμαι απόλυτα ευχαριστήμενος από την 1.0.2 ... Τόσο η μπαταρία όσο και το σύστημα γενικότερα ειναι πολύ ικανοποιητικά .. Το τελευταίο που θέλω είναι να ταλαιπωρηθώ και μετά να έχω προβλήματα στο upgraded version ..

Δημοσ.

Συμφωνω!!! Αρκει οι bootloaderαδες 4.6 να μπορουν να κανουν unlock! Unlock ναναι κιοτι ναναι!!!

Ξερετε εαν λειτουργει αυτο με το mecca και τα ringtones στην εκδοση 1.1.3???

Nick_ οσον αφορα αυτα που ρωτας μπορω να απαντησω μονο στο 1

1) Sim unlock κανεις μια φορα. Εφοσων εχεις κανει ηδη, μπορεις να το πας στην 1.1.3 και γενικα σε ΟΛΕΣ τις εκδοσεις που ειναι jailbroken, δηλαδη εχει βρεθει τροπος για να λειτουργουν σαν ipod (προς το παρον δηλαδη ολες!!)

Δημοσ.

Jokos πολλά ακούγονται και για το πότε και για την εταιρία.Κανείς δεν ξέρει σίγουρα κάτι.

Και να ρωτνήξω κάτι ρε παιδιά.Κανα site με ROMs για τα gba και psx emulators ξέρεται;Έχω βρι διάφορα αλλά δε μου δουλεύουν με το iPhone.Kάποιο που να έχει τσεκαρισμένα για το iPhone ξέρουμε;

Δημοσ.

Φιλε gio εκανα τον κοπο κ διαβασα τα προηγουμενα θεματα ομολογω πως ακρη δεν βρικα ακομα

οκ παντως σε ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να απαντησεις

Δημοσ.

ΕΠΕΊΓΟΝ: με πήρε ένα φίλος και μου ανακοίνωσε ότι το iphone του πέθανε όπως άκουγε μουσική. Απλά έσβησε και δεν κάνει τίποτα όταν συνδεθεί σε usb και φυσικά ούτε ανοίγει.

Καμια καλή ιδέα?

Δημοσ.

Πρίν το θάψει να το αφήσει να φορτίσει πρώτα καλά σβηστό και μετά βλέπει αν πέθανε γιατί το iphone είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει.

Δημοσ.
Πρίν το θάψει να το αφήσει να φορτίσει πρώτα καλά σβηστό και μετά βλέπει αν πέθανε γιατί το iphone είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει.

:lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...