Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πως μπορω να κανω downgrade σε 1.1.2?

Μεχρι στιγμης εχω τα εξης προβληματα σε 1.1.3

Το locate με cosmote δεν παιζει

Τα ringtones που ανεβαζω εμφανιζονται ολα ιδια.(Μπορω να εχω δλδ μονο ενα ringtone)

Τα scripts για την αναγνωριση δεν παιζουν γιατι ειναι για 1.1.2...

για το locate να ξέρεις είναι πρόβλημα cote και wind η vodafone δουλεύει.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μια ασχετη ερωηση για οποιον μπορει να ξερει...Διπλα απο το λογοτυπο της vodafone υπαρχει στην οθονη ενα μικρο τετραγωνακι...ξερει κανεισ τι ειναι ?

Είναι το εικονιδιάκι για το EDGE. Απλά στην 1.1.2 και μάλλον και στην 1.1.3, χάνεται το G μέσα από το κουτάκι(LoL). Έχει ένα προγραμματάκι στον installer που το επαναφέρει. Πάντως αν δε χρειάζεσαι EDGE, εγκατέστησε το iToggle και απενεργοποίησέ το. Να μη σου τρώει και τζάμπα μπαταρία.

Τα ελληνικά με το ΦΠΑ ειναι 30Ε οχι 25!

Δημοσ.
BlackJim τι σου κάνει ? Το Iphone δεν βρίσκει καν ασύρματα δύκτια ? η το βρίσκει και δεν μπορεί να μπεί ? Σίγουρα κάποιο πρόβλημα ρυθμίσεων είναι..Γιατί κανονικά δεν θα έπρεπε να ρωτάς τι router να αγοράσεις για να παίζει καλά με το Iphone..
Επειδη εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω καθε φορα το χαζο προβλημα που μου εκατσε , το ανεβασα σε videaki να το δειτε και να μου πειτε αν μπορειτε να βγαλετε συμπερασμα.

Το βλαμμενο το youtube εκανε stretch στο video...

Το ανεβασα κι εδω.

Βεβαια ηδη παρηγγειλα το USR 9113 , γιατι μου εχει σπασει τα @@ το ZyXEL.

Δημοσ.

Μπορω να κανω με καποιο τροπο UPGRADE απο 1.1.1 σε 1.1.2?? ΟΧΙ RESTORE, upgrade!

Απτο itunes οταν λεω να κανει upgrade μου δινει την 1.1.3!

Προσεξτε τι προβλημα παρουσιαζεται!!

Για να το πας στην 1.1.3 χρειαζεται να ειναι 1.1.2 (σε μενα τουλαχιστον, αλλιως βγαζει error!)

Εστω οτι εχουμε την 1.1.1! Πρεπει να την κανουμε jailbreak και να εγκαταστησουμε απτον installer το oktoprep!!

Οταν ερχεται ομως η ωρα να βαλουμε την 1.1.2 το ερωτημα ειναι ΠΩΣ? Upgrade σε 1.1.2 απο itunes ΔΕΝ μπορεις να κανεις, μονο σε 1.1.3. Εαν παλι κανεις restore που διαλεγεις οποιο ipsw γουσταρεις, σβηνονται ΟΛΑ τα πραγματα που εχεις μεσα, οποτε ειναι σαν να μην εχεις κανει ΠΟΤΕ install το oktoprep οποτε δεν μπορεις να κανεις jailbreak την 1.1.2

αποτι φαινεται, ειναι ενας φαυλος κυκλος! Εαν υπαρχει λυση plz πειτε μου το, αλλιως ας κανει καποιος post το μηνυμα στο hackint0sh (στα masteρια).

PS: To 1.1.3 jailbreak λεει οτι γινεται και ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ απο 1.1.1, το εχει καταφερει κανεις? Εγω οσες φορες εχω προσπαθησει βγαζει ενα error το οποιο δεν βγαζει απτην 1.1.2!

Δημοσ.
Μπορω να κανω με καποιο τροπο UPGRADE απο 1.1.1 σε 1.1.2?? ΟΧΙ RESTORE, upgrade!

Απτο itunes οταν λεω να κανει upgrade μου δινει την 1.1.3!

Προσεξτε τι προβλημα παρουσιαζεται!!

Για να το πας στην 1.1.3 χρειαζεται να ειναι 1.1.2 (σε μενα τουλαχιστον, αλλιως βγαζει error!)

Εστω οτι εχουμε την 1.1.1! Πρεπει να την κανουμε jailbreak και να εγκαταστησουμε απτον installer το oktoprep!!

Οταν ερχεται ομως η ωρα να βαλουμε την 1.1.2 το ερωτημα ειναι ΠΩΣ? Upgrade σε 1.1.2 απο itunes ΔΕΝ μπορεις να κανεις, μονο σε 1.1.3. Εαν παλι κανεις restore που διαλεγεις οποιο ipsw γουσταρεις, σβηνονται ΟΛΑ τα πραγματα που εχεις μεσα, οποτε ειναι σαν να μην εχεις κανει ΠΟΤΕ install το oktoprep οποτε δεν μπορεις να κανεις jailbreak την 1.1.2

αποτι φαινεται, ειναι ενας φαυλος κυκλος! Εαν υπαρχει λυση plz πειτε μου το, αλλιως ας κανει καποιος post το μηνυμα στο hackint0sh (στα masteρια).

PS: To 1.1.3 jailbreak λεει οτι γινεται και ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ απο 1.1.1, το εχει καταφερει κανεις? Εγω οσες φορες εχω προσπαθησει βγαζει ενα error το οποιο δεν βγαζει απτην 1.1.2!

'Εχεις κατεβάσει από πριν το αρχείο firmware του 1.1.2 και πας στο Itunes. Στη καρτέλα του Iphone που σου εμφανίζει το update και restore, πατας το update κρατώντας πατημένο το shift. Τότε σου βγαίνει το dialog box για να επιλέξεις αρχείο

Δημοσ.
'Εχεις κατεβάσει από πριν το αρχείο firmware του 1.1.2 και πας στο Itunes. Στη καρτέλα του Iphone που σου εμφανίζει το update και restore, πατας το update κρατώντας πατημένο το shift. Τότε σου βγαίνει το dialog box για να επιλέξεις αρχείο

Που μπορεις να το βρεις το 1.1.2?

Δημοσ.

thanks ρε admin!!!! :D

εχεις βαλει 1.1.3 εσυ ε??

δε μου λες εχεις 1.1.3 ε?Τωρα το openSSH, bsd, categories, summerboard και customize σου δουλευουν η οχι? Καποια αποτι ξερω θα χρειαζονταν update για να παιξουν σε 1.1.3, βγηκε τελικα το update για ολα η οχι ακομα?

σε αθηνα λογικο να τα σπαει το locateme!!!! :D

εχετε κανενα ασυρματο ξεκλειδωτο εκει στην αθηνα? Γενικα εννοω, βρισκετε κανενα ασυρματο? Εμεις εδω εχουμε μερικους βλαχους π τα χουν ξεκλειδωτα!!! Muahahahha

Δημοσ.

Ρε παιδια...καμια φορα στο άσχετο μου βγάζει στην οθόνη το εξής...internal error.call hotline (lol). και πατάω cancel.Ξέρει κανείς τι ειν τούτο ?

Δημοσ.

Παιδια καλημερα ,

Υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει?

Αγορασα μια χχχsim για να μπορεσω να χαρω το iphone μου,εκανα jailbreak και

activate ολα πηγανε μια χαρα ,εχει σημα με cosmote κανονικα εγω μπορω να

παρω τηλ. αλλα οταν με καλουνε δεν χτυπαει το iphone,

2.οπως μου δειχνει οτι εχει 1sms αλλα μολις πατησω το πληκτρω με τα sms με γυρναει πισω

3. Οταν παω να παρω τηλ. από το πληκτρλογιο μολισ πατησω το 2. ψηφειο με πεταει στο Menu πισω.

Αν μπορει καποιοσ ασ βοηθησει :cry::cry:

Ευχαριστω εκ των προτερων.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ας πω και εδώ τον πόνο μου! Μέχρι τώρα το iphone δούλευε άψογα εδώ και μήνες και αναβαθμίστηκε στην 1.1.1 και αργότερα στην 1.1.2 και όλα ΟΚ. Τα προβλήματα άρχισαν πριν λίγες όταν ήμουν στο Βερολίνο. Όσες μέρες ήμουν εκεί λειτουργούσε μια χαρά με roaming συνδεδεμένο με την Voda De, ώσπου τη μέρα της επιστροφής στο Αεροδρόμιο συνδέθηκε αυτόματα με την TMobile. Τότε εμφάνισε ένα μήνυμα όπως τα ημιδιάφανα menu του iphone που με ενημέρωνε πως μιας και είχα iphone (το κατάλαβε???), μπορώ να ακούω τα voice mails κλπ κλπ. Μετά όταν ξαναβρήκε το δίκτυο της voda συνδέθηκε για λίγο και αργότερα ...No Service χωρίς σήμα αλλά και κανένα διαθέσιμο δίκτυο να εμφανίζεται στο Carrier!

Δεν έδωσα πολύ σημασία και μπήκα στο αεροπλάνο. Όταν έφτασα Αθήνα το ανοίγω και μία από τα ίδια: No Service! Τι κάρτες sim του έβαλα από όλες τις εταιρίες, τι reset στα network settings ...τίποτα!

Αφού διάβασα ότι σελίδα υπήρχε στο ΝΕΤ άρχισα να δοκιμάζω σιγά σιγά όλες τις προτεινίμενες λύσεις:

Virginize

Downgrade σε 1.1.1

Repair στο Baseband Modem Firmware

Jailbreak

Αναβάθμιση σε 1.1.2 και ξανά μανά Jailbreack και unlocking με anysim

και τέλος του έβαλα και την 1.1.3 με modem firmware 04.02.13_G

Σε όλα αυτά τα στάδια έκανε τα ίδια: Στην αρχή έβρισκε σήμα μια χαρά και μετά από λίγο No Service!

Μετά συνέχισα να ψάχνω όσπου διάβασα κάπου ότι έπρεπε να αλλάξω το αρχείο lockdownd και να πειράξω τα permissions. Μία από τα ίδια επίσης!

Μετά διάβασα ότι αν δεν πετύχουν όλα αυτά τότε ίσως απέκτησα hardware πρόβλημα που μπορεί να οφείλεται είτε στο μαγνητικό πεδίο που δέχτηκε στο αεροδρόμιο, είτε σε πίεση της συσκευής (ούτε μια φορά δεν μου έπεσε-χτύπησε).

Σε αυτή την περίπτωση πρότειναν άνοιγμα της συσκευής και τοποθέτηση μονωτικής ταινίας στο μέσα μέρος από το πίσω μεταλλικό καπάκι! ΝΑΙ το έκανα και αυτό B)

Βέβαια αφού αφαίρεσα με πόνο ψυχής το πλαστικό κάλυμα πρώτα και το μεταλλικό στη συνέχεια, είδα πως με τον τρόπο που είναι τοποθετημένα τα ηλεκτρονικά στο πίσω μέρος, δεν υπάρχει περίπτωση να ακουμπάει κάπου το μεταλικό καπάκι και να δημιουργεί βραχυκύκλωμα! Παρόλα αυτά έβαλα ταινία και το αποτέλεσμα φυσικά το ίδιο: No Service με κατα διαστήματα να συνδέεται στο δίκτυο αλλα για λίγο! Μετά από αυτό αφαίρεσα ξανά τις "προσθήκες" στο εσωτερικό του και το ξανάκλεισα.

Πάντως αφού τα δοκίμασα όλα παρατήρησα ότι τα προβλήματα αρχίζουν όταν η συσκευή αρχίζει να ζεσταίνεται (μετά από συνεχόμενη χρήση video, wifi κλπ).

πχ από χτες το απόγευμα το είχα σε σημείο του σπιτιού σχετικά δροσερό και από τότε μέχρι πριν λίγο (σχεδόν 24 ώρες) λειτουργούσε μια χαρά με full σήμα κλπ! Όταν άρχισα να εγκαθιστώ προγράμματα από τον installer και να πειράζω διάφορα στην 1.1.3 μέσω ssh και ζεστάθηκε λίγο ...No Service!

Δεν ξέρω πλεον τι παίζει! Μπορεί το θέμα της θερμοκρασίας να είναι η ιδέα μου αλλά μέχρι τώρα επιβεβαιώνεται! Και αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε όντως αφορά το hardware και ...καλά κρασιά! :cry:

Πάντως κατά τα άλλα η 1.1.3 λειτουργεί άψογα όπως επίσης και το Locate του google maps (τόσο με sim voda όσο και με Wind) που παραδόξως τις περισσότερες φορές πέφτει μέσα στο οικοδομικό τετράγωνο που βρίσκομαι.

Any επιπλέον βοήθεια ευπρόσδεκτη!

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...