anthony_crete Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ!!! RESPECT RESPECT RESPECT και ξαναRESPECT!!!! ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟ LOCATEME!!!! Βρισκει χωρα, δικτυο στο οποιο εισαι συνδεμενος (εμενα μου βγαζει cosmote με την ΑΤ&Τ μεσα) Και πατησα show in map και μου εβγαλε την τοποθεσια του σπιτιου μου!!!! YEEEEEEEEESSSSSSS με 1.1.3 firmware ολα αυτα!Εβγαλαν το μεσσημερι update και το δοκιμασα τωρα κ μου δουλεψε!!
anthony_crete Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 gi0 αυτο εφταιγε τελικα ρε man. Λεει: Mounted on /dev/disk0s1 avail 0b devfs avail 0b
papadakn Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ!!! RESPECT RESPECT RESPECT και ξαναRESPECT!!!! ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟ LOCATEME!!!! Βρισκει χωρα, δικτυο στο οποιο εισαι συνδεμενος (εμενα μου βγαζει cosmote με την ΑΤ&Τ μεσα)Και πατησα show in map και μου εβγαλε την τοποθεσια του σπιτιου μου!!!! YEEEEEEEEESSSSSSS με 1.1.3 firmware ολα αυτα!Εβγαλαν το μεσσημερι update και το δοκιμασα τωρα κ μου δουλεψε!! τι ακριβώς εννοείς ότι έχεις την AT&T κάρτα μέσα στο Iphone? Δεν χρησιμοποιείς ελληνική sim?
anthony_crete Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 οχι δε χρησιμοποιω ελληνικη sim, ειναι 1.1.2 OTB Το προβλημα μου ειναι τωρα αλλο!! Δε μπορω να φτιαξω το partition με applications (να τα βγαλω απο κει για να ελευθερωθει χωρος)!!!!Εβαλα το bosstools αλλα δεν εκανα δουλεια αποτι φαινεται! Επισης, δεν μπορω να ανοιξω το ssh. Το ανοιγω απτο bossprefs και μολις βγω εξω κλεινει. Απο το services το ιδιο! Απο το putty μου λεει "Server unexpedictly closed network connection". Επισης το BossPrefs δεν φαινεται στο uninstall ουτε στο install του apptapp. Τελος και ως αποκορυφομα της μαλακιας που δερνει το iphone μου, το terminal (βρηκα ενα τροπο να ελευθερωσω το χωρο manually απο το terminal του iphone.) Ιδου: Last login....login: /bin/sh: Malformed Mach-o file [Proccess Completed] και δε μπορω ουτε να γραψω ουτε ΤΙΠΟΤΑ!!!! Φυσικα δεν πα να κανω 100 φορες reinstal, restart κλπ κλπ κλπ δε κουναει ΤΙΠΟΤΑΑΑ!! 4 προβληματα μαζεμενα. Καλα τα πηγα. Δωστε μου λυση σε ενα απαυτα μπας και κανω update το αναθεματισμενο το bsd!
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 οχι δε χρησιμοποιω ελληνικη sim, ειναι 1.1.2 OTB Το προβλημα μου ειναι τωρα αλλο!! Δε μπορω να φτιαξω το partition με applications (να τα βγαλω απο κει για να ελευθερωθει χωρος)!!!!Εβαλα το bosstools αλλα δεν εκανα δουλεια αποτι φαινεται! Δοκιμασε τον manual τροπο που περιγραφω στο wiki.Και προσεξε αυτο που λεω για το fstab αρχειο.Το bosstool μπορει να μην ειναι updated για το συγκεκριμενο trick στο 1.1.3.Για αρχη σβησε κατι,μην εχει 0 free space. Επισης, δεν μπορω να ανοιξω το ssh. Το ανοιγω απτο bossprefs και μολις βγω εξω κλεινει. Απο το services το ιδιο!Απο το putty μου λεει "Server unexpedictly closed network connection". Ενας απο τους λογους που δεν εκανα ακομα το update.Δεν το ψαξα να σου πω για την λυση.Υποθετω πως το bsbsubsystem 2.0 θα σου λυσει το προβλημα και το openSSH θα εγκατασταθει σωστα.(καντο install/uninstall) Τελος και ως αποκορυφομα της μαλακιας που δερνει το iphone μου, το terminal (βρηκα ενα τροπο να ελευθερωσω το χωρο manually απο το terminal του iphone.) Μηπως ειναι το ιδιο προβλημα?Εννοω αν μετακινησεις σωστα τα applications ξεκολλησει?
georgeadams Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Αυτό εδώ το έχετε δει? Στο mobile.brando.com.hk - iPhone Unlock Card πουλάνε καρτούλες τύπου StealthSim με $30 μόνο. Το brando είναι παλιό και γνωστό on-line shop από το Hong Kong για gadget-άκια.
anthony_crete Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Τον εχω βρει τον τροπο που γραφεις στο wiki, απλα δεν εχω βρει πως να συνδεθω για να κανω execute! Αφου δε δουλευει το SSH!! Eχω το squid (File browser εγκατεστημενο στο iphone), αν τα κανω move manually θα δουλεψει λες? Μπορεις να μου πεις τι πρεπει να μετακινησω για να δουλεψει?? (δεν ξερω τι ακριβως σημαινουν ολα τα commands του ssh!)
pan-pan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Πως μπορω να κανω downgrade σε 1.1.2? Μεχρι στιγμης εχω τα εξης προβληματα σε 1.1.3 Το locate με cosmote δεν παιζει Τα ringtones που ανεβαζω εμφανιζονται ολα ιδια.(Μπορω να εχω δλδ μονο ενα ringtone) Τα scripts για την αναγνωριση δεν παιζουν γιατι ειναι για 1.1.2...
Konnosgeros Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Πιστεύω πάντως πως δεν είναι και η καλύτερη τακτική να το φορτώνουμε συνέχεια με προγραμματάκια κλπ , γιατί ίσως και αυτό να φταίει που βγάζει κολλήματα και άλλα.Μόνο τα απαραίτητα. Πέρα από αυτό , μιάς που έχει βγεί και η 1.1.3. Εγώ έχω 1.1.1 ΟΤΒ ξεκλείδωτο και δουλεύει τέλεια. Τι λέτε ,να κάνω αναβάθμιση σε 1.1.2 και 1.1.3 ή δεν έχει μεγάλη διαφορά.Αυτό το Locateme παίζει μόνο σε 1.1.3;
zeremefico Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Πάντως 25 ευρώ για τα ελληνικά στο iphone είναι τσιμπημένη τιμή... Θα το καλοσκεφτώ πριν τα δώσω.
TurboJugend Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 @pan-pan: από όσο ξέρω το locate δεν θα παίζει λόγο διαφορετικής baseband, αν κάποιος ξέρει καλύτερα ας μας πει γιατί έχω και εγώ μια ασάφεια στο εν λόγω σημείο στο μυαλό μου.
pan-pan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Με την καρτουλα της AT&T επαιξε νερο... Τεσπα το βασικο μου προβλημα ειναι αυτο με τα ringtones και με την αναγνωριση. Το locate *ουτως η αλλως θελει inet που δεν εχω στο κινητο μου... (χωρις wifi εννοω)
anthony_crete Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Το locateme μου δουλευει εμενα ρε παιδια... Αλλα θελει 1.1.3 Εχει βεβαια εδω (Ηρακλειο Κρητης) μια αποκλιση απο 20 μετρα ως και 1,3 χιλιομετρα max! Πιστευω οτι επειδη κανει τον εντοπισμο του κινητου μεσω κεραιων η αλλων κινητων-δν κτλβα ακριβως, στην αθηνα θα δουλευει πιο καλα. Σκατα. Μου χαλασε το iphone. Εκτελεσα καποια commands (τα μισα απο οτι ελεγε γιατι εγραψα καποια λαθος κατα λαθος απο το vt100-terminal) και τωρα το πουλation.. δε μου δειχνει κανενα application, μονο ενα bookmark. ουτε installer oυτε phone.... Restore σε 1.1.1 -> 1.1.2 jailbreak και παλι 1.1.3 τα γνωστα! Παλια μου τεχνη κοσκινο! Επαγγελματιας εχω καταντησει!
mosss Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μια ασχετη ερωηση για οποιον μπορει να ξερει...Διπλα απο το λογοτυπο της vodafone υπαρχει στην οθονη ενα μικρο τετραγωνακι...ξερει κανεισ τι ειναι ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Πιστεύω πάντως πως δεν είναι και η καλύτερη τακτική να το φορτώνουμε συνέχεια με προγραμματάκια κλπ , γιατί ίσως και αυτό να φταίει που βγάζει κολλήματα και άλλα.Μόνο τα απαραίτητα. Εχω κανει πολλα αχρηστα προγραμματα εγκατασταση απλα και μονο για να δω τι παιζει και φυσικα μετα uninstall.Κανενα προβλημα.Επισης εχω εγκατεστημενα αρκετα(7 σελιδες summerboard)και δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα.Αυτο που προτεινω ειναι να ελεγχουμε πριν απο καθε εγκατασταση τι λενε οι χρηστες για το εκαστοτε προγραμμα.Μια φορα μονο ενας συνδιασμος καποιας εκδοσης του customize + summerboard μου τα ειχε κανει κωλο και πηγα σε restore. Το locateme μου δουλευει εμενα ρε παιδια... Αλλα θελει 1.1.3Εχει βεβαια εδω (Ηρακλειο Κρητης) μια αποκλιση απο 20 μετρα ως και 1,3 χιλιομετρα max! Πιστευω οτι επειδη κανει τον εντοπισμο του κινητου μεσω κεραιων η αλλων κινητων-δν κτλβα ακριβως, στην αθηνα θα δουλευει πιο καλα. Σκατα. Μου χαλασε το iphone. Εκτελεσα καποια commands (τα μισα απο οτι ελεγε γιατι εγραψα καποια λαθος κατα λαθος απο το vt100-terminal) και τωρα το πουλation.. δε μου δειχνει κανενα application, μονο ενα bookmark. ουτε installer oυτε phone.... Restore σε 1.1.1 -> 1.1.2 jailbreak και παλι 1.1.3 τα γνωστα! Παλια μου τεχνη κοσκινο! Επαγγελματιας εχω καταντησει! Φροντισε να μην το φουλαρεις παλι γιατι υποθετω πως επαιξε ρολο στο ολο προβλημα το οτι ειχες 0 χωρο ελευθερο. Το locateme χρειαζεται 1.1.3?Και στο 1.1.1 λειτουργει και στο 1.1.2.Το location του google maps μηπως εννοεις πως χρειαζεται 1.1.3?Αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.