Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το d1 το εγραψα γιατι οταν το ειχα παρει και δεν μπορουσε να συγχρονισει στα χπ ρωτησα σε κανα δυο φορουμ και αναμεσα σ αλλεσ απαντησεις που πηρα ηταν μια ενος φιλου που ελεγε οτι πρωτη φορα ακουει για d1 και οτι ισως ηταν για αλλες χωρες κλπ(εγω απο το eshop το ειχα παρει)υπαρχουν επισης οι τυποι 61 και 63(αν δεν κανω λαθος που κανουν αυτην την διακριση που λες)

τωρα τι εννοω δουλεευ κανονικα?απο λαν και τετοια δεν ασχοληθηκα ..(αν καταλαβαινω τι εννοεις γιατι ειμαι και ψιλοασχετος)

εννοω οτι..παω στα settings--->wifi--->ψαχνει network---->και βρισκει το zyxel (τωρα πια και με κλειδαρια διπλα,τουεδωσα μια τον κωδικο και ενταξει) και μετα παω σαφαρι σερφαρω,youtube klp..

σου στελνω σε λιγο settings αν και δεν νομιζω να πειραξα κατι..(γιατι δεν ξερω τι να πειραξω:-D)

και κατι αλλο ρε παιδια..ειδα οτι η μπαταρια επεφτε αρκετα γρηγορα και λιγο που το γκουγλαρα ειδα οτι πιθανον να ηταν επειδη ειχα αυτο το ssh ανοικτο....ειχε κανεις παρομοια εμπειρια?

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μαιστα.Δεν εχω wifi αυτον τον καιρο,γι αυτο δεν ειμαι και up to date.Οποιος προλαβε τον κυριο ειδε δηλαδη:fear:

Πραγματι ,πακετο...

Να υποθεσω πως θα αργησουμε να δουμε(αν δουμε) και ελληνικο πληκτρολογιο για τον ιδιο λογο.

Για αυτο ηδη υπαρχει δωρεαν λυση:

Και για οποιον θελει ελληνικο (δωρεαν) πληκτρολογιο:

(οι οδηγιες ειναι απο αλλο φορουμ)

Ανοιγουμε τον installer και πρόσθετουμε τα sources:

- "http://repository.ripdev.com"

- "http://mediaweb.gr/iphone.xml"

Στη συνέχεια, κάνουμε install με τη σειρά:

από τη κατηγορία RiP Dev

- Mobile Enhancer (Version 2.0)

- Русская клавиатура (Version 1.0.1) το ρώσσικο πληκτρολόγιο

από τη κατηγορία Mediaweb

- GR SMS160

• Moderators
Δημοσ.

Απ οτι βλεπω και στο greek iphone εχουν αλλαξει το repository(ιδιο project με αυτο που αναφερεις παντα)

repository.greek-iphone.com

και κατι αλλο ρε παιδια..ειδα οτι η μπαταρια επεφτε αρκετα γρηγορα και λιγο που το γκουγλαρα ειδα οτι πιθανον να ηταν επειδη ειχα αυτο το ssh ανοικτο....ειχε κανεις παρομοια εμπειρια?

Γενικα οτι service δεν χρειαζεσαι καλο ειναι να την κρατας κλειστη για να κανεις εξοικονομιση μπαταριας(wifi,ssh,bluetooth etc).Κατεβασε το BossPrefs για ευκολο configuration.

Δημοσ.
το d1 το εγραψα γιατι οταν το ειχα παρει και δεν μπορουσε να συγχρονισει στα χπ ρωτησα σε κανα δυο φορουμ και αναμεσα σ αλλεσ απαντησεις που πηρα ηταν μια ενος φιλου που ελεγε οτι πρωτη φορα ακουει για d1 και οτι ισως ηταν για αλλες χωρες κλπ(εγω απο το eshop το ειχα παρει)υπαρχουν επισης οι τυποι 61 και 63(αν δεν κανω λαθος που κανουν αυτην την διακριση που λες)

τωρα τι εννοω δουλεευ κανονικα?απο λαν και τετοια δεν ασχοληθηκα ..(αν καταλαβαινω τι εννοεις γιατι ειμαι και ψιλοασχετος)

εννοω οτι..παω στα settings--->wifi--->ψαχνει network---->και βρισκει το zyxel (τωρα πια και με κλειδαρια διπλα,τουεδωσα μια τον κωδικο και ενταξει) και μετα παω σαφαρι σερφαρω,youtube klp..

σου στελνω σε λιγο settings αν και δεν νομιζω να πειραξα κατι..(γιατι δεν ξερω τι να πειραξω:-D)

Αν και ειμαστε off topic...

Βρηκα την διαφορα.

Το γραμμα υποδηλωνει το chipset που χρησημοποιει η συσκευη

6x= Texas Instruments

Tx= Trendchip

Dx= νεα Texas Instruments chip

που σημαινει οτι η σειρα Dx ειναι καλυτερη απο την παλια 6x

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=72403

αρα , την πατησαμε εμεις με τα 6χ... :cry:

εκτος αν σε λιγο βγει καποιος και μου πει οτι δουλευει οκ με 6χ :eek:

Δημοσ.

Λειτουργει το terminal, το openSSH ειχε ενα προβληματακι αλλα ρυθμιστηκε, το BSD ok.

Δε λειτουργει απο οσα εχω δοκιμασει: Summerboard, Customize, DropCopy.

Ρε boy δεν ξερεις πως λειτουργει apache perl & php? To TCL τι ειναι?

Και ξερει κανεις γιατι η μαλακια με πεταει εξω τις μισες φορες που κανω install κατι? Με πεταει στο home και για να εμφανιστει κιολας, πρεπει να κανω restart! Μου σπαει τα @@@@Με το συμπαθειο!

Οσον αφορα το ελληνικο πληκτρολογιο δεν με αφορα και πολυ, απλα τα genres καλο θα ηταν να ειναι ελληνικα! Εμενα αν και εκανα 2 φορες restore εμειναν τα ελληνικα!!Μπουχαχαχα :-P

Στα tools βρισκω τα vista!!! Tι ειναι αυτο???

Απο τα widgets που λεει οτι μπορεις να τρεξεις καποια sx widgets ισχυει η μουφες?

@gio: to bossprefs που το βρισκουμε? Και επισης ειχε παρει το ματι μου κατι για κυβο του rubic, υπαρχει για iphone? Πωπω θα ειναι τερμα λιωσιμο!! Σαν το block puzzle ενα πραγμα!

Τελος, ξερει κανεις αν κυκλοφορουν cracked εφαρμογες για iphone?

Και για να μην μου αγριεψει ο HAL, Im just asking 4 educational purposes!!!!

PS: Αυτο με το zyxel τι ειναι ακομα δεν εχω καταλαβει, πειραζει?

• Moderators
Δημοσ.

Στα tools βρισκω τα vista!!! Tι ειναι αυτο???

Αν μιλαμε για το ιδιο prog,ενα ανουσιο προγραμματακι που προβαλει την BSOD.

@gio: to bossprefs που το βρισκουμε? Και επισης ειχε παρει το ματι μου κατι για κυβο του rubic, υπαρχει για iphone? Πωπω θα ειναι τερμα λιωσιμο!! Σαν το block puzzle ενα πραγμα!

www.sleepers.net/iphonerepo το τελευταιο repository του που χρησιμοποιησα,μια και εχω μερες να κανω update γμτ!Οσο για τον κυβο,στην αναμονη,αλλα το ετοιμαζουν απ οτι διαβαζω!Θεικο θα ειναι!:-)

Τελος, ξερει κανεις αν κυκλοφορουν cracked εφαρμογες για iphone?

Προς το παρον οχι,αλλα τουλαχιστον για το camera pro ειναι ευκολο να το κανεις reset.(μην μου στειλετε αδικα pm για το συγκεκριμενο,δεν εχω την λυση)

Βoy,carefull what u wish,ο Hal τριγυρνα συχνα σ αυτο το thread:devil:

PS: Αυτο με το zyxel τι ειναι ακομα δεν εχω καταλαβει, πειραζει?

Router που εχει σπασει τα @@ του BlackJim και δεν τον αφηνει να συνδεθει το iphone στο internet μεσω wifi;)..αλλα ειναι σε καλο δρομο απ οτι βλεπω!(=θα το στειλει απο κει που ρθε και θα ηρεμισει!)

Με το BSD Subsystem 2.0 τρέχουν πλέον οι περισσότερες εφαρμογές που παρουσίαζαν πρόβλημα

Eχουμε update λοιπον.Ωρα να κλεψω λιγο bandwidth για ενα μικρο update.Αν τυχον συναντησεις καποια που να κολλαει,κανε τον κοπο να την postαρεις.

Δημοσ.

Εκανα update τον installer και καθε φορα που μπαινω μεσα με πεταει!!!!

Βεβαια, για πρωτη φορα βλεπω στο home να μου δειχνει εικονιδιακι με τον αριθμο των updates του installer!

Παρολα αυτα, εκανα restart και εξαφανιστηκε ο αριθμος των updates!!!! :S Και εξακολουθει να μην μπαινει!!!

Sh1t... now what?

Δημοσ.
Router που εχει σπασει τα @@ του BlackJim και δεν τον αφηνει να συνδεθει το iphone στο internet μεσω wifi;)..αλλα ειναι σε καλο δρομο απ οτι βλεπω!(=θα το στειλει απο κει που ρθε και θα ηρεμισει!)
Προσπαθησα να μην το φτασω σε αυτο το σημειο.

Αλλα μαλλον το 660hw θα φαει σουτ απο το μπαλκονι ( οποιος ενδιαφερεται , και δεν εχει iphone , ας ερθει απο κατω να το πιασει :lol: ).

Τελευταια ερωτηση και δεν σας ξαναενοχλω με το ηλιθιο προβλημα μου.

Λεω να παρω το USR 9113. Αν καποιος ξερει οτι παιζει μια χαρα με το iPhone ας μου το πει.

2η ηττα δε θα την αντεξω :P

Δημοσ.

BlackJim τι σου κάνει ? Το Iphone δεν βρίσκει καν ασύρματα δύκτια ? η το βρίσκει και δεν μπορεί να μπεί ? Σίγουρα κάποιο πρόβλημα ρυθμίσεων είναι..Γιατί κανονικά δεν θα έπρεπε να ρωτάς τι router να αγοράσεις για να παίζει καλά με το Iphone..

Δημοσ.

OK το εφτιαξα το προβλημα με τον installer! Tον κατεβασα απο το google code και εγκατεστησα με ibrick.

ηταν η παλια εκδοση, αλλα εκανα update χωρις προβλημα.

Παρολα αυτα, αντιμετωπιζω ακομα προβλημα οταν παω να κανω update το bsd!!!! :S με πεταει εξω.

Δεν το παθαινει μονο στο bsd, αλλα και σε αλλα!

• Moderators
Δημοσ.
OK το εφτιαξα το προβλημα με τον installer! Tον κατεβασα απο το google code και εγκατεστησα με ibrick.

ηταν η παλια εκδοση, αλλα εκανα update χωρις προβλημα.

Παρολα αυτα, αντιμετωπιζω ακομα προβλημα οταν παω να κανω update το bsd!!!! :S με πεταει εξω.

Δεν το παθαινει μονο στο bsd, αλλα και σε αλλα!

Eχεις ελευθερο χωρο στο partition για τα applications?Δωσε ενα

df -h

στο terminal για να δεις με ακριβεια.

Δημοσ.

Πε παιδια πηγε φιλος μου στην αγγλια για να παρει το i phone και δεν μποροθσε γιατι δεν αφηνουν να πληρςσεις με μετρητα παρα μονο με πιστωτικη.και δεν εχει πιστωτικη.Ειναι δυνατον ?

• Moderators
Δημοσ.
Πε παιδια πηγε φιλος μου στην αγγλια για να παρει το i phone και δεν μποροθσε γιατι δεν αφηνουν να πληρςσεις με μετρητα παρα μονο με πιστωτικη.και δεν εχει πιστωτικη.Ειναι δυνατον ?

Υeap,το εχουμε αναφερει εδω και καιρο.Μονο με πστωτικη και περιορισμενη ποσοτητα ανα πιστωτικη(νομιζω τωρα ειναι στα 5 iphone/πιστωτικη)για να περιορισουν τα ξεκλειδωτα,εκτος δικτυου ΑΤΤ iphones.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...