pan-pan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Εμενα γιατι μου παιζει το location στο *google???
haHa Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Τελικως υπαρχει τωρα δωρεαν λυση για την αναγνωριση των επαφων οταν μας παιρνουν τηλεφωνο?? (το προβλημα με το +30 εννοω)
anthony_crete Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 τζιφος!!! Ακολουθησα τις οδηγειες απτο iclarified αλλα δεν εβγαλα ακρη. Το μονο που καταφερα ειναι να κλειδωσω το iphone μου!! Μου βγαζει παλι αυτη τη σπαστικη εικονα με το καλωδιο και το itunes... ετρεξα κανονικα το ibrick και μετα εκανα αυτα που ελεγε απτον installer. Δεν μου ζητησε να κανω update τον installer, αλλα τον ειχα κανει παλιοτερα. Μετα ετρεξα το αλλο tweak που ελεγε και μετα, back 2 jail.... Λετε να φταιει το οτι ειχα 1.1.1 jailbroken και οχι 1.1.2? Παντως λεει οτι γινεται και με 1.1.1
anthony_crete Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 !OΚ!!! Το εκανα απο 1.1.1 -> 1.1.2 -> 1.1.3 και δουλεψε μια χαρα!!Χρησιμοποιωντας και στις 2 περιπτωσεις τα tutorials του iclarified!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Εμενα γιατι μου παιζει το location στο *google??? Για εξηγησου αναλυτικα γιατι εχω πιει και μερικες μπυρες Τι firmware και τι baseband εχεις?Και πως εχεις κανει το unlock? Τελικως υπαρχει τωρα δωρεαν λυση για την αναγνωριση των επαφων οταν μας παιρνουν τηλεφωνο?? (το προβλημα με το +30 εννοω) Yeap,προσθετεις στον installer το repository του greek iphone (www.greek-iphone.gr/grloc) και κανεις εγκατασταση το προγραμμα που διορθωνει την κατασταση
Blackjim Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Να και ακομα ενας μετα απο μενα που δεν εχει wifi(..γι αλλους λογους βεβαια)Το αλλαξες το ατιμο το zyxel boy? Ασε , εχω καταντησει να πηγαινω στο πανεπιστημιο ή σε καφετερια για να ανοιγω τον installer Ακομη σε ερευνα αγορας ειμαι για τον αντικαταστατη του zyxel... Παντως καλα θα ηταν να μπει στο πρωτο ποστ οτι υπαρχει προβλημα με το ZyXEL. Μη την πατησει κι αλλος δηλαδη.
pan-pan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Για εξηγησου αναλυτικα γιατι εχω πιει και μερικες μπυρεςΤι firmware και τι baseband εχεις?Και πως εχεις κανει το unlock? Λοιπον το locate με την καρτουλα της AT&T που ειχε μεσα μου παιζει μια χαρα. Με την καρτουλα της cosmote *και χρηση xxxsim οχι. Αργοτερα θα ανεβασω βιντεακι. Το κινητο εχει 1.1.3 και το εχω κανει unlock με τον οδηγο που δινεις στο howto σου Yeap,προσθετεις στον installer το repository του greek iphone (www.greek-iphone.gr/grloc) και κανεις εγκατασταση το προγραμμα που διορθωνει την κατασταση Μπορεις να βοηθησεις λιγο? Γιατι αν και προσθετω το http://www.greek-iphone.com/grloc και οχι gr νομιζω παρολαυτα δεν μου εμφανιζει κατι. Ευχαριστω
zeremefico Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Είμαι ευτυχής κάτοχος ενός iphone με 1.0.2,04.02.13_G. Το αγόρασα ξεκλείδωτο με stelth sim.Αξίζει να το αναβαθμίσω σε 1.1.1? Πέρα απο τα ελληνικα προσφέρει τίποτε άλλο;
anthony_crete Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 ρε pan-pan, και γω την ΑΤ&Τ εχω μεσα και παταω locate στο google maps αλλα λεει your location could not be determined. Λετε να φταιει που δεν ειμαι αθηνα αλλα ηρακλειο?? Κατι αλλο τωρα... Οσων αφορα τις εφαρμογες, εχω μερικες αποριες.... Εχω βαλει το apache και το php, αλλα πως μπορω να τα χρησιμοποιησω??? Επισης ξερετε εαν στο iRadio μπορω να προσθεσω εγω καποιον σταθμο, του οποιου εχω το .asx η το mms: streaming link?Πρεπει να επικοινωνησω με τους κατασκευαστες? Επισης παταω settings στο iradio και δεν μου αλλαζει σελιδα, μου το αφηνει εκει που βρισκεται... Τελος, το locateme μου ανοιγει το safari με το google maps και δεν μου δειχνει το χαρτη....Παταω link to this page, το αντιγραφω στον υπολογιστη και ιδου τα αποτελεσματα! Τα σχολια ειναι περιττα. Τουλαχιστον εντοπισε οτι δεν βρισκομαι στον Αρη. Παλι καλα!
papadakn Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 εμένα το locate me με vodafone sim και US 1.1.2 ootb, jailbroken και Turbosim δουλέυει κανονικά.
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Ασε , εχω καταντησει να πηγαινω στο πανεπιστημιο ή σε καφετερια για να ανοιγω τον installer Ακομη σε ερευνα αγορας ειμαι για τον αντικαταστατη του zyxel... Παντως καλα θα ηταν να μπει στο πρωτο ποστ οτι υπαρχει προβλημα με το ZyXEL. Μη την πατησει κι αλλος δηλαδη. Μια απο τα ιδια,μια απο τα ιδια εχω βρει οτι ξεκλειδωτο δικτυο υπαρχει..και καποια στιγμη θα μας παρουν χαμπαρι! Θα το βαλω στο wiki σαν προειδοποιηση το βραδυ,ή βαλτο εσυ οποτε μπορεσεις. Λοιπον το locate με την καρτουλα της AT&T που ειχε μεσα μου παιζει μια χαρα. Με την καρτουλα της cosmote *και χρηση xxxsim οχι.Αργοτερα θα ανεβασω βιντεακι. Βρε λες να μην ειναι η baseband το προβλημα και να ειναι η sim που εχεις μεσα??ωραιο μου ακουγεται!Αν και θελω και το summerboard μου στο 1.1.3 για να το βαλω. Μπορεις να βοηθησεις λιγο? Γιατι αν και προσθετω το www.greek-iphone.com/grloc και οχι gr νομιζω παρολαυτα δεν μου εμφανιζει κατι. Ευχαριστω Oντως com και οχι gr(οι μπυρες που λεγα) Μεσα στο repository λογικα βρηκες ενα προγραμμα που λεει"fix για SMS και επαφες".Με μια εγκατασταση πιστευω θα σαι οκ. Είμαι ευτυχής κάτοχος ενός iphone με 1.0.2,04.02.13_G. Το αγόρασα ξεκλείδωτο με stelth sim.Αξίζει να το αναβαθμίσω σε 1.1.1? Πέρα απο τα ελληνικα προσφέρει τίποτε άλλο; Eξαρταται αν βαζεις αρκετα applications στο iphone σου.Σε αρκετα πια,θελουν το 1.1.1 για να παιξουν.Αν δεν υπαρχει application που θελεις με απαιτηση το 1.1.1 και δεν καιγεσαι για τα ελληνικα,δεν νομιζω πως σε απασχολει ιδιαιτερα.Δεν προκειται για δυσκολη διαδικασια παντως Ερωτηση προς τους εχοντες 1.1.3(Hal,anthony,pan pan) Καποιο application που δεν λειτουργει/δεν γινεται εγκατασταση?Παμε απο τα βασικα,terminal,openSSH,bsdsubsystem?
haHa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Μπορεις να βοηθησεις λιγο? Γιατι αν και προσθετω το http://www.greek-iphone.com/grloc και οχι gr νομιζω παρολαυτα δεν μου εμφανιζει κατι. Ευχαριστω Oντως com και οχι gr(οι μπυρες που λεγα) Μεσα στο repository λογικα βρηκες ενα προγραμμα που λεει"fix για SMS και επαφες".Με μια εγκατασταση πιστευω θα σαι οκ. Δυστυχως τωρα το greek-iphone.com δεν ειναι πια διαθεσιμο. Αρχισαν να πουλανε την εφαρμογη: http://ripdev.com/grproject
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δυστυχως τωρα το greek-iphone.com δεν ειναι πια διαθεσιμο.Αρχισαν να πουλανε την εφαρμογη: http://ripdev.com/grproject Μαιστα.Δεν εχω wifi αυτον τον καιρο,γι αυτο δεν ειμαι και up to date.Οποιος προλαβε τον κυριο ειδε δηλαδη Να υποθεσω πως θα αργησουμε να δουμε(αν δουμε) και ελληνικο πληκτρολογιο για τον ιδιο λογο. Οσον αφορα το locate στο google,ενα ενδιαφερον quote απο τον NateTrue The Google Maps “Locate Me” function will not work as well after applying this jailbreak. Thatʼs because this method doesnʼt upgrade the iPhoneʼs cell phone radio, meaning only Wi-Fi data will be used to estimate your current position.
bati9 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 παιδια αν και επισκεπτομαι καθημερινα το τοπικ δεν ειχα δει την συζητηση σας περι zyxel,καταλαβαινετε...το ματι κατεβαζει τσακ μπαμ την σελιδα ψαχνοντας για την λεξη unlocked klp τελος παντων τυχαινει να εχω το ιδιο με τον φιλο, zyxel 660hw(to D1 Αν αυτο κανει την διαφορα..),και δουλευει μια χαρα. το ειχα παρει πριν απο κανα χρονο αλλα για ενα περιεργο λογο δεν μπορουσα να το εγκαταστησω σε υπολογιστη με χπ που ειχα τοτε και το ετρωγε η σκονη στο ραφι μεχρι που πηρα το iphone.(εντωμεταξυ ειχα αλλαξει πσ και εχω βιστα) το βαλα λοιπον ,δουλεψε μια χαρα με τα βιστα και οταν ηρθε η ωρα το βρηκε αμεσως το δικτυο το iphone. kαι ηταν και ξεκλειδωτο(ετσι ειναι το default τους?) το εβαλα και ενα κωδικο και ολα ενταξει(ελπιζω δλδ γιατι ειμαι και ασχετος..)
Blackjim Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 παιδια αν και επισκεπτομαι καθημερινα το τοπικ δεν ειχα δει την συζητηση σας περι zyxel,καταλαβαινετε...το ματι κατεβαζει τσακ μπαμ την σελιδα ψαχνοντας για την λεξη unlocked klp τελος παντων τυχαινει να εχω το ιδιο με τον φιλο, zyxel 660hw(to D1 Αν αυτο κανει την διαφορα..),και δουλευει μια χαρα. το ειχα παρει πριν απο κανα χρονο αλλα για ενα περιεργο λογο δεν μπορουσα να το εγκαταστησω σε υπολογιστη με χπ που ειχα τοτε και το ετρωγε η σκονη στο ραφι μεχρι που πηρα το iphone.(εντωμεταξυ ειχα αλλαξει πσ και εχω βιστα) το βαλα λοιπον ,δουλεψε μια χαρα με τα βιστα και οταν ηρθε η ωρα το βρηκε αμεσως το δικτυο το iphone. kαι ηταν και ξεκλειδωτο(ετσι ειναι το default τους?) το εβαλα και ενα κωδικο και ολα ενταξει(ελπιζω δλδ γιατι ειμαι και ασχετος..) D1 υποθετω εννοεις οτι ειναι για PSTN. Μισο λεπτο να ρωτησω το εξης. Εννοεις δουλευει μια χαρα στο LAN σου , δηλαδη στο εσψτερικο δικτυο με το PC , ή το iphone βλεπει κανονικα και ιντερνετ συνεχεια και με σωστη ταχυτητα? Γιατι με ftp πχ μπαινω κι εγω , αλλα στο internet οταν παει να μπει εχω τα κουλα. Αν δε βαριεσαι , στειλε κανα πμ με τις ρυθμισεις σου στο 660 ( για το LAN και WLAN ) να δω τι εχεις ακριβως. Εχω δοκιμασει με 2 διαφορετικα 660 , γι αυτο και ειμουν σιγουρος οτι φταιει το ρουτερ. Τωρα αν το δικο σου δουλευει κομπλε , ειμαι απλα πολυ γκαντεμης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.