Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Εχω βαλει το ατιμο το ibrick να κατεβαζει και περιμενω.

Σημειωσεις

1.Απ οτι φαινεται τα unlocked iphones(με λειτουργιες τηλεφωνου για να γινω πιο επεξηγηματικος)παραμενουν unlocked.Και λεω"φαινεται"καθως αυτα λενε χρηστες που εκαναν το update.Προσωπικα θα περιμενω να φτασει το ποσοστο επιτυχιας αρκετα ψηλα για να το κανω,μια και δεν εχω wifi αυτες τις μερες(γμτ!) και θα με δυσκολεψει αν κατι παει στραβα και χρειαστουν διορθωσεις.

2.Στο iphoneatlas,υπαρχει ενα σχολιο σχετικα με την νομιμοτητα του συγκεκριμενου update μια και υπαρχει καποιο patch στην μεση.

Ο NateTrue(δημιουργος του iBrick)υποτιθεται πως διωχθηκε απο την dev team καθως δεν συμφωνουσαν τα μελη της να βγει το συγκεκριμενο jaibreak ακομα και αυτος το εβγαλε στην φορα.

Τωρα πως γινεται να μην συμφωνουν και να τον δωχνουν απο την μια και απο την αλλη να το κανει sticky ο netkas (administator του hackint0sh και μελος της dev team )στο forum δεν το ξερω.

Edit:Να και τι λεει ο Zibri(μελος επισης της dev team) στο blog του

Thanks to the work of an entire team of great minds, it's done! It's aliiiive !As a personal note, nobody in the team agreed that Nate True would release it under his namethanking the "others".The release was due for today or tomorrow.But he preferred release it by himself.You're free to judge his behaviour.By the way, about this JB, i wish to thank BGM personally.

Edit2:Ετοιμος και ο οδηγος με εικονες στο iclarified

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=604

• Moderators
Δημοσ.
thanx παντως Gio. Παλι καλα εχουμε κι εσενα για τα latest info. :-D

Να και ακομα ενας μετα απο μενα που δεν εχει wifi(..γι αλλους λογους βεβαια);)

Το αλλαξες το ατιμο το zyxel boy?

Περισσοτερες info για το 1.1.3 jaibreak

1.Το πολυποθητο locate στο google maps ΔΕΝ λειτουργει προφανως,καθως οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ,η baseband παραμενει η ιδια,ενω χρειαζεται η 4.03.13.

2.Οσον αφορα το refresh στον installer για να εμφανιστει το update στην 1.1.3:Αν κανουμε refresh και δεν εμφανιζεται,τοτε κανουμε το εξης,settings --> General --> reset --> reset all settings

Δημοσ.

Τρομερα νεα Dr. Εγω που εχω θα το δοκιμασω αυριο!!! Εννοειται θα ποσταρω αμεσως... Αν ειχα το δικο μου iphone στα χερια μου θα το εκανα τωρα...

GiO μιας και εισαι εδω να σε ρωτησω: Εχω κανει πολλα jailbreak απο το iclarified που ειχες πει. Το carnaval κανει την δουλεια αυτη αυτοματα? Καταλαβα πως ναι αλλα δεν μου καθεται καλα... Ειναι οντως ετσι? Λεω αυριο να το δοκιμασω kai ayto

• Moderators
Δημοσ.
Τρομερα νεα Dr. Εγω που εχω θα το δοκιμασω αυριο!!! Εννοειται θα ποσταρω αμεσως... Αν ειχα το δικο μου iphone στα χερια μου θα το εκανα τωρα...

GiO μιας και εισαι εδω να σε ρωτησω: Εχω κανει πολλα jailbreak απο το iclarified που ειχες πει. Το carnaval κανει την δουλεια αυτη αυτοματα? Καταλαβα πως ναι αλλα δεν μου καθεται καλα... Ειναι οντως ετσι? Λεω αυριο να το δοκιμασω kai ayto

Ξυπνιοι ολοι ε?:-)

Καλυτερα που δεν το κανεις ακομα.Βλεπω 3-4 να αναφερουν ψιλοπροβληματακια,οποτε μεχρι αυριο φανταζομαι θα χουμε μια πιο ολοκληρωμενη εικονα.

Οτι jailbreak εχω κανει,το χω κανει με το carnaval(και πιστεψε με ηταν αρκετες φορες).Μην σε χαλαει που ειναι script,κανει την δουλεια του τελεια(το προτεινω και στο wiki αν ειδες)και το μονο που θελει απο τον χρηστη ειναι να κανει reboot το iphone,οταν το ζηταει(3-4 φορες).

Το iBrick κατεβαζει ακοοομα(..ετσι λεει τουλαχιστον,αλλα το filemon δεν μου δειχνει να γραφει κατι,πουθενα στον σκληρο.Μαλλον τα χει παιξει ο server του Nate true)

Δημοσ.
τι jailbreak εχω κανει,το χω κανει με το carnaval(και πιστεψε με ηταν αρκετες φορες).Μην σε χαλαει που ειναι script,κανει την δουλεια του τελεια(το προτεινω και στο wiki αν ειδες)και το μονο που θελει απο τον χρηστη ειναι να κανει reboot το iphone,οταν το ζηταει(3-4 φορες).
Ναι ξυπνιος! ωραια οποτε κανω me carnaval απο εδω και περα. Απο εσενα το ειδα στο wiki ναι, αλλα μου φανηκε πολυ ιδανικο σαν λυση οποτε ειπα να ρωτησω. Οσο για το jailbreak 1.1.3 θα προσπαθησω να κανω υπομονη, βραζω βραζω!!!
  • Moderators
Δημοσ.
βραζω βραζω!!!

:lol::lol:

Να σου πω την γνωμη μου,θα αργησω λιγες μερες να το κανω το συγκεκριμενο.Δεν μου προσφερει κατι και το location που ηθελα στο google maps δεν λειτουργει λογο του μη-update της baseband(Υπαρχει και το locateme αλλα θελω να δω επισημα πραγματα:lol:)

Απο κει και περα,να μετακινω εικονιδια στο summerboard το κανω κ με το customize στο 1.1.1 iphone μου.Κατι που δει ειπα πριν:Mε το update ολα τα sms,contacts,μουσικες κλπ φαινεται πως παραμενουν.Οχι ομως και τα 3rd party applications.(Και βαριεεεμαι να τα κανω ολα εγκατασταση απο την αρχη!Και δεν εχω και wifi αυτες τις μερες....)

Εdit:Επισης τα edge setting δεν διατηρουνται.Οχι πως καιγομαστε ιδιαιτερα στην Ελλαδα.

Επισης το παρον summerboard κανει λαδιες,προφανως θα περιμενουμε updated version.

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να λειτουργησει το location? Αν αλλαξει baseband τι μπορει να παθει το κινητακι μου? Το λειτουργω με xxxsim οποτε μπορει να εχω προβλημα?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Το έκανα σε Iphone με iphonesimfreer κάρτα μέσα και λειτουργεί μια χαρά. Το location βέβαια όχι γιατί όπως είπε και ο Gi0 θέλει το νέο baseband firmware που είναι κλειδωμένο ακόμα.

Δημοσ.

Δηλαδη το locate δε θα δουλευει ποτε???? :S :o

Ουτε το GPS που ειχες πει gio οτι θα φτιαξουν? Δηλαδη no-gps???πραμα????οφου..

Υπαρχει περιπτωση να αλλαξουμε την baseband χωρις hardware αλλαγες ωστε να λειτουργησει το locateme? (για τωρα ξερω πως ειναι ανεφικτο, απλα ρωταω εαν υπαρχει τετοια δυνατοτητα για το μελλον!

Επισης, θα υπαρξει προβλημα αν χρησιμοποιησω τον οδηγο του iclarified στο 1.1.1 iphone μου?(1.1.2 otb)

θα γινει καμια αλλαγη σε baseband/bootloader η κατι αλλο? Θα μπορω οποιαδηποτε στιγμη να το παω στην εκδοση 1.1.2 η 1.1.1 και να χρησιμοποιησω το unlock οταν βγει???

Αυτα προς το παρον!DR Gi0 waiting 4 ur response ;)

thanks

• Moderators
Δημοσ.
Δηλαδη το locate δε θα δουλευει ποτε???? :S :o

Ουτε το GPS που ειχες πει gio οτι θα φτιαξουν? Δηλαδη no-gps???πραμα????οφου..

Υπαρχει περιπτωση να αλλαξουμε την baseband χωρις hardware αλλαγες ωστε να λειτουργησει το locateme? (για τωρα ξερω πως ειναι ανεφικτο, απλα ρωταω εαν υπαρχει τετοια δυνατοτητα για το μελλον!

Αλλο το location στο google και αλλο το locateme.To πρωτο χρειαζεται την τελευταια baseband,το δευτερο ειναι 3rd party application που εχω διαβασει σε αλλους πως λειτουργει και σε αλλους οχι.Και δεν το χω δοκιμασει ακομα,γιατι δεν εχω wifi γμτ!

Επισης, θα υπαρξει προβλημα αν χρησιμοποιησω τον οδηγο του iclarified στο 1.1.1 iphone μου?(1.1.2 otb)

θα γινει καμια αλλαγη σε baseband/bootloader η κατι αλλο? Θα μπορω οποιαδηποτε στιγμη να το παω στην εκδοση 1.1.2 η 1.1.1 και να χρησιμοποιησω το unlock οταν βγει???

Δεν αλλαζει η baseband/bootloader,καντο αν θελεις.Τι θα γινει οταν θα βγει ξεκλειδωμα για την 1.1.2 κλπ δεν το ξερω.Παντως κανε τον κοπο να διαβασεις οτι ειπα σε προηγουμενα post για το συγκεκριμενο update και αν αξιζει να το κανεις(γνωμη μου παντα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...