Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Λογικα εχεις firmware 1.1.2 και 4.6 bootloader και προς το παρον θα το χρησιμοποιεις σαν ιpod touch. Καλου κακου επιβεβαιωσε τα παραπανω που λεω,μηπως εισαι τυχερος και εχεις τον 3.9 bootloader και μπορεις να το ξεκλειδωσεις απο τωρα. Ριξε μια ματια στο wiki,πιστευω θα λυθουν πολλες αποριες σου http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231042
giorgio1974 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ GIO ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΩ !!!!
anthony_crete Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Με την 56η βδομαδα και θες και 1.1.1 firmware? μη σου πω οτι μπορει να εχεις και 1.1.3!!!! (if so, την εκατσες τη βαρκα...θα περιμενεις πολυυυυυυυυυ λογικα!!!αλλιως turbosim!) Anw, ας δουμε πρωτα τι θα γινει με το jailbreak και το unlock!
mosss Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδια...σε 4 μερες θα μου παρουν i phone απο αγγλια!!!Υπάρχει περιπτωση να έχει έκδοση 1.1.3 ?Αλλιώς να μη το πάρω...Λογικά 1.1.2 θα έχει ?Η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τηλέφωνο...Ας δώσει κάποιος πιο έμπειρος τα φώτα του!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδια...σε 4 μερες θα μου παρουν i phone απο αγγλια!!!Υπάρχει περιπτωση να έχει έκδοση 1.1.3 ?Αλλιώς να μη το πάρω...Λογικά 1.1.2 θα έχει ? Δεν μπορει να σου πει καποιος με σιγουρια.Το μονο που μπορεις να δοκιμασεις ειναι να μαθεις τι βδομαδα κατασκευης ειναι και να υποθεσεις.Μπορει και να εισαι αρκετα ατυχος και να σου κατσει 1.1.3. Η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τηλέφωνο Η 1.1.2 με 4.6 bootloader(αυτη που λογικα θα παρεις)δεν μπορει να χρησιμοποιηθει σαν τηλεφωνο,παρα μονο με την χρηση καποιας xxxsim card.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 βρε παιδια ειναι αληθεια οτι η apple ετοιμαζει συντομα το iphoneX2 την καινουργια εκδοση?
Mercyful_Fate Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο app που να καταγράφει τον χρόνο εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων? Έχω συγκεκριμένα λεπτά δωρεάν ομιλίας κάθε μήνα και θέλω να ξέρω πόσο έχω μιλήσει...
esykas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο app που να καταγράφει τον χρόνο εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων? Έχω συγκεκριμένα λεπτά δωρεάν ομιλίας κάθε μήνα και θέλω να ξέρω πόσο έχω μιλήσει... πρός το παρόν πήγαινε από τα settings στο usage και κοίτα στο call time πάτα κάτω κάτω το reset statistics και κάνε δουλειά
georgeadams Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 βρε παιδια ειναι αληθεια οτι η apple ετοιμαζει συντομα το iphoneX2 την καινουργια εκδοση? Εξαρτάται από το τι εννοείς εσύ ως "σύντομα". Νομίζω πως η γενική εκτίμηση είναι πως θα βγει νέα έκδοση μετά το 1ο εξάμηνο του 2008. Τότε εξ' άλλου αναμένεται και η μετάβαση της AT&T σε δίκτυο 3G, οπότε μέχρι τότε δεν θα έχει νόημα η αντίστοιχη αναβάθμιση του iPhone. Φυσικά, τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο...
anthony_crete Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 συγνωμη!!! ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΑΤ&Τ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 3G???? :S what the.... δηλαδη!!! λετε να εχει καμια σπουδαια αναβαθμιση, απο πλευρας hardware βασικα, γιατι οσων αφορα το software, iphone ειναι ολα, οποτε τα κανουμε ενα update κ ξεμπερδεψαμε! στο http://iphone.unlock.no/ διαβασα οτι το SDK θα βγει στις 29 Φεβ. Δηλαδη μεχρι τοτε δε θα βγει σιγουρα unlock για iphone 1.1.2????
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Σήμερα είχα πάει στο Apple Demo Center της Ακαδημίας για να ρωτήσω για την έλευση του MacBook Air και ο (ευγενέστατος) πωλητής εκεί μου είπε ότι περιμένουν επίσημα το iPhone στην Ελλάδα μάλλον μετά το καλοκαίρι. Δεν ήξερε φυσικά να μου πει τιμές και provider, απλώς ότι η εκτίμηση είναι "δεύτερο εξάμηνο 2008" και πιθανότατα μετά το καλοκαίρι.
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Αν κρινω και απο τα λεγομενα του georgeadams δηλαδη,το stock των iphone 4-8gb θα ρθει στην Ελλαδα και στις λοιπες δημοκρατικες δυναμεις για μοσχοπουλημα στο 2ο εξαμηνο του 2008.
iced Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Το περιμενα πιο γρηγορα! Παρολα αυτα μεχρι να ερθει το μεγαλυτερο ποσοστο θα το εχει αγορασει με τον καθε τροπο!!!
anthony_crete Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 καλα κρασια πες τους!!!! τιμη επρεπε να ρωτησεις ρε mod, να γελασουμε λιγακι!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 καλα κρασια πες τους!!!!τιμη επρεπε να ρωτησεις ρε mod, να γελασουμε λιγακι!!! Tον ρωτησε ο ανθρωπος Δεν ήξερε φυσικά να μου πει τιμές και provider, απλώς ότι η εκτίμηση είναι "δεύτερο εξάμηνο 2008" και πιθανότατα μετά το καλοκαίρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.