Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν τοποθετω τη sim μου (το τηλ ειναι ηδη jailbroken) βρισκει το δικτυο vodafone, αλλα οταν παω να γραψω καποιον αριθμο για να καλεσω, με πεταει αμεσως στο κεντρικο menu.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δεν ειναι τιποτα, θα μπεις στον installer -> tweaks 1.1.2 -> setup iworld. Διαλεγεις σε ποια χωρα εισαι, κανει επανεκινηση και εισαι οκ!!!

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε iced έχω το ίδιο πρόβλημα απο χτες κάθε φόρα που πατάω το phone με πετάει στο μενου.

Έκανα εγκατάσταση το iworld διάλεξα την Ελλάδα αλλά συνεχίζει νε με πετάει.Αυτό το tweaks 1.1.2 που αναφέρεις τι είναι?Κάτι εξτρα?

Δημοσ.
Ξέχασα να πω επειδη τώρα διάβασα την προηγούμενη σελίδα οτι το δικό μου είναι 1.1.1 και μέχρι χτες δούλευε κανονικά.

Τοτε μην χρησιμοποιεις τα Tweaks του 1.1.2 :)

Δημοσ.
Την καληπέρα μου σε όλους τους iΚατόχους!!!

Εδώ και ένα μήνα με το iPhone όλα δούλευαν ρολόι.Κανένα πρόβλημα απολύτως.Έβγαλα και το ελληνικό πληκτρολόγιο τώρα που έληξε για να μην έχω τίποτα κολλήματα.

Σήμερε ομως όλη την μέρα μου κάνει το εξής:Πατάω στο phone και με βγάζει στις επαφές όπως και πρέπει να κάνει,πάω στο keypad και εκεί με το που πατάω το 1ό ψηφίο με πετάει πίσω στο μενού.Του έκανα και επανεκίνηση και πάλι τα ίδια.

Τι μπορεί να φταίει;

Αυτό μου το έκανε και εμένα. Αν θυμάμαι καλά, έφταιγε το γεγονός ότι, αφού είχα πετάξει το ληγμένο (:lol:) ελληνικό πληκτρολόγιο, είχα αφήσει μέσα το GR SMS160. Γενικά, πέτα όλα τα προγράμματα που έβαλες στη διαδικασία εγκατάστασης του ελληνικού πληκτρολογίου.

Δημοσ.
Δεν ειναι τιποτα, θα μπεις στον installer -> tweaks 1.1.2 -> setup iworld. Διαλεγεις σε ποια χωρα εισαι, κανει επανεκινηση και εισαι οκ!!!

Ευχαριστω πολυ iced :) Το πληκτρολογιο (keypad) δουλευει, το τηλεφωνο ομως οχι λογω θεματων με την xxxSim και τη Vodafone Sim... μια δεν κανει επαφη, οταν αλλαζω θεση δεν κλεινει καλα το συρταρακι με τη SIM γιατι μαγκωνει , καποιος μου ειπε οτι με vodafone υπρχουν θεματα κτλ ... Ενα software unlock αναμενουμε να σωθουμε :rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.

1.1.3 Jailbreak

Απ οτι φαινεται σημερα ηρθε και το jailbreak.Τουλαχιστον αυτο υποστηριζει το http://iphone.unlock.no/ και δεν υπαρχει λογος να μην πιστεψουμε οτι λενε στο site μια και προκειται για αξιολογη πηγη.

Ο τροπος δεν ειναι ακομα διαθεσιμος στο ευρυ κοινο.Ο λογος?Iσως περιμενουν την apple να βγαλει το sdk και να μην διορθωσει το οποιο bug,ισως κατι αλλο..Το μονο σιγουρο ειναι πως ειμαστε σε πολυ καλο δρομο.

Υπηρχε μια συζητηση σχετικα με bugs του 1.1.3 τα οποια θα βοηθησουν στο jailbreak και αναφερθηκε κατι για τον video player.Θα δειξει σε λιγες μερες ελπιζω.

Αν κανεις εχει κανει το update και εχει παρατηρησει καποιο bug,καλο θα ταν να ο αναφερει;)

Δημοσ.

Καλα ρε παιδια, το SDK θα βγει ομως Φλεβάρη, αμα ειναι να περιμενουμε την apple να βγαλει SDK, πιαστο αυγο και κουρευτο....

Το SDK θα βγει μαζι με νεο firmware? Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ειναι, απλα εχω διαβασει οτι θα επιτρεπει στους non-developers να φτιαχνουν εφαρμογες. Δηλαδη σε αυτους που δεν ειναι verified απο apple?

Αλλα ποια θα ειναι η ουσιαστικη διαφορα, οτι απλα θα υπαρχουν περισσοτερες εφαρμογες?

Αυτο σχετικα με το video player που ειπες, τι ακριβως αναφερθηκε?

Τι λεει, θα φτιαξουν επιτελους κανενα flash player?

• Moderators
Δημοσ.
Καλα ρε παιδια, το SDK θα βγει ομως Φλεβάρη, αμα ειναι να περιμενουμε την apple να βγαλει SDK, πιαστο αυγο και κουρευτο....

Υποθεσεις ειναι αυτα που ειπα γι αυτο ειπα και ισως.Μην γινομαστε ομως αχαριστοι και αντι να λεμε ευχαριστω,να ειμαστε και ανικατοποιητοι boy;)

Στον ελευθερο χρονο τους κανουν οτι κανουν οι περισσοτεροι που ασχολουνται με το iphone.

Το SDK θα βγει μαζι με νεο firmware? Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ειναι, απλα εχω διαβασει οτι θα επιτρεπει στους non-developers να φτιαχνουν εφαρμογες. Δηλαδη σε αυτους που δεν ειναι verified απο apple?

Για το αν θα βγει το SDK μαζι ή χωρις καινουριο firmware και πως θα λειτουργει,φανταζομαι πως ο Jobs και μερικοι αλλοι θα το ξερουν απο τωρα.

Αυτο σχετικα με το video player που ειπες, τι ακριβως αναφερθηκε?

Παιζοντας δυο συγκεκριμενα video,στο ενα κολλουσε το iphone εντελως και εκανε reboot μονο του(μαλλον αχρηστο το συγκεκριμενο),ενω στο δευτερο κολλουσε ο video player και πεταει το springboard.

Τι λεει, θα φτιαξουν επιτελους κανενα flash player?

Flash player ή ευρεση bug στον 4.6 bootloader?Ευχομαι να ασχολουνται οι περισσοτεροι με το 2ο.Με καταλαβαινεις φανταζομαι.

Δημοσ.
Αυτό μου το έκανε και εμένα. Αν θυμάμαι καλά, έφταιγε το γεγονός ότι, αφού είχα πετάξει το ληγμένο (:lol:) ελληνικό πληκτρολόγιο, είχα αφήσει μέσα το GR SMS160. Γενικά, πέτα όλα τα προγράμματα που έβαλες στη διαδικασία εγκατάστασης του ελληνικού πληκτρολογίου.

Το σκέφτηκα και αυτό και το έχω βγάλει.Τα μόνα από τα ελληνικά που έχω κρατημένα είναι το CallForwarding Corrector και το fix για SMS και επαφές.Να δοκιμάσω να βγάλω και αυτά;Τότα θα μου σπάσει τα νεύρα το call-forwarding πάλι όπως στην αρχή...

Θα δούμε...

Δημοσ.
Flash player ή ευρεση bug στον 4.6 bootloader?Ευχομαι να ασχολουνται οι περισσοτεροι με το 2ο.Με καταλαβαινεις φανταζομαι.

εγω τα ευχομαι και τα δυο και....οτι βρεξει ας κατεβασει!!!!

Εφοσων δεν προκειτε να βγαλουν το jailbreak για την 1.1.3 πριν το SDK, υπαρχει καμια περιπτωση να κανουν unlock την 1.1.2 πιο πριν, δηλαδη χωρις να κανουν jailbreak την 1.1.3?

Δηλαδη με λιγα λογια για να κανει καποιος unlock την 1.1.2 το μονο π χρειαζεται απο την 1.1.3 ειναι το seckpack η θα χρειαστει να κανεις και upgrade και jailbreak την 1.1.3?

Γιατι σε καποια τετοια περιπτωση, αποτι φαινεται, δεν προκειτε να βγει ουτε το unlock για 1.1.2 πριν το SDK...

Δημοσ.
Το σκέφτηκα και αυτό και το έχω βγάλει.Τα μόνα από τα ελληνικά που έχω κρατημένα είναι το CallForwarding Corrector και το fix για SMS και επαφές.Να δοκιμάσω να βγάλω και αυτά;Τότα θα μου σπάσει τα νεύρα το call-forwarding πάλι όπως στην αρχή...

Θα δούμε...

Δοκίμασε να βγάλεις το fix για SMS πρώτα... :rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.

Δηλαδη με λιγα λογια για να κανει καποιος unlock την 1.1.2 το μονο π χρειαζεται απο την 1.1.3 ειναι το seckpack η θα χρειαστει να κανεις και upgrade και jailbreak την 1.1.3?

Λες να χρειαζεται μονο το secpack?Δεν θα ειχε βουηξει ο τοπος?

Γιατι λεω εγω bootloader 4.6?:rolleyes:

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙPHONE ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ 52 ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ .. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΛΛΑΔΑ?

ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΛΛΑΔΑ?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...