Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

1.1.3 secpack extracted

http://iphonejtag.blogspot.com/

To οποιο με αλλα λογια σημαινει πως μπορουμε να κανουμε downgrade την baseband του 1.1.3,με τον παλιο bootloader παντα.

Υπομονη στους φυλακισμενους,πλησιαζει η μερα;)

Oτι χρειαζομαστε για το downgrade

http://lpahome.com/geohot/112otb.rar

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να ρωτησω κατι? Μου ηρθε ενα 1,1,2 (47 εβδομαδα) jailboken με μια χχχsim απο ebay. Ολα καλα αλλα συνειδητοποιω οτι εχει πανω το 1,0,2. Τι κανω σε αυτη την περιπτωση για να βαλω 1,1,2? Dr GiO???

Jailbreak ξερω να κανω σχεδον απ'εξω

Λογικα πρεπει να κανω restore, να γυρισει στην 1,1,2 και μετα jailbreak συμφωνα με το iclarified. Εγω φοβαμαι την διαδικασια του restore γιατι δεν την εχω ξανακανει. Βλεπω οτι το ipunes μου λεει restore & update γιαυτο

• Moderators
Δημοσ.
Μου ηρθε ενα 1,1,2 (47 εβδομαδα) jailboken με μια χχχsim απο ebay. Ολα καλα αλλα συνειδητοποιω οτι εχει πανω το 1,0,2.

Δηλαδη ειναι 1.0.2?Ηταν υποτιθεται 1.1.2 αλλα τελικα σου βγηκε 1.0.2?Με μπερδεψες λιγο..Μπορεις να δεις τι bootloader εχει?Υποθετω 4.6 μια και λειτουργει με χχχsim αλλα ριξε μια ματια.Ξερεις αν εχει ξεκλειδωθει με καποιο τροπο?'Η παντα λειτουργουσε με τον xxxsim?

Ρωταω τον τροπο ξεκλειδωματος γιατι παιζει ρολο μια και θελεις να κανεις upgrade.

Αν δεν ξερεις τι ακριβως εχει συμβει θα συνιστουσα να το κανεις πρωτα virginize και μετα να κανεις το upgrade.

Ριξε μια ματια εδω

http://iphone.unlock.no/#already-unlocked-virginize

Δημοσ.
1.1.3 secpack extracted

http://iphonejtag.blogspot.com/

To οποιο με αλλα λογια σημαινει πως μπορουμε να κανουμε downgrade την baseband του 1.1.3,με τον παλιο bootloader παντα.

Υπομονη στους φυλακισμενους,πλησιαζει η μερα;)

Oτι χρειαζομαστε για το downgrade

http://lpahome.com/geohot/112otb.rar

όταν λες πλησιάζει? άντε να δούμε... άρχισα να χάνω την υπομονή μου

Δημοσ.

Απο οτι καταλαβα λοιπον μπορουμε πλεον να κανουμε downgrade bootloader σε 3.9 και απο κει software unlock?Οποτε δεν χρειαζεται καρτουλα?

Δημοσ.
;1977907'']Απο οτι καταλαβα λοιπον μπορουμε πλεον να κανουμε downgrade bootloader σε 3.9 και απο κει software unlock?Οποτε δεν χρειαζεται καρτουλα?

και εγώ κάτι έτσι κατάλαβα,αλλα μου φάνηκε δύσκολη διαδικασία και φοβάμαι να την κάνω..

Δημοσ.

Ειναι το 1,1,2... Το πηρα ξεκλειδωτο και συνειδητοποιησα καθως το δουλευα οτι ο τυπος αφησε το 1,0,2. Τελικα εκανα restore to 1.1.1 και εκανα ξανα jaibreak & install 1.1.2. Στην αρχη ρωτησα γιατι φοβομουν μηπως γινει τιποτα με το 1,1,3 αλλα πατωντας shift key επιλεγεις οτι θες οποτε ολα οκ!!!!

Ευχαριστω για την αποκρισιμοτητα!

• Moderators
Δημοσ.
;1977907'']Απο οτι καταλαβα λοιπον μπορουμε πλεον να κανουμε downgrade bootloader σε 3.9 και απο κει software unlock?Οποτε δεν χρειαζεται καρτουλα?

Οχι ακριβως.Αν διαβασετε και στο link με το blog του geohot που εδωσα πιο πανω,μιλαμε για τον παλιο bootloader(3.9).Μ αλλα λογια το secpack χρησιμευει μονο σε οσους εχουν 3.9 bootloader και εχουν κανει upgrade στο 1.1.3,για αυτο και ειπα πιο πανω με τον παλιο bootloader παντα.Καπως ετσι ομως ειχε ξεκινησει και το ξεκλειδωμα προηγουμενων firmware;)

O 4.6 προς το παρον ξεκλειδωνεται μονο με hardware unlock.

Δημοσ.

Να ρωτησω και κατι αλλο... Οι φωτογραφιες των cd πως φαινονται στο iphone? Οταν το κανω πλαγια σε αλλα φαινονται σε αλλα οχι. Υπαρχουν και στις δυο κατηγοριες ομως φωτογραφιες...

Δημοσ.

παιδια χαιρετω. μου ηρθε και εμενα το iphone 1.1.2 με next sim 2 για το unlock. οταν τοποθετω τη sim μου (το τηλ ειναι ηδη jailbroken) βρισκει το δικτυο vodafone, αλλα οταν παω να γραψω καποιον αριθμο για να καλεσω, με πεταει αμεσως στο κεντρικο menu. αυτο γινεται συνεχεια. γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει? μηπως χρειαζομαι νεα sim απο τη vodafone?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Την καληπέρα μου σε όλους τους iΚατόχους!!!

Εδώ και ένα μήνα με το iPhone όλα δούλευαν ρολόι.Κανένα πρόβλημα απολύτως.Έβγαλα και το ελληνικό πληκτρολόγιο τώρα που έληξε για να μην έχω τίποτα κολλήματα.

Σήμερε ομως όλη την μέρα μου κάνει το εξής:Πατάω στο phone και με βγάζει στις επαφές όπως και πρέπει να κάνει,πάω στο keypad και εκεί με το που πατάω το 1ό ψηφίο με πετάει πίσω στο μενού.Του έκανα και επανεκίνηση και πάλι τα ίδια.

Τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Ρισκαρεις να βραχυκυκλωσεις το iphone σου ( να flashareis τον bootloader με τα λιγα που καταλαβα δηλαδη) για να το κανεις downgrade σε 3.9?Καλυτερα θα ηταν να περιμενουμε γιατι ελπιζω συντομα να βγει software unlock για 1.1.2 OTB.

• Moderators
Δημοσ.

Hardware unlock για τον 4.6 bootloader υπαρχει εδω και καποιους μηνες.Το νεο ειναι πως εχουμε το secpack του 1.1.3 και τωρα ειναι δυνατη η "επικοινωνια"με την καινουρια baseband.

@iced

Αν την βρεις την λυση,καντην post,καθως αυτο με τα εξωφυλλα δεν το χω ψαξει και μου την σπαει και μενα αρκετα.

Σήμερε ομως όλη την μέρα μου κάνει το εξής:Πατάω στο phone και με βγάζει στις επαφές όπως και πρέπει να κάνει,πάω στο keypad και εκεί με το που πατάω το 1ό ψηφίο με πετάει πίσω στο μενού.Του έκανα και επανεκίνηση και πάλι τα ίδια.

Τι μπορεί να φταίει;

Δεν εχω ιδεα τι μπορει να φταιει οποτε κανω υποθεσεις:Eκτος απο το ελληνικο πληκτρολογιο,εκανες uninstall και το mobile enhancer?Μηπως σου κανει την λαδια αυτο.

Δημοσ.
Αν την βρεις την λυση,καντην post,καθως αυτο με τα εξωφυλλα δεν το χω ψαξει και μου την σπαει και μενα αρκετα.

Ναι φιλε θα το ψαξω σε μεγαλυτερο βαθος. Τα λογικα τα εκανα, τωρα παμε στα παραλογα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...