papadakn Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Απο ότι έχω καταλάβει οι xxxsim δουλέουν με οποιαδήποτε sim έχεις. Απλά παίζει ρόλο αν έχεις US ή UK κινητό γιατί αλλάζει ο προγραμματισμός της xxxsim για την παράκαμψη της ασφάλειας του iphone. Ρε συ Gio, πως είναι δυνατόν να μιλάνε για software unlock της 1.1.3 τη στιγμή που η 1.1.2 δεν έχει ακόμη ξεκλειδωθεί? Η μιλάνε απλως για jailbreak και δεν κατάλαβα εγώ καλά?
panoskk Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 εχω κανει ηδη την διαδικασια ξεκλειδωματος α[ο την σελιδα http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=461 και πετυχε τωρα το κανω ακομη μια φορα σε ενα 2ο IPHONE και οταν ειμαι στην διαδικασια αφου το εκανα 1.1.1 να το κανω update σε 1.1.2 μου βγαζει μηνυμα unknown error ocurred 1015 τι να κανω
anthony_crete Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 εαν το iphone εχει αγοραστει απο AT&T (που ειναι και το πλεον λογικο εφοσων ειναι αγορασμενο απο Αμερικανικο ΕΒΑΥ, τοτε θα εχει μεσα την καρτα της AT&T. Και γω απο Ebay το πηρα και η καρτα ηταν οχι μονο μεσα στη συσκευασια, αλλα και μεσα ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ παρακαλω!!!! @papadakn: στην 1.1.2 δεν εχουν ξεκλειδωθει μονο οι λειτουργιες τηλεφωνου (SIM UNLOCK - ωστε να λειτουργει ως τηλεφωνο, sms, mms etc.), κατι που αναμενουμε (η τουλαχιστον ελπιζουμε) απο στιγμη σε στιγμη. Οσων αφορα την 1.1.3, αυτο που προσπαθουνε να κανουν ειναι jailbreak (να ανοιξουν το iphone για να λειτουργει ως ipod κλπ) κιας ΜΗΝ λειτουργει σαν τηλεφωνο For educational purposes, ξερει καποιος ποιο ειναι το νεο ονομα του bootloader (πχ. 4.6 etc)????
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 ;1975484'']Αλλη μια ερωτηση.Διαβαζοντας σχετικα με τις xxxsim παρατηρησα οτι θα δουλεψουν μοναχα με την υπαρξη της σιμ καρτας της AT&T.Εγω που το αγορασα απο ebay και πιθανοτατα δεν εχει την καρτα αυτη μαζι δεν μπορω να χρησιμοποιησω xxxsim ετσι? Δωσε μου ενα λινκ.Που διαβασες πως χρειαζεται ντε και καλα η att sim?Εχω την εντυπωση πως δεν ειναι απαραιτητη οπως αναφερεις.Δεν μιλαω με βεβαιοτητα καθως δεν το εχω ψαξει,αν και δεν το χω διαβασει πουθενα πως χρειαζεται οντως. ;1975484'] Επισης τι παιζει με αυτο - http://cgi.ebay.com/BEST-iPHONE-UNLOCK-PACKAGE-FIRMWARE-1-1-1-1-1-2-GUIDE_W0QQitemZ160198801783QQihZ006QQcategoryZ43312QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem - ξερει κανεις?Οντως ισχυει περι software unlock για 1.1.2 ή μηπως εννοει μονο για τα τηλ με τον 3.6?Ευχαριστω. 3.9 bootloader 99.9%.Kαι πιο πριν καποιος ειχε κανει αντιστοιχη ερωτηση.Οτι κυκλοφορει στο ebay δεν ειναι τιποτα παραπανω απο αυτα που ξερουμε ηδη και ειναι δωρεαν Ρε συ Gio' date=' πως είναι δυνατόν να μιλάνε για software unlock της 1.1.3 τη στιγμή που η 1.1.2 δεν έχει ακόμη ξεκλειδωθεί? Η μιλάνε απλως για jailbreak και δεν κατάλαβα εγώ καλά?[/quote'] Ευχες κανουμε mate;).Αν το 1.1.3 εχει καινουριο bootloader,τρεχα γυρευε.Πρωτος στοχος της dev team ειναι το ξεκλειδωμα του 1.1.2. Αν και σημερα τα χαραματα καποιος απο το kuwait postαρε δυο πολυ ομορφες φωτογραφιες:Ενα iphone με την καινουρια baseband και firmware 1.0.2.Το οποιο αν ειναι αληθεια σημαινει πως εκανε jailbreak/unlock την 1.1.3:whistle:..Βεβαια μετα πηγε για υπνο παρα τον καταιγισμο posts για να δωσει λεπτομερειες. στην 1.1.2 δεν εχουν ξεκλειδωθει (jailbreak) Μια μικρη διορθωση μονο boy.Unlock εννοεις,καθως jailbreak εχει γινει κ το χεις κανει
hamil Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Ένα ακόμα ερώτημα είναι όταν θα λανσαριστεί εδώ το iphone θα υποστηρίζονται τα μέχρι τώρα αγορασμένα από US? Το βλέπω ψιλοδύσκολο...
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Ένα ακόμα ερώτημα είναι όταν θα λανσαριστεί εδώ το iphone θα υποστηρίζονται τα μέχρι τώρα αγορασμένα από US? Το βλέπω ψιλοδύσκολο... Δηλαδη?Δεν καταλαβα τι εννοεις με το "υποστηριζονται".Απο ποιον? Οσον αφορα τον τυπο απο το kuwait που ανεφερα πριν,ανθρακες ο θησαυρος,για τον παλιο bootloader εκανε οτι εκανε. εχω κανει ηδη την διαδικασια ξεκλειδωματος α[ο την σελιδα http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=461και πετυχε τωρα το κανω ακομη μια φορα σε ενα 2ο IPHONE και οταν ειμαι στην διαδικασια αφου το εκανα 1.1.1 να το κανω update σε 1.1.2 μου βγαζει μηνυμα unknown error ocurred 1015 τι να κανω Τρεξε το ibrickr και πεστου να κανει reboot. Μπορεις επισης να δοκιμασεις και το παρακτω αν δεν δουλεψει το ibrickr(λογικα θα δουλεψει) I use iPHUC to get out. Connect and get in Recovery mode and typecmd setenv auto-boot true cmd saveenv cmd fsboot It will reboot and be ready to run Jailbreakme.com
xampos20 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 θελουμε ενημέρωση για το πότε τελικώσ θα έρθει το iphone παρακαλώ οποός ξέρει ασ μιλήσει
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Για οσους εκαναν update στο 1.1.3,οδηγος απο την Erica Sadun μεταφρασμενος απο μενα,για downgrade στην 1.1.1 και λειτουργια του iphone σαν ipod touch. 1. Κατεβαζουμε μια εκδοση του iPhuc σχετικα καινουρια 2. Κατεβαζουμε το restore image του 1.1.1 απο την apple,το οποιο κανουμε μετονομασια σε .zip.Στην συνεχεια κανουμε extract τα περιεχομενα του σε ενα φακελο. 3. Εντοπιζουμε το WFT αρχειο μεσα στον φακελο που αποσυμπιεσαμε(firmware-->dfu). 4. Συνδεουμε το iphone στον υπολογιστη και βεβαιωνομαστε πως το iphuc βλεπει κανονικα το τηλ.,δηλαδη αν δωσουμε ls να βλεπουμε το media partition του iphone.Σε περιπτωση που ξεκινησει το itunes το τερματιζουμε. 5. Δινουμε την εντολη enterrecovery για να βαλουμε το iphone σε recovery mode και κλεινουμε το iphuc.6. Ξανανοιγουμε το iphuc.Λογικα θα δουμε τα recovery options του iphuc. 7. Δινουμε την εντολη filecopytophone με το path στο οποιο βρισκεται το WTF file και παταμε enter.8. Δινουμε την εντολη cmd go και παταμε enter.Στην συνεχεια κλεινουμε το iphuc.9. Aνοιγουμε το itunes το οποιο θα μας ενημερωσει πως το iphone μας ειναι σε recovery mode.Κραταμε πατημενο το shift και παταμε το restore.Επιλεγουμε το ipsw αρχειο του 1.1.1.Η οθονη του iphone θα γινει ασπρη,ειναι φυσιολογικο.Αν ολα πηγαν καλα,μολις εχουμε κανει downgrade το iphone μας. Σε περιπτωση που προκυψει error 1015,δινουμε την εντολη fsboot στο iphuc για επανεκκινηση του iphone. wiki updated
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Ωραιος GIO thanks m8 Nα σαι καλα που μου το πουλησες m8;)
-NetHawk- Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Ακυρο.Δεν μπορω να βρω το λινκ τελικα που το διαβασα...Τελος παντων οπως και να 'χει μπορει καποιος να μου προτιενει εναν ebay seller να παρω οτι ειναι να παρω για να λειτουργησει και σαν τηλ? Αν υπαρχει καποιος που το εχει κανει και εχει ορεξη να με βοηθησει στις παραπανω ερωτησεις θα το εκτιμουσα πολυ.Ευχαριστω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Wiki updated με την δημιουργια ghost image.Χρησιμη λειτουργια για οσους εχουν μπολικα applications σαν τον υπογραφοντα και (μακρυα απο μας)αναγκαστουν να κανουν restore;)
anthony_crete Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... ANTEEEEEEE θελω unlooockkkk!!!!
iced Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Παιδια θα μου πειτε ενα πολυ καλο video converter για το iphone?
charoui Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... ANTEEEEEEE θελω unlooockkkk!!!! και εγώ!!!! τελικά με βλέπω να πηγαίνω για καρτούλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.