Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Οι εφαρμογές που λένε ότι είναι για 1.1.1, δουλέυουν σε 1.1.2? Μιλάω για τις εφαρμογές του greek-iphone.com

Ευχαριστώ

Xωρις να το εχω δοκιμασει προσωπικα μια και εχω ακομα το 1.1.1,θα υποθεσω πως οχι.

Οι εφαρμογες που λειτουργουν σε πανω απο ενα firmware αναφερονται.Πχ το πληκτρολογιο το οποιο σε καποια εκδοση του ελεγε πως μπορει να λειτουργησει σε 1.0.2 ,1.1.1 και 1.1.2 ταυτοχρονα.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Υeap..Αρκει να ειναι πριν τις 10/2 γιατι μετα μπαινω φανταρος και μεχρι να τελειωσει η εκπαιδευση το iphone μου θα το χει η κοπελια μου;)

Δημοσ.

Μην ανησυχείτε παιδιά, και αφού θα το έχω στα χέρια μου, μετά θα στέλνω εγώ αντί του Gi0. Πιστεύω πως θα τον αντικαταστήσω επάξια.

χιχιχιχιχι :lol:

Πλάκα κάνω, οκ ;)

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας επειδη μου αρεσει πολυ το iphone σε περιπτωση που ανταλλαξω το ΝΟΚΙΑ Ν95 που εχω με ενα iphone με ολα αυτα που εχετε γραψει και εχω διαβασει εχω μπερδευτη εντελως! τελικα αξιζει να το ''σπασεις''? ειναι μεγαλη ταλεπωρια? ''σπαει'' 100%? με τισ αναβαθμισεις και το Wi-Fi τι γινεται ολα δουλευουν οπως πρεπει? γινεται ελληνικο τελικα μετα το σπασιμο και ολα δουλευουν σωστοτατα!σας παρακαλω πειτε μου να ξερω τι να κανω!

• Moderators
Δημοσ.
luxury_john κατι μου λεει πως δεν εκανες καν το κοπο να διαβασεις καποιο απο τα προηγουμενα posts?Μην τα θες και ολα στο πιατο...
Δημοσ.

ναι οσο περιεργο και να σου φαινεται ολα αυτα που διαβασα το εχασα καποια στιγμη το μυαλο μου και δεν μπορουσα να βγαλω συμπερασμα οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να κατσω να διαβασω τοσες σελιδες ξανα γιατι ο χρονος μου ειναι υπερβολικα περιορισμενος και οπως καταλαβαινεις δεν μπορω γιαυτο ζητησα να μου στειλει καποιος το ζουμι απο ολη την υποθεση εστω και με pm για να με διευκολυνει γιαυτο κιολας πιστευω ειναι τα forum.

• Moderators
Δημοσ.
ναι οσο περιεργο και να σου φαινεται ολα αυτα που διαβασα το εχασα καποια στιγμη το μυαλο μου και δεν μπορουσα να βγαλω συμπερασμα οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να κατσω να διαβασω τοσες σελιδες ξανα γιατι ο χρονος μου ειναι υπερβολικα περιορισμενος και οπως καταλαβαινεις δεν μπορω γιαυτο ζητησα να μου στειλει καποιος το ζουμι απο ολη την υποθεση εστω και με pm για να με διευκολυνει γιαυτο κιολας πιστευω ειναι τα forum.

Φυσικα και για αυτο ειναι τα forum.Γι αυτο ακριβως το λογο ομως εχουν και την λειτουργια search τα forum καθως και το wiki εδω στο insomnia απο το οποιο δεν περασες μια βολτα φανταζομαι.

Μην το ζαλιζω περισσοτερο,αν θελει καποιος ας κανει τον κοπο να τα ξαναγραψει αναλυτικα.

Δημοσ.

Τελείως επιγραμματικά.

Αν πάρεις σφραγισμένο Iphone θα έχει το 1.1.2 firmware το οποίο δεν σπάει μέσω software crack. Μπορείς είτε να το κάνεις jailbreak και να δουλεύει σαν ipod touch (με software crack γίνεται, δές στο insomnia wiki), είτε να αγοράσεις μια xxxSim κάρτα η οποία σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις έναν jailbroken iphone και σαν τηλέφωνο με ελληνική sim.

Με τις επόμενες αναβαθμίσεις (όπως η 1.1.3 που βγήκε χτές) κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τι θα γίνει. Πάντως αν το σπάσεις, έχεις τη δυνατότητα να παραμείνεις για πάντα στην τρέχουσα έκδοση οπότε θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμη και αν δεν βγεί crack για τις νεότερες εκδόσεις.

Δημοσ.
Τελείως επιγραμματικά.

Αν πάρεις σφραγισμένο Iphone θα έχει το 1.1.2 firmware το οποίο δεν σπάει μέσω software crack. Μπορείς είτε να το κάνεις jailbreak και να δουλεύει σαν ipod touch (με software crack γίνεται, δές στο insomnia wiki), είτε να αγοράσεις μια xxxSim κάρτα η οποία σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις έναν jailbroken iphone και σαν τηλέφωνο με ελληνική sim.

Με τις επόμενες αναβαθμίσεις (όπως η 1.1.3 που βγήκε χτές) κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τι θα γίνει. Πάντως αν το σπάσεις, έχεις τη δυνατότητα να παραμείνεις για πάντα στην τρέχουσα έκδοση οπότε θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμη και αν δεν βγεί crack για τις νεότερες εκδόσεις.

Αυτό ισχύει και για iphone που θα αγοραστεί από Αγγλία ? Έχει καμία διαφορά με το αμερικάνικο ?Με λίγα λόγια, αν πάρω i phone από Αγγλία σε 5-10 μέρες θα έχει έκδοση 1.1.2 και θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν τηλέφωνο με μία χχχsim?

• Moderators
Δημοσ.
θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν τηλέφωνο με μία χχχsim?

Υeap!

1.1.3 hardware unlock

http://www.gsm.com.vn/forum/main/showthread.php?p=783314#post783314

..παμε για software unlock;)

Pic

http://www.gsm.com.vn/_imth/113_done.jpg

Οσον αφορα το 1.1.3 και την turbosim:Για να λειτουργησει η sim,θα πρεπει να εχουμε κανει jailbreak το iphone(μια και βασιζεται σε patched lockdown file η λειτουργια της)το οποιο μ αλλα λογια σημαινει το προφανες,μην κανετε update στο 1.1.3 ακομα και αν εχετε turbosim καθως δεν υπαρχει μεθοδος για jaibreak προς το παρον.

Mολις εκανα update και το itunes στην 7.6.

Oλα οκ για το (1.0.2->)1.1.1 iphone μου(jailbrοken/unlocked με anysim κλπ).

Custom ringtones και sms sounds με το patched mecca file παραμενουν στην θεση τους,οι 3d party εφαρμογες λειτουργουν μια χαρα,το syncing επισης λειτουργει κανονικα,καθως και το shift-->επιλογη file για restore.

Link για 1.1.3

Do NOT update
Δημοσ.

Το ερώτημα που έχω είναι: Στην παρούσα χρονική περίοδο αξίζει να πάρει καποιος Iphone και να το "σπάσει" ή ήδη σπασμένο κτλ Η αξίζει να περιμένει να έρθει επίσημα στην ελληνική αγορά? Τι αλλαγές αναμένεται να υπάρχουν? Θα αργήσει πολύ ακομα? κτλ...

• Moderators
Δημοσ.
Το ερώτημα που έχω είναι: Στην παρούσα χρονική περίοδο αξίζει να πάρει καποιος Iphone και να το "σπάσει" ή ήδη σπασμένο κτλ Η αξίζει να περιμένει να έρθει επίσημα στην ελληνική αγορά? Τι αλλαγές αναμένεται να υπάρχουν? Θα αργήσει πολύ ακομα? κτλ...

Αν πιστευεις πως αξιζει να το παρεις σε λιγο καιρο,αξιζει να το παρεις απο τωρα που με λιγη τυχη θα μπορεις να το ξεκλειδωσεις κιολας.Απο σενα εξαρταται.Να υποθεσω απο την διατυπωση σου πως θελεις τη εγγυηση,"φοβασαι"να το ξεκλειδωσεις μηπως και παει κατι στραβα?

Τι εννοεις με το "αλλαγες"?Για το firmware?Μπορεις να κανεις update στην καθε καινουρια εκδοση του firmware(με την προυποθεση πως θα ξεκλειδωθει).

Τωρα πως θα ειναι οταν ερθει Ελλαδα,δεν νομιζω πως το ξερει κανεις.Αν θα ειναι unlocked οπως στην Γαλλια,Γερμανια,ή θα θελει ενα ωραιοτατο συμβολαιο χ μηνων με vodafone,wind κλπ κλπ,θα το μαθουμε οταν ερθει.

Δημοσ.

GiO...Άλλη μια ερώτηση...αν πάρω το iphone οπως σου είπα από Αγγλία,ξεκλειδώνει μόνο με xxxsim? δεν υπάρχει σοφτγερ ανλοκ ?

Επίσης όποιο γνωστό μου έχω ρωτήσει μοθ έχει δημιοθργήσει μία εντύπωση ότι κάθε 2-3 μέρες θα πρέπει να ΄φτιάχνω και κάτι γιατί λένε οτι παρουσιάζει συνέχεια προβλήματα.Εσύ απο τη δική σου εμπειρία τι λες ?

• Moderators
Δημοσ.
GiO...Άλλη μια ερώτηση...αν πάρω το iphone οπως σου είπα από Αγγλία,ξεκλειδώνει μόνο με xxxsim? δεν υπάρχει σοφτγερ ανλοκ ?

Οχι,δεν χρειαζεσαι απαραιτητα χχχsim.Αναλογα με το τι firmware,baseband και κυριοτερα bootloader εχει.Αν μπορεις να μαθεις αυτες τις πληροφοριες,μπορεις να ξερεις με σιγουρια αν θα μπορεις να εχεις software unlock.Μια πρωτη ιδεα ειναι να δεις τι εβδομαδα κατασκευης ειναι απο το serial number.Ριξε μια ματια σε προηγουμενα post και στο wiki.

Αυτην την στιγμη ειμαστε σε μεταβατικη περιοδο,μια και βγηκε το 1.1.3 firmware το οποιο μπορει να σημαινει πως θα υπαρχει σε λιγο καιρο software unlock για τα iphones που εχουν μεινει κλειδωμενα.

Επίσης όποιο γνωστό μου έχω ρωτήσει μοθ έχει δημιοθργήσει μία εντύπωση ότι κάθε 2-3 μέρες θα πρέπει να ΄φτιάχνω και κάτι γιατί λένε οτι παρουσιάζει συνέχεια προβλήματα.Εσύ απο τη δική σου εμπειρία τι λες ?

Nop,αν το ξεκλειδωσεις και δεν ασχολησε απο κει και περα με extra εφαρμογες,tweaking κλπ και με αλλα λογια να το"πειραζεις",δεν χρειαζεσαι τιποτα.Φιλος μου που το εχει παρει μερικες βδομαδες μετα απο μενα και απλα του εχω βαλει μερικες εφαρμογες/παιχνιδια που ηθελε κ εχω δοκιμασει εγω αρχικα,δεν εχει κανει restore καμια φορα και δεν ειχε κανενα προβλημα.Σε αντιθεση με μενα που το χα ξεσκισει στα restore/jailbreak/unlock στην αρχη:lol:

Ημουν και λιγο ατυχος μια και επεσα σε ελατωματικο και χρειαστηκε να το ανοιξω:rolleyes:

Δημοσ.

Αλλη μια ερωτηση.Διαβαζοντας σχετικα με τις xxxsim παρατηρησα οτι θα δουλεψουν μοναχα με την υπαρξη της σιμ καρτας της AT&T.Εγω που το αγορασα απο ebay και πιθανοτατα δεν εχει την καρτα αυτη μαζι δεν μπορω να χρησιμοποιησω xxxsim ετσι?

Επισης τι παιζει με αυτο

- http://cgi.ebay.com/BEST-iPHONE-UNLOCK-PACKAGE-FIRMWARE-1-1-1-1-1-2-GUIDE_W0QQitemZ160198801783QQihZ006QQcategoryZ43312QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem -

ξερει κανεις?Οντως ισχυει περι software unlock για 1.1.2 ή μηπως εννοει μονο για τα τηλ με τον 3.6?Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...