Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Yποτίθεται πως με το restore ό,τι και να έχεις κάνει με το software τα πάντα επανέρχονται στα default και αν υπάρχει πρόβλημα αυτό είναι harware πρόβλημα, άρα εγγύηση. Δυστυχως δεν ισχυει παντα αυτο,πχ μπορει να καταληξεις με baseband του 1.1.1 και firmware 1.0.2,κλπ εξου και ενας λογος υπαρξης του virginize.Τεσπα μην το ζαλιζω παραπανω,σου ευχομαι να στο αλλαξουν αν το στειλεις.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Από την μέχρι τώρα παρουσίαση του Jobs στο Macworld! Maps with location, Webclips, Customize home screen, SMS multiple people, lyrics!
armonis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Αφού ξενύχτησα μέχρι τις ...04:30 χθες, δεν κατάφερα να το κάνω downgrade. Μόνο μια φορά μπόρεσα να δώ "Preparing iPhone" για πολλή ώρα (party time!) και ύστερα λάθος 1603. Το εξέλαβα σαν σωστό και προχώρησα με το AppTapp Installer όπου χρησιμοποίησα το firmware 1.0.2 αλλά ...τζίφος. Το iΤούβλο συνέχισε να μου λέει ότι έχω 1.1.1. Επίσης υπάρχει ενα πρόγραμμα που λέγεται Apple Mobile Device Helper όπου κυκλοφορεί σε διάφορες εκδόσεις "πακεταρισμένο" με το installer του iTunes. Το ωραίο είναι ότι όταν το κάνεις extract (iTunes Installer file) με WinRAR, εμφανίζει όλα τα περιεχόμενα του. Μέσα σε αυτά είναι και το παραπάνω προγραμματάκι. Αφού κατέβασα τα iTunes από την έκδοση 7.3 και μετά, τα έκανα extract και τώρα έχω την έκδοση 7.4.3.1 με AMDH 1.0.2.12 Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το AMDH είναι το "ζουμί" της υπόθεσης iPhone - PC/MAC επικοινωνία διότι περιέχει τους drivers. Πιθανόν η Μηλιά να έχει "πειράξει" αυτό το κομμάτι για να μπορεί να προβληματίζει τον κόσμο... Εν τω μεταξύ, όταν βάζω το iPhone σε DFU με το iBrick, η οθόνη του γίνεται άσπρη και πάντα έχω την χαρά του "Waiting for iPhone..." Όταν όμως το βάζω με το χέρι (και το ρολόι των windows) μένει μαύρο ενώ μόλις τώρα το απόγευμα μου λέει error 1 μετά από το στάδιο που κάνει extract το firmware. Λέτε να είμαι κοντά;;; Όταν κάνουμε downgrade από 1.1.1 σε 1.0.2 κατεβάζουμε το firmware στο desktop και του αλλάζουμε το extension από ipsw σε zip. Χρειάζεται να το αποσυμπιέσουμε και σε φάκελο με το ίδιο όνομα; Από το iTunes επιλέγουμε το ipsw ή το zip; Μήπως κάνω δηλαδή κανένα παιδικό λάθος και ψοφάω...
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Όταν κάνουμε downgrade από 1.1.1 σε 1.0.2 κατεβάζουμε το firmware στο desktop και του αλλάζουμε το extension από ipsw σε zip. Χρειάζεται να το αποσυμπιέσουμε και σε φάκελο με το ίδιο όνομα; Από το iTunes επιλέγουμε το ipsw ή το zip; Μήπως κάνω δηλαδή κανένα παιδικό λάθος και ψοφάω... Ριξε μια ματια λιγο πιο πανω Εννοειται πως τα εχεις κατεβασει απο την apple και εννοειται πως δεν τα εχεις κανει extract και ξανα μετα zip ετσι?Καθως ετσι παυουν να ειναι λειτουργικα. Τα αποσυμπιεζεις?Για πιο λογο?Το iTunes θελει το ipsw οπως ακριβως το κατεβασες,χωρις να το αποσυμπιεσεις.
pan-pan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Βγηκε η 1.1.3. Τι κανω? Την βαζω η θα κλειδωσει για παντα..?
-NetHawk- Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Καλημερα.Σε λιγες ημερες θα ειμαι και γω κατοχος (αν ολα πανε καλα) ενος iphone 1.1.2.Το ερωτημα μου ειναι το εξης:Να αγορασω μια trubo/nextsim η το software unlock ειναι κοντα?Να περιμενω?Ευχαριστω.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Βγηκε η 1.1.3. Τι κανω? Την βαζω η θα κλειδωσει για παντα..? Αν τη βάλεις τώρα θα κλειδώσει η λειτουργία του τηλεφώνου και θα μπορείς να το λειτουργείς μόνο ως ipod και pda για browsing κλπ. Περιμένουμε μέχρι να την ξεκλειδώσουν και μετά βλέπουμε!
Hal9000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Αν τη βάλεις τώρα θα κλειδώσει η λειτουργία του τηλεφώνου και θα μπορείς να το λειτουργείς μόνο ως ipod και pda για browsing κλπ. Περιμένουμε μέχρι να την ξεκλειδώσουν και μετά βλέπουμε! Ούτε αυτά γίνονται ακόμα (ipod, pda, safari) στο νέο firmware 1.1.3 αφού δεν έχει γίνει jailbreaked
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Ούτε αυτά γίνονται ακόμα (ipod, pda, safari) στο νέο firmware 1.1.3 αφού δεν έχει γίνει jailbreaked Σωστό! Είχα μείνει σε ένα χθεσινοβραδυνό post στο modmyifone που ανέφερε ότι μετά το update κλείδωσε απλά μόνο το τηλέφωνο. Αλλά τελικά τίποτα για την ώρα! Ας προσευχηθούμε η φίλη μας Erica Sadun να κάνει το θαύμα της σύντομα!
anthony_crete Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Βγηκε η 1.1.3!!!! ΟΛΕ ΛΕΜΕΕΕΕ Αντε και στο hack!!!! κατι αλλο, πως γινεται να μεταφερω εικονες???να τις βαλω στο iphone δηλαδη απο το pc....
iced Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Καλησπερα σε ολους. Για να γινει Ελληνικο το menu τι πρεπει να κανω??? Φανταζομαι οτι μετα απο αυτο θα μπορω να επιλεξω αναμεσα σε Αγγλικα και Ελληνικα Dr GiO???
papadakn Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Έχω την υποψία (μάλλον βεβαίοτητα) ότι το menu δεν γίνεται να είναι στα ελληνικά αφού επίσημα το iphone δεν πωλείται στην Ελλάδα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 ;1973457'']Καλημερα.Σε λιγες ημερες θα ειμαι και γω κατοχος (αν ολα πανε καλα) ενος iphone 1.1.2.Το ερωτημα μου ειναι το εξης:Να αγορασω μια trubo/nextsim η το software unlock ειναι κοντα?Να περιμενω?Ευχαριστω. Μια και βγηκε η 1.1.3,κανε λιγο υπομονη πριν παρεις xxxsim.Μπορει το ξεκλειδωμα της 1.1.2 να ναι κοντα. κατι αλλο, πως γινεται να μεταφερω εικονες???να τις βαλω στο iphone δηλαδη απο το pc.... iTunes.Μην περιμενεις ενα απλο copy paste;) Καλησπερα σε ολους. Για να γινει Ελληνικο το menu τι πρεπει να κανω??? Φανταζομαι οτι μετα απο αυτο θα μπορω να επιλεξω αναμεσα σε Αγγλικα και Ελληνικα Dr GiO??? :lol: Κανεις απλα εγκατασταση τα greek applications και greek extra απο το repository του greek iphone (http://greek-iphone.com/grloc) Διαβασες πιο πανω φανταζομαι πως το ελληνικο πληκτρολογιο δεν λειτουργει προς το παρον,οποτε μην το κανεις εγκατασταση αδικα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 γμτ τα double post me(delete this plz!)
papadakn Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Μια και βγηκε η 1.1.3,κανε λιγο υπομονη πριν παρεις xxxsim.Μπορει το ξεκλειδωμα της 1.1.2 να ναι κοντα. iTunes.Μην περιμενεις ενα απλο copy paste;) :lol: Κανεις απλα εγκατασταση τα greek applications και greek extra απο το repository του greek iphone (http://greek-iphone.com/grloc) Διαβασες πιο πανω φανταζομαι πως το ελληνικο πληκτρολογιο δεν λειτουργει προς το παρον,οποτε μην το κανεις εγκατασταση αδικα. Οι εφαρμογές που λένε ότι είναι για 1.1.1, δουλέυουν σε 1.1.2? Μιλάω για τις εφαρμογές του greek-iphone.com Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.