Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αουτς!!! 900? η εκδοση 4GB και 1000? η εκδοση των 8GB ?!!! Πω πω πολλα ζητα η Apple (οπως παντα) αλλα ειναι ακαταμαχητο το ατιμο!

Δημοσ.

Είναι πολλά τα λεφτά asmilon :-) Και τώρα που έχουν πέσει και οι τιμές στα ms mobile phones (πχ 600 το HTC P3300 με ράδιο - GPS - WIFI) εμένα με κάνει αρκετά επιφυλακτικό προς την αγορά του.

Το άλλο που με εκνευρίζει στο iphone είναι ότι δεν μπορείς να αλλάξεις τη μπαταρία. Αναγκαστικά θα πρέπει να περάσεις από το τεχνικό τμήμα της Apple και να πληρώσεις το αντίστοιχο χαράτσι. Μιλάμε για μια απλή αλλαγή μπαταρίας που σίγουρα θα χρειαστεί σύντομα σε αυτό το κινητό. Βέβαια δεν είναι τίποτα καινούριο αυτή η πολιτική για την Apple.

Με αυτή τη τιμή πάντως, μόδα τύπου ipod δε πρόκειται να δημιουργήσει στα τηλέφωνα όσο μπροστά και να είναι το user interface (που είναι το άτιμο)

Δημοσ.

Εγώ θα προσπεράσω πάντως. Προτιμώ να μείνω με το Nano και ένα ξεχωριστό smartphone. Παραείναι παντόφλα για τα μέτρα μου. Και δεν ψήνομαι με το virtual interface. Μου αρέσει να πατάω κουμπάκια. Είμαι ικανός να σου σκάσω σφαλιάρα, άμα μπούμε μαζί στο ασανσέρ και κάνεις να πατήσεις εσύ το κουμπί.

Δημοσ.

Άμα για Ευρώπη είναι και 4G και η τιμή γίνει ?=$, τότε καλά είναι τα λεφτά που ζητάει η Apple...

Είπαμε έχω και κόλλημα με το 4G... :D

Δημοσ.

Δεν το εξετάζω από πλευράς κόστους πλέον. Δεν είναι αυτό το θέμα μου. Και στα μισά λεφτά που λες να φτάσει.

Είναι ότι προσωπικά βρίσκω δύσχρηστο και ταλαιπωρία, μία συσκεύη που ανταποκρίνεται μόνο στην αφή, δεν έχει πλήκτρα, και είναι μεγάλη σε μέγεθος.

Φυσικά υπάρχει κοινό για αυτή. Απλά λέω ότι δεν φαίνεται να είμαι εγώ μέσα σε αυτό το κοινό.

Σκεφτόμενος όλα τα pda και τα smartphones που είχα, κανένα δεν χρησιμοποίησα (στα σοβαρά) ως media player ή ως internet device.

Αυτό που ιδανικά θα ήθελα θα ήταν μία συσκεύη με το form factor του SE Κ750, με μνήμη 8GB flash και λειτουργικό Palm OS.

Contacts, tasks, date book, personal finance και μουσική. Αυτά είναι που με ενδιαφέρουν πια σε μία συσκεύη.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Αυτό που ιδανικά θα ήθελα θα ήταν μία συσκεύη με το form factor του SE Κ750, με μνήμη 8GB flash και λειτουργικό Palm OS.

Contacts, tasks, date book, personal finance και μουσική. Αυτά είναι που με ενδιαφέρουν πια σε μία συσκεύη.

Συμφωνώ κατ'αρχήν με την παραπάνω φράση (αν εξαιρέσεις το personal finance που δεν ξέρω τι διάολο είναι). Γι'αυτό και δεν αλλάζω το K750i. Το οποίο λατρεύω.

Αλλά το iPhone με δελέασε. Και όχι μόνο επειδή είναι Apple (το οποίο παίζει ρόλο για εμένα). Αλλά και το ότι συγκεντρώνει σε μία συσκευή εύχρηστο (απ'ότι φάνηκε στο keynote) κινητό και iPod με audio/video. Κι ας έχει μεγαλύτερο form factor. Έτσι όπως φάνηκε θα είναι κατά πολύ λεπτότερο του P990 ή του Nokia Communicator (αν και Nokia δεν παίρνω ούτε να μου το χαρίζουν).

Προσωπικά δεν με απασχολεί το Internet Communicator κομμάτι της συσκευής, καθώς εν Ελλάδι οι τιμές για internet access μέσω κινητού αλλά και οι ταχύτητες είναι κάτω των χαμηλοτέρων προσδοκιών μου (εκτός αν τη βγάζω κάθε μέρα στην πλατεία Συντάγματος να επωφεληθώ του WiFi). Αλλά τα υπόλοιπα δύο (κινητό και iPod) μου φαίνονται πολύ καλά. Προς το παρόν. :)

Δημοσ.

Personal finance είναι μία εφαρμογή όπως αυτή. Για να κρατάς τα προσωπικά έσοδα-έξοδα, budgeting, reports κλπ.

Απολύτως απαραίτητη για μένα πλέον εδώ και ενάμησι χρόνο.

Το form factor της ευαίσθητης παντόφλας με touch screen, με έχει κουράσει πια. Αν και τώρα κάτι τέτοιο έχω.

Απλά θυμάμαι τις φορές που έμπαινε η άλλη στο αυτοκίνητο, και τράβαγα ένα σουτ στο K700, στο πίσω κάθισμα γιατί δεν με ένοιαζε να μιλήσω με κανένα άλλο. Ε, δεν νομίζω ότι θα έκανα κάτι τέτοιο με το iphone. (Καλά δεν νομίζω ότι θα το κάνω και για καμία άλλη γκόμενα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.)

Θυμάμαι κάποια concept σχέδια που κυκλοφορούσαν στο net, όσο υπήρχε η παραφιλολογία του επερχόμενου iPhone, και μερικά ήταν πραγματικά πολύ γαμάτα. Ειδικά κάνα-δυο που έφερναν σε Nano. Η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα λίγο με το πραγματικό iPhone.

Δέχομαι το εξαιρετικό GUI (κι ας μην το έχουμε δει εκτενώς ακόμη), αλλά ο όγκος είναι deal breaker για μένα.

Όσον αφορά το εν Ελλάδι wireless internet, προσυπογράφω κάθε λέξη στο σχόλιό σου.

Μόνο την περίοδο που η Cosmote είχε το απεριοριστό gprs με πάγιο 40 Ευρώ, το χρησιμοποιούσα. Άλλωστε ήμουν και με dial up τότε στο σπίτι. Και όταν δεν το χρησιμοποιούσα στο δρόμο, αξιοποιούσα το κινητό ως modem για το pc για να μη με νοιάζει η χρονοχρέωση.

Δημοσ.

Α ρε punky όλα τα έχεις κάνει στη ζωή σου! Είσαι απο τα λίγα άτομα που ξέρω να χρησιμοποιούν τα γκατζετάκια στη ζωή τους, και όχι το ανάποδο!!!

Δημοσ.
Μόνο την περίοδο που η Cosmote είχε το απεριοριστό gprs με πάγιο 40 Ευρώ, το χρησιμοποιούσα. Άλλωστε ήμουν και με dial up τότε στο σπίτι. Και όταν δεν το χρησιμοποιούσα στο δρόμο, αξιοποιούσα το κινητό ως modem για το pc για να μη με νοιάζει η χρονοχρέωση.

Ακριβώς το ίδιο έκανα και εγώ, το Τ610 μου είχε πάρει φωτιά το κακόμοιρο...

Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα λεφτά ρε παιδιά. Και είναι όντως πολύ μεγάλο.

Δημοσ.

Το άλλο που με εκνευρίζει στο iphone είναι ότι δεν μπορείς να αλλάξεις τη μπαταρία. Αναγκαστικά θα πρέπει να περάσεις από το τεχνικό τμήμα της Apple και να πληρώσεις το αντίστοιχο χαράτσι. Μιλάμε για μια απλή αλλαγή μπαταρίας που σίγουρα θα χρειαστεί σύντομα σε αυτό το κινητό. Βέβαια δεν είναι τίποτα καινούριο αυτή η πολιτική για την Apple.

Etsi einai Apple einai afti.Kai den einai mono afto.

Ego vlepo pandos oti opios to pari afto to kinito kai se thema software(programatakia pou tha thelisi na exei) tha ta skaei adra stin Apple dioti ekros apo to singekrimeno OS pou tha exei den vlepo na exei ypostirixei tipota se Java kai lipes efarmoges

Ara to xeri vathia poli vathia sti tsepi kai se afto to tomea

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...