Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν εχω ακουσει παρομοιο προβλημα,να μην μπορεις να κανεις restore.Οση ωρα και να το αφησεις παραμενει εκει,στο "waiting for iphone"?Δοκιμασες προφανως να κανεις restart και το pc μηπως και ειναι προβλημα του itunes ετσι?

Restart όχι δεν είχα κάνει... θα κάνω και θα το δοκιμάσω και από έναν Μαc.

Για να δούμε!

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δοκιμάζω και στον Μacbook και δυστυχώς κολλάει στο ίδιο σημείο...

Θα το αφήσω το βράδυ αλλά δε νομίζω να γίνει τίποτα...

Καμιά άλλη ιδέα? Μήπως να δοκιμάσω και με το 1.0.2?

Τρόπος γενικά να γίνει reset στο τηλέφωνο ή κάτι αντίστοιχο υπάρχει?

Δημοσ.
Δοκιμάζω και στον Μacbook και δυστυχώς κολλάει στο ίδιο σημείο...

Θα το αφήσω το βράδυ αλλά δε νομίζω να γίνει τίποτα...

Καμιά άλλη ιδέα? Μήπως να δοκιμάσω και με το 1.0.2?

Τρόπος γενικά να γίνει reset στο τηλέφωνο ή κάτι αντίστοιχο υπάρχει?

Μηπως πρεπει να δοκιμασεις απο την αρχη με την καρτα της αττ μεσα.

Επαθα κατι παρομοιο και επρεπε να το φλασαρο απο την αρχη με την καρτα τησ ATT

Δημοσ.

Χαιρετω τους συναδελφους.Νεος κατοχος Iphone.Μια βοηθεια οποιος ξερει.Μετα απο Jaibreak 1.1.2 με τον οδηγο που δινει ο GIO στην σελιδα 97 προσπαθω να συνδεθω μεσω wifi με το iphone αλλα δυστυχως το WinSCP μου λεει searching for host... connecting to host... authenticating ... Using user name "root". Authenticating with pre-entered password. Access denied. ¨ Και μετα μου λεει root@'την ip adress μου' session password.Τι κωδικος ειναι αυτος που μου ζηταει?

• Moderators
Δημοσ.
Χαιρετω τους συναδελφους.Νεος κατοχος Iphone.Μια βοηθεια οποιος ξερει.Μετα απο Jaibreak 1.1.2 με τον οδηγο που δινει ο GIO στην σελιδα 97 προσπαθω να συνδεθω μεσω wifi με το iphone αλλα δυστυχως το WinSCP μου λεει searching for host... connecting to host... authenticating ... Using user name "root". Authenticating with pre-entered password. Access denied. ¨ Και μετα μου λεει root@'την ip adress μου' session password.Τι κωδικος ειναι αυτος που μου ζηταει?

Username root δινεις οπως βλεπω και για password alpine.

Δημοσ.

Tα βαζω αυτα αλλα τιποτα.Το δοκιμαζω απο χθες.Και τωρα δημιουργηθηκε και αλλο προβλημα.Δεν ανοιγει ο ινσταλερ με τιποτα.Πηγα να εγκαταστησω το isim για την διαχειριση των επαφων απο την sim για να το εχω ετοιμο επειδη λεω να παραγγειλω την simfreer και μου ζητουσε να εγκαταστησω το DSH η καπως ετσι.Αφου το βρηκα κατα την εγκατασταση πριν γεμισει η μπαρα με εβγαλε εξω και δεν ξανανοιξε ποτε.Τι κανω?SOS.Yπαρχει τροπος να κανω ξανα εγκατασταση του instaler?Η να διαγραψω τα παντα και να κανω το jailbreak απο την αρχη?

• Moderators
Δημοσ.
Tα βαζω αυτα αλλα τιποτα.Το δοκιμαζω απο χθες.Και τωρα δημιουργηθηκε και αλλο προβλημα.Δεν ανοιγει ο ινσταλερ με τιποτα.Πηγα να εγκαταστησω το isim για την διαχειριση των επαφων απο την sim για να το εχω ετοιμο επειδη λεω να παραγγειλω την simfreer και μου ζητουσε να εγκαταστησω το DSH η καπως ετσι.Αφου το βρηκα κατα την εγκατασταση πριν γεμισει η μπαρα με εβγαλε εξω και δεν ξανανοιξε ποτε.Τι κανω?SOS.Yπαρχει τροπος να κανω ξανα εγκατασταση του instaler?Η να διαγραψω τα παντα και να κανω το jailbreak απο την αρχη?

To BSD subsystem μαλλον εννοεις.Δεν το εχεις κανει εγκατασταση?Καποιο κολλημα του Installer θα ειναι.Το ξαναδοκιμασες?Στην χειροτερη απλα θα κανεις ενα restore και jailbreak.

Για password για το wifi δοκιμασε να δωσεις dottie.

Δημοσ.

Mετα απο ωρες και την βοηθεια σου GIO λειτουργει κανονικα και το iphone και τα νευρα μου. restore και jailbreak.Εγιναν κανονικα και ολες οι απαραιτητες εγκαταστασεις και του BSD subsystem.Ευχαριστω για τη βοηθεια!!

Δημοσ.
Μηπως πρεπει να δοκιμασεις απο την αρχη με την καρτα της αττ μεσα.

Επαθα κατι παρομοιο και επρεπε να το φλασαρο απο την αρχη με την καρτα τησ ATT

To δοκίμασα και αυτό και πάντα κολλάει λέγοντας "waiting for iphone".

Δοκίμασα ακόμη και να κάνω το σκέτο restore χωρίς κόλπα και κολλάει στο ίδιο σημείο...

Υπάρχει τίποτε να κάνω, μιας και αυτήν την στιγμή το τηλέφωνο έχει αχρηστευθεί...

Κάποιου είδους format ή κάτι που να το συνεφέρει???

• Moderators
Δημοσ.
Κάποιου είδους format ή κάτι που να το συνεφέρει???

To restore ειναι που το συνεφερει υποτιθεται.Κανε τον κοπο να διαβασεις ενα thread στο hackint0sh

http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=21825&page=2

Αν και σε σενα δεν βγαζει καποιο error (error 1005 κλπ)ισως βγαλεις μια ακρη.Δοκιμασε και την λυση του dtube που δινει στο συγκεκριμενο thread.

Δημοσ.

Μα δεν έχω πρόβλημα να μου αναγνωρίσει το Itunes ότι θέλει restore...

Aπό τη φύση του προβλήματος και κλειστό να έχω το Iphone με το που το συνδέω στο Itunes ανοίγει και αφού φορτώσει με το μηλαράκι, βγάζει την εικόνα του USB cable και του Itunes και μου λέει στο Itunes ότι θέλει restore...

Πάω να το κάνω restore και εκεί κολλάει. ΘΑ δοκιμάσω να το κάνω επαναλαμβανόμενα που λένε, αν και για εμένα αυτό προυποθέτει να βγάζω το καλώδιο μιας και αλλιώς το Itunes δεν μπορώ να το κλείσω (ή υπάρχει τρόπος?)

Σχετικά με το brickr που λένε σε βγάζει από το DFU mode, τί είναι? Διαβασα ότι θέλει installer ή WinSCP για να τρέξει. Με το winSCP όμως πλέον δε συνδέεται και όσο για τον Installer το Ιphone είναι νεκρό (τρέχει μόνο από Iphone έτσι?)

Από ότι έχω καταλάβει το τηλέφωνό μου για κάποιο λόγο μπήκε σε DFU mode από το οποίο δεν μπορώ να βγω...

Αν το πάω στη Rainbow...τί θα γίνει?

• Moderators
Δημοσ.

Στο thread δεν μιλανε για το αν το αναγνωριζει το itunes.

Το οτι δεν μπορει να κανει restore ειναι το προβλημα και πως κολλαει κατα την διαρκεια του restore.

To ibrick (http://ibrickr.com/downloads/ibrickr_v0.91.zip) κανει την δουλεια μεσω usb,δοκιμασε το.Για να κλεισεις το itunes helper που αναφερεται στο topic,μπες στο task manager και τερματισε το iTunesHelper.exe

Δημοσ.

Eυχαριστώ για το link...

λένε όμως ότι δεν δουλεύει με 1.1.1 και εμένα ήταν 1.1.1 "out of the box".

Nα το δοκιμάσω παρ'όλα αυτά?

edit: Έγραψα και στο thread που μου έδωσες στο Hackint0sh. Για να δούμε τί θα πουν...

• Moderators
Δημοσ.

Για οσουν εχουν εγκατεστημενο το ελληνικο πληκτρολογιο,απο χτες το βραδυ δεν θα μπορουν να"δουν"το πληκτρολογιο,με αποτελεσμα να μην μπορουν να στειλουν και μηνυματα.Μην αγχωνεστε,ειναι λογω της ημερομηνιας ληξης που εχει βαλει ο ρωσος που εφτιαξε τον mobileenhancer .Σε λιγες μερες θα χουμε καινουρια εκδοση με καινουρια ημερομηνια ληξης φανταζομαι.

Προς το παρον μπορουμε να βαλουμε την ημερομηνια μερικες μερες πισω για να το χρησιμοποιησουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...