Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
φιλος μου πηρε το Αμερικανικο iphone με 1.1.2 ...

Το εκανε jailbreak και εβαλε κι αυτος τη καρτα αυτη και δουλεψε μια χαρα!

Αλλα δεν μπορει να περασει εφαρμογες κλπ.

Εχει το ibrickr αλλα δεν το βλεπει με Pc kai usb...

Tι πρεπει να κανει για να περασει εφαρμογες στο Iphone ?

Πως εγκαθισταται ο installer ?

To ibrick δε δουλεύει με 1.1 και 1.1.2 οπότε το ξεχνάς

Για να βάλεις τον installer αφού το έχεις κάνει ήδη jailbreak ο πιο εύκολος τρόπος θα ήταν μέσω winscp και ένα απλό ανέβασμα της εφαρμογής στο κατάλογο applications του iphone

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Αρχίζω πάντως να πιστέυω πως ο λόγος που ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο Software crack για τα 1.1.2 είναι τα κέρδη που αποκομίζουν απο τις πωλήσεις των xxxsim καρτών.

Oχι,μην παμε στις θεωριες συνωμοσιας αδικα.Το 1024 bit κλειδι που εχει η apple στο 1.1.3 ειναι ενα"μικρο"προβλημα προς το παρον;)

Δημοσ.

παιδες ενας ΒΛΑΞ ζητει την βοηθεια σας....:mad:

λοιπον εφτασε στα χερια μου σημερα το απογευμα....

το πιανω λοιπον να κανω τις γνωστες διαδικασιες που περιγραφει στο iclarified κλπ

αποθηκευω λοιπον το prefs: kai to http://jailbreakme.c.om και ειμαι στην φαση να πατησω το πρεφσ ωστε να με παει στο settings menu....

ΕΛΑ ΟΜΩς ΠΟΥ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΑΝΤΙ ΤΟΥ prefs: ΤΟ http://jailbreakme.c.om...:mad: και απο τοτε το μπασταρδο εχει "κλειδωσει" και δεν ανταποκρινεται σε κανενα πατημα..

φανταζομαι οτι ειναι κατι που εχει ξαναγινει(ελπιζω!!!:-D) και οτι η λυση ειναι απλη...

ενας που το ξερει ας κανει εναν κοπο ...δεν μπορω αλλο διαβασμα

μαλλον οχι δεν ανταποκρινεται σε κανενα πατημα....οταν το κλεισω και το ανοιξω μου επιτρεπει να κυλισω την slide bar ωστε να βγω στους αριθμους ...απλα εκει δεν μου επιτρεπει να πατησω αριθμο και να καλεσω..

Δημοσ.

φιλε καταρχην σ ευχαριστω για την απαντηση.

αυτο που λες το διαβασα καπου, τωρα που ψαχνω λιγο, αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρος δεν θελω να το κανω ακομα....πριν 2 ωρες το βγαλα απο το κουτι....μην κανω καμια βλακεια και το στειλω παλι στο ...κουτι :-D

και αν το κανω το τηλεφωνο σε τι κατασταση θα επανελθει? στην κατασταση που ηταν φρεσκο -φρεσκο δηλαδη 1.1.2 η με το firmware poυ το περασα?

• Moderators
Δημοσ.
απλα εκει δεν μου επιτρεπει να πατησω αριθμο και να καλεσω..

Περιεργο μου ακουγεται.Σε οποιο σημειο της οθονης και αν πατησεις δεν ανταποκρινεται?Το σιγουρο ειναι πως με ενα restore και απο την στιγμη που ειναι software προβλημα,εχεις την λυση.Ποιο firmware εχεις?

Εdit:Με το hard reset απλα κανεις επανεκκινηση το iphone.Δεν αλλαζει κατι.Δεν το εκανες ακομα??Νομισα πως το ειχες κανει ενα reboot τουλαχιστον.Καντο και λογικα θα λυθει.

Δημοσ.

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ ξεκολησε ενα απλο reset που ειπατε ηθελε

να στε καλα παιδια :-D

για την ιστορια μου ηρθε σημερα και αν καταλαβα καλα απο το serial ειναι εβδομαδος 50 οπτε 1.1.2

και παλι ευχαριστω και να στε τριγυρω..παω να συνεχισω:-D

• Moderators
Δημοσ.
για την ιστορια μου ηρθε σημερα και αν καταλαβα καλα απο το serial ειναι εβδομαδος 50 οπτε 1.1.2

και παλι ευχαριστω και να στε τριγυρω..παω να συνεχισω:-D

Kατι μου λεει πως για ipod touch θα το χρησιμοποιεις προς το παρον:rolleyes:

Εκτος και αν εισαι μεσα στους τυχερους με bootloader 3.9 και firmware 1.1.2:-)

Δημοσ.

ναι φιλε ξερω αλλα δεν με πειραζει ...μονο να το βλεπω μου φτανει...:-D το πηρα γιατι ηθελα να τιμησω τον κατασκευαστη για την αισθητικη τελειοτητα του δημιουργηματος του:lol:

εντωμεταξυ θα το χαιρομαι ως ipod????:mad: τωρα εχω κολλησει στην εγκατασταση του installer...περιμενω να κανει restart αλλα δεν....

την πρωτες δυο φορες που το εκανα μου βγηκε στην αρχικη σελιδα(me to slide for emergency) εσβησε μετα απο λιγο και τιποτα

τωρα 3 φορα βγηκε στην αρχικη σελιδα και εσυρα μπαρα οποτε ειναι εδω και κανα 5λεπτο κολλημενο στο num pad(ετσι δεν λεγεται) αλλα restart παλι δεν βλεπω...

αλλα ενταξει ακουσα οτι αυτο δεν γινεται παντα με την πρωτη

Δημοσ.

δοκίμασε να κάνεις την εγκατάσταση του Installer ενώ είσαι συνδεδεμένος στο itunes. Εμένα έτσι δούλεψε. Γενικά δεν θέλει πάνω απο 1λεπτό για να κάνει την επανεκκίνηση.

Πάντως αυτό με τις βδομάδες παραγωγής και το firmware δεν ξέρω αν ισχύει. Aγόρασα 3 iphone 42ης βδομάδας (απο Αγγλία) και είχαν το 1.1.2 f/w με το τελευταίο 04.02.13_G modem f/w όπως ακριβώς είχε και το 48ης εβδομάδας US iphone μου.

Δημοσ.

μετα απο 15 ανεπιτυχεις προσπαθειες βρισκομαι στν ευχαριστη θεση να πω οτι

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!!:devil:

Δουλεψε με την πρωτη,το ειχα διαβασει και στο clarified αλλα ειπα ελα μωρε....αλλα μολις ειδα προσωπικη εμπειριαστο θεμα δεν ειχα αμφιβολιες.

Δημοσ.

Ξαφνικά το iphone που έχω δε λειτουργεί!!!

Σαν να έχει περαστεί το 1.1.2 (μου δείχνει την εικόνα με το USB καλώδιο και το Itunes)

Kανονικά ήταν 1.1.1 και full ξεκλέιδωτο...

Πάω να το κάνω downgrade μέσω του Itunes κάνοντας recovery mode κλπ. αλλά ενώ περνάει την 1.1.1 κολλάει λέγοντας μου στο Ιtunes "waiting for Iphone" ενώ το Iphone δείχνει το περιστροφικό εικονίδιο που δείχνει ότι είναι απασχολημένο...

ΔΕΝ το έχω κάνει upgrade σε 1.1.2...

ιός?

Βοήθεια!

• Moderators
Δημοσ.

Πάω να το κάνω downgrade μέσω του Itunes κάνοντας recovery mode κλπ.

Restore εννοεις και οχι"downgrade",ε?Το 1.1.1 ειχες και το 1.1.1 πας/πηγες να περασεις,σωστα?

αλλά ενώ περνάει την 1.1.1 κολλάει λέγοντας μου στο Ιtunes "waiting for Iphone" ενώ το Iphone δείχνει το περιστροφικό εικονίδιο που δείχνει ότι είναι απασχολημένο...

Οταν το συνδεεις στο itunes, το itunes σου λεει πως θελει restore ετσι?Πατας shift και επιλεγεις το restore image του 1.1.1 που το εχεις κατεβασει απο την apple.Τα λεω αναλυτικα για να βεβαιωθουμε πως ετσι τα κανεις.

ιός?

Οχι.

Δημοσ.

Όπως τα λες Gi0... Πατάω Power και Home μέχρι να σβήσει και μετά κρατάω πατημένο το Home μέχρι να μου βγάλει το σχετικό μήνυμα το Itunes.

Τί μπορώ να κάνω?

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχω ακουσει παρομοιο προβλημα,να μην μπορεις να κανεις restore.Οση ωρα και να το αφησεις παραμενει εκει,στο "waiting for iphone"?Δοκιμασες προφανως να κανεις restart και το pc μηπως και ειναι προβλημα του itunes ετσι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...