Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παντως αφου ο φιλος σου το αγορασε πριν καμια βδομαδα θα εχει τον νεο bootloader αρα δεν μπορει να σπασει το τηλεφωνο σου για οποιαδηποτε sim παρα μονο σαν ipod.

Δημοσ.

τελικα Το bluetooth ειναι ακομα κλειδωμενο?

και κατι ακομα, σκεφτομαι να αγωρασω μια turbosim, γιατι δεν θελω να περιμενω μεχρι να βγει το ξεκλειδωμα για 1.1.2, μπορει να μην βγει και ποτε..

απο που μπορω να το αγωρασω το turbosim? θελω κατι αξιοπιστο που να ξερω οτι θα το λαβω

• Moderators
Δημοσ.
τελικα Το bluetooth ειναι ακομα κλειδωμενο?

και κατι ακομα, σκεφτομαι να αγωρασω μια turbosim, γιατι δεν θελω να περιμενω μεχρι να βγει το ξεκλειδωμα για 1.1.2, μπορει να μην βγει και ποτε..

απο που μπορω να το αγωρασω το turbosim? θελω κατι αξιοπιστο που να ξερω οτι θα το λαβω

Θελεις αποκλειστικα turbosim?Αν βολευεσαι και με stealthsim,ριξε μια ματια στο http://iphonehellas.com/iPhoneHellas/Home.html

Δημοσ.

δεν με ενδιαφερει να ειναι turbosim, αρκει να κανει να δουλευει καλα η καρτουλα μου...

Σε αυτο το λινκ που μου εδωσες τι θα επρεπε να δω ακριβως? ειναι στα ξενα και δεν καταλαβαινω ?

αν και απο οτι λιγο ειδα πουλανε κατι τετοιο με 100 ευρω, ομως στο ebay υπαρχουν και με 40 - 50... τι διαφορες εχουν?

• Moderators
Δημοσ.
δεν με ενδιαφερει να ειναι turbosim, αρκει να κανει να δουλευει καλα η καρτουλα μου...

Σε αυτο το λινκ που μου εδωσες τι θα επρεπε να δω ακριβως? ειναι στα ξενα και δεν καταλαβαινω ?

αν και απο οτι λιγο ειδα πουλανε κατι τετοιο με 100 ευρω, ομως στο ebay υπαρχουν και με 40 - 50... τι διαφορες εχουν?

Δεν μπορω να σου πω εκ πειρας μια και δεν εχω παρει xxxsim.Διαβαζω ομως πως αρκετος κοσμος εχει παρει απο το συγκεκριμενο site μια και εχει αποθεμα.Αν μπορεις να βρεις απο το ebay με μιση τιμη,τοτε δεν χρειαζεσαι υποδειξεις,παρτην απο κει.

Δημοσ.

Συγνωμη!! Πως γινεται να ξεκλειδωσει την 1.1.3 αφου δεν εχει βγει ακομα!!!! ΟΕΟ?

Ρε παιδες (βασικα εσυ gi0) καντε ενα κοπο και μολις βγει το 1.1.3 η το unlock του 1.1.2 στειλτε μου ενα PM γιατι μαλλον θα σταματισω το πολυ-πολυ surf!!!

Δημοσ.

Βρήκα αυτήν την turbo sim http://cgi.ebay.co.uk/TURBOSIM-Turbo-Sim-Unlock-iPhone-1-1-2-OTB-4-06-4-6-UK_W0QQitemZ150204081439QQihZ005QQcategoryZ10364QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

είναι από αξιόπιστο πολίτη και με τα μεταφορικά κοστίζει 53 euro...τι λέτε να την πάρω?

η να κοιτάξω για μια next sim?

με προβληματίζει ότι μάλλον αυτές οι κάρτες λειτουργούν σε 1.1.2 και εγώ ήθελα να το αφήσω στο 1.1.1 για να έχω ελληνικά?

είναι έτσι? η έχω καταλάβει εγώ λάθος?

Δημοσ.
Βρήκα αυτήν την turbo sim http://cgi.ebay.co.uk/TURBOSIM-Turbo-Sim-Unlock-iPhone-1-1-2-OTB-4-06-4-6-UK_W0QQitemZ150204081439QQihZ005QQcategoryZ10364QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

είναι από αξιόπιστο πολίτη και με τα μεταφορικά κοστίζει 53 euro...τι λέτε να την πάρω?

η να κοιτάξω για μια next sim?

με προβληματίζει ότι μάλλον αυτές οι κάρτες λειτουργούν σε 1.1.2 και εγώ ήθελα να το αφήσω στο 1.1.1 για να έχω ελληνικά?

είναι έτσι? η έχω καταλάβει εγώ λάθος?

Αυτή η κάρτα που δείχνει αυτός μοιάζει σαν αυτή του iphonesimfreer.com η οποία είναι κατάλληλη μόνο για αμερικάνικα iphone. Χθες τη δοκίμασα σε αμερικάνικο iphone 1.1.2 και με vodafone, cosmote αλλά χωρίς επιτυχία. Ναι μεν δε μου έβγαζε το μήνυμα για not approved sim αλλά μετά δεν έκανε τίποτα άλλο ούτε έπιανε κάποιο ελληνικό δίκτυο.

'Ακυρο τελικά. Παίζει μια χαρά στη vodafone που το δοκίμασα απλά πρέπει να το έχεις σε 1.1.2 jailbreaked και να εγκαταστήσεις το iworld από τον Installer. Το κόψιμο στη sim είναι πανεύκολο.

Δημοσ.
Αυτή η κάρτα που δείχνει αυτός μοιάζει σαν αυτή του iphonesimfreer.com η οποία είναι κατάλληλη μόνο για αμερικάνικα iphone. Χθες τη δοκίμασα σε αμερικάνικο iphone 1.1.2 και με vodafone, cosmote αλλά χωρίς επιτυχία. Ναι μεν δε μου έβγαζε το μήνυμα για not approved sim αλλά μετά δεν έκανε τίποτα άλλο ούτε έπιανε κάποιο ελληνικό δίκτυο.

'Ακυρο τελικά. Παίζει μια χαρά στη vodafone που το δοκίμασα απλά πρέπει να το έχεις σε 1.1.2 jailbreaked και να εγκαταστήσεις το iworld από τον Installer. Το κόψιμο στη sim είναι πανεύκολο.

Αυτήν ακριβώς την απορία είχα και εγώ, αν δηλάδη μια τέτοια κάρτα θα παίζει σε αμερικάνικο 1.1.2 OOTB στο οποίο έχει γίνει jailbreak σε 1.1.2 αλλά με ελληνική sim. Θα χτυπήσω και εγώ μια φτηνή στο ebay (θεωρώ στην τιμή της stealthsim υπερβολική αν όχι καθαρά κερδοσκοπική) και θα ποστάρω τα αποτελέσματα.

Δημοσ.
Αυτήν ακριβώς την απορία είχα και εγώ, αν δηλάδη μια τέτοια κάρτα θα παίζει σε αμερικάνικο 1.1.2 OOTB στο οποίο έχει γίνει jailbreak σε 1.1.2 αλλά με ελληνική sim. Θα χτυπήσω και εγώ μια φτηνή στο ebay (θεωρώ στην τιμή της stealthsim υπερβολική αν όχι καθαρά κερδοσκοπική) και θα ποστάρω τα αποτελέσματα.

Ρίξε μια ματιά σε αυτό το site από όπου έκανα τη παραγελλία. 'Αλλη δίνει για αμερικάνικο iphone και άλλη για ευρωπαικό. Έκανε με DHL 3 εργάσιμες να έρθει ο φάκελος με τις sim από honk kong. Σου δίνουν και tracking code.

Παίζει και με cosmote τώρα που το δοκίμασα

Δημοσ.

φιλος μου πηρε το Αμερικανικο iphone με 1.1.2 ...

Το εκανε jailbreak και εβαλε κι αυτος τη καρτα αυτη και δουλεψε μια χαρα!

Αλλα δεν μπορει να περασει εφαρμογες κλπ.

Εχει το ibrickr αλλα δεν το βλεπει με Pc kai usb...

Tι πρεπει να κανει για να περασει εφαρμογες στο Iphone ?

Πως εγκαθισταται ο installer ?

Δημοσ.
Ρίξε μια ματιά σε αυτό το site από όπου έκανα τη παραγελλία. 'Αλλη δίνει για αμερικάνικο iphone και άλλη για ευρωπαικό. Έκανε με DHL 3 εργάσιμες να έρθει ο φάκελος με τις sim από honk kong. Σου δίνουν και tracking code.

Παίζει και με cosmote τώρα που το δοκίμασα

Δυστυχώς δεν σε πρόλαβα και παρήγγειλα απο ebay μια αντίστοιχη κάρτα με κόστος 42? με τα μεταφορικά. Ελπίζω να δουλέψει χωρίς προβλήματα.

Αρχίζω πάντως να πιστέυω πως ο λόγος που ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο Software crack για τα 1.1.2 είναι τα κέρδη που αποκομίζουν απο τις πωλήσεις των xxxsim καρτών.

φιλος μου πηρε το Αμερικανικο iphone με 1.1.2 ...

Το εκανε jailbreak και εβαλε κι αυτος τη καρτα αυτη και δουλεψε μια χαρα!

Αλλα δεν μπορει να περασει εφαρμογες κλπ.

Εχει το ibrickr αλλα δεν το βλεπει με Pc kai usb...

Tι πρεπει να κανει για να περασει εφαρμογες στο Iphone ?

Πως εγκαθισταται ο installer ?

Εμένα το Installer εγκαταστάθηκε αυτόματα κατά τη διαδικασία του jailbreak.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...