iced Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Παιδια μπορειτε να μου εξηγησετε αυτη την εικονα (TRACK & CONFIRM)???? Εχω τρομερη αγωνια!!! Νεχρι σημερα το μεσημερι δεν ελεγε κατι, πριν λιγο το ειδα ενημερωμενο. Για να καταλαβω, κολλησε στο τελωνειο? Τι γινεται?
anthony_crete Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Να σαι θετικος ρε τεχνολογικη ειμαι οχι θετικη. μου τη σπαει η χημεια [sorry - english humor] Αν μπορεσω αυριο θα περασω για να δω αν ξεκλειδωνει και τον 4.6 ο θεος παω στοιχημα πως θα περιμενει κιαυτος τον κινεζο!!!! Εαν εχει παρει χαμπαρι τι παιζει βεβαια.... Παω στοιχημα παντως οτι ουτε το hackint0sh δεν εχει ανακαλυψει!! @iced: relax man... Αυτο σημαινει (λογικα) οτι εφτασε στο τελωνειο. τωρα δεν ειμαι και σιγουρος... Αυτος που στο εστειλε τι τιμη δηλωσε?? Εμενα ειχε δηλωσει οτι του κατεβαινε... Καπου ειχε βαλει $49 καπου αλλου $99.... Η usps [united states post service] με την οποια ηρθε εμενα το iphone μου, ειχε κατι αναλογο, αλλα η πορεια του δεματος χαθηκε μολις εφυγε απτο chicago και πεταξε προς Ευρωπη. Αλλα αφου εφτασε τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες!!!
christosgr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Βρίσκομαι στην Νέα Υόρκη και χρειάζομαι τη συμβουλή σας. Θέλω να πάρω ένα iphone αλλά ακόμα δεν έχω βρεί ούτε ένα μαγαζί να το πουλάει ξεκλείδωτο. Αναρωτιέμαι αν πάρω ένα κλειδωμένο από ένα apple store θα μπορέσω είτε μόνος μου είτε με βοήθεια να το ξεκλειδώσω? Υπάρχει ένα σχετικό video στο youtube πολύ αναλυτικό, αλλά έχω τις αμφιβολίες - φοβίες μου. Γενικότερα τι προβλήματα μπορώ να αντιμετωπίσω? Πρέπει να προσέξω να έχει ένα συγκεκριμένο λογισμικό πάνω (1.1.1 ή 1.1.2)? Δεδομένου ότι θα σκάσω 400 δολαριάκια θα εκτιμούσα πολύ αν με συμβουλεύατε. Ευχαριστώ.
Commentator Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 τι καιρο κανει στο NY? Im just joking m8...
christosgr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 -6 τώρα. Και είναι μολις 9.00 το βράδυ. Αύριο θα φτάσει -10. Τα έχω δεί όλα!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Βρίσκομαι στην Νέα Υόρκη και χρειάζομαι τη συμβουλή σας. Θέλω να πάρω ένα iphone αλλά ακόμα δεν έχω βρεί ούτε ένα μαγαζί να το πουλάει ξεκλείδωτο. Αναρωτιέμαι αν πάρω ένα κλειδωμένο από ένα apple store θα μπορέσω είτε μόνος μου είτε με βοήθεια να το ξεκλειδώσω? Υπάρχει ένα σχετικό video στο youtube πολύ αναλυτικό, αλλά έχω τις αμφιβολίες - φοβίες μου. Γενικότερα τι προβλήματα μπορώ να αντιμετωπίσω? Πρέπει να προσέξω να έχει ένα συγκεκριμένο λογισμικό πάνω (1.1.1 ή 1.1.2)? Δεδομένου ότι θα σκάσω 400 δολαριάκια θα εκτιμούσα πολύ αν με συμβουλεύατε. Ευχαριστώ. Aν διαβασεις λιγο πιο πριν το topic θα δεις πως υπαρχουν πολυ αναλυτικοι οδηγοι για οτι ξεκλειδωνεται.Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να παρεις ομως iphone που ακομα δεν ξεκλειδωνεται,αν και υπαρχουν λιγοι τυχεροι που εχουν πετυχει τον παλιο bootloader και μπορουν να τα ξεκλειδωσουν.Δεν ειναι το firmware που σε ενδιαφερει τοσο,οσο ο bootloader και το modem firmware.Διαβασε λιγες σελιδες πριν για να μην επαναλαμβανουμε.
iced Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Παιδια καλησπερα! Μολις ελαβα το iphone και πεταω απο χαρα... Πραγματικα μου φαινεται προς το παρον βουνο η κατασταση, το ξεκλειδωμα ωστε να κανω τα παντα εκτος απο το να παρω τηλ δλδ. Θα μπορεσετε να με οδηγησετε στα καταλληλα σημεια για να ξεκινησω? Ηδη διαβαζω κατι σελιδες αλλα εχω μπερδευτει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Παιδια καλησπερα! Μολις ελαβα το iphone και πεταω απο χαρα... Πραγματικα μου φαινεται προς το παρον βουνο η κατασταση, το ξεκλειδωμα ωστε να κανω τα παντα εκτος απο το να παρω τηλ δλδ. Θα μπορεσετε να με οδηγησετε στα καταλληλα σημεια για να ξεκινησω? Ηδη διαβαζω κατι σελιδες αλλα εχω μπερδευτει. Μερικα ποστ πιο πισω http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=461 Και συ με 4.6 bootloader?
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Update Κανω quote απο το hackint0sh με σχολια του μελους tiny_r στα οποια εγνεψε καταφατικα πριν λιγο ο geohot με αφορμη το προσφατο update στο blog του It will be an unlock for the 1.1.2 and 1.1.3. Υou will need to upgrade to 1.1.3, BUT you will need to upgrade BB 1st and then rest of firmware over itunes. If you upgrade, you will have to wait till the BB is the updated again by apple in the future (because some line that apple has included states that the bb must have a greater version number than the existing. In the original it was greater than or equal to existing version). This is why its important not to upgrade the iphone. Κοινως οι ακομα κλειδωμενοι-εξω-απτο-iphone τους μπορουν να αισιοδοξουν για το συντομο μελλον και το update στην 1.1.3,οταν αυτη βγει,θα πρεπει να γινει με προσοχη οσον αφορα τη baseband.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Βοηθεια γκαφα... Πηγα να ενεργοποιήσω το νεο μου iphone. Αλλα δεν εδωσα σημασια στο βιντεακι στο οδηγο με αποτελεσμα τωρα το iNdependence να μην βρίσκει με τπτ το κινητακι μου. Μπορω να κανω κατι να το επαναφερω στην αρχικη κατασταση? Please help γιατι καιγομαι...
pan-pan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Να ρωτησω και εγω κατι? Το videaki στην αρχη το κανουμε ενω εχουμε το 1.1.2? Γιατι το κανω και οταν παταω στην σελιδα για να κατεβασω το appsnap δεν κανει τπτ...ενω εχω κανονικα inet...
pan-pan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Για την ακρίβεια το slide to emergency δεν αλλαζει με τπτ οτι και να κανω οσο και να περιμενω...
iced Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 O φοβερος οδηγος που παρεθεσαι ο GiO θα σε βοηθησει παρα πολυ. Διαβασε τον προσεκτικα και θα δεις οτι λεει μολις βαλεις το app... μπορει να μην ππιασει με την πρωτη. Εμενα πχ επιασε με την 5η Μερικα ποστ πιο πισωhttp://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=461
pan-pan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Οντως μετα απο πολλες προσπάθειες τα καταφερα. Τωρα καποιες αποριες... Αυτη την στιγμη εχω το 1.1.1, Μπορω να βαλω το 1.1.2?Πως? Πως μπορω να δω ποιον bootloader εχω? Αν εχω τον καινούργιο δεν παιζει με την καμια να το κανω και τηλ τουλαχιστον ακομα,σωστα?Χωρις την χρήση φυσικα stealthsim κτλ.. Νομιζω θα ηταν καλη ιδεα αν μπορουσε καποιος να μαζευτουν ολες οι χρήσιμες πληροφοριες σε ενα post γιατι 100 σελιδες thread δεν παλεύετε...
billi_s Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Παιδια καλημερα σε ολους και καλη χρονια να εχουμε . Αγορασα και εγω απο e-bay ενα i-phone (1.1.2 με 4.6 bootloader), παντα χωρις να εχω μπει σε καποιο forum και χωρις να εχω ψαξει τι παιζει!!!! Το κοστος του I-phone 360ε +40ε μεταφορικα (τελωνειο δεν πληρωσα). Αντε και ηρθε,αντε και το ανοιξα ειναι τελειο απο καθε αποψη (αν δουλευε κι'ολας)!!!! Σιγα μην βρω που μπαινει η sim (Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται) τελικα βρηκα ακρη,αυτο ειχε και δικια του sim ατ&τ!!!! Βεβαια οπως ητανε αναμενωμενο δεν λειτουργει τι να κανω ρε παιδια το εχω βαλει στο γραφειο,και κοιταζωμαστε (δεν λεω πρεπει να γνωριστουμε, αλλα θα το ματιασω στο τελος).:lol: Σοβαρα τωρα αξιζει να παρω μια stealthsim απο ebay εχω βρει ενα Γερμανο (μονο Γερμανικα ξερω)120ε με ολα τα πογραμματα λεει!!!! Αυτη η sim δεν μπαινει μεσα και ολα δουλευουνε ???? Ξερει καποιος κατι για αυτη τι sim???? Πρεπει να κανεις και τιποτα αλλο για να δουλεψη το i-phone???? Κατεβασα και ενα προγραμμα απο ενα αγγλο αλλα το μονο που καταλαβα ειναι οτι το 4.6 bootloader δεν σπαει ακομα.(Αλλα 20ε):cry:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.