Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο george hotz ..Τον προσελαβε η google....

Ραδιο αρβυλα boy.Οχι πως δεν το αξιζει ο ανθρωπος,αλλα στο κολεγιο ειναι τωρα.

ετσι ειπε στο CNN... ψωνιο ε?? LOL :-P

man δες εδω!!!

4.) Put your iPhone into recovery restore mode (yellow triangel) by holdning down sleep and home button together for about 25 seconds.

5.) Now start AppTapp, but do not click anything

6.) Open Terminal, cd to the AppTapp application, into Contents/Resources/

7.) now type ./iphonecomm -s 4

λεει πρωτα να το βαλω σε restore mode και μετα ολα τα υπολοιπα!

Την IP την θελω φυσικα για να συνδεθω με putty! Επισης πως θα ανοιξω το AppTapp την ωρα που ειναι σε restore mode??? WTF?? ντεν καταλαμπαινει...

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Την συνεχεια του topic την διαβασες?Μαλλον δεν ειναι αυτη η λυση στο προβλημα σου.Μονο για mac users ειναι οπως διαβαζω.

Κανε restore οπως σου ειπα πιο πανω,κατεβασε το image του firmware σου και αφου το itunes το βλεπει και σου λεει πως θελει restore,shift και επιλεγεις το image που μολις κατεβασες.Jailbreak κλπ στην συνεχεια.

• Moderators
Δημοσ.
Μήπως γνωρίζει κανείς τρόπο να μπορούμε να συνχρονίσουμε το IPHONE σε δυο PC ?

Κατεβασε απο τον installer το SwapTunes,λειτουργει μια χαρα;)

Να καναμε ενα poll για το ποσοι εχουν iphone, ποσοι θελουν να το αποκτησουν τωρα, ποσοι αργοτερα κτλ?

Καλη ιδεα!

/flame on/ ..να βαλουμε και το ποσοι ζηλευουν αλλα δεν το παραδεχονται σαν επιλογη?:lol:

Ριξε ενα πμ σε καποιον moderator σαν προταση!;)

Δημοσ.
α βαλουμε και το ποσοι ζηλευουν αλλα δεν το παραδεχονται σαν επιλογη

Χαχαχαχαχαχα

Υπαρχει λυση: Θα βαλουμε στο ερωτητα ποιος επιμενει να παrει το viewty!!!!

Δημοσ.

το εχω φτιαξει τωρα το iphone αλλα το αφησα στην 1.1.1!

Αυτο το εχει παθει 3-4 φορες. Την τελευταια φορα επαιζα πασιεντζα και κολλησε, και τις υπολοιπες ειχα κανει restart μετα απο την εγκατασταση καποιων εφαρμογων απτον installer!

Δε μου λετε, υπαρχει κανενας τροπος να χρησιμοποιουμε τραγουδια του iphone μας σαν alarm χωρις να τα περναμε ενα ενα με το ibrick? Ενα custom alarm απο καποιο reposatory ισως??

• Moderators
Δημοσ.

Και σε μενα εχει κολλησει αρκετες φορες αφου εκανα εγκατασταση απο τον installer.Προσοχη στα repositories που προσθετεις και τι κατεβαζεις.Διαβαζε το feedback του πρωτα και μετα αν αξιζει,install.

Για alarm τωρα,μονο manually οπως λες και συ.

Καλημερα(καληνυχτα)και χρονια πολλα παιδες!

Δημοσ.

Κριμα ρε γαμωτο... Τοσα και τοσα εχουν βγει, δεν μπορουσαν να δημιουργησουν ενα alarm? αν ειχα χρονο πραγματικα θα καθομουν να μαθω πως και θα το εφτιαχνα μονος μου ;)

anyway....

Τωρα εχω αφησει το 1.1.1 firmware και το μεσημερι μου κολλησε παλι και δεν εκανε τιποτα αλλα το αφησα και ξεκολλησε μονο του... Τουλαχιστον γλιτωσα το downgrade και το upgrade παλι.... :-P

• Moderators
Δημοσ.

Ε,δεν ειναι και μεγαλη προτεραιοτητα boy απο την στιγμη κιολας που υπαρχει εστω και manual τροπος;)..Αλλα θα πρεπε να ευχεσαι εσυ τωρα και οχι alarm:-)(..λεγε με ενα @$!@exploit στον 4.6 bootloader);)

/wish list/

Θα προτιμουσα να επανελθει το iLocation,να εχω mms,video recording,ενα τροπο να λειτουργησει το ατιμο το wind plus μεσω edge,θα πληρωνα οσο οσο για ενα ghost προγραμμα που δεν χρειαζεται pc,ενα mame emulator(γιατι ασχολουνται με psx,is beyond me),ενα προγραμμα/plugin για να κανω copy paste οποιο κειμενο θελω απ οπου θελω..

Δημοσ.

ναι αλλα ειναι πιο ευκολο να φτιαχτει alarm παρα να βρεθει tiff exploit!

Με το alarm δεν ασχολειται κανεις, με το tiff exploit η μιση αμερικη....

και το copy paste οντως θα ηταν απειρα χρησιμο!!

ρε gio πως γινεται να περασω sounds στο ξυπνητηρι???

Δεν το βρηκα τελικα, με το ibrick δε γινεται καπως??Αλλα πωωωως?? :=P

• Moderators
Δημοσ.

ρε gio πως γινεται να περασω sounds στο ξυπνητηρι???

Δεν το βρηκα τελικα, με το ibrick δε γινεται καπως??Αλλα πωωωως?? :=P

Και νομισα πως το ειχες βρει:mrgreen:

Ακολουθεις τα παρακατω που εγραψα σε προηγουμενο post για να φτιαξεις custom ringtone.

1. Backup το MeCCA που βρισκεται στο /System/Library/Frameworks/MeCCA.framework/

2.Κανεις αντιγραφη το patched αρχειο ΜeCCA στον ιδιο φακελο με permission στο 755.Χρησιμοποιω το winSCP γι αυτη την δουλεια.

http://rapidshare.com/files/77414738/mecca.zip

3.Reboot

4.Aντιγραφεις το ringtone (σε μορφη m4a) που θελεις στο /Library/Ringtones

5.Και τελος αλλαζεις το extension απο ringtone.m4a σε ringtone .m4r

Προσοχη στο κενο που αφηνεις επιτηδες στην μετανομασια.

Eνας αλλος τροπος ειναι το send song απο τον installer το οποιο δεν εχω δοκιμασει.

Edit:Κατι που ξεχασα.Για να λειτουργησει το winSCP,πρεπει να ειναι εγκατεστημενο το ssh απο τον installer.

Στην συνεχεια,προσθετεις καινουριο alarm και επιλεγεις sound,οπου μεσα στους κανονικους θα βρεις και τον δικο σου.

Αν θελεις και custom sms,ριξε μια ματια σε προηγουμενες σελιδες;)

Δημοσ.
Αν θελεις και custom sms,ριξε μια ματια σε προηγουμενες σελιδες

Γιατι??? ΛΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ??? ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑ... Να στειλει SMS στον εαυτο του παιζει? Γιατι να παρει δεν το βλεπω συντομα....

οχι δεν κανει γιατι 1)θα τους βαλουν μεσα 2) helloooo!! ειμαστε στο ελλαντα!! 3) Τα iphones με bootloader 4.6 δεν μπορουν να ξεκλειδωθουν. Μονο με hardware λυσεις οι οποιες κοστιζουν ουκ ολιγα ευρωπουλα...

• Moderators
Δημοσ.
Γιατι??? ΛΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ??? ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑ...

Να σαι θετικος ρε:lol::lol:

οχι δεν κανει γιατι 1)θα τους βαλουν μεσα 2) helloooo!! ειμαστε στο ελλαντα!!

Ελα ομως που βρεθηκε καποιος(μαγαζι εννοω) στην πολη μου που σου περναει λεει προγραμματα(ουαου!)και στο ξεκλειδωνει κιολας..τς!Φυσικα με αντιτιμο ολα αυτα!!Αν μπορεσω αυριο θα περασω για να δω αν ξεκλειδωνει και τον 4.6 ο θεος:devil:

(..λες να διαβαζει αυτο το forum και να με περιμενει?Ερχομαιαιαια:lol:)

Μ αυτην την λογικη παντως ολο και καποιο μαγαζακι θα υπαρχει αθηνα που θα το ξεκλειδωνει.Δεν χρειαζεται βεβαια να πω πως θα ξεκλειδωνει μονο οτι ξεκλειδωνεται ηδη με 2-3 κλικ και δωρεαν(με anysim κλπ κλπ.)

Μην πιασουν κανενα κοροιδο.Αν ειναι να δωσει κανεις λεφτα,ας κανει ενα donation στην dev team.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...