Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 This script gives you the option to just backup your seczone, or backup and re-virginize. It is a completely automated method to re-virginize your baseband. Εγω τι κανω??backup my seczone??? και για ποιο λογο παρακαλω??? :S Με αυτο το προγραμμα γινεται να ξανακανεις το iphone σου οπως παλια δηλαδη να μη φαινεται οτι ειναι jailbroken?? thanks Τιποτα απ αυτα,αλλωστε δεν χρειαζεσαι κατι τετοιο.Μπορεις οντως να το"κανεις να μην φαινεται πως εγινε jailbreak"(aka revirginize) αλλα δεν σε νοιαζει κατι τετοιο.Μια φορα χρειαστηκε να το κανω,οταν εκανα το update απο το 1.0.2 στο 1.1.1. Εσυ απλα το θελεις το bbupdater σαν διαγνωστικο εργαλειο,κατι σαν το cpuz ας πουμε,για να σου πει τι hardware εχεις. Καταρχην χρειαζεσαι wifi στο pc σου και να χεις εγκατεστημενο το bsd subsystem και το openSSH απο τον installer,στο iphone. Τωρα πως θα χρησιμοποιησεις τον bbupdater για τον παραπανω σκοπο(κανω quote απο τον hackint0sh,αν χρειαστεις μεταφραση/βοηθεια,σφυρα κλεφτικα) 1. Install WinSCP 2. Check iPhone WiFi IP address -- Settings->WiFi->tap blue arrow->IP Address 2. Launch WinSCP - Enter IP Address in Host Name box, Username root Password alpine and uncheck "Allow SCP fallback". Click 'Yes' if a message window appears for the first connection attempt 3. WinSCP GUI will appear, your local PC directories will be shown on the left portion and iPhone directories will appear on the right. Browse to /usr/bin directory on iPhone if you already have that. If not make one by Right Click -> New or press F7 in the /usr directory 4. On the GUI, look for bbupdater you just downloaded, drag and drop it into iPhone's /usr/bin directory. MAKE SURE to set the permission to 0755! 5. Close WinSCP 6. Launch puTTY.exe 7. Enter the same IP Adress in Step 2 to the Host IP Name and click 'Yes' to the message for the first connection attempt 8. Enter root as login prompt and alpine as Password and you will see a '#' symbol 9. In the puTTY window, type: (to disable Comm Center) launchctl unload -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist 10. Nothing will happen but then type: bbupdater -v The following message will appear and you can now write down the bootloader version of your phone: Resetting target... pinging the baseband... issuing +xgendata... firmware: DEV_ICE_MODEM_04.01.13_G eep version: EEP_VERSION:207 eep revision: EEP_REVISION:8 bootloader: BOOTLOADER_VERSION:3.9_M3S2 11. Finally type: (to enable Commcenter again) launchctl load -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist 12. Power cycle your phone and you are done!! H φασαρια γινεται για να δουμε τι εχεις στο bootloader: BOOTLOADER_VERSION:... Το καινουριο firmware μυριζει καινουριο baseband,διαβαζω.Το οποιο ισως μεταφραζεται σε ξεκλειδωμα για τα 1.1.2 με 4.6 bootloader,στο βαθος του τουνελ.
lakkos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 γνωρίζει κανείς τρόπο χρήσης iTube μεσω Vodafone και Iphone Ti πρόγραμμα υπάρχει και ποιο ειναι το κόστος του?? Σε πρόσφατο ταξίδη στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ δούλευε άψογα με prepaid mobile card κόστος 15 εθρο τα 200 MB
anthony_crete Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 π@π@ρ1@: firmware: DEV_ICE_MODEM_04.02.13_G eep version: EEP_VERSION:208 eep revision: EEP_REVISION:1 bootloader: BOOTLOADER_VERSION:4.6_M3S2 Done Chinese boy need yr help over heeereee!!! μα ειχα διαβασει καπου οτι γινεται λεει να αλλαξεις το bootloader σου.... Αληθευει η μλκιες?
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 μα ειχα διαβασει καπου οτι γινεται λεει να αλλαξεις το bootloader σου.... Αληθευει η μλκιες? Μπααααα...
anthony_crete Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Γ@μω την τυχη μου τα χει παιξει το iphone μου ρε π0υστη μου???? Επαιζα iSoltaire (πασιεντζουλα) και σε καποια φαση κολλησε. Δε ξεκολλουσε με τιποτα και παταω home button+power button μεχρι να κλεισει. Τωρα το ανοιγω και κανει τα εξης κορυφαια: 1)Αναβει η οθονη και δειχνει το σημα της apple (μηλαρακι) 2)Μετα απο λιγο μαζι με το σημα της apple δειχνει και το σημα οτι φορτωνει (και μαλιστα πεφτει πανω στο μηλο το σημα!! [κατι σαν αυτο απλα η οθονη ειναι μαυρη] 3)Κανει restart μονο του και φτου κιαπτην αρχη!! Ελεος!!Τι θα γινεται τωρα, ολο restore, downgrade jailbreak και upgrade θα κανω???
Emilie Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Μάλλον αυτό είναι το προβλημά σου (ποια έκδοση itunes έχεις; ) http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=5008&highlight=loop Σε restore mode μπορεις να μπεις ετσι?
anthony_crete Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Πως μπαινω στο restore mode??? Ειναι κλειστο το κινητο και παταω home+power για 25 sec και bootαρει 1 φορα, restart, παλι το ιδιο και στα 25 sec ειναι κλειστο.... Εχω itunes 7.5 now what?
Hal9000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Πως μπαινω στο restore mode??? Ειναι κλειστο το κινητο και παταω home+power για 25 sec και bootαρει 1 φορα, restart, παλι το ιδιο και στα 25 sec ειναι κλειστο.... Εχω itunes 7.5 now what? Το καλώδιο usb είναι συνδεδεμένο ?
iced Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Ψαχνοντας στο ebay βλεπω οτι με ενα χ ποσο μικρο σου αποστελεται ενα software unlock. Ειδα θετικες κριτικες για αυτο το πακετο αλλα και λιγες αρνητικες. Μηπως κυκλοφορησε κατι και δεν το ξερουμε? Εγω παντως ειμαι παρα πολυ επιφυλακτικος.
anthony_crete Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 ναι ρε admin... :S μου ειπε το itunes οτι συνδεθηκε στο restore mode! Αλλα πως θα τρεξω το AppTapp??? Αυτο δεν το βαζεις απτον installer νομιζω? Αλλα 1) δεν μπορω να ανοιξω τον installer αφου δεν ανοιγει το iphone 2) λεει για firmware 1.1.1 και κατω! http://iphone.nullriver.com/beta/ iced σε ποιο προιον αναφερεσε? http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=iphone+unlock&category0= θα στειλω email σε αυτους τους 4-5 πρωτους να ρωτησω αν κανει για bootloader 4.6 που μας καιει... Αν και scam μυριζει!!!! Βρωμαει θα ελεγα! Επισης εστειλα email σαυτον εδω τον τυπο που υποσχεται με $20 iphone software unlock για 1.1.2 με bootloader 4.6!!! ας δουμε τι απαντησει, και αν με κατατοπησει καταλληλως ξοδευω αλλα 20 δολλαρια για το iphone μου και αν ειναι μουφας, refund!!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Ψαχνοντας στο ebay βλεπω οτι με ενα χ ποσο μικρο σου αποστελεται ενα software unlock. Ειδα θετικες κριτικες για αυτο το πακετο αλλα και λιγες αρνητικες. Μηπως κυκλοφορησε κατι και δεν το ξερουμε? Εγω παντως ειμαι παρα πολυ επιφυλακτικος. Oχι,ακομα δεν κυκλοφορησε.Υπαρχουν φιαφορα τετοια πακετα στο ebay που απλα ξεκλειδωνουν οτι ξεκλειδωνεται(aka μεχρι 1.1.2 με 3.9 bootloader) και σε καποιες περιπτωσεις εχουν το θρασος να σου πουλανε το anysim:shock: ναι ρε admin... :Sμου ειπε το itunes οτι συνδεθηκε στο restore mode! Αλλα πως θα τρεξω το AppTapp??? Αυτο δεν το βαζεις απτον installer νομιζω? Αλλα 1) δεν μπορω να ανοιξω τον installer αφου δεν ανοιγει το iphone 2) λεει για firmware 1.1.1 και κατω! Αφου σου ειπε το itunes πως το βρηκε και ειναι σε restore mode,ωρα να το κανεις restore.Eχεις κατεβασει το system restore image για το firmware σου?Αν οχι,το κατεβαζεις και μετα στο itunes πατας shift και κανεις restore απο το image.Εννοειται πως θα τα κανεις ολα απο την αρχη(jailbreak,install applications μπλα μπλα.Τωρα που τα μαθες δεν θα σου παρει πανω απο 10 λεπτα) Επισης εστειλα email σαυτον εδω τον τυπο που υποσχεται με $20 iphone software unlock για 1.1.2 με bootloader 4.6!!!ας δουμε τι απαντησει, και αν με κατατοπησει καταλληλως ξοδευω αλλα 20 δολλαρια για το iphone μου και αν ειναι μουφας, refund!!!! Αν δεν δεις να γινεται χαμος,μην τους πιστευεις ακομα.Μια πολλη καλη λυση ειναι αυτη που προτεινει ο Hal πιο πανω,σκασε 100? και παρε μια stealthsim και θα χεις το κεφαλι σου ησυχο. Α,επισης για το navison gps δεν παιζει ουτε σαλονικα στις περιοχες που το δοκιμασα.Ερχεται το 1.1.3 οποτε δεν θα το χρειαστουμε το συγκεκριμενο.
anthony_crete Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Στο ebay οι stealth/turbosim πουλιουνται πιο φτηνα!! στο ebay ειδα και με $40 αν δε κανω λαθος.... Απλα λεω να περιμενω λιγακι ακομα!! Οσον αφορα τον τυπο που εχω δωσει το λινκ του εστειλα PM και μου ειπε το κορυφαιο οτι δεν προκειται για software unlock αλλα σου στελνει ενα πακετο με ολες τις πληροφοριες για το πως θα χρησιμοποιησεις stealthsim... Τωρα οσον αφορα το αν η stealth sim περιλαμβανεται στο πακετο.... ΑΓΝΩΣΤΟ!!!
iced Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Οσον αφορα τον τυπο που εχω δωσει το λινκ του εστειλα PM και μου ειπε το κορυφαιο οτι δεν προκειται για software unlock αλλα σου στελνει ενα πακετο με ολες τις πληροφοριες για το πως θα χρησιμοποιησεις stealthsim... Τωρα οσον αφορα το αν η stealth sim περιλαμβανεται στο πακετο.... ΑΓΝΩΣΤΟ!!! Ti ^%&%^*&$&&^*%^*&$ που ειναι ο ανθρωπος?
anthony_crete Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 αφηστε, αφηστε!!! Εδω ρε παιδια δουλευομαστε!!! Ο george hotz το παλικαρι ξεκλειδωσε πρωτο το iphone και εδωσε σε ολους οχι μονο τα εργαλεια για να το ξεκλειδωσουν, αλλα μεχρι και το πως το ξεκλειδωσε τους ειπε!!! Και ενω ολοι ελεγαν τι μ@λ@κ@ς, το δωσε τσαμπα, η ανταμοιβη του ηρθε μετα απο λιγο... Τον προσελαβε η google.... ;) Ααααυτα ειναι... Τωρα οσον αφορα το θεματακι μου 1) Το restore mode δν ειναι το ιδιο με το recovery mode?? 2) Αν ειναι σε restore mode και μου δειχνει την εικονα του καλωδιου και του itunes πως θα μπω εγω στο apptapp installer??? To yellow triangel που λενε και ξαναλενε ποιο ειναι?? Εμενα μονο το καλωδιο και το σημα του itunes μου εμφανιζει!! 3)πως βρισκω την ip του τηλεφωνου αφου δε μπορω να μπω στα settings και το μονο π βλεπω ειναι το σημα του itunes? 4)Πειραζει που εχω itunes 7.5? 5)οσων αφορα το πολυσυζητημενο terminal, αποτι ειδα ειναι για mac pc... κατι αντιστοιχο στα windows ειναι το putty??
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Στο ebay οι stealth/turbosim πουλιουνται πιο φτηνα!! στο ebay ειδα και με $40 αν δε κανω λαθος....Απλα λεω να περιμενω λιγακι ακομα!! Aν μπορεις να παρεις με τοσο φτηνα,παρτην και μην περιμενεις. Οσον αφορα τον τυπο που εχω δωσει το λινκ του εστειλα PM και μου ειπε το κορυφαιο οτι δεν προκειται για software unlock αλλα σου στελνει ενα πακετο με ολες τις πληροφοριες για το πως θα χρησιμοποιησεις stealthsim... Τωρα οσον αφορα το αν η stealth sim περιλαμβανεται στο πακετο.... ΑΓΝΩΣΤΟ!!! Τold ya. Ο george hotz ..Τον προσελαβε η google.... ;) Ραδιο αρβυλα boy.Οχι πως δεν το αξιζει ο ανθρωπος,αλλα στο κολεγιο ειναι τωρα. Αν ειναι σε restore mode και μου δειχνει την εικονα του καλωδιου και του itunes πως θα μπω εγω στο apptapp installer??? Τον installer τον κανεις μετα εγκατασταση,αφου τελειωσεις με το restore και το jailbreak,μην μπερδευεσαι. πως βρισκω την ip του τηλεφωνου αφου δε μπορω να μπω στα settings και το μονο π βλεπω ειναι το σημα του itunes? Απτην στιγμη που εισαι σε recovery mode τι να την κανεις την ip?? 4)Πειραζει που εχω itunes 7.5? Οχι. οσων αφορα το πολυσυζητημενο terminal, αποτι ειδα ειναι για mac pc... κατι αντιστοιχο στα windows ειναι το putty?? Nαι.Μπορεις επισης να κανεις την ιδια δουλεια απο το terminal μεσα στο iphone,το οποιο κανεις εγκατασταση απο τον installer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.