Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mια ερωτηση προς κατοχους iPhone.

Εχει κανεις δουλεψει το iPhone με το wireless δικτυο του ZyXEL 660HW?

Διοτι με 2 διαφορετικα 660HW εχω μεγαλα προβληματα με το wireless.

Σρυ για το offtopic , απλα ψαχνω καποιον ομοιοπαθη γιατι δεν βρισκω αλλου προβληματα με τον συγκεκριμενο συνδυασμο.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τι ειναι αυτο??

εγω προσωπικα δεν ξερω...

ZyXEL P-660HW series is an all-in-one affordable router, compatible with high-speed ADSL, ADSL2 and ADSL2+

Απλα νομιζα ειναι ενα ρουτερ που εχουν αρκετοι και ελεγα μηπως εχει καποια ασυμβατοτητα με το iPhone.

Διοτι το wireless ειναι απαραδεκτο στον συνδυασμο 660hw+iphone. :mad:

• Moderators
Δημοσ.

Να υποθεσω πως τελικα δεν σου λυθηκε το προβλημα οπως ελεγες στο adslgr?

Επανηλθε ή ουσιαστικα δεν λυθηκε ποτε?

Δεν το εχω και κανοντας μια βολτα στον γκουγκλι δεν βρηκα αντιστοιχα προβληματα.

Εdit:anthony επειδη μολις ειδα καποιον που λεει πως εχει baseband firmware ιδιο με το δικο σου αλλα τον 3.9 bootloader(..με αλλα λογια ξεκλειδωνεται μια χαρα)για τρεξε το bbupdater για να βεβαιωθεις πως εχεις τον 4.6 και δεν περιμενεις αδικα για να το ξεκλειδωσεις.

Δημοσ.
Να υποθεσω πως τελικα δεν σου λυθηκε το προβλημα οπως ελεγες στο adslgr?

Επανηλθε ή ουσιαστικα δεν λυθηκε ποτε?

Δεν το εχω και κανοντας μια βολτα στον γκουγκλι δεν βρηκα αντιστοιχα προβληματα.

Εκανα διαφορες δοκιμες εκεινες τις μερες , και σε καποιες απο αυτες το ιphone δουλευε ρολοι για καμια 10αρια λεπτα.

Ε μετα παλι τα ιδια. Σερνεται και γενικοτερα εχει σοβαρο προβλημα.

Δεν βρηκα λυση , μια πιανει μια οχι , κουφα πραματα. :fear:

Δοκιμασα και με 2ο iphone και με αλλο 660hw και παλι τα ιδια κανει , γι αυτο πιστευω οτι ειναι προβλημα ασυμβατοτητας. Αλλα μου φαινεται περιεργο που δεν το βλεπω να αναφερεται πουθενα.

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα.

Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι. Ειναι ενα φιλαρακι μου στο Αμερικα και ελεγα να του πω να μου φερει ενα iphone. Πιστευω ομως οτι θα εχει το καινουργιο firmware και τον καινουργιο bootloader.Αξιζει λοιπον να το παρω η θα το εχω να το κοιταω?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αυτο υποκεινται στη δικη σου αντιληψη!!

Αξιζει η οχι θα το κρινεις εσυ

Απλα αν εχεις σκοπο να το παρεις η αποψη μου ειναι οσο πιο αργα τοσο πιο κακα..

Τωρα φαινεται οτι μαλλον βρεθηκε λυση με το bootloader 4.6 οποτε οπου ναναι θα βγαλει καινουριο bootloader η apple ο οποιος θα κανει να ξεκλειδωθει....τρεχα γυρευε!

Παντως αν ο china boy [myky] δε λεει μπαρουφες (που μαλλον δε λεει γιατι το παιδι εχει ξεκλειδωσει αρκετα κινητα, σαμσουνγκ κυριως) η λυση για το bootloader 4.6 δε νομιζω να αργησει πανω απο 1 βδομαδα....

Αυτα μπορω να σου πω εγω, τωρα αν θα το παρεις ειναι δικια σου επιλογη!

Δημοσ.

Η λυση με κατι καρτες που κυκλοφορουν και ξεκλειδωνουν το iphone οτι εκδοση και να εχεις ειναι καλες (stealthSim και αλλη μια που δεν θυμαμαι)? Τις εχει δοκιμασει κανενας? Ευχαριστω πολυ anthony_crete για την αμεση απαντηση.

Δημοσ.
gi0 που το βρισκω το bbupdater man??

thanks

Ορμα;)

http://rapidshare.com/files/65139648/iPhone_Virginize_Pack__Windows_.zip.html

Η λυση με κατι καρτες που κυκλοφορουν και ξεκλειδωνουν το iphone οτι εκδοση και να εχεις ειναι καλες (stealthSim και αλλη μια που δεν θυμαμαι)? Τις εχει δοκιμασει κανενας? Ευχαριστω πολυ anthony_crete για την αμεση απαντηση.

Προσωπικα οχι,αλλα διαβαζω πως λειτουργουν κανονικα.

Δημοσ.

Προσωπικα οχι,αλλα διαβαζω πως λειτουργουν κανονικα.

Απλα ακουσα οτι πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο το τηλ για να δουλεψουν αυτες οι καρτες.

Ξερει καποιος κατι παραπανω?

Δημοσ.

Οι stealth sim/turbo sim λειτουργουν λογικα κανονικα, αλλα κανουν λεφταααααααααααααααααααααα!!!! :P

EDIT: Μπα δε νομιζω... Μαλλον κανεις jailbreak και τρεχεις μετα απτον installer ενα προγραμματακι, βαζεις την sim μαζι με το εξαρτημα και ετοιμος.... (ετσι εχω ακουσει τουλαχιστον)

Αλλωστε τι νοημα θα ειχε να ενεργοποιουσες πρωτα την καρτα να πληρωνες τα κερατιατικα σε at&t και μετα να το ξεκλειδωνες;; ΟΕΟ;

Emilie η μαλλον φιλε της emilie δεν ριχνεις και μια επεξηγηση!!!

αυτο λεει:

This script gives you the option to just backup your

seczone, or backup and re-virginize. It is a completely automated

method to re-virginize your baseband.

Εγω τι κανω??backup my seczone??? και για ποιο λογο παρακαλω??? :S

Με αυτο το προγραμμα γινεται να ξανακανεις το iphone σου οπως παλια δηλαδη να μη φαινεται οτι ειναι jailbroken??

thanks

Δημοσ.

Σχετικα με τον κινεζο που μας εχει υποσχεθει iphone bootloader 4.6 unlock:

Σε ενα post απο το thread που πρωτοποσταρε γραφτηκε απο καποιον [απο google translate]:

Below are quoted MYKY the original, not a single word change, we need to be patient.

MYKY: At present I use LT48 is passed. However, the use of written procedures Cable has not been completed, the USB iphone upgrade is encrypted transmission of data. I personally are still studying it. If Chiwei engaging, it is not my style.

Upstairs ningbo182, seemingly you have the software title Oh, can be sent to

Και για οσους δεν ξερουν καλα αγγλικα, το παιδι αντιμετωπιζει προβληματα με το πως θα περασει μαλλον καποια αρχεια στο τηλεφωνο, καθως τα δεδομενα ειναι κρυπτογραφημενα.... (συγχωρεστε με για τυχον λαθη αλλα οπως καταλαβαινετε η μεταφραση απο κινεζικα σε ελληνικα δεν ειναι και το ευκολοτερο πραγμα!!)

Επισης αποτι ειδα πρεπει να βγηκε μια demo version του unlocker!!

Demo.jpg

Gsmcn release of a picture, it is estimated that it is to unlock the software, to take a look at the posts of

I am not sure ah, but you see next to his release of the map, give us confidence that

καποιος αλλος γραφει:

Added to the brick, Gailou. Hope that the software it can be published as soon as possible.

τι να πω ας ελπισουμε να μην ειναι μουφας ο τυπος!!

Δημοσ.
ο bootloader 4.6 δε νομιζω να αργησει πανω απο 1 βδομαδα....
Mου φαινεται θα περιμενω πριν σκασω το X ποσο για να παρω μια τετοια sim.
Δημοσ.
Mου φαινεται θα περιμενω πριν σκασω το X ποσο για να παρω μια τετοια sim.

Καλύτερα να περιμένεις τη λύση του software unlock όχι μόνο λόγου κόστους αλλά και ευκολίας. Τη πρώτη φορά που το είχα σπάσει με τη turbosim δε μπορώ να πω ότι ήταν και όλα ρόδινα. Καμιά ώρα μέχρι να κόψω τη sim κάρτα και δεν έκανε καλή επαφή. Με μερικά κόλπα έπαιζε εντάξει και ξαφνικά μετά από 4-5 ημέρες με είχε ταράξει στο No Sim, δηλαδή δεν υπήρχε καλή επαφή μεταξύ της turbosim και της sim μου κάρτας.

Απ' ότι βλέπω η stealthsim και πιο εύκολα βρίσκεται στο εμπόριο και αρκετά μικρότερο κομμάτι της sim κάρτας σας θα χρειαστεί να κόψετε αρα ευκολότερη εγκατάσταση.

Πάντως το θέμα είναι πόσο υπομονή έχετε. Σίγουρα θα βγεί το software unlock αλλά κανείς δε ξέρει το πότε ακριβώς. Μακάρι ο Κινέζος να βγεί αληθινός αλλά ακόμα και να μη βγεί, θα υπάρξει κάποιος άλλος.

Αν μπορέσετε και παραγγείλετε turbosim η ακόμα και stealthsim, το σίγουρο είναι ότι δε θα δυσκολευτείτε να τις πουλήσετε όταν δε θα τις χρειάζεστε μιας και η ιστορία θα επαναλαμβάνεται ανα τακτά χρονικά διαστήματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...