Redman1990 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 epidi exo ipod touch kai einai paromio me iphone pos mporo na vallo eikones sta allmpoum moy ?
Redman1990 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Επειδή εχω ipod touch ποθ μοιάζει με το iphone, μηπως ξέρετε πως μπορω να βάλω εικόνεσ στα alboums μου?
anthony_crete Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παιδια εχω προβλημα!! Εκανα το iphone μου jailbreak και upgrade σε 1.1.2 Ολα καλα μεχρι εδω. Βαζω τον καινουριο installer -> restart και ολα ΟΚ... Μετα παω και βαζω ολα τα εργαλεια απο το all greek apps (greek-iphone.com/grloc) εκτος απο 1-2 που ηταν για firmware 1.0.2 Κανω ρεσταρτ το iphone και μου δειχνει το εικονιδιο του mac!!!!Αυτο, δεν παει παρακατω!!!! Το συνδεω με itunes κ δουλευει ΟΚ, αλλα στην οθονη το μονο που φαινεται ειναι το εικονιδιο mac που δειχνει οταν ξεκινα το iphone. Που και που, αναβοσβηνει η οθονη και ξαναδειχνει παλι το εικονιδιο του mac! Εαν θελω να κανω ρεσταρτ, μπορω πατωντας το home button και το power button συγχρονως! Αλλα η ιστορια επαναλαμβανεται.... Τι να κανω τωρα ρε παιδια?? Το επαθα αλλη μια φορα και εκανα downgrade σε 1.1.1 μετα jailbreak, upgrade παααλι σε 1.1.2 και τα λοιπα!!! Επειδη βαριεμαι να τα ξανακανω ολα αυτα ξερετε αν υπαρχει αλλος τροπος??? Αυτα τα...ολιγα!! thnx
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Εγω ημουν αυτος,απο το pc της κοπελας μου Βαζω τον καινουριο installer -> restart και ολα ΟΚ... Μετα παω και βαζω ολα τα εργαλεια απο το all greek apps (greek-iphone.com/grloc) εκτος απο 1-2 που ηταν για firmware 1.0.2 Ποια εργαλεια βαζεις απο το greek apps??Δεν ειναι ολα για το 1.1.2 εκτος απο 1-2 για το 1.0.2 οπως λες.Βλεπω ηδη 3 για το 1.0.2 και αλλα 2 για το 1.1.1,συνολο 5. Στο εικονιδιο του mac οπως λες,εννοεις το μηλαρακι ετσι?Μαλλον πας για ενα restore ακομα αν δεν βρουμε κατι αλλο.
xolloth Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 αμα βαρεθειτε να πειραματιζεσθε για το πωs θα κανετε το iphone να λειτουργησει σαν εαν φυσιολογικο κινητο,υπαρχει και η λυση που εχει ολα οσα θα θελατε να ειχε το iphone. το ονομα τηs VIEWTY.
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 xolloth ok,μας το πες μια φορα,ειναι μολις 18 posts πιο πανω,εκανα μια μικρη προσωπικη συγκριση,δεν χρειαζεται να πεταγεσαι καθε λιγο και λιγακι και να λες το ιδιο πραγμα. Αν βαρεθουμε,θα το παρουμε.
xolloth Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 ρε παιδια δεν θελω να πικαρω κανενα αλλα απορω με την υπομονη σαs. επειδη την ειχα δει την δουλεια απο την αρχη οτι θα γινοταν αυτο που γινεται σημερα,οχι μονο στην Ελλαδα ,αλλα παντου [αναφερομαι στιs κλειδωμενεs λειτουργιεs του],γιαυτο και δεν το πηρα εγω παροτι μου αρεσε σαν UI. μακαρι συντομα να αλλαξει γνωμη το αφεντικο τηs apple,για να ηρεμησουν και να το δουλεψουν σωστα ολοι οσοι το προτιμησαν. υπο τιs παρουσεs συνθηκεs ειναι κριμα να εχει καποιοs κινητο και να μην εχει την δυνατοτητα να το χαρει. εκει ειναι και η ενσταση μου. παροτι δεν μου πεφτει λογοs ,μουχει κανει εντυπωση η αγωνια των απανταχου κατοχων του για το ποτε θα σπασει ο εναs καδικαs,ποτε ο αλλοs και παει λεγωνταs. μα ειναι σοβαρη εταιρια για να σταθει στην Ευρωπη αυτη; που ακουστηκε να μην εχει την δυνατοτητα να το παρει καποιοs ελευθερο σε μια λογικη τιμη και οχι στα 750-1000 ευρω που το δινει ελευθερο. επρεπε ολοι να του κανετε μπουκοταζ να καταλαβει οτι δεν ειμαστε Αμερικανακια να μαs κανει οτι θελει ο καουμπου,και να αναγκαστει να το δωσει ελευθερο. αντ αυτου πεσατε ολοι με τα μουτρα μην χασετε την ευκαιρια. και παλι συγνωμη,αλλα ειναι η αποψη μου.
alexzzz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 ούτε εμένα μου αρέσει το iphone xolloth αλλά ... δεν το χρωστούσε στην ανθρωπότητα το iphone η apple. Έτσι ήθελε, έτσι έκανε. Εταιρία είναι και δεν ανάγκασε κανέναν να το πάρει.
anthony_crete Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 @Gi0: Εμα ρε φιλε, μεχρι και την κοπελα σου insomniac την εχεις κανει?? :P @xolloth: Ναι οκ το μαθαμε ρε φιλε γαμ@τ0 το viewty αλλα αυτο δεν λυνει τα προβληματα μας. Τι σκτ... Η LG σε πληρωνει?? Και μη φοβασε, μια χαρα το χαιρομαστε!!! Επισης οφειλουμε να πουμε, οτι η τιμη του ξεκλειδωμενο απο orange ειναι 600 euros.... Μην κοιτας που εδω ειναι ολοι μαζι γυφτοι και πιασοκοληδες και θα το δεις 1 χρονο μετα που βγηκε στην αμερικη τα 2πλασια και βαλε λεφτα!!! Αφου εχουμε κ γ@μω τις νοοτροπιες, τι να πω!!! Ο καθενας κοιταει να δει πως θα τα τσεπωσει κ τπτ παραπανω... επρεπε ολοι να του κανετε μπουκοταζ να καταλαβει οτι δεν ειμαστε Αμερικανακια να μαs κανει οτι θελει ο καουμπου,και να αναγκαστει να το δωσει ελευθερο. Να κανουμε μπουκοταζ και να παρουμε το LG που δεν ειναι αμερικανικης εταιριαας ε???? Κανενα νεο απο κινα μερια??? Το παλικαρι ακομα το software πολεμαει να φτιαξει????
xolloth Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 εμενα μου αρεσει,το σκεπτικο του γελαδαρη δεν μου αρεσει γιαυτο και δεν το πηρα. εαν σταματησουν οι περιορισμοι δεν το αποκλειω να το παρω και μαζι με το viewty που πηρα πριν λιγεs μερεs να τα χρησιμοποιω εναλλαξ. μονο ομωs σαν ελευθερο και σε τιμη που του αξιζει,οχι αυτεs που ισχυουν σημερα στην Ευρωπη οπου πουλιεται ελευθερο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 ειναι η αποψη μου. Σεβαστη,αλλα ασε με και μενα να εχω την δικια μου,την οποια σου ανεπτυξα και πιο πανω με τα + και τα -,γιατι προτιμησα το iphone και δεν ειδα να απαντας .Μονο αμερικανακι δεν μπορεις να με πεις παντως,επειδη προτιμησα κατι που με βολευε περισσοτερο,εσκασα οσα λεφτα εδωσες και συ για το δικο μου και στην τελικη ειμαστε ευχαριστημενοι και οι δυο με τις επιλογες μας. Οσον αφορα για την υπομονη,ποτε θα ξεκλειδωσει κλπ κλπ,ο καθενας εχει τα ορια του.Εγω πριν το αγορασω,εψαξα τι θα παρω,αν ξεκλειδωνεται κλπ κλπ,κοινως δεν ειχα τρελα προβληματα για να το κανω να λειτουργησει οπως το θελω. Καποιος το πηρε κλειδωμενο και ψαχνει λυση.Με το να του λες,πηγαινε παρε το ταδε,ε,μαλλον δεν θα το κανει και σιγουρα δεν τον βοηθας απο την στιγμη που την εχει κανει την αγορα!Προτιμοτερο λοιπον ειναι να τον βοηθησεις αν μπορεις,παρα να του λες"κακως,επρεπε να παρεις το δεινα,κλπ κλπ". Και για να μην μακρυγορω περισσοτερο καθως εχουμε φυγει offtopic,μπορεις να αγνοησεις το thread και να μην δινεις σημασια στα προβληματα ενος κινητου που δεν θα επιλεξεις ποτε φανταζομαι. EDIT:anthony_crete δεν ενημερωθηκα boy,ριξε μια ματια στο φορουμ του ανατολιτη και postare αν υπαρχει τιποτα σημαντικο.Αν και στο hackint0sh δεν ειδα κατι,οποτε φανταζομαι πως ειμαστε στην αναμονη.
iced Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 μπορεις να αγνοησεις το thread και να μην δινεις σημασια στα προβληματα ενος κινητου που δεν θα επιλεξεις ποτε φανταζομαι. Συμφωνω, μην δημιουργουμε flames
Freakster Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά, βρήκα ενα ωραίο οδηγό, φαντάζομαι ότι τα έχετε αναλύσει όλα ήδη εδώ, αλλα τα έχει μαζεμένα με εικονίτσες κ.τ.λ. How to Install Third-Party Apps on Your New iPhone or iPod Touch
anthony_crete Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Καλο και το lifehacker, απλα πιστευω πως στο iClarified τα εχει πιο μαζεμενα και με καλυτερες φωτο
Freakster Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δεν αμφιβάλλω! Απλά περνάω απο κεί συχνά και το πέτυχα και είπα να το δείξω και εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.