Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 οχι ρε π...τη μ!!! δλδ αμα τους σηκωθει εκει στην apple και βγαλουνε το καινουριο bootloader μετα απο 1 χρονο θα κλαιω εγω τα 400???? :'( Aν εισαι ατυχος τοτε η μονη λυση σου ειναι αυτη που σου πα πιο πανω If you have the version 04.02.13_G you are sure to have the bootloader version 4.6 which is unlockable without a TurboSim/SuperSIM Να κανω ρε παιδια downgrade σε 1.1.1???Να τρεξω κανα IWORLD?? Εχω προβλημα γιατι δεν λειτουργει καν σαν ipod, δεν ξερω πως να ανοιξω τραγουδια.. Επισης υπαρχει περιπτωση να γινει τπτ κακο αν το συνδεσω με itunes και περασω πραμα μεσα?? Το οδηγο που σου ειπα πιο πανω τον εκανες?Ιδιατερα λεπτομερης και φανταζομαι θα σε βοηθησει. Αν το συνδεσεις τωρα με itunes,αν θυμαμαι καλα απλα θα σου πει πως πρεπει να το κανεις activate κλπ κλπ.Δεν μπορεις να περασεις τιποτα μεσα. επισης γινεται να βαλω μεσα flash player Κατι γινεται με το GNASH(GPLed Flash player clone) αλλα ακομα δεν υπαρχει κατι λειτουργικο.Στην αναμονη. επισης ξερει κανεις που μπορω να βρω μια σελιδα με τα paths tou iphonE?δηλαδη οταν πληκτρολογησεις στο safari "prefs:" σου βγαζει τις ρυθμισεις αν πληκτρολογησεις "youtube:" ton youtube player "maps:" google maps τι θα πατησω να βγουν τα αρχεια τα βιντεα κλπ???? ξερει κανεις? Εννοεις για να ακουσεις μουσικη και να δεις βιντεο? Αν δεν ειναι jaibroken το iphone σου,ετσι ωστε τουλαχιστον να το χρησιμοποιεις σαν ipod touch,δεν θα σου ειναι χρησιμα τα paths.
xolloth Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 παρτε το VIEWTY να ησυχασετε απο τα προβληματα του iphone. κλασειs ανωτερο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 παρτε το VIEWTY να ησυχασετε απο τα προβληματα του iphone.κλασειs ανωτερο. Οντως πολυ καλο κινητο.Προσωπικα δεν μ απασχολει η καμερα του iphone μια και δεν την χρησιμοποιω ποτε(αρα και η καμερα του VIEWTY που ειναι κλασεις ανωτερη),πολυ καλο το divx capability απο default το οποιο εχει και θελω να πιστευω πως κατι θα γινει με το sdk για το iphone επι του θεματος,το radio που εχει,αλλα αυτο που με χαλαει πολυ μια και το χρησιμοποιω αρκετα ειναι η ελλειψη wifi.Επισης διαβαζω κατι στην wikipedia οσον αφορα τον χωρο Memory card slot: microSD (max 2GB - although compatability with microSDHC cards up to 8GB in size has been reported) Στην τελικη,οτι βολευει τον καθενα.
anthony_crete Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Μια χαρα πρακτικα ειναι και χωρις jailbrake ta paths ρε παιδια!! Αφου παταω "maps:" και μου ανοιγει google maps! "prefs:" και ανοιγει τις ρυθμισεις!!! Το οδηγο που σου ειπα πιο πανω τον εκανες?Ιδιατερα λεπτομερης και φανταζομαι θα σε βοηθησει.Αν το συνδεσεις τωρα με itunes,αν θυμαμαι καλα απλα θα σου πει πως πρεπει να το κανεις activate κλπ κλπ.Δεν μπορεις να περασεις τιποτα μεσα. Αυτο μου ζητησε το itunes! Ποιόν οδηγο λες????
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Μια χαρα πρακτικα ειναι και χωρις jailbrake ta paths ρε παιδια!!Αφου παταω "maps:" και μου ανοιγει google maps! "prefs:" και ανοιγει τις ρυθμισεις!!! Αυτο μου ζητησε το itunes! Ποιόν οδηγο λες???? Σε προηγουμενο ποστ Για να το ξεκλειδωσεις και να το χρησιμοποιησεις σαν ipod touch,ριξε μια ματια εδω(τα αγγλικα ειπαμε ειναι οκ ετσι?).Ριξε ενα update αν το κανεις.Επισης check your pms.http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=461 Τι σε πειραζει που θελει itunes?Πρεπει να κανεις downgrade συμφωνα με τον οδηγο.Μονο με το itunes γινεται το downgrade.
anthony_crete Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 εκανα downgrade σε 1.1.1 και jailbrake!!! οκ δουλευει σαν ipod !!! κατι αλλο ομως! 1. Δε μου δουλευει το bluetooth (δε βρισκει συσκευες) 2. Μπορω να μεταφερω αρχεια απο itunes??? 3. Αν βαλω ελληνικο πληκτρολογιο απο εδω: http://www.greek-iphone.com/download/download.html και μετα κανω upgrade σε 1.1.2 θα δουλευει????
aris_ray Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 το bluetooth δουλευει για να συνδεσεις μονο ακουστικα και οχι να βρεις αλλη συσκευη.
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 2. Μπορω να μεταφερω αρχεια απο itunes??? 3. Αν βαλω ελληνικο πληκτρολογιο απο εδω: http://www.greek-iphone.com/download/download.html και μετα κανω upgrade σε 1.1.2 θα δουλευει???? 2.Φυσικα και μπορεις. 3.Θα λειτουργει(ειναι για ολα τα firmware)απλα θα πρεπει να το ξανακανεις εγκατασταση μετα το upgrade.Πρωτα τον enhancer και μετα το πληκτρολογιο.
anthony_crete Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 ολε! το λυσαμε κιαυτο! Μηπως ξερετε τωρα να μου πειτε πως δουλευει και το youtube γιατι δε βλεπω φως??? αν το φορτωσω απο safari ζηταει flash player και απο το youtube player μου λεει οτι δε βρισκει server!!! BTW: θα ηταν πααρα πολυ βολικο να βρισκαμε κανενα flash player!!! Παιχνιδια απο miniclip.com, χαμος θα γινοτανε!!! Να φανταστω οτι δε μπορω να το εγκαταστησω απο το site της adobe σαν mac pc ετσι? ** Ακυρο, δουλεψε το youtube player!!!! Μενει το flash μονο
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Μενει το flash μονο Υπομονη Στον installer γινεται χαμος απο παιχνιδακια ρε συ,δεν το χεις τοσο αναγκη το flash.Αν σ αρεσουν και της lucas arts τα παιχνιδια,βαζεις και το scumm και εισαι πανευτυχης.Nes emulator,psx emulator(οχι τοσο λειτουργικος ακομα),σκακι,iPhysics,κλπ κλπ...ορεξη να χεις να παιζεις
anthony_crete Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.weiphone.com%2Fthread-46992-1-1.html&langpair=zh%7Cen&hl=en&ie=UTF8 iphone unlock 1.1.2 OTB coming soon ??? thanks gi0 για το link! Ας ελπισουμε οτι κατι θα γινει!!
anthony_crete Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 ρε παιδια κανα προγραμμα που να μπορω να μπαινω στο iphone και να βλεπω να σβηνω και να ανεβαζω αρχεια απο τον υπολογιστη??? Και πως τραβαει video το iphone?? LOL Και πως μπαινω στις ρυθμισεις της καμερας??
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 ρε παιδια κανα προγραμμα που να μπορω να μπαινω στο iphone και να βλεπω να σβηνω και να ανεβαζω αρχεια απο τον υπολογιστη??? Και πως τραβαει video το iphone?? LOL Και πως μπαινω στις ρυθμισεις της καμερας?? Μεσω wifi με το winSCP(προτινομενος τροπος) ή με το iBrick μεσω usb. To video ειναι στα σπαργανα ακομα,αλλα σε καλο δρομο.(Επισημα δεν υποστηριζει video το iphone) Ρυθμισεις καμερας δεν υπαρχουν,δυστυχως για οσους την χρησιμοποιουν boy;)
anthony_crete Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 και βιντεο??? Μη μου πειτε οτι αυτη η κινηταρα δε τραβαει βιντεο θα τρελαθω.... Και γινεται οταν το συνδεω με το pc να μη φορτιζει απο το pc γιατι θα μου μ@μησει τη μπαταρια και του laptop και του iphone??
Emilie Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 και βιντεο??? Μη μου πειτε οτι αυτη η κινηταρα δε τραβαει βιντεο θα τρελαθω.... Και γινεται οταν το συνδεω με το pc να μη φορτιζει απο το pc γιατι θα μου μ@μησει τη μπαταρια και του laptop και του iphone?? Δεν εχει βιντεο..ακομα Υπαρχει alpha version ομως προγραμματος για εγραφη βιντεο http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=19169&highlight=video Αμε..Μπορεις να αντικαταστησεις το lockdown file με το original του firmware σου με αποτελεσμα να μην μπορει να το αναγνωρισει το pc και να μην φορτιζει.Αυτο ομως θα χει και σαν αποτελεσμα να μην το αναγνωριζει ουτε το itunes. H πιο απλη λυση ειναι να το φορτιζεις με τον ανταπτορα απο καποια πριζα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.