pan-pan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 downgrade δεν μπορουμε να κανουμε σε 1.1.1 και μετα να το σπασουμε?
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 ΄Οπως έχουμε πει το bluetooth ακουστικό ΔΕΝ είναι για μουσική (εξάλλου είναι ένα και όχι στερεφωνικό) παρά μόνο για κλήσεις. Γενικότερα για την ώρα το bluetooth του iphone δεν υποστηρίζει στερεοφωνική μετάδοση μουσικής κλπ. Μετά το SDK τον Φεβρουάριο θα δούμε! Δεν ειπα πως θα ναι καλυτερη η ακροαση απο τα ενσυρματα ακουστικα Απλα ρωτησα αν υπαρχει επισημη επιλογη για ακροαση απο το bluetooth. downgrade δεν μπορουμε να κανουμε σε 1.1.1 και μετα να το σπασουμε? Μονο εαν εχεις τον bootloader 3.9.Αν εχεις τον 4.6,oχι,δεν μπορεις.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 ΔΑπλα ρωτησα αν υπαρχει επισημη επιλογη για ακροαση απο το bluetooth. Δεν στέλνει άλλο ήχο προς το ακουστικό εκτός από τις κλήσεις.
MICKTEN7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 καλημερα φιλοι!!μολις πηρα στα χερια μου ενα iphone 4gb! ειναι 1.1.2 ξεκλειδωτο απο 1.1.1(original fw) εβαλα την cosmote sim την αναγνωριζει,με ρωταει το pin,το βαζω,εμφανιζεται το σημα πανω αριστερα,αλλα δεν μπορω να κανω ουτε να δεχτω κληση. μολις παω στο "phone" πατωντας το πρωτο νουμερο με ξαναγυριζει στο κεντρικο μενου! αν καποιος φιλος μπορει να βοηθησει... ευχαριστω
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Μηνυματα μπορεις να στειλεις?Wifi εχεις?
MICKTEN7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 TA KATAFERA!!I LYSI EINAI IWORLD.TO EVALA APO TON INSTALLER
anthony_crete Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Μολις ηρθε το iphone! Τι κανω τωρα? Να το συνδεσω με το pc? δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις να δω τι παιζει τι bootloader κλπ εχει, μονο slide για unlock λεει!!Το μονο που ξερω ειναι οτι εχει firmware 1.1.2 να κανω downgrade σε 1.1.1??? thnx
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Στα στειλα και σε pm Welcome to the club:-) Για αρχη ριξε μια ματια πισω στο iphone στο serial number τι βδομαδα κατασκευης ειναι.Δες το 4ο και το 5ο ψηφιο.Αν εχεις κατω απο 45, 99% εισαι με τον παλιο bootloader και πιανεις δουλεια για ξεκλειδωμα Ελπιζω τα αγγλικα σου να ναι οκ(αν οχι πες μου να το μεταφρασω) You can also: Check the Modem Firmware version of your iPhone by doing the following. 1- Turn on your iPhone, you will get "Slide for Emergency Call" 2- Slide and you will get the phone keypad 3- type *3001#12345#* and press CALL 3- Press on VERSIONS Και πες μας τι version σου βγαζει.
anthony_crete Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Serial Nr: xxx49xxx... Firware Version 04.02.13_G (δε θα επρεπε να λεει firmware?? :S ) LCD Panel ID: ε δε νομιζω να χρειαζεται.. LOL now what??? συνεχιζω η περιμενω την εκδοση 1.1.3??? :'( **** EDIT EIXA GRAPSEI LA8OS TIN EKDOSI FIRMARE!!! einai i .13_G
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Firware Version 04.02.12_G Αυτο ειναι το firmware του modem και δυστυχως δεν ξεκλειδωνεται ακομα. If you have the version 04.02.13_G you are sure to have the bootloader version 4.6 which is unlockable without a TurboSim/SuperSIM Δεν τον εχω ψαξει τον συγκεκριμενο τροπο αλλα ενα google θα σε βοηθησει. Μαλλον μπαινεις στην αναμονη,για λιγες μερες ελπιζω Edit:Για να το ξεκλειδωσεις και να το χρησιμοποιησεις σαν ipod touch,ριξε μια ματια εδω(τα αγγλικα ειπαμε ειναι οκ ετσι?).Ριξε ενα update αν το κανεις.Επισης check your pms. http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=461
anthony_crete Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 οοφου.... δε μου λες, τουλαχιστον παιζει να το χρησιμοποιω σαν ipod??? εχω βρει απτη σελιδα του piratex ενα τροπο να μπαινω στις ρυθμισεις καλοντας εναν αριθμο αλλα....ειναι λιγο μπερδεμα!!
anthony_crete Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 οχι ρε π...τη μ!!! δλδ αμα τους σηκωθει εκει στην apple και βγαλουνε το καινουριο bootloader μετα απο 1 χρονο θα κλαιω εγω τα 400???? :'(
anthony_crete Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Να κανω ρε παιδια downgrade σε 1.1.1??? Να τρεξω κανα IWORLD?? Εχω προβλημα γιατι δεν λειτουργει καν σαν ipod, δεν ξερω πως να ανοιξω τραγουδια.. Επισης υπαρχει περιπτωση να γινει τπτ κακο αν το συνδεσω με itunes και περασω πραμα μεσα?? επισης γινεται να βαλω μεσα flash player
anthony_crete Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 επισης ξερει κανεις που μπορω να βρω μια σελιδα με τα paths tou iphonE? δηλαδη οταν πληκτρολογησεις στο safari "prefs:" σου βγαζει τις ρυθμισεις αν πληκτρολογησεις "youtube:" ton youtube player "maps:" google maps τι θα πατησω να βγουν τα αρχεια τα βιντεα κλπ???? ξερει κανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.