Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.Για το πρώτο μου ερώτημα βρήκα ένα άλλο που κάνει και μετατροπή και το βγάζει έτοιμο για πέραμσα στο iTunes -> Videora iPhone Converter

2.Αυτό με το cover flow,δηλαδή τα art work των τραγουδιών,cd, με νοιάζει πού.Πολύ απλά γιατί είναι κορυφαίο!

3.Οπότε δεν ασχολούμαι με 1.1.2 ,λές και την όρεξη της είχα...

4.To simport το δοκίμασα άλλα όλο κόλλαγε.Οπότε τα έκανε με το χέρι όσο έβλεπα/άκουγα Λαζόπουλο...χαχα

Εδώ ένα ερώτημα.Έχω περάσει το ελληινκό πληκτρολόγιο,υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει σωστά η ταξινόμηση με βάση το ελληνικό αλφάβητο;

Ευχαριστώ Gio

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
1.Για το πρώτο μου ερώτημα βρήκα ένα άλλο που κάνει και μετατροπή και το βγάζει έτοιμο για πέραμσα στο iTunes -> Videora iPhone Converter

Tο οποιο μετατρεπει τα βιντεο σε mp4 οπως σου ειπα;)

2.Αυτό με το cover flow,δηλαδή τα art work των τραγουδιών,cd, με νοιάζει πού.Πολύ απλά γιατί είναι κορυφαίο!

Δυστυχως αυτο που ηθελα να σου πω χρησιμοποιει itunes τελικα,απλα μπορεις να κανεις free account και να παιρνεις τα artwork.

Ριξε μια ματια εδω

http://digg.com/apple/Free_iTunes_Store_Account_no_matter_where_you_live

Δεν το δοκιμασα να σου πω την αληθεια,αλλα ειδα κοσμο που ειναι ευχαριστημενος.

4.To simport το δοκίμασα άλλα όλο κόλλαγε.Οπότε τα έκανε με το χέρι όσο έβλεπα/άκουγα Λαζόπουλο...χαχα

Εδώ ένα ερώτημα.Έχω περάσει το ελληινκό πληκτρολόγιο,υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει σωστά η ταξινόμηση με βάση το ελληνικό αλφάβητο;

Ταξινομηση τινος?Λιστα επαφων εννοεις?

Θεα η Χαρουλα ε?:-)

Δημοσ.

Λοιπόν ,το δοκίμασα υτο που λες και δουλεύει άψογα.Οιοδηγίες του απλές και εύκολες,ο καθένας το κάνει.

Ναι,εννοώ τη λίστα επαφών, αλλά από ότι έψαξα και εγώ δεν πρέπει να μπορεί να γίνει κάτι...Ακόμα τουλάχιστον...

Ευχαριστώ φίλε μου και από ότι έχεις καταλάβει είσαι η πηγή μας εδώ στο insomnia για θέμτα περί του iPhone.

Υ.Γ. Πάλι έδωσε ρέστα ο Λάκης όπως και τις 2 προηγούμενς φορές πο είχα καλεσμένους.Για τη Χαρούλα δεν χρείαζεται να πώ κάτι...

• Moderators
Δημοσ.

Χμμμ..Σε μενα παντως η λιστα επαφων ειναι με αλφαβητικη σειρα και οι επαφες με αγγλικους χαρακτηρες και αυτες με ελληνικους.

Το ελληνικο πληκτρολογιο το εκανες εγκατασταση απο greek iphone ετσι?

Δημοσ.

Ναι ,το έκανα.Οι ελληνικοί χαρακτήρες που είναι ίδιοι με τους λατινικούς (στα κεφαλαία πάντα) τους βγάζει ταξινομημένους.Αλλά οι επαφές που αρχίζουν για παραδείγμα απο θ,γ,ξ τα βγαζει ξεχωριστά σαν να αρχιζουν απο αριθμό ή σύμβολο.Αυτά που αρχίζουν από ζ τα βγάζει στο τέλος ελέω z.

Όλα με ελληνικούς χαρακτήρες είναι γραμμένα

• Moderators
Δημοσ.
Ναι ,το έκανα.Οι ελληνικοί χαρακτήρες που είναι ίδιοι με τους λατινικούς (στα κεφαλαία πάντα) τους βγάζει ταξινομημένους.Αλλά οι επαφές που αρχίζουν για παραδείγμα απο θ,γ,ξ τα βγαζει ξεχωριστά σαν να αρχιζουν απο αριθμό ή σύμβολο.Αυτά που αρχίζουν από ζ τα βγάζει στο τέλος ελέω z.

Όλα με ελληνικούς χαρακτήρες είναι γραμμένα

Αυτο εννοω και γω πως τα βγαζει αλφαβητικα.Νομισα πως εννοεις πως τις ελληνικες επαφες(που τις βγαζει ξεχωριστα σαν ν αρχιζουν απο αριθμο)δεν στις βγαζει αλφαβητικα.

Προς το παρον δεν νομιζω πως υπαρχει λυση γι αυτο,περα απο το απλο που εκανες και συ,να βαζεις λατινικους χαρακτηρες για πρωτο γραμμα οπου βολευει(Κ,Ι,Ε κλπ κλπ)

Δημοσ.

Aυτό έκανα και εγώ.

Τρέχουν πάντως όλα μια χαρά...

Ένα προβληματάκι ακόμα έχω...Στις κλήσεις ο ήχος είναι αισθητά χαμηλός.Δηλαδή κάποιες φορές με δυσκολία ακούω αυτόν με τον οποίον μιλάω.Φταίει κάποια εφαρμογή που έχω περάσει ή κάτι άλλο;Δεν έχω βρεί και κάποια αντίστοιχη ρύθμιση.

• Moderators
Δημοσ.

Την ωρα που μιλας εχεις δοκιμασει προφανως να αυξησεις την ενταση του μεγαφωνου με το κουμπακι στ αριστερα του τηλεφωνου ετσι?Δεν εχω τετοιο προβλημα να σου πω την αληθεια.

Οταν μιλας με τα ακουστικα και παλι η ενταση ειναι τοσο χαμηλη?

To μονο σιγουρο που εχω να σου προτεινω ειναι να μην κανεις εγκατασταση το AudioAmp που υποσχεται αυξηση του ηχου, γιατι μονο αρνητικα ακουω.

Θα επανελθω αν βρω κατι.

Edit:Κατι που μπορεις να δοκιμασεις ειναι να αλλαξεις τις default τιμες στο SystemSoundMaximumVolume.plist (/System/Library/Frameworks/Celestial.framework/) και να δωσεις λιγο παραπανω.

Ριξε μια ματια εδω http://www.tuaw.com/2007/12/05/boosting-your-iphone-speaker-volume/1#comments.

Για να μπορεσεις να κανεις edit τα .plist αφου εισαι σε windows (windows εισαι ετσι?) θα πρεπει να τα μετατρεψεις απο binary σε xml μεσω αυτης της σελιδας http://140.124.181.188/~khchung/cgi-bin/plutil.cgi.

Δημοσ.

παιδιά σκεφτόμουνα να πάρω το iphone,έχω το ν73,τι λέτε αξίζει να πουλήσω το δικό μου και να το πάρω??550 δολάρια που το βρήκατε??ebay??κανένα αξιόπιστο πωλητή να μου προτείνεται??ξεκλειδώνεται εύκολα???ευχαριστώ!!!!

Δημοσ.

Με τα ακουστικά ακόμα και στη μέση να είναι η ένταση ακούω μιά χαρά.

Στο τηλέφωνο όμως και τέρμα να το έχω πάλι δεν ακούγεται καλά.Θα τσεκάρω αυτό που είπες και βλέπουμε

• Super Moderators
Δημοσ.

Ιδού και το Apple bluetooth! Τώρα φορτίζει ακόμη. Το ακουστικό έχει στο πάνω μέρος του ένα κουμπάκι(απάντηση/απόρριψη κλήσης, σύνδεση με το iphone, on/off) και στο μπροστινό ένα φωτάκι (πράσινο όταν φορτίσει, πορτοκαλί όσο φορτίζει και αναβοσβήνει όταν είναι σε χρήση).

Το dock του είναι άψογο και το ακουστικό απλά κάθεται όταν το ακουμπήσεις στην υποδοχή με έναν μαγνήτη που το κρατάει στη θέση του (όπως οι φορτιστές από τα νέα mac books). Στην οθόνη του iphone εμφανίζεται, όσο είναι και τα 2 στη βάση, η ένδειξη της μπαταρίας του iphone αλλά και του ακουστικού όπως φαίνεται και στις φωτό. Επίσης και στην δεξιά πάνω γωνία του τηλεφώνου εμφανίζονται 2 μετρητές για τις μπαταρίες. Επίσης ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι το pairing των 2 συσκευών γίνεται αυτόματα όταν συνδεθούν για πρώτη φορά και τα 2 στο dock! Ενώ το bluetooth στο τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο, όταν συνδέθηκε στο dock μαζί με το ακουστικό, ενεργοποιήθηκε αυτόματα και αυτό ήταν όλο!

Όταν έρχεται εισερχόμενη κλήση, αν πατήσεις το κουμπάκι του bluetooth ακουστικού, η κλήση μεταφέρεται εκεί, ενώ αν απαντήσεις αγγίζοντας την οθόνη του τηλεφώνου, η κλήση μεταφέρεται στο ακουστικό του τηλεφώνου. Επίσης κατά τη διάρκεια της κλήσης εμφανίζεται εξτρά κουμπί στην οθόνη του iphone, για να μεταφέρεις την κλήση στο bluettoth, στο ακουστικό του τηλεφώνου ή στην ανοικτή ακρόαση.

Περισσότερες λεπτομέρειες όταν θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ περισσότερο. Προφανώς και στο δρόμο ακούω και μουσική από τα ενσύρματα ακουστικά, αλλά στο χώρο δουλειάς, στα meetings και γενικώς όπως δεν θέλω να είμαι με τα ακουστικά στα αυτιά, πιστεύω ότι θα μου φανεί χρησιμο!

Το κουτί του επίσης είναι ίδιο με αυτό του iphone (ίδιες διαστάσεις, πακετάρισμα κλπ κλπ) .και εκτός από το dock υπάρχει μαζί και ένα έξτρα καλώδιο για να φορτίζουν ταυτόχρονα το iphone και το bluetooth, χωρίς να χρειάζεται το dock.

Μη με ρωτήσετε τιμή κλπ γιατί είναι δώρο! :-)

Βάζω μερικές ακόμη φωτο στο blog μου.

post-2059-129062957348_thumb.jpg

post-2059-12906295735_thumb.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Ωραιαιαιαιαιο!Με γεια!

Οταν το χρησιμοποιησεις αρκετα,ριξε κ ενα update για την μπαταρια του και ποσο αντεχει.

Η μουσικη δηλαδη μεταφερεται κανονικα στο bluetooth?Υπαρχει επιλογη?

Eιδα ενα τροπο για να ακους μουσικη μεσω bluetooth ακουστικων,αλλα δεν ηταν ευλογημενος απο την apple αν θυμαμαι καλα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ωραιαιαιαιαιο!Με γεια!

Οταν το χρησιμοποιησεις αρκετα,ριξε κ ενα update για την μπαταρια του και ποσο αντεχει.

Η μουσικη δηλαδη μεταφερεται κανονικα στο bluetooth?Υπαρχει επιλογη?

Eιδα ενα τροπο για να ακους μουσικη μεσω bluetooth ακουστικων,αλλα δεν ηταν ευλογημενος απο την apple αν θυμαμαι καλα.

΄Οπως έχουμε πει το bluetooth ακουστικό ΔΕΝ είναι για μουσική (εξάλλου είναι ένα και όχι στερεφωνικό) παρά μόνο για κλήσεις. Γενικότερα για την ώρα το bluetooth του iphone δεν υποστηρίζει στερεοφωνική μετάδοση μουσικής κλπ. Μετά το SDK τον Φεβρουάριο θα δούμε! :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Υπαρχει τροπος να σπασει το 1.1.2? Παιζει κανονικα ή κανει νερα?

Ευχαριστω

Η 1.1.2 "σπάει" μόνο αν είχες ήδη "σπασμένο" το iphone στην έκδοση 1.1.1 . Αν μιλάμε για καινούριο iphone με 1.1.2 από την αρχή δεν υπάρχει τρόπος να "σπάσει" με software παρά μόνο με λύσεις τύπου "stealthSim" που κοστίζουν κάτι παραπάνω απο 100 ευρώ (είναι σαν μια μικρή πλακέτα που την ενώνεις με την sim κάρτα και μετά την τοποθετείς στο iphone. Γενικότερα ένα iphone με 1.1.2 μπορεί μόνο να λειτουργήσει ως ipod ή pda (wifi, safari, mail, google maps klp) αλλά όχι ως τηλέφωνο. B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...