Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε λιγες μερες θα εχω και εγω ενα iphone και εχω μερικες αποριες.Η εκδοση 1.1.2 δεν γινεται downgrade και δεν μπορει να παιξει jailbreak?Επισης ποιο ειναι το καλυτερο και ευκολοτερο προγραμμα για το ξεκλειδωμα?Ευχαριστω για τυχον απαντησεις!

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Εξαρταται απο τι bootloader,baseband εχει.Αν δεν ειναι τα τελευταια,μπορεις να το ξεκλειδωσεις.

Ενα απο τα ευκολοτερα για ξεκλειδωμα ειναι το carnaval.(Για windows και οχι mac μιλαμε προφανως ετσι?)

Δημοσ.

Μόλισ πήρα στα χέρια μου και εγώ το δικό μου.Έκδοση 1.1.1 Είπα να παίξω λίγο μαζί του πριν πάω κάπου με wi-fi για jailbreak.Ανκάλυψα όμως ότι έπιανε ένα ασύρνατο δίκτυο της ΟΝ, οπότε ακολούθησα τα βήματα για jailbreak.Μου ανοίγει κανονικά τη σελίδα του,κάνω install appsnap, βγαίνει όπως πρέπει και πάει στην οθόνη ενεργοποίησηςκαι μετά από λίγο σβήνει.Όλα καλά μέχρι εδώ ,αλλά όσο και αν περιμένω δεν κάνει πάλι μόνο του restart.Kαι αν το ανοίξω μόνος μου λέει ακόμα "slide for emergency" και όχι για "slide for unlock".

Θα προσπαθήσω και άλλες φορές ,αλλά ήθελα να ρωτήσω τι πιστεύετε ότι φταίει,Ίσως το δίκτυο δεν πιάνει καλά και να πάω΄κάπου με σίγουρο σήμα;

Ή τίποτα άλλο;

Κάποιο πρόγραμμα που να κάνει jailbreak κ.λ.π μέσω σύνδεσης με windows (σαν το carnaval που είδα παραπάνω) ,που να είναι σίγουρο και δοκιμασμένο;

Ευχαριστώ για τη υπομονή σας...

Δημοσ.

Ναι!!! Ειναι γεγονος!! Εσκασα 550 δολαρια για το iphone. Τωρα ειμαι ταπι και ψυχραιμος!!!!

Πηρα το 1.1.2, δεν ξερω με τι ακριβως baseband & bootloader!!!

Τι να πω, ελπιζω να ξεκλειδωνεται η αν οχι, τωρα που θα βγει το καινουριο 1.1.3 να βγει και το ξεκλειδωτηρι του 1.1.2 :D

Κατι ασχετο, αν εχω κανει unlock και κανω upgrade firmware ξαναμπλοκαρει??

Γιατι καποιος ειπε οτι αυτο που παιζει ρολο ειναι baseband & bootloader !!

Οποτε εαν παρω 1.1.2 και το ξεκλειδωσω λογικα θα μπορω να περασω απο πανω την 1.1.2 ετσι??

Δημοσ.
, οπότε ακολούθησα τα βήματα για jailbreak.Μου ανοίγει κανονικά τη σελίδα του,κάνω install appsnap, βγαίνει όπως πρέπει και πάει στην οθόνη ενεργοποίησηςκαι μετά από λίγο σβήνει.Όλα καλά μέχρι εδώ ,αλλά όσο και αν περιμένω δεν κάνει πάλι μόνο του restart.Kαι αν το ανοίξω μόνος μου λέει ακόμα "slide for emergency" και όχι για "slide for unlock".

Θα προσπαθήσω και άλλες φορές ,αλλά ήθελα να ρωτήσω τι πιστεύετε ότι φταίει,Ίσως το δίκτυο δεν πιάνει καλά και να πάω΄κάπου με σίγουρο σήμα;

Υπομονη κανε και δοκιμασε μερικες φορες ακομα.

Δεν πιανει με την πρωτη,θελει μερικες προσπαθειες. Εμενα επιασε μετα απο κανα 10 λεπτο προσπαθειων....

Οταν πιασει ,θα κανει restart μονο του .

Δημοσ.
Ενα sms sound που εφτιαξα με τον Cartman να λεει "C'moooon,c'moooon!"εν εναμονη του wii.:-D

Οσοι πιστοι του southpark που βαριεστε να το φτιαξετε μονοι σας

http://rapidshare.com/files/76383053/sms-received1.caf

Aντιγραφη στο System/Library/Audio/UISounds/ αφου πρωτα κανετε μετονομασια το original αρχειο sms-received1.caf σε sms-received1.caf.backup.

Ο ηχος θα εχει την ονομασια Tri-tone στο μενου του iphone.

Thanx Gio gia to arxeiaki. :-D
  • Moderators
Δημοσ.

Κάποιο πρόγραμμα που να κάνει jailbreak κ.λ.π μέσω σύνδεσης με windows (σαν το carnaval που είδα παραπάνω) ,που να είναι σίγουρο και δοκιμασμένο;

Ευχαριστώ για τη υπομονή σας...

Carnaval.Δοκιμασμενο πολλες φορες.Μην ανησυχεις που δεν σου βγαινει το slide to unlock.Το carnaval σ ενημερωνει αν εχει πετυχει το tiff exploit και κανει την δουλεια μονο του.

Ναι!!! Ειναι γεγονος!! Εσκασα 550 δολαρια για το iphone. Τωρα ειμαι ταπι και ψυχραιμος!!!!

Πηρα το 1.1.2, δεν ξερω με τι ακριβως baseband & bootloader!!!

Settings-->general-->About-->και πες μου τι Modem Firmware εχεις.

Κατι ασχετο, αν εχω κανει unlock και κανω upgrade firmware ξαναμπλοκαρει??

Ναι.Ακολουθεις ξανα την ιδια διαδικασια για το ξεκλειδωμα.

Thanx Gio gia to arxeiaki. :-D

Να σαι καλα Blackjim!

Δημοσ.

Tελικά με την 4ή φορά πέτυχε.Και το anysim μετά και όλα

Καλώς ήρθα στον κόσμο του iPhone...

Υ.Γ.Το διαολεμένο το πορτάκι της sim παίζει να με παίδεψε πιο πολύ από όλα!!!

• Moderators
Δημοσ.
Υ.Γ.Το διαολεμένο το πορτάκι της sim παίζει να με παίδεψε πιο πολύ από όλα!!!

Σου ευχομαι να μην χρειαστει να το ανοιξεις ποτε το iphone σου.

Εκει να δεις ζορια:lol:

Δημοσ.

Osoi eiste me "xeirourgimeno" 1.1.1 , mporeite na mou peite pws anevazete ringtones?

Exw dokimasei to iringer , to ringring 080 , to iRingtoner 1.51 , tpt de doulevei swsta.

Mia anevazoun kapoia ringtones , alla ta kanoun upload alla den paizoun ktl.

Toso super-duper kinito kai na min mporoume na valoume swsta ena ringtone , ntropi :P

• Moderators
Δημοσ.
Osoi eiste me "xeirourgimeno" 1.1.1 , mporeite na mou peite pws anevazete ringtones?

Exw dokimasei to iringer , to ringring 080 , to iRingtoner 1.51 , tpt de doulevei swsta.

Mia anevazoun kapoia ringtones , alla ta kanoun upload alla den paizoun ktl.

Toso super-duper kinito kai na min mporoume na valoume swsta ena ringtone , ntropi :P

1. Backup το MeCCA που βρισκεται στο /System/Library/Frameworks/MeCCA.framework/

2.Κανεις αντιγραφη το patched αρχειο ΜeCCA στον ιδιο φακελο με permission στο 755.Χρησιμοποιω το winSCP γι αυτη την δουλεια.

http://rapidshare.com/files/77414738/mecca.zip

3.Reboot

4.Aντιγραφεις το ringtone (σε μορφη m4a) που θελεις στο /Library/Ringtones

5.Και τελος αλλαζεις το extension απο ringtone.m4a σε ringtone .m4r

Προσοχη στο κενο που αφηνεις επιτηδες στην μετανομασια.

Eνας αλλος τροπος ειναι το send song απο τον installer το οποιο δεν εχω δοκιμασει.

Edit:Κατι που ξεχασα.Για να λειτουργησει το winSCP,πρεπει να ειναι εγκατεστημενο το ssh απο τον installer.

Δημοσ.
1. Backup το MeCCA που βρισκεται στο /System/Library/Frameworks/MeCCA.framework/

2.Κανεις αντιγραφη το patched αρχειο ΜeCCA στον ιδιο φακελο με permission στο 755.Χρησιμοποιω το winSCP γι αυτη την δουλεια.

http://rapidshare.com/files/77414738/mecca.zip

3.Reboot

4.Aντιγραφεις το ringtone (σε μορφη m4a) που θελεις στο /Library/Ringtones

5.Και τελος αλλαζεις το extension απο ringtone.m4a σε ringtone .m4r

Προσοχη στο κενο που αφηνεις επιτηδες στην μετανομασια.

Eνας αλλος τροπος ειναι το send song απο τον installer το οποιο δεν εχω δοκιμασει.

Edit:Κατι που ξεχασα.Για να λειτουργησει το winSCP,πρεπει να ειναι εγκατεστημενο το ssh απο τον installer.

Thanx a lot re Gi0.

Me Filezilla ta perasa kai ola komple! :-D

Poly manual alla toulaxiston doulevei swsta.

To sendsong einai dysxristo kai mallon de doulevei swsta ( meta apo ligo akous pali marimba :P )

Δημοσ.
Εξαρταται απο τι bootloader,baseband εχει.Αν δεν ειναι τα τελευταια,μπορεις να το ξεκλειδωσεις.

Ενα απο τα ευκολοτερα για ξεκλειδωμα ειναι το carnaval.(Για windows και οχι mac μιλαμε προφανως ετσι?)

Ναι για windows,ευχαριστω για το info το κατεβασα το carnival με το που το παρω στα χερια μου θα το προσπαθησω!Ευχαριστω!:devil:

Δημοσ.

Λοιπόν έχω και εγώ να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια.

1. Πως μπορώ αλλιώς (έξω απο το iTunes) να περάσω βίντεο και σε τη μορφή;Μπορώ να το κάνω να παίζει xvid;

2.Πως γίνεται να βρώ τις πληροφορίες για τα τραγούδια,έτσι ώστε να εμφανίζονται τα εξώφυλλα στο cover flow, χωρίς το iTunes;

3.Έχει καμία διαφορά άμα το ανεβάσω στην 1.1.2, Τώρα έχω σπασμένο 1.1.1, ή τζάμπα δουλειά;

4.Μπορώ κάπως να περάσω τις επαφές μου από τη SIM στο iPhone;

• Moderators
Δημοσ.
Λοιπόν έχω και εγώ να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια.

1. Πως μπορώ αλλιώς (έξω απο το iTunes) να περάσω βίντεο και σε τη μορφή;Μπορώ να το κάνω να παίζει xvid;

Για χωρις το iTunes ριξε μια ματια σ αυτο

http://movenplay.gforge.inria.fr/

Bιντεο σε αλλη μορφη προς το παρον οχι,μονο mp4.

2.Πως γίνεται να βρώ τις πληροφορίες για τα τραγούδια,έτσι ώστε να εμφανίζονται τα εξώφυλλα στο cover flow, χωρίς το iTunes;

Eιχα ενα link καπου,αλλα δεν το βρισκω τωρα.Μολις το βρω θα το κανω post.

3.Έχει καμία διαφορά άμα το ανεβάσω στην 1.1.2, Τώρα έχω σπασμένο 1.1.1, ή τζάμπα δουλειά;

Oχι,δεν αξιζει τον κοπο.

4.Μπορώ κάπως να περάσω τις επαφές μου από τη SIM στο iPhone;

Κανε εγκατασταση το Simport απο τον installer.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...