Konnosgeros Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Είδα σήμερα σε διάφορα site και forum ότι ακούγεται πολύ ότι θα βγει τις επόμενες μέρες, Κυριακή-Δευτέρα. Μπορεί να είναι μόνο φήμες βέβαια...
haHa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παιδια το iphone εχει υποτιθεται 2 ηχεια ή μονο 1 ηχειο? Γιατι το δικο μου απο κατω φαινεται σαν να εχει 2,αλλα λειτουργει μονο το αριστερο. edit: Εψαξα στο internet και ειδα τελικως οτι το αριστερο ειναι ηχειο και το δεξι ειναι μικροφωνο.
anthony_crete Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 ρε παιδια στο ebay υπαρχει ξεκλειδωμενο 1.1.2 δεν υπαρχει???? :S http://www.pqdvd.com/iphone-unlock.html για δειτε και την παραπανω σελιδα και πειτε μου και μενα τι παιζει... να το παρω απο ebay η οχι??? εαν δεν μου ερθει ποτε θα παρω τα λεφτα μου πισω η θα παρω 3 .. φασκελα? * επισης να ρωτησω, στην αγγλια και στην αμερικη δινουν δωρεαν ιντερνετ, πως ακριβως το κανουν αυτο? Μεσω του δικτυου , μεσω ασυρματου, μεσω EDGE? πως???? εδω περα δεν υπαρχει περιπωση για δωρεαν ιντερνετ ετσι? thanks!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 ρε παιδια στο ebay υπαρχει ξεκλειδωμενο 1.1.2 δεν υπαρχει???? :Shttp://www.pqdvd.com/iphone-unlock.html για δειτε και την παραπανω σελιδα και πειτε μου και μενα τι παιζει... να το παρω απο ebay η οχι??? εαν δεν μου ερθει ποτε θα παρω τα λεφτα μου πισω η θα παρω 3 .. φασκελα? * επισης να ρωτησω, στην αγγλια και στην αμερικη δινουν δωρεαν ιντερνετ, πως ακριβως το κανουν αυτο? Μεσω του δικτυου , μεσω ασυρματου, μεσω EDGE? πως???? εδω περα δεν υπαρχει περιπωση για δωρεαν ιντερνετ ετσι? thanks!!! Μπορεις να ξεκλειδωσεις το 1.1.2,αρκει να μην εχει τον 4.6 bootloader(προς το παρον τουλαχιστον).Με αλλα λογια δεν ειναι το firmware το προβλημα.Αν δεις στις οδηγιες του link που παραθετεις,λεει πως αναλογα με την baseband που εχεις τι να κανεις.Αν εχεις 03.14.08_G ή 04.01.13_G μπορεις να το ξεκλειδωσεις μια χαρα.Το προβλημα(προς το παρον ξαναλεω)ειναι αν εχεις baseband 04.02.13_G. Το δωρεαν ιντερνετ ειναι μεσω του EDGE.
anthony_crete Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Το δωρεαν ιντερνετ ειναι μεσω του EDGE. Το οποίο παρέχεται μεσω της AT&T, o2, T-mobile klp να φανταστω ετσι?? οποτε για free internet sto ellada δεν παιζει ε? Και κατι αλλο, επειδη δεν ξερω τι σχετικο παίζει με το ebay, εαν δεν μου ερθει το κινητο, μπορω να ζητησω refund ειτε απο paypal ειτε απο ebay???
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Το οποίο παρέχεται μεσω της AT&T, o2, T-mobile klp να φανταστω ετσι??οποτε για free internet sto ellada δεν παιζει ε? Και κατι αλλο, επειδη δεν ξερω τι σχετικο παίζει με το ebay, εαν δεν μου ερθει το κινητο, μπορω να ζητησω refund ειτε απο paypal ειτε απο ebay??? Aν το αγοαρσεις με paypal και εχει refund,μπορεις. Οποτε οπως λες στο Ελλαντα,δεν παιζει.Μια λυση ειναι το 3.5?/μηνα που δινει η wind αλλα δεν εχουμε βγαλει ακρη ακομα πως δι@ολο μπορει να λειτουργησει στο iphone.
anthony_crete Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 κοιτωντας λιγο ακομα στο ebay apple και τα σχετικα, διαπιστωσα πως η at&t, t-mobile, o2 και orange (ειναι ολοι οι παροχοι που δινουν iphone σε αμερικη γερμανια αγγλια γαλλια) ζητανε 2 χρονων η 18 μηνων συμβολαιο. πως λοιπον γινεται να στο ebay να το δινουν ετσι, χωρις συμβολαια?? Υπαρχει περιπτωση να μου το αγορασει η αδερφη μου απο αγγλικο duty free χωρις συνδεση (ερχεται σημερα το βραδυ και τετοια ωρα μονο τα duty free ειναι ανοιχτα ) ??
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Aυτα που ρωτας εχουν απαντηθει πολλες φορες σ αυτο το thread.Ναι γινεται,ριξε μια ματια σε προηγουμενα posts.
ababapanos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 telika einai oristiko? to wind plus non stop den litourgei sto iphone?
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 telika einai oristiko? to wind plus non stop den litourgei sto iphone? Δυστυχως δεν εχει βρει κανεις λυση..Οριστικο ελπιζω πως οχι.
anthony_crete Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 διαβασα τα σχετικα αλλα τι σημαινει "επισημα πρεπει να κανεις συμβολαιο, ανεπισημα οχι?" δηλαδη αν πας σε ενα apple store στο δινουν? Συγκεκριμενα για την γερμανια ενδιαφερομαι, μιας και εκει ειναι ο θειος μου. Θα μπορεσει να το παρει χωρις συνδεση ειτε απο AT&T ειτε απο T-mobile? Γνωριζει κανεισ κατι σχετικο? (αν και μαλλον οπως παει η δουλεια απο ebay θα το αγορασω....)
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Το συμβολαιο το ενεργοποιεις στο σπιτι.Αν θελεις προφανως. Απο το καταστημα παιρνεις την συσκευη κ μονο.
Konnosgeros Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Υπάρχει κανένας καλός Σαμαρείτης και μες στο πνεύμα των γιορτών που να μπορεί να διαθέσεο λίγο από το χρόνο του για να ξεκλειδώσουμε ένα iPhone;Κάποιος που να το έχει ξανακάνει.Δεν έχω και wi-fi και να βγω τώρα κάπου που έχει δωρεάν και να κάτσω να ξεκλειδώνω μου φαίνεται κάπως...
yohaan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 lol giati ti exei? egw tiposa tis selides kai to ekana se mia kafeteria:P
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Υπάρχει κανένας καλός Σαμαρείτης και μες στο πνεύμα των γιορτών που να μπορεί να διαθέσεο λίγο από το χρόνο του για να ξεκλειδώσουμε ένα iPhone;Κάποιος που να το έχει ξανακάνει.Δεν έχω και wi-fi και να βγω τώρα κάπου που έχει δωρεάν και να κάτσω να ξεκλειδώνω μου φαίνεται κάπως... Το μονο που χρειαζεται το wifi ειναι 2-3 λεπτα με το ρολοι για να χρησιμοποιησεις το tiff exploit και τα υπολοιπα μπορεις να τα κανεις στην ανεση του σπιτιου σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.