Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
http://www.myus.com/

Μήπως να το παραγγείλεις μόνος σου και να δηλώσεις αυτό το site;

χρειάζεται και αμερικανική πιστωτική κάρτα.Αν έχει οκ αλλίως δεν μπορεί η apple να δεχτεί την αγορά.(όρος για αγορά από το apple.com)

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδία να ρωτήσω κάτι που ίσως έχει απαντηθεί σε προηγούενες σελίδες?

Αγόρασαν δύο γνωστοί μου iPhone, ο ένας πριν κάνα μήνα απο Αμερική και ο άλλος πριν απο 2 βδομάδες περίπου απο Αγγλία(νομίζω). Ο πρώτος το "έσπασε" κανονικά και το δουλεύει, στον δεύτερο δε δούλεψε το προγραμματάκι γιατι είχε άλλο firmware. Έχω ένα φίλο στο εμπορικό ναυτικό και τώρα βρίσκεται σε ταξίδια συνέχεια στην Αμερική, να του πω να μου φέρει ένα? Θα έρθει Ελλάδα το καλοκαίρι. Θα καταφέρω να το σπασω τότε?

• Moderators
Δημοσ.
Μεχρι δυο οπως ειπωθηκε και απο πανω. Το συμβολαιο το κανεις σπιτι αλλα μαλλον αλλου ειναι το προβλημα σου.Το πιο πιθανο ειναι πως αν παρεις τωρα καινουριο iphone,θα πεσεις στον καινουριο bootloader και οχι στον 3.9,κατι που σημαινει πως προς το παρον ξεκλειδωμα γιοκ. Η Dev team δουλευει επανω στο θεμα(αγοραζοντας ενα officially unlocked iphone,περιμενοντας το νεο firmware κλπ)αλλα προς το παρον,αν σου κατσει καινουριος bootloader,θα περιμενεις.
(10 characters)
  • Moderators
Δημοσ.

Ενα sms sound που εφτιαξα με τον Cartman να λεει "C'moooon,c'moooon!"εν εναμονη του wii.:-D

Οσοι πιστοι του southpark που βαριεστε να το φτιαξετε μονοι σας

http://rapidshare.com/files/76383053/sms-received1.caf

Aντιγραφη στο System/Library/Audio/UISounds/ αφου πρωτα κανετε μετονομασια το original αρχειο sms-received1.caf σε sms-received1.caf.backup.

Ο ηχος θα εχει την ονομασια Tri-tone στο μενου του iphone.

Δημοσ.

ειναι μια φιλη μου αμερικη κ της ειπα να μου παρει το iphone. στο applestore της ειπαν οτι το iphone εχει ενσωμετωμενη sim η οποια δεν γινεται να αφαιρεθει και να βαλουμε επιλογης...τι παιζει?

Δημοσ.
ειναι μια φιλη μου αμερικη κ της ειπα να μου παρει το iphone. στο applestore της ειπαν οτι το iphone εχει ενσωμετωμενη sim η οποια δεν γινεται να αφαιρεθει και να βαλουμε επιλογης...τι παιζει?

Zaplin χωρίς να θέλω να το παίξω moderator, έχει απαντηθεί πολλές φορές αυτό το ερώτημα.

Υπάρχει μία sim μέσα και "νόμιμα" δεν παίρνει άλλη. Εκεί ξεκινάει το ξεκλείδωμα. Όλα τα iphone από apple store έτσι είναι.

• Moderators
Δημοσ.

Ενσωματωμενη??Νοp.Μαλλον κατι λαθος σου ειπε/της ειπαν.Το προβλημα σου θα ναι στον bootloader και οχι στην sim.

Δημοσ.
Ενσωματωμενη??Νοp.Μαλλον κατι λαθος σου ειπε/της ειπαν.Το προβλημα σου θα ναι στον bootloader και οχι στην sim.

Το πρόβλημα πρέπει να είναι το "σπασμένο τηλέφωνο" από στόμα σε στόμα. 99% εννοεί την Sim που έχει μέσα στο κινητό και όχι στο κουτί του, λέγοντας ενσωματωμένη.

• Moderators
Δημοσ.
Το πρόβλημα πρέπει να είναι το "σπασμένο τηλέφωνο" από στόμα σε στόμα. 99% εννοεί την Sim που έχει μέσα στο κινητό και όχι στο κουτί του, λέγοντας ενσωματωμένη.

Μy point exactly.Αλλο εννοουσαν στα apple store ή αλλο εννοουσε η φιλη του.

Δημοσ.

βασικα της ειπαν κατα λεξη οτι δε μπορει να βγαλει την σιμ και να βαλει κατεπιλογη...τεσπα, δηλαδη μπαρουφες? να το παρει?

Δημοσ.
βασικα της ειπαν κατα λεξη οτι δε μπορει να βγαλει την σιμ και να βαλει κατεπιλογη...τεσπα, δηλαδη μπαρουφες? να το παρει?

Ναι, να το πάρει.

Δημοσ.

Παιδιά ξέρουμε τίποτα για το πότε βγαίνει η 1.1.3;

Για να ξεκλειδωθούν και τα 1.1.2 ,όχι τίποτα άλλο...

Και κάτι ακόμα για ένα συνάδελφο Insomniac (εμένα...), ψάχνω iPhone κατά προτίμηση 1.1.1 αλλά και 1.1.2 συζητάω.Παρακαλώ βοηθήστε αν έχετε εσείς κανένα ή κανέναν γνωστό που να δίνει.

Ευχαριστώ και συγνώμη για το ελαφρύ off-topic.

• Moderators
Δημοσ.
Παιδιά ξέρουμε τίποτα για το πότε βγαίνει η 1.1.3;

Eπισημως δεν υπαρχει καποια ημερομηνια,οποτε μονο υποθεσεις θ ακουσεις.Απο"πριν τα χριστουγεννα" μεχρι "μαζι με το sdk το φεβρουαριο".

Για να ξεκλειδωθούν και τα 1.1.2 ,όχι τίποτα άλλο...

Αρκει να εχει διαφορετικη baseband το 1.1.3 για να βοηθησει στο ξεκλειδωμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...