Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Gi0: ναι μια φορα σχεδον τα καταφερα κι ολλας. αλλα παι σε AMD? γιατι μονο AMD εχω.

οσο για τη τιμη: πιστευο την βαλλαν 1000Ε περισοτερο για να μπορουν να πουν οτι το πουλαν και χωρις sim lock, αλλιος θα χαναν πολλα λεφτα...

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
@Gi0: ναι μια φορα σχεδον τα καταφερα κι ολλας. αλλα παι σε AMD? γιατι μονο AMD εχω.

Τοτε βαζεις μια ωραια διανομη linux επανω(πχ sabayon)και γλυτωνεις τα extra ? που θα εδινες για τον mac.(Μιλαμε μονο και μονο για το λειτουργικο κ οχι για τον mac.Αυτο μου εδωσες να καταλαβω πως θελεις να αλλαξεις)

οσο για τη τιμη: πιστευο την βαλλαν 1000Ε περισοτερο για να μπορουν να πουν οτι το πουλαν και χωρις sim lock, αλλιος θα χαναν πολλα λεφτα...

Εγω πιστευω οτι θα πουλησουν,ειναι σιγουρο(κατι ξερουν που το κανουν).Το νοημα ειναι ποσα.Αυτο ειμαι περιεργος να δω.

Δημοσ.
Τοτε βαζεις μια ωραια διανομη linux επανω(πχ sabayon)και γλυτωνεις τα extra ? που θα εδινες για τον mac.(Μιλαμε μονο και μονο για το λειτουργικο κ οχι για τον mac.Αυτο μου εδωσες να καταλαβω πως θελεις να αλλαξεις)

βασικα ναι, θελω να αλλαξω λιτουργικο, αλλα ειθελα να παρω και καινουργιο laptop, γιατι απο τοτε που το περναι η αδελφη μου, δεν το βλεπω να πιγαινει καλα...

Εγω πιστευω οτι θα πουλησουν,ειναι σιγουρο(κατι ξερουν που το κανουν).Το νοημα ειναι ποσα.Αυτο ειμαι περιεργος να δω.

καλα, για αυτο να εισαι σιγουρος οτι θα πουλησουν. αλλα και για 1000Ε, δεν ξερω ειναι ενα σορο λεφτα...

Δημοσ.

Οποιος ξέρει απο e-bay ας μου στείλει ενα πμ να μου ακρίβώς απο ποιον (φτηνό) seller το αγόρασε και να μου πει τι γίνετε με το τελωνείο.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
...αν εχεις χρονο, προχωρα στης αλλες διαφορες γιατι με ενδιαφερει, μπορει πραγματι να ειμαι ανημέρωτος οπως λες.

Πρώτα απ' όλα το ''ανημέρωτος'' αναφερόταν στο παρακάτω σου σχόλιο.

afou einai klidomena kai den pernoun ali karta...

(i kano lathos?)

Ίσως θα ήταν καλύτερα να σου απαντήσω ότι κάνεις λάθος και ότι μία βόλτα στις προηγούμενες σελίδες αυτού του thread θα σε κατατοπίσει.

Πάντως αν εξαιρέσεις την οθόνη (3,5'' αφής με δάχτυλο 480χ320 16 εκ. χρώματα vs. 2.8'' αφής με στυλό 240χ320 60 χιλ χρώματα), άλλες διαφορές αφορούν το λειτουργικό (Mac OSX vs. Windows Mobile), την μνήμη (8 Gb όχι επεκτάσιμη vs. 64 Mb επεκτάσιμη με miniSD) και γενικά πρόκειται για εντελώς διαφορετικά κινητά. Το ένα, τηλέφωνο+το καλύτερο multimedia player, το άλλο, τηλέφωνο+palmtop. Δεν σου λέω αν είναι καλύτερο το ένα ή το άλλο, αυτό ειναι υποκειμενικό ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του καθένα, αλλά πρόκειται, επαναλαμβάνω, για δύο διοφορετικά προϊόντα που απευθύνονται σε διαφορετικούς χρήστες. Η τιμή των 999 ευρώ για ξεκλείδωτο είναι πράγματι υψηλή αλλά μην ξεχνάμε ότι το iphone βρίσκεται σε μία κατηγορία που δημιούργησε το ίδιο και παίζει μόνο του, χωρίς αυτό να δικαιολογεί το ύψος της τιμής του.

Θα μπορούσα να το συγκρίνω με το Blu-Ray της Sony που έχει τιμή 10πλάσια, για να μην πω παραπάνω, από άλλα DVD-players... Στο κάτω-κάτω ταινίες παίζουν και τα δύο, αλλά κανείς δεν έχει επαναστατήσει για τις εξωφρενικές τιμές του.

Δημοσ.
Ίσως θα ήταν καλύτερα να σου απαντήσω ότι κάνεις λάθος και ότι μία βόλτα στις προηγούμενες σελίδες αυτού του thread θα σε κατατοπίσει.

εννοεις αυτο με τα 1000Ε η οτι μπορεις να το ξεκλειδωσεις απο τον θειο;

[...]

εχεις απολητο δικαιο με αυτα πους λες. (Το asus μου το πειρα μονο σαν παραδιγμα για pda phone).

επαναλαμβανω ομως οτι, οτι κανει το ipone κανουν και πολα αλλα τηλεφωνα! δεν κανει τιποτε εντελος καινουργιο.

κανει οτι κανουν κι αλλα τηλεφωνα, με διαφορετικη επιφανια λιτουργιας και με διαφορετικο τροπο χρησης. - αυτο οκ, ειναι καινουργιο.

ειπαρχει ομως καμια καινουργια τεχνολογια μεσα του; το gps; η φοτογραφικη μηχανη; το touchscreen; το ipod;

ενο τα HD player εναντι του DVD εναντι του VHS παιζουν μεν ολα ταινιες αλλα ειναι ασυγκριτα σε τεχνολιγια και αποδοση!

και παλη, δεν λεω οτι δεν ειναι ωραιο και καλο τηλεφωνο, απλα η φασαρια που γινεται για αυτο, δεν του αξιζει κατα γνωμη μου.

Δημοσ.

@tromeros denis

γιατί απλά δεν διαβάζεις τις προήγουμενες σελίδες???

όλα αυτά που λες έχουν αναλυθεί ξανά και ξανά και ξανά

επιπλέον με 1000 ευρώ αγοράζεις νομιμότατα ξεκλειδωμένο iphone

με 400 - 500 (ανάλογα πώς και από που θα το πάρεις) μπορείς να πάρεις iphone που το ξεκλειδώνει ο θείος....(τουλάχιστον μέχρι σήμερα)

Δημοσ.
@tromeros denis

γιατί απλά δεν διαβάζεις τις προήγουμενες σελίδες???

όλα αυτά που λες έχουν αναλυθεί ξανά και ξανά και ξανά

αφου συνεχιζοταν η συζητηση...

επιπλέον με 1000 ευρώ αγοράζεις νομιμότατα ξεκλειδωμένο iphone

με 400 - 500 (ανάλογα πώς και από που θα το πάρεις) μπορείς να πάρεις iphone που το ξεκλειδώνει ο θείος....(τουλάχιστον μέχρι σήμερα)

ναι, αυτο που ελεγα.

Δημοσ.

http://gizmodo.com/gadgets/iphone-gaming/native-lucasarts-games-emulation-makes-iphone-absolutely-perfect-326257.php

To kalitero app pou exo auti tin stigmi sto iPhone mou :-D:-D:-D Ekana install to Full Throttle kai douleuei pragmatika teleia .. Elpizo na yparxoun ki' alloi pou einai fan auton ton paignidion, giati tha itan peritto na poume oti to touch-screen tou iPhone einai idaniko gi'auta ... Opos episis peritto tha itan na poume oti paignidia opos ta Monkey Island, Broken Sword kai Full Throttle einai apo ta korifaia olon ton epoxon ..

• Moderators
Δημοσ.

Εγω να δεις πως εκανα μολις το ειδα να τρεχει κανονικα το full throttle!Δυστυχως ενα απο τα δυο monkey islands κολλαει προς το παρον!Εχω περασμενα το loom,fate of atlantis,date of the tentacle αλλα οχι δοκιμασμενα ακομα!To broken sword μονο μου μενει! Μαγεια!

Δημοσ.
παιδια μηπως γνωριζετε που μπορω να βρω αυτα τα παιχνιδια ??? ειναι roms??

Oxi den einai akrivos "roms", kai i katoxi tous einai paranomi .. Gi'auto den epitrepete nomizo na sou po oti mporeis na pas sto google kai na ta vreis san torrents vazontas p.x. "full throttle torrent" :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...