Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν στο πάρει κάποιος απο Αμερική δεν χρειάζεται κάρτα issued in USA.

Εμένα μου το αγόρασε φίλος που ήταν εκεί την προηγούμεην εβδομάδα με παραγγελία απο το applestore μεσω internet με χρήση της δικής μου πιστωτικής.Εκείνο που χρειάζεται είναι μια διεύθυνση παραλαβής στην Αμερική.

Το μόνο μικροπροβληματάκι είναι οτι σου έρχεται μια επιπλέον χρέωση περίπου 5% (20 δολάρια περίπου 14-15 ευρώ) για την οποία ενημερώνεσαι επειδή η κάρτα σου δεν είναι Αμερικάνικη αλλά χρησιμοποιείς κανονικά τη δική σου.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Οχι που δεν θα γινοταν μλκ

:mad:

Χτες το βραδυ ειπα να κανω το update απο 1.0.2 σε 1.1.1 σε ενα iphone 1.0.2 με baseband 04.01.13_G με τον οδηγο απο το http://iphone-revolution.blogspot.com/2007/11/iphone-111.html.

Ακολουθοντας κατα γραμμα τον οδηγο και φτανοντας στο σημειο οπου βαζω τις εντολες

./iUnlock ICE03.14.08_G.fls eliteloader.bin

./bbupdater -v

./bbupdater -f ICE03.14.08_G.fls -e ICE03.14.08_G.eep

./bbupdater -v

στην 3η παιρνω σαν απαντηση

Sending Begin Secpack command

Sending Erase command

Waiting For Erase Completion...

Sending Write command

00%

....

90%

Sending End Secpack command

Validating the write command

FW differences found

Completed.

Enjoy!

ενω θα πρεπε να ειναι απο οτι διαβαζω

FW are equal!

Καμια ιδεα?Τι κανω τωρα?Το iphone απο ρυθμισεις-->σχετικα λεει πως ειναι firmware 1.0.2,

δεν λεει τι baseband ειναι,ενω αν κανω μεσα απο το terminal ./bbupdate -v παιρνω σαν απαντηση

Resetting target...

pinging the baseband...

issuing +xgendata...

firmware: DEV_ICE_MODEM_04.01.13_G

eep version: EEP_VERSION:207

eep revision: EEP_REVISION:7

bootloader: BOOTLOADER_VERSION:3.9_M3S2

Done

Μπορω να παω κατευθειαν σε restore σε 1.1.1 ή 1.0.2 απο itunes?

Help..?

Edit:Παει το το προβλημα με το baseband χαρη στο ieraser και το secpak του 04.01.013_G

Edit2:Ουφ!Done αν και με αγχωσε λιγο!Jailbreaked,activated,youtube etc..1.1.1 good to go.

Δημοσ.

παιδια εχω ενα iphone 1.1.1!αν κατεβασω το i tunes 7.5 θα δημιουργηθει προβλημα?αν δωσω το υπαρχει περιπτωση να καταστραφει το iphone?

Δημοσ.
παιδια εχω ενα iphone 1.1.1!αν κατεβασω το i tunes 7.5 θα δημιουργηθει προβλημα?αν δωσω το υπαρχει περιπτωση να καταστραφει το iphone?

Oxi, ta updates tou iTunes den exoun kamia sxesh me to iPhone .. Apla min kaneis update to iPhone ;) Kai gia na min se enoxlei kai to programma, pigaine sta preferences kai kane click sto kouti me to "check for updates automatically" gia na min se enoxlei me to iPhone kathe fora pou to enoneis ..

Δημοσ.

ρε παιδια παω να συνδεσω το iphone στο laptop(lg) μεσω usb και δεν αντιδραει καθολου ουτε φορτιζει ουτε το itunes το αναγνωριζει εχω εκδοση 7.4.Τι μπορει να εχει; δεν μπορω να βαλω τραγουδια ουτε να το φορτισω μεσω pc

Δημοσ.

παιδια σε 1 εβδομαδα μου ερχεται το iphone απο αμερικη. προφανως θα εχει το 1.1.2 firmware. μπορειτε να παραθεσετε καποιον οδηγο πως να κανω downgrade απο 1.1.2 σε 1.1.1. μιας και απο οτι διαβαζa δεν ξεκλειδωνει...

Δημοσ.

Πήρα ένα iphone απ'το applestore της Νέας Υόρκης με fw 1.1.1

To άνοιξα, το φόρτισα και πήγα να το κάνω jailbreak,activate με το γνωστό τρόπο μέσω wifi χωρίς pc... Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που του πα να πάει στο jailbreakme.com. Δεν πήγαινε και αναγκάστηκα να κάνω reset, μετά hard reset μα τίποτα... το iphone κολλούσε στην αρχική οθόνη που λέει να connect to itunes to activate...

αν το αφηνα κλειστο 3min+ τοτε μπορούσα να περάσω στο menu και να φτάσω ως τα contacts. Όμως οταν έκανα add url και προσπαθούσα να μπω στο site (prefs...) τότε σε κάποιο σημείο πάντα κολλούσε (πχ wifi). Aναγκάστηκα να κάνω restore me to fw 1.1.1... Δυστυχώς το πρόβλημα δεν λύθηκε... Πάλι έχω τα ίδια προβλήματα...

Το iphone φυσικά δεν εγινε ακόμα ούτε jailbreak oύτε unlock...

Μπορεί κάποιος πιο ειδικός να με βοηθήσει....

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω...

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γεια χαρά

αύριο παο αγγλία κοντά στο manchester k έλεγα να τσιμπήσω το "iphone".

το θέμα είναι πως δεν έχω πιστωτική k ούτε σκοπεύω να κάνω συμβόλαιο με την ο2 αφού γυρνάω την πέμπτη!

ξέρετε αν μπορώ να το αγοράσω χωρίς συμβόλαιο k πιστωτική όπως την αμερική?

μονο σε apple store θα το βρω?

ευχάριστο πολύ!!!

Δημοσ.
Πήρα ένα iphone απ'το applestore της Νέας Υόρκης με fw 1.1.1

To άνοιξα, το φόρτισα και πήγα να το κάνω jailbreak,activate με το γνωστό τρόπο μέσω wifi χωρίς pc... Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που του πα να πάει στο jailbreakme.com. Δεν πήγαινε και αναγκάστηκα να κάνω reset, μετά hard reset μα τίποτα... το iphone κολλούσε στην αρχική οθόνη που λέει να connect to itunes to activate...

αν το αφηνα κλειστο 3min+ τοτε μπορούσα να περάσω στο menu και να φτάσω ως τα contacts. Όμως οταν έκανα add url και προσπαθούσα να μπω στο site (prefs...) τότε σε κάποιο σημείο πάντα κολλούσε (πχ wifi). Aναγκάστηκα να κάνω restore me to fw 1.1.1... Δυστυχώς το πρόβλημα δεν λύθηκε... Πάλι έχω τα ίδια προβλήματα...

Το iphone φυσικά δεν εγινε ακόμα ούτε jailbreak oύτε unlock...

Μπορεί κάποιος πιο ειδικός να με βοηθήσει....

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω...

Ευχαριστώ

To pires etoimo me tin 1.1.1?

De kserw kata poso tha doulepsei gia sena , alla an thes des to programma tou CARNAVAL.

http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=12867

Mia symvouli exw mono , diavaze prosektika prin kaneis otidipote ;)

Se dyo iPhone me 1.1.1 ( pou eixan omws 1.0.2 otan agorastikan ) to dokimasa kai exoun kai ta dyo jailbreaked kai activated tin 1.1.1 twra me ellinikes sim :mrgreen:

Mou vgike i pisti omws mexri na to kanw , akomi einai poly beta i oli diadikasia.

Δημοσ.

Ksero oti auto mporo na akoustei ligo parakseno, alla tis 2 teleutaies meres to "weather" widget mou den mporei na ananeosei ton kairo gia tin Athina .. Mou leei panta "update failed" .. Exo akoma mia poli pano kai ola einai ok .. Antimetopizei kaneis analogo provlima ? :-(

Δημοσ.

Oxi δεν μπορώ να κάνω το carnaval oύτε καμια άλλη μέθοδο. το ιphone κολλάει οταν παω στα contacts ή λιγο μετά οταν προσπαθώ να συνδεθώ με το prefs... Φοβάμαι ότι έχει hardware προβλημα...

Εχει εξ αρχής fw 1.1.1

• Super Moderators
Δημοσ.
Ksero oti auto mporo na akoustei ligo parakseno, alla tis 2 teleutaies meres to "weather" widget mou den mporei na ananeosei ton kairo gia tin Athina .. Mou leei panta "update failed" .. Exo akoma mia poli pano kai ola einai ok .. Antimetopizei kaneis analogo provlima ? :-(

nai symvainei se olous! Fainetai na einai provlima tou yahoo weather apo to opoio antlei ta data! Thessaloniki klp doulevoun ok!

Δημοσ.
nai symvainei se olous! Fainetai na einai provlima tou yahoo weather apo to opoio antlei ta data! Thessaloniki klp doulevoun ok!

Tnx file ! :-) Elpizo na diorthothei grigora, latreuo to weekly forecast sto iphone mou :o

Δημοσ.

Το πρόβλημα με το weather για Αθήνα το έχω κι εγώ και επίσης στα contacts όταν πάω να προσθέσω ένα νέο πολλές φορές αν βάλω πρώτα τη φωτογραφία και μετα πάω να γράψω τα στοιχεία με γυρίζει στο springboard και πρέπει να τα κάνω απο την αρχή.Το συνάντησες κανείς αυτό?

• Super Moderators
Δημοσ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν πλήρως επιβεβαιωθεί (http://investing.reuters.co.uk/news/articleinvesting.aspx?type=allBreakingNews&storyID=2007-11-21T114947Z_01_WEB9188_RTRIDST_0_TMOBILE-APPLE-IPHONE-URGENT.XML)

το iphone θα προσφέρεται ξεκλείδωτο στα καταστήματα της T-Mobile, χωρίς συμβόλαια, περιορισμούς κλπ, προς ...999Ευρώ!!!

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...