Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη Γερμανια πωλειται το iPhone 399 ευρω με υποχρεωτικο 2χρονο συμβολαιο με παγιο που αρχιζει απο 49 ευρω.

Και απο οτι λεγεται μαλλον δεν γινεται οπως στην Αμερικη που το αγοραζεις και το πας σπιτι σου και το ενεργοποιεις αν θελεις.

Ειναι υποχρεωτικο να υπογραψεις το συμβολαιο για να το παρεις στα χερια σου.

Συγκριση με αλλα ακριβα κινητα:

Το Νοκια Ν95 στη Γερμανια πωλειται 229 ευρω με 2 χρονο υποχρεωτικο συμβολαιο με παγιο που αρχιζει απο 28 ευρω.

Δηλάδη το iPhone πωλειται στη Γερμανια περιπου 180 ευρω ακριβοτερο απο το Nokia N95.

Για αυτο οταν ερθει στην Ελλαδα να περιμενουμε μια παρομοια τιμουλα.

Οποτε ιδανικη και σχετικα φθηνη λυση για να το αγορασει καποιος παραμενει η Αμερικη και το ebay.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Με γειά το iPhone και το MacBook (που φαίνεται στο βάθος). :-D

YΓ: Το μήνυμα, όπως φαίνεται στο τηλέφωνο, δεν το'χω λάβει ακόμα. Τόση τσιγκουνιά; Ούτε ένα μήνυμα; :P

Δημοσ.

γεια σας!!ειναι το πρωτο μου post στο insomnia..

πηρα το iphone και θα ηθελα να περασω εφαρμογες..

πως γινεται αυτο?

με το ibrick?και αν ναι τι ειναι ακριβως αυτο?

ευχαριστω...:-)

Δημοσ.
Στη Γερμανια πωλειται το iPhone 399 ευρω με υποχρεωτικο 2χρονο συμβολαιο με παγιο που αρχιζει απο 49 ευρω.

Po Po!!!

Milame gia megali apateonia etsi?

Diladi to tilefono tha sou vgei gia ta epomena 2 xronia peripou 1.600 ??

Den pame kala.

Ti einai re seis xrisos einai?

Kante ktati na figei i mpora tou polidiafimizomenou iPhone kai epita tha mas parakalane na mas kanoune sinvolea gia 1?

Συγκριση με αλλα ακριβα κινητα:

Το Νοκια Ν95 στη Γερμανια πωλειται 229 ευρω με 2 χρονο υποχρεωτικο συμβολαιο με παγιο που αρχιζει απο 28 ευρω.

Δηλάδη το iPhone πωλειται στη Γερμανια περιπου 180 ευρω ακριβοτερο απο το Nokia N95.

Orea logikotati timoula gia to N95.

Ti parapano exei diladi to iPhone? Apla einai i plisi engefalou pou trome kathimerina gia fto to tilefono.

Δημοσ.

Το γεγονός ότι το πήρα σαν media Player replacement. Δεν το βλέπω να αντικαθιστά ούτε το τηλέφωνο της δουλειάς ούτε και το προσωπικό τηλέφωνο. Μου έληγε το συμβόλαιο, είχα ήδη κινητό που δεν είχα όρεξη να αλλάξω, τα βαλα κάτω και μου βγήκε μια ή η άλλη να πάρω το touch ή αυτό.

Βασικά είναι ακριβώς όπως το περίμενα. Μου άρεσε η απόκριση του σε όλα αν και δεν ξέρω τι θα γίνει αν το τιγκάρω στις εφαρμογές (όταν και αν βγουν).

Δεν έχω δει κάνεναν να έχει πει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε business phone καταστάσεις. Περιμένω να πάρω πρώτα άδεια απο το IT της Morgan Stanley για να του περάσω τα email settings της δουλειάς, για να δω πως θα τα πάει (αν και δεν υπάρχει περίπτωση να θυσιάσω τον Ερμή για αυτό), και θα επανέλθω και σε αυτό το θέμα.

Το μεγεθός του είναι αρκετά μεγάλο (ίσως κακόμαθα απο το w880) και ως εκ τούτου δεν με βλέπω να το χρησιμοποιώ σαν προσωπικό τηλέφωνο (αν και με έχει βάλει σε σκέψεις η έλξη που ασκεί στο ασθενές φύλο σύμφωνα με το συγκριτικό σας :P ).

As I said λοιπόν θα έπαιρνα το touch. Προτίμησα το iphone ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ επειδή η αγορά του δεν σήμαινε κάποια επιπλέον χρηματική εκροή για μένα.

Δημοσ.
Μου έληγε το συμβόλαιο, είχα ήδη κινητό που δεν είχα όρεξη να αλλάξω, τα βαλα κάτω και μου βγήκε μια ή η άλλη να πάρω το touch ή αυτό.

As I said λοιπόν θα έπαιρνα το touch. Προτίμησα το iphone ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ επειδή η αγορά του δεν σήμαινε κάποια επιπλέον χρηματική εκροή για μένα.

Άρα το θεωρείς καλύτερο από το Touch?

Δημοσ.

μπορει κάποιος να με διαφωτίσει ως προς το εξής:

σκεφτομαι να παραγγείλω από τον κολλητό μου που σπουδάζει US το οργασμικό iPhone:D

αυτό που θέλω να μάθω είναι τι παίζει με το συμβόλαιο? θα πρέπει να δεσμευτεί ή να υπογράψει κάτι? μπορώ άραγε να πραγματοποιήσω την αγορά εγώ μέσω apple store με δική μου πιστωτική? η πρέπει κάπως να φαινεται οτι ο αγοραστής είναι και κάτοχος US?

Δημοσ.

kalexand:

an to proorizeis gia ellada den xreiazetei energoiisi symvolaiou (isxyei mono gia ta AMerikanika iphone ayto).

Oso gia agora applestore, nomizo oti prepei na exeis pistotiki karta issued stin USA gia na dexthei pliromi. Telos tha xreiastei afoy to pareis na to xekleidoseis xrisimopoiontas enan apo tous odigous poy yparxoyn sto net. (kai pou stin periptosi pou exei 1.1.1 firmware xreiazetai na exeis prosvasi se wifi diktyo)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...