NiCk_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Pantos kati den paei kala me ta iPhones meso ebay ... Kai ego perimeno to diko mou apo 2 tou Oktovri Fantazome oti tha yparxei mia terastia seira apo koutia iPhones mesa sta teloneia pou perimenoun na ginoun check out
stav13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Μόνο και μόνο το ότι λένε για το μοντέλο των 4GB (το οποίο δεν υφίσταται πλέον από την εταιρεία) με κάνει να αμφισβητώ τη σοβαρότητα των πληροφοριών που σου έδωσαν... Χθες ημουν στο Mall και περασα απο Γερμανο Central να ρωτησω. Η κοπελα εκει ουσιαστηκα επιβεβαιωσε οτι μου ειπαν και στο Multirama. Οτι δλδ το περιμενουν τελη του 07, αρχες του 08, στην εκδοση των 4 GB :shifty: με τιμη γυρω στα 770 ευρω :confused: και δεν εχουν ενημερωση ποια εταιρεια κινητης τηλεφωνιας θα το προσφερει (και με τι εκπτωση σε περιπτωση συνδεσης).
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Χθες ημουν στο Mall και περασα απο Γερμανο Central να ρωτησω. Η κοπελα εκει ουσιαστηκα επιβεβαιωσε οτι μου ειπαν και στο Multirama. Οτι δλδ το περιμενουν τελη του 07, αρχες του 08, στην εκδοση των 4 GB :shifty: με τιμη γυρω στα 770 ευρω :confused: και δεν εχουν ενημερωση ποια εταιρεια κινητης τηλεφωνιας θα το προσφερει (και με τι εκπτωση σε περιπτωση συνδεσης). Εάν επιβεβαιωθούν όσα σας είπαν στον Γερμανό, θα είναι πολύ . Απλώς θα πάνε όλοι να πάρουν το iPhone ξεκλείδωτο από τη Γαλλία και θα καθαρίσουν. Πάλι για ηλίθιους μας περνάνε ρε γαμώτο;
stav13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Ελα ομως που και εκει (Γαλλια) θα το εχουν 399 ευρω αλλα μονο με συνδεση, και το unlocked κατι λενε για 999 ευρω!!!! Πολλα παιχνιδια της Apple και του εκαστοτε συνεργατη της - παροχο κινητης τηλεφωνιας - βλεπω. Φαντασου δε, αν αυτα γινονται σε χωρες σαν τη Γαλλια, τι εχει να γινει εδω....
FarCry Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 τι γινεται με το firmware update και τα προβληματα που διαβαζω?
rafeek Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Χθες ημουν στο Mall και περασα απο Γερμανο Central να ρωτησω. Η κοπελα εκει ουσιαστηκα επιβεβαιωσε οτι μου ειπαν και στο Multirama. Οτι δλδ το περιμενουν τελη του 07, αρχες του 08, στην εκδοση των 4 GB :shifty: με τιμη γυρω στα 770 ευρω :confused: και δεν εχουν ενημερωση ποια εταιρεια κινητης τηλεφωνιας θα το προσφερει (και με τι εκπτωση σε περιπτωση συνδεσης). Xθες πηγα στο Πλαισιο Στουρναρα, ρωτησα κ μου ειπαν δεν εχουν ιδεα(το τηλ. δεν το εχουν πια για επιδειξη) Περασα λοιπον απο τον Γερμανο πιο κατω(εχουν το iphone σε μια γωνιτσα) και ο πωλητης μου ειπε, ακουσον ακουσον, θα το φερουν τον Σεπτεμβριο του 2008. αυτα!
asyrigos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 τι γινεται με το firmware update και τα προβληματα που διαβαζω? Σε ποιά προβλήματα αναφέρεσαι. Αν εννοείς τα ξεκλείδωτα 1.0.2 που δεν μπορούσαν να γίνουν update σε 1.1.1, έχουν λυθεί. Κάνεις revirginize το 1.0.2 και ακολουθείς την ίδια διαδικασία όπως το out of the box 1.0.2 και 1.1.1
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Επειδη δεν το βρισκω το αφιλοτιμο το comment που θελω,εχω την εντυπωση πως καπου εδω μεσα αναφερθηκε πως γινεται να εχουμε αναφορα στα μηνυματα(με καποια # πριν απο το μηνυμα κλπ).Καποιος τα φωτα του? Επισης,καμια ιδεα κανεις πως να κανω το wind plus να λειτουργει στο iphone? Edit:Got it..Βαζουμε *ΝΟΤ# πριν απο καθε μηνυμα για οποιον εχει wind σαν και μενα,works like a charm.Οσον αφορα το δευτερο μαλλον δεν παιζει να λειτουργησει.
harrys23 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Βρε παιδια εχει κανεις απο σας ασυμβατοτητα αναμεσα στο iphone και το handfree bluetooth plantroncs discovery 640?? δεν μου το βλεπει με τιποτα.ενω ολα τα αλλα απλα handfree bluetooth π.χ motorola κανονικα.πειτε καμια ιδεα. Βεβαια σε αλλες απλες συσκευες το bluetooth plantroncs discovery λειτουργει αψογα. edit : problem solved
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Βρε παιδια εχει κανεις απο σας ασυμβατοτητα αναμεσα στο iphone και το handfree bluetooth plantroncs discovery 640??δεν μου το βλεπει με τιποτα.ενω ολα τα αλλα απλα handfree bluetooth π.χ motorola κανονικα.πειτε καμια ιδεα. Βεβαια σε αλλες απλες συσκευες το bluetooth plantroncs discovery λειτουργει αψογα. /offtopic Νατος και ο πωλητης μου Τhanx και απο δω μεσα Χαρη!Πρεπει να σου δωσω feedback στις αγγελιες!(Παναγιωτης) /offtopic
harrys23 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 /offtopicΝατος και ο πωλητης μου Τhanx και απο δω μεσα Χαρη!Πρεπει να σου δωσω feedback στις αγγελιες!(Παναγιωτης) /offtopic ola kala den iparxei problima..\ na se kala.
macis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά πήρα και εγω το iPhone από Αμερική και μου στοίχισε μαζι με μεταφορικά γύρω στα 400 ευρώ.Το θέμα είναι πως είναι κλειδωμένο και δεν μπορώ να το ...κοιτάζω άλλο.Απ'οτι είδα έχει το 1.1.1 firmware.Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει ώστε να το σπάσω;Η διαδικασία είναι δύσκολη;
harrys23 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά πήρα και εγω το iPhone από Αμερική και μου στοίχισε μαζι με μεταφορικά γύρω στα 400 ευρώ.Το θέμα είναι πως είναι κλειδωμένο και δεν μπορώ να το ...κοιτάζω άλλο.Απ'οτι είδα έχει το 1.1.1 firmware.Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει ώστε να το σπάσω;Η διαδικασία είναι δύσκολη; η διαδικασια ειναι πανευκολη. ριξε μια ματια στα PM σου. Τωρα αν θελεις ακομα να το ΄΄σπάσεις΄΄βγες στο μπαλκονι αν σε βασταει η τσεπι σου
Predatorkill Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Ενημερωτικα προς τους φιλους που περιμενουν απο Αγγλια τα iPhone τους το Royal Mail (αντιστοιχο ΕΛ.ΤΑ.) ειχε 95% (περιπου 130.000 εργαζομενοι) απεργια απο τις αρχες Οκτωβρη και νομιζω πως εληξε την Παρασκευη που μας περασε. Εχω πεσει και εγω θυμα αλλα ο πωλητης μου με ενημερωνει διαρκως του τι συμβαινει.
FarCry Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Σε ποιά προβλήματα αναφέρεσαι. Αν εννοείς τα ξεκλείδωτα 1.0.2 που δεν μπορούσαν να γίνουν update σε 1.1.1, έχουν λυθεί. Κάνεις revirginize το 1.0.2 και ακολουθείς την ίδια διαδικασία όπως το out of the box 1.0.2 και 1.1.1 α μαλιστα. thanks δεν ειχα ενημερωθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.