TurboJugend Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Χμμ απαγορεύεται στην Ελλάδα, εντύπωση μου είναι πως όχι, τόσα Sharp only vodafone κυκλοφορούν.... μήπως κάνει λάθος ;
ferongr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Χμμ απαγορεύεται στην Ελλάδα, εντύπωση μου είναι πως όχι, τόσα Sharp only vodafone κυκλοφορούν.... μήπως κάνει λάθος ; Ειναι μεν Vodafone customised αλλα με Sim αλλων δικτυων παιζουν κανονικοτατα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Μέτα απο μια επισκεψή μου σε ένα κατάστημα Γερμανός στην Σαλονίκη μου είπαν τα εξής...Τιμή πολύ χαμηλότερη από τα 750, <<σ.σ. μάλλον όσο και στην υπόλοιπη ευρώπη δηλ 399>> και μόνο τα 8GB,ξεκλείδωτο για όλα τα δίκτυα,λόγω ελληνικής νομοθεσίας και άφιξη λίγο πριν τα χριστούγεννα!!! Αλλά το σημαντικότερο????ότι το διεδικούν 2 εταιρίες,cosmote + wind και δεν είναι σίγουρο ποια θα το φέρει.Το να ακούσω κάτι τέτοιο από υπεύθυνο του Γερμανού(όχι απλό πωλητή) είναι σημαντικό..Πλάκα θα έχει να το φέρει η wind...η επόμενη διαφήμιση της θα είναι ευχαριστούμε τον Γερμανο που μας διαφήμιζε.Αλλά αφού θα είναι ξεκλείδωτο και θα δίνεται και χωρίς πάγιο είναι το σημαντικό! Βασικά αυτοσχεδίασε! Καταρχήν σιγά μην το πουλάει ο Γερμανός 399 μόνο! Προφανώς άκουσαν ότι στη Γαλλία θα κυκλοφορήσει ξεκλείδωτη συσκευή (σε άγνωστη τιμή ακόμη) και σου λέει "οκ θα τη φέρουμε και εμείς"! Να σου θυμίσω πόσες φορές άλλαξε τα σενάρια κυκλοφορίας του ο Γερμανός? (να μην πω και για το Πλαίσιο!).
TurboJugend Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Χμμμ μέχρι πρόσφατα είχα ένα Sharp (διετίας είναι η αλήθεια) και δεν έπαιζε με ΤΠΤ ! Μάλλον το κατήργησαν γιατί η νομοθεσία όντως είνια πλεον αυτή που λες. Thanks for the info!
barbastroumf Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 gia... kai egw me tin seira m peira ena i-phone alla exw kapoia provlimatakia 3erei kaneis na m pei an borw na perasw tis epafes m apo tin sim sto iphone i na epile3w poia mnimi 8a xrisimopoiei? opws ginetai se polla alla kinita? thx
stav13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Το Σαββατο στο Multirama στην Βουλιαγμενης μου ειπαν οτι το περιμενουν Ιανουαριο σε σχετικα μικρες ποσοτητες και πιθανοτατα μονο σε 4GB (Αληθεια που θα βρουν τετοιο στοκ αραγε??). Οσο για την τιμη μου ειπε να υπολογιζω γυρω στα 700 ευρω...
sklavounakisd Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 GEIA sas egina kai egw xrhsths tou iphone me th seira mou.To briskw entyposiako alla ysterei san kinhto thlefono.Gia paradeigma den diabazei sim,den exei anafora(lynetai wstoso ayto),den exei binteo,mms k prosopika antimetopizw problhma me tis epafes mou den tis diabazei kai den mporw na vrw greek characters.Parolayta exw egkatas8ish ellhiniko menu kai plhktrologio to opoio douleyei apsoga mexri stigmhs...Ean exete kapoioes extra symboules einai dektes eyxaristw... To agorasa mesw ebay stin timh twn 400 eyrw me 8gb firmware 1.0.2 unlocked kai diarkeia paradoshs mono 3 hmeres
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Το Σαββατο στο Multirama στην Βουλιαγμενης μου ειπαν οτι το περιμενουν Ιανουαριο σε σχετικα μικρες ποσοτητες και πιθανοτατα μονο σε 4GB (Αληθεια που θα βρουν τετοιο στοκ αραγε??). Οσο για την τιμη μου ειπε να υπολογιζω γυρω στα 700 ευρω... Μόνο και μόνο το ότι λένε για το μοντέλο των 4GB (το οποίο δεν υφίσταται πλέον από την εταιρεία) με κάνει να αμφισβητώ τη σοβαρότητα των πληροφοριών που σου έδωσαν...
kpartsi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Για κοιτάξτε εδώ. Σαν τιμή πώς σας φαίνεται;;;; Εμένα μου φαίνεται αρκετά ανταγωνιστική, αφού σου το δίνουν και ξεκλείδωτο έτοιμο και ελληνοποιημένο. Έχω όμως αμφιβολίες αν μπορώ να εμπιστευτώ το συγκεκριμένο site...
fireflies Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Hello θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορείς να στείλεις mms από το i-phone σε κινητό. Ξέρω πως δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία αλλά ρωτάω αν μπορείς να στείλεις τη φωτό με e-mail ως attachement και ο άλλος να το διαβάσει ως mms. (Δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά θέλω να στείλω σε κινητό με σύνδεση wind)
topgunidis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Βασικά αυτοσχεδίασε! Καταρχήν σιγά μην το πουλάει ο Γερμανός 399 μόνο! Προφανώς άκουσαν ότι στη Γαλλία θα κυκλοφορήσει ξεκλείδωτη συσκευή (σε άγνωστη τιμή ακόμη) και σου λέει "οκ θα τη φέρουμε και εμείς"! Να σου θυμίσω πόσες φορές άλλαξε τα σενάρια κυκλοφορίας του ο Γερμανός? (να μην πω και για το Πλαίσιο!). καλά για την ελληνική κερδοσκοπία το ξέρουμε όλοι,γιατί όλοι την γευόμαστε και όλοι την προωθούμε.Το θέμα είναι ότι αν θέλει όπως φημολογείτο να πάρει ο γερμανός την αντιπροσωπία της apple(πράγμα δύσκολο) να μην κάνει τέτοιες κουταμάρες.Και μόνο που άκουσα τιμή κατα πολύ χαμηλότερη των 700 είναι καλό.Αλλά να σου λέει ότι το iphone το διεκδικεί και η wind?? Δεν θέλω να πιστεύω ότι η apple θα δεχτεί να πωλούνται τα προϊόντα της τόσο πιο ακριβα από ότι στην υπόλοιπη ευρώπη. Αυτό το είδατε???http://www.engadget.com/2007/10/22/apple-shipped-1-119-000-iphones-in-q4-2007/ 1.389.000 iphone σε 4 μήνες!και σε ένα κινητό που είναι κλειδωμένο,το δίνει μόνο μια εταιρία και με δύο χρόνια προεραιτικό συμβόλαιο και μόνο για usa...δηλαδή τι θα γινόταν αν ήταν ξεκλείδωτο τελείως,χωρίς πάγιο και να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε όλο τον κόσμο???
pantnick Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Για κοιτάξτε εδώ. Σαν τιμή πώς σας φαίνεται;;;; Εμένα μου φαίνεται αρκετά ανταγωνιστική, αφού σου το δίνουν και ξεκλείδωτο έτοιμο και ελληνοποιημένο. Έχω όμως αμφιβολίες αν μπορώ να εμπιστευτώ το συγκεκριμένο site... den ksero apo apopsi aksiopistias.fantazomai oti an ginei me sinantisi den tha exeis provlima alla ola ta ipoloipa(kseklidomata,software...) einai mia ora douleia to poli kai para poli efkola gia ton meso xristi. opote den to vrisko kai toso fthino sta 600. An omos to sigrineis me times elladas pou exoun parousiastei mexri tora nai einai kala...
pantnick Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 GEIA sas egina kai egw xrhsths tou iphone me th seira mou.To briskw entyposiako alla ysterei san kinhto thlefono.Gia paradeigma den diabazei sim,den exei anafora(lynetai wstoso ayto),den exei binteo,mms k prosopika antimetopizw problhma me tis epafes mou den tis diabazei kai den mporw na vrw greek characters.Parolayta exw egkatas8ish ellhiniko menu kai plhktrologio to opoio douleyei apsoga mexri stigmhs...Ean exete kapoioes extra symboules einai dektes eyxaristw... To agorasa mesw ebay stin timh twn 400 eyrw me 8gb firmware 1.0.2 unlocked kai diarkeia paradoshs mono 3 hmeres episis den exei apostoli meso bluetooth .... kai ego to pareigeila apo ebay kai exei kanei 3 evdomades kai akoma....an theleis steile mou me ena pm apo pion to pires...
alexzzz Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 episis den exei apostoli meso bluetooth .... kai ego to pareigeila apo ebay kai exei kanei 3 evdomades kai akoma....an theleis steile mou me ena pm apo pion to pires... Στείλε στον pantnick email. Είναι ο Πρόεδρος "εξαπατημένων αγοραστών iphone από ebay".
pantnick Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Στείλε στον pantnick email. Είναι ο Πρόεδρος "εξαπατημένων αγοραστών iphone από ebay". OXI AKOMA...den teleiose akoma to thema...ase pou an peso tha paro kai esena mazi...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.