Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγώ όσο κ αν έψαξα είδα πως το MA501LL/A είναι με 4gb και το MA712LL/A με 8gb καμία αναφορά για οθόνη...

Euxaristo poli ... Tha to agoraso apo to Ebay kai etsi thelo na eimai oso to pio dinaton sigouros oti tha einai ola entaksei :)

• Super Moderators
Δημοσ.

Πριν λίγες ώρες πήγα και εγώ στα ΕΛΤΑ και παρέλαβα τα δικά μου (ένα για μένα και ένα για ένα φιλαράκι). Κανένα πρόβλημα στο τελωνέιο παρόλο που ήταν και τα 2 μαζί σε μια συσκευασία (δηλωμένο ως gift που έλεγε απ'εξω "Small mp3 player and books" 50$). Συνολικά 330 ευρώ το ένα μαζί με τα μεταφορικά (τα αγόρασε φίλος απο το applestore στο L.A. και τα έστειλε ως ιδιώτης) και έφτασαν μέσα σε 3 εργάσιμες με USPS.

Σε λίγο αρχίζουν οι διαδικασίες για την ...απελευθέρωση!:mrgreen:

It's Here!!!

Δημοσ.

καλησπέρα αυτό το USPS όταν το στείλει σε εμάς μας ενημερώνει το ΕΛΤΑ με σημείωμα ότι ήρθε!! η πάμε εμείς για αναζήτηση.

• Super Moderators
Δημοσ.
καλησπέρα αυτό το USPS όταν το στείλει σε εμάς μας ενημερώνει το ΕΛΤΑ με σημείωμα ότι ήρθε!! η πάμε εμείς για αναζήτηση.

Στο φέρνουν τα ΕΛΤΑ στο σπίτι με την υπηρεσία "Πόρτα-Πόρτα". Εκτος αν ξέρεις περίπου πότε θα έρθει και τους ενημερώσεις πως θα πας ο ίδιος να το πάρεις. Αυτό έκανα εγώ και κέρδισα μια μέρα!:mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.
boro na kano register sto applestore me stoixeia pistotikis elladas k apostolis amerikis...skeftomai na to parageilo apo edo se ena filo sti ameriki kai na mou to steilei.opos ekane o filos pio pano diladi...

Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις register με στοιχεία Ελλάδας στο Applestore των ΗΠΑ... :(

Δημοσ.
Στο φέρνουν τα ΕΛΤΑ στο σπίτι με την υπηρεσία "Πόρτα-Πόρτα". Εκτος αν ξέρεις περίπου πότε θα έρθει και τους ενημερώσεις πως θα πας ο ίδιος να το πάρεις. Αυτό έκανα εγώ και κέρδισα μια μέρα!:mrgreen:

Pou einai ta ELTA ?? Den yparxei periptosi na xaso mia olokliri mera :mrgreen:

Δημοσ.
Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις register με στοιχεία Ελλάδας στο Applestore των ΗΠΑ... :(

Isos ego den to diatiposa sosta....Boro me liga logia na diloso tin pistotiki mou kai na doso tin diefthinsi apostolis k katoikias tou filou mou sto amerika?

den fenete pouthena oti i pistotiki mou einai apo ellada etsi? ase pou borei na thelo na kano ena doro vre aderfe stin ameriki....leme tora...kai eipame einai 281evro kai giro sto 50ari ta metaforika xoris simvolaia k tetoia...sosta??:confused:

VGIKE TO FIRMWARE 1.1.1 pou ta ksanakleidonei...metrate meres gia unlock...

• Super Moderators
Δημοσ.
Pou einai ta ELTA ?? Den yparxei periptosi na xaso mia olokliri mera :mrgreen:

lol Τα ΕΛΤΑ δεν είναι κάπου συγκεκριμένα! Ανάλογα με το που μένεις θα προωθηθεί το πακέτο στο κέντρο διαλογής της περιοχής σου!

:)

• Super Moderators
Δημοσ.

Επίσης να επαναλάβω τα ΒΑΣΙΚΑ βήματα για να αποφύγετε τον Εκτελωνισμό (ποτέ δεν είστε 100% σίγουροι αλλά το προσπαθείτε...).

1. Μας το στέλνουν απο USPS (United States Postal Service)

2. Επιλέγουμε την express μέθοδο αποστολής (ΠΡΟΣΟΧΗ: όχι αυτό που λέει για παράδοση σε 2 εργάσιμες, γιατί σε αυτή την περίπτωση συνεργάζονται με την Fedex και θα περάσει σχεδόν σίγουρα από το Τελωνείο! Επιλέγετε το express αλλά αυτό που λέει μέχρι 5 εργάσιμες)

3. Ο αποστολέας στην περιγραφή του πακέτου πρέπει να γράψει πως είναι Gift και η αξία του όχι πάνω από 50$ (το δικό μου έλεγε: Gift, Small mp3 player 40$ & Book 10$ και είχε όντως ένα book πάνω πάνω για ξεκάρφωμα και από κάτω ήταν σε ξεχωριστό χαρτί περιτυλίγματος τα 2 iphones:mrgreen: )

Παρατηρήσεις:

- Μετά την αποστολή από USA σας δίνουν tracking number με το οποίο βλέπετε την πορεία του πακέτου μέσα από το usps.com (δεν ενημερώνεται άμεσα μιας και το δικό μου έλεγε ότι ακόμη ήταν usa ενώ είχε φτάσει Αθήνα! Μετά ενημερώθηκαν όλα μαζί!)

- Το ίδιο tracking number ισχύει και αφού φτάσει Ελλάδα και μπορείτε να το αναζητήσετε μέσα από το http://212.205.82.71/trackandtrace/

- Επιλέγουμε USPS γιατί έτσι τα πακέτα πάνε στο κεντρικό τελωνείο στο Ελ. Βενιζέλος και οι υπάλληλοι εκεί δεν κάθονται να τα κοιτάξουν όλα (ειδικά αν έχουν την περιγραφή που είπαμε). Ενώ όλες οι ιδιωτικές εταιρίες ταχυμεταφορών, έχουν δικά τους γραφεία εκτελωνισμού στο αεροδρόμιο και τα ελέγχουν όλα.

- Στη δική μου περίπτωση το πακέτο ταχυδρομήθηκε Σάββατο μεσημέρι από το L.A. και την Τετάρτη ήταν στα χέρια μου παρόλο που έλεγε ότι μπορεί να κάνει μέχρι 5 εργάσιμες!

Αυτά!

:mrgreen::twisted:

• Super Moderators
Δημοσ.
Isos ego den to diatiposa sosta....Boro me liga logia na diloso tin pistotiki mou kai na doso tin diefthinsi apostolis k katoikias tou filou mou sto amerika?

den fenete pouthena oti i pistotiki mou einai apo ellada etsi? [...]

Φυσικά και φαίνεται από πού είναι η πιστωτική σου. Πρώτον από τον αριθμό (η Visa ή η MasterCard έχουν καταχωρημένο τον αριθμό ως ανήκοντα σε Έλληνα πολίτη). Δεύτερον από τη διεύθυνση χρέωσης (billing address) της πιστωτικής: αυτή είναι, προφανώς, στην Ελλάδα.

Δυστυχώς... :(

Δημοσ.
Επίσης να επαναλάβω τα ΒΑΣΙΚΑ βήματα για να αποφύγετε τον Εκτελωνισμό (ποτέ δεν είστε 100% σίγουροι αλλά το προσπαθείτε...).

1. Μας το στέλνουν απο USPS (United States Postal Service)

2. Επιλέγουμε την express μέθοδο αποστολής (ΠΡΟΣΟΧΗ: όχι αυτό που λέει για παράδοση σε 2 εργάσιμες, γιατί σε αυτή την περίπτωση συνεργάζονται με την Fedex και θα περάσει σχεδόν σίγουρα από το Τελωνείο! Επιλέγετε το express αλλά αυτό που λέει μέχρι 5 εργάσιμες)

3. Ο αποστολέας στην περιγραφή του πακέτου πρέπει να γράψει πως είναι Gift και η αξία του όχι πάνω από 50$ (το δικό μου έλεγε: Gift, Small mp3 player 40$ & Book 10$ και είχε όντως ένα book πάνω πάνω για ξεκάρφωμα και από κάτω ήταν σε ξεχωριστό χαρτί περιτυλίγματος τα 2 iphones:mrgreen: )

Παρατηρήσεις:

- Μετά την αποστολή από USA σας δίνουν tracking number με το οποίο βλέπετε την πορεία του πακέτου μέσα από το usps.com (δεν ενημερώνεται άμεσα μιας και το δικό μου έλεγε ότι ακόμη ήταν usa ενώ είχε φτάσει Αθήνα! Μετά ενημερώθηκαν όλα μαζί!)

- Το ίδιο tracking number ισχύει και αφού φτάσει Ελλάδα και μπορείτε να το αναζητήσετε μέσα από το http://212.205.82.71/trackandtrace/

- Επιλέγουμε USPS γιατί έτσι τα πακέτα πάνε στο κεντρικό τελωνείο στο Ελ. Βενιζέλος και οι υπάλληλοι εκεί δεν κάθονται να τα κοιτάξουν όλα (ειδικά αν έχουν την περιγραφή που είπαμε). Ενώ όλες οι ιδιωτικές εταιρίες ταχυμεταφορών, έχουν δικά τους γραφεία εκτελωνισμού στο αεροδρόμιο και τα ελέγχουν όλα.

- Στη δική μου περίπτωση το πακέτο ταχυδρομήθηκε Σάββατο μεσημέρι από το L.A. και την Τετάρτη ήταν στα χέρια μου παρόλο που έλεγε ότι μπορεί να κάνει μέχρι 5 εργάσιμες!

Αυτά!

:mrgreen::twisted:

Και απο ποιον πωλητη στο ebay το πηρες??

Συνολικο κοστος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...