NiCk_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.macrumors.com/2007/09/13/apple-uk-special-event-september-18th-2007/ Macworld.co.uk reports that Apple has invited UK media to a special event at the London Apple Store on Regents Street next week. The invitation states "Mum is no longer the word" and invites media to a press conference on Tuesday, September 18th at 10am. Macworld.co.uk speculates that this could be an announcement for the European iPhone launch or possibly UK iTunes content. Apple had previously said that they plan on announcing details about the European iPhone launch by the end of this month. .... Lete na yparxei kati kai gia emas ? ( Ellada )
FoXfOxFoX Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια εγω αρχες οκτωβρη θα ειμαι usa. και ερωτω... θα μπορεσω να βρω σκετο το iphone σε καλη τιμη? χωρις συμβολαια κλπ.. και αν ναι να (στα περιπου ποσα?), να το παρω ή να περιμενω να ερθει ελλαδα?
NiCk_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια εγω αρχες οκτωβρη θα ειμαι usa. και ερωτω... θα μπορεσω να βρω σκετο το iphone σε καλη τιμη? χωρις συμβολαια κλπ.. και αν ναι να (στα περιπου ποσα?), να το παρω ή να περιμενω να ερθει ελλαδα? 400 dolaria einai auti tin stigmi to iPhone stin ameriki ... Mporeis na to agoraseis apo Apple Store, alla tha prepei na to kaneis activate meso At&T ... Fisika, ypirksan kapoia hacks me ta opoia mporeis na to kaneis kai allios activate kai na vazeis opoiadipote sim theleis, alla prosopika tha sou sinistousa na perimeneis gia ton logo tou oti pithanotata na min mporeis na anavathmizeis to logismiko tou iPhone sou an to kaneis hack me kapoio tropo ... Gia mena auto einai poli simantiko ... An esena den se enoxlei, tote nomizo tha eisai ok me agora apo tin ameriki ..
Angeldust Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια εγω αρχες οκτωβρη θα ειμαι usa. και ερωτω... θα μπορεσω να βρω σκετο το iphone σε καλη τιμη? χωρις συμβολαια κλπ.. και αν ναι να (στα περιπου ποσα?), να το παρω ή να περιμενω να ερθει ελλαδα? Εχει αναφερθεί πολλές φορές... το αγοράζεις κανονικά απο Apple Store και κανείς δεν θα σου αναφέρει τίποτα για συμβόλαιο κλπ. Απλά μετά για να το ενεργοποιήσεις χρειάζεται να κάνεις συμβόλαιο 2 ετών στην AT&T. Επισήμως αυτό. Ανεπίσημα, το αγοράζεις, το ξεκλειδώνεις και το χρησιμοποιείς με οποιοδήποτε δίκτυο θέλεις. Το θέμα όμως είναι άλλο... ακούγεται οτι το Ευρωπαικό iPhone θα έχει 3G και μεγαλύτερη χωρητικότητα (16GB) οπότε εκεί είναι το δίλλημα, περιμένεις ή όχι?
haHa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω πιστευω πως δεν χρειαζεται να περιμενεις γιατι το Ευρωπαικο θα ειναι και ακριβοτερο(λογω φπα κλπ κλπ). Αλλο να το παρεις με 399 δολλαρια και αλλο με 399 ευρω,δηλαδη 554 δολλαρια. (40% πιο πανω) Αν σε ενδιαφερει το 3g ,ειναι βεβαια ενας σημαντικος λογος για να το παρεις απο Ευρωπη.
artech Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ θα έλεγα να περιμένεις για να έχεις και κανονική υποστήριξη στη χώρα σου. Όχι μόνο σέρβις αν πάθει κάτι, αλλά και κοινότητες με πολύ περισσότερους ανθρώπους που θα το έχουν έτσι ώστε να βοηθήσουν για προβλήματα ή για τυχόν αλλαγές/προσθήκες που θα θέλεις να κάνεις.
FoXfOxFoX Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 καλα μεχρι αρχες οκτωβρη θα δω τι νεα για το ευρωπαικο θα υπαρχουν... και αλλο 400 δολλαρια.. περιπου 320 ευρω... και αλλο 400 ευρω... αν και δεν ειναι για τα μονο 80ευρω διαφορα... ειναι οτι δε πιστευω να το αφησουν στα 400... πιστευω πως θα μας τσεκουροσουν στα 500... anyway..
Lomar Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μια ξέμπαρκη ερώτηση... Τελικά στην Ευρώπη θα υποστηρίζει java και flash εφαρμογές; Δε ξέρω γιατί, αλλά έχω την πεποίθηση ότι στην Ευρώπη χρησιμοποιούνται περισσότερο σε παρόμοιες συσκευές java και flash, τρίτων κατασκευαστών εφαρμογές.
artech Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Τελικά στην Ευρώπη θα υποστηρίζει java και flash εφαρμογές; Δεν φαντάζομαι να γίνει αλλαγή τέτοιου μεγέθους. Εννοώ ότι το να ενσωματώσουν 3G και μεγαλύτερης χωρητικότητας δίσκο είναι πολύ πιθανόν, αλλά για να βάλουν java και flash υποστήριξη για εφαρμογές θα πρέπει να αλλαχθούν πολλά σημεία στο OS του και δεν φαίνεται διατεθειμένη η Αpple να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο. Φυσικά εικασίες είναι όλα, δεν θα μάθουμε ποτέ με σιγουριά αν δεν το δούμε.
pantnick Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 afto pou parousiastike xthes stin AGGLIA den theoreitai evropaiki ekdosi?? An telika afti einai i evropaiki ekdosi xoris kamia diafora apo to US iphone tote giati na mi paroume apo to AMERICA me 400 evro? den nomizo na ta dinoun stin ellada me ton idio tropo pou ta dinoun ekei...parto kai an thes activation kane simvolaio...xlomo...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 afto pou parousiastike xthes stin AGGLIA den theoreitai evropaiki ekdosi??An telika afti einai i evropaiki ekdosi xoris kamia diafora apo to US iphone tote giati na mi paroume apo to AMERICA me 400 evro? den nomizo na ta dinoun stin ellada me ton idio tropo pou ta dinoun ekei...parto kai an thes activation kane simvolaio...xlomo... Όχι 400Ευρώ! 290 για την ακρίβεια! Το παρήγγειλα μέσω γνωστού στο LA. Αν όλα πάνε καλά θα το έχω μέχρι την επόμενη Παρασκευή!
gokal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 H Apple κινείται εναντίων όσων "έσπασαν" το iPhone Εντάξει, δε λέει και κάτι πολύ σημαντικό αλλά κάπου στην αρχή του thread αναφέρεται ότι το "σπάσιμο" του iphone είναι νόμιμο στις ΗΠΑ, εάν δεν κάνω λάθος. Εάν ισχύει η είδηση απλά επιβεβαιώνεται επίσημα από την Apple ότι είναι αντίθετη στα "σπασμένα" iphones με αποτέλεσμα, προφανώς να προκαλούνται προβλήματα μετά από αναβαθμίσεις λογισμικού κτλ Επομένως μάλλον είναι ρίσκο η αγορά iphone από ΗΠΑ και το ξεκλείδωμα αφού είναι άγνωστο το τι μπορεί να προκύψει. Τι λέτε λοιπόν? Ρισκάρει κάποιος εάν το αγοράσει από ΗΠΑ ή περιμένει εάν και πότε θα έρθει Ελλάδα?
NiCk_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Autos einai o logos pou den thelo na agoraso peiratiko iPhone ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.