xolloth Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 και γιατι να βγαλει κλωνο ρε παιδια. ολα τα κινητα καθε φορα που βγαινει μια καινουργια πατεντα ,ολοι την αντιγραφουν. ετσι προχωραει η τεχνολογια . για θυμηθειτε πωs ηταν τα κινητα πριν 5 χρονια και πωs ειναι σημερα. καποιοs κανει ενα βημα και οι αλλοι ακολουθουν προσθετονταs και δικα τουs στοιχεια.
Mercyful_Fate Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Υπάρχει και η άλλη άποψη που με εκφράζει απόλυτα: (αντιγράφω από την πρώτη απάντηση) i really don't understand why any phone with a touchscreen is an iphone ripoff. the lg prada existed before the iphone. and even at that, hundreds of phones had touchscreens before either of those. all of a sudden they get bigger and everyone is ripping off apple. -apple wasn't the first to make a cell phone -apple wasn't the first to have a touchscreen on their cell phone -apple wasn't the first to make a buttonless cell phone -apple wasn't the first to put an mp3 player on their cell phone -apple wasnt the first to put onboard storage on a phone To pinching των φωτογραφιών προϋπήρχε? Το sliding από φώτο σε φώτο μήπως το είδαμε για πρώτη φορά σε συγκεκριμένο κινητό?? To accelerator που αλλάζει από όρθια στάση σε landscape ομοίως. Σε αυτά βάλε και το buttonless interface, βάλε και την μεγάλη touchscreen, βάλε και το classy ορθογώνιο, γυαλιστερό και μαύρο περίβλημα και μπουμ (που λέει και ο ημίθεος), έχεις ένα iPhone clone.
Mercyful_Fate Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Από το site της Apple: Apple Sells One Millionth iPhoneYesterday, just 74 days after its introduction on June 29, Apple sold the one millionth iPhone. “One million iPhones in 74 days—it took almost two years to achieve this milestone with iPod,” said Steve Jobs, Appleʼs CEO. “We canʼt wait to get this revolutionary product into the hands of even more customers this holiday season.” [sep 10, 2007]
alexzzz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 @ Mercyful_Fate: Εννοείται ότι έχει πολλά πράγματα που πρώτα είδαμε στο iphone. Αλλά γενικά με εκφράζει η απάντηση του τύπου. και συγνώμη που σας θίγω την λατρεμένη σας εταιρία...
Steven Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν θίγεις καμία εταιρεία... Και η Apple όπως όλοι λεφτά θέλει να βγάλει και βρώμικα κόλπα θα κάνει και ψέμματα θα πει και υπερτιμημένα προιόντα θα βγάλει.. Όλοι το κάνουν και πολύ απλά thats business! Η διαφορά είναι ότι τα κάνει όλα αυτά αλλά ταυτόχρονα είναι μάλλον στο top 5 (εκτίμηση κάνω δεν έχω στοιχεία) των πιο αναπτυσσόμενων εταιρειών στον κόσμο, κερδίζει απίστευτο market share κάθε εξάμηνο σε όλα τα προόντα της και πολύ απλά τα τελευταία 3-4 χρόνια είναι η μοναδική εταιρεία στο χώρο που έχει ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης και βγάζει προιόντα που οι άλλοι ούτε καν μπορούν να ονειρευτούν.. Για παράδειγμα πάρε την αγορά των mp3 players... Χρόοονια και χρόονια παλεύουν οι άλλοι να βγάλουν κάτι να χτυπήσουν το ipod και παίρνουν τον πούλο... Ο Billis μετά από ανάπτυξη μερικών χρόνων έβγαλε το zune....Φαντάσου... Όσο για το iphone, τα βάζει με εταιρείες που βγάζουν κινητά από τότε που υπάρχει κινητή τηλαφωνία... Μη μου πεις ότι περίμενες η 1st gen του iphone να γαμάει τόσο άσχημα... Και δεν εννoώ μόνο τα χαρακτηριστικά του αλλά το ότι δεν έχει βγάλει ούτε ένα πρόβλημα, ουτε hardware oύτε software.... Εμένα προσωπικά μου φαίνεται απίστευτο αυτό! Είναι η μοναδική εταιρεία στο χώρο που κάνει innovate τα τελευταία χρόνια και απλά έχει αφήσει του άλλους πολύ πίσω και άμα συνεχίσει έτσι σε 10 χρονάκια μισοί μισοί θα είμαστε οι Windows και οι MacOSX users... Όταν κάποια στιγμή παραδεχτείτε οι Windaκιδες ότι αυτή τη στιγμή απλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός για την apple επειδή είναι μάγκες στην apple και όχι επειδή είμαστε fanboys θα είναι ένα βήμα μπροστά.... Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση με Intel και AMD πριν βγάλει η Intel τους Core Duo... Απλά δεν υπήρχε ανταγωνισμός..όποιον και να ρώταγες θα σου έλεγε δογκωτό AMD... Τι να κάνουμε...αφου έτσι ήταν... Βγήκαν οι Core Duo και άλλαξε η κατάσταση... Στο λειτουργικά όμως βγήκαν τα Vista και τα ίδια σκατά είναι γιατί βγήκαν και τα Leopard παράλληλα... Οπότε τα λέμε σε 5 χρονάκια... Τότε βέβαια θα μας έχουν τελειώσει εμας τα αιλουροειδή και μπορεί να έχουμε πάει σε σκύλους....
alexzzz Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Γενικά είμαι με το συμφέρων μου. Ούτε Win-ακιας, ούτε Linux-ακιας, ούτε Os-ακιας. Επίσης είμαι με ότι μπορώ να κάνω άνετα την δουλειά μου. Αν στο μέλλον θα μπορώ να την κάνω άνετα με Mac ή PC με Intel ή PC με AMD να είσαι σίγουρος ότι θα το κάνω. Βάλε στην συζήτηση μέσα και την τιμή όμως. Τι θέλω να πω; Πόσο κάνει ένα Mac/ ipod/ iphone; Πόσο κάνει ένα PC (με Win ή Linux)/ mp3 player/ άλλο κινητό; Εσύ που τις 9 από τις 10 φορές ξεκινάς τις προτάσεις σου με "Η apple..." μαντεύω ότι δεν θα διαλέξεις κάτι άλλο εκτός από προϊόντα apple (είμαι λάθος. Εγώ που κοιτάω το γενικό συμφέρων μου θα δω τι με συμφέρει πιο ρεαλιστικά και δεν θα κωλώσω να πω ότι το iphone είναι το κορυφαίο αυτή τη στιγμή pda (αν είναι). Τις παπαρολογίες (γιατί περί παπαρολογιών πρόκειται) ότι τα ipod έχουν φανταστικό και κρυστάλλινο ήχο και φανταστική εξωτερική εμφάνιση, εσύ φίλε μου πρώτα τις δέχεσαι και μετά τις τσεκάρεις αν είναι σωστές ή λάθος. Ρεζουμέ: Και ο Billis και ο Steve (o Jobs) και αρκετοί τύποι από την Άπω Ανατολή θέλουν τον κουμπαρά μου. Τι κέρδος έχω εγώ αν τους υποστηρίξω; Και κορυφαίοι να είναι ακόμα; Αφού μπορώ να κάνω κάτι με 1? γιατί να στηρίξω με τόσο σθένος τα προϊόντα τους που κάνουν 2?; Δεν θα σε ρωτήσω γιατί να πάρω iphone αφού δεν το χρειάζομαι γιατί σκέφτομαι να το πάρω και εγώ .
Steven Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν έχεις άδικο στα περισσότερα που λες... Όμως αναρωτήσου λίγο γιατί αυτή τι στιγμή σου γράφω από ένα PC με Windows. Πήγαινε ψάξε και δες υπο ποιες προυποθέσεις έχω πει ότι θα πάρω το iphone. Η τιμή είναι κάτι σχετικό, άλλος θέλει να πάρει το φτηνότερο, άλλος είναι διατεθειμένος να δώσει κάτι παραπάνω για κάτι που τον βολεύει καλύτερα... Εγώ είμαι στη δεύτερη κατηγορία... Ο καθένας κρίνει διαφορετικά όμως... Ναι έχω ipod και άμα έπαιρνα ξανά mp3 player θα έπαιρνα και πάλι ipod χωρις να το ψάξω πολύ...Και φυσικά το ξέρω ότι δεν έχουν τον καλύτερο ήχο... So what? Νομίζεις ότι καταλαβαίνει κανεις ουσιαστική διαφορά? Εγώ πάντως όχι.. Οπότε απο εκεί και πέρα μετράει η εμφάνιση και το interface, το itunes που τα κάνει όλα πολύ εύκολα κλπ... Ρεζουμέ? Πιστεψέ με και εγώ δεν θα κολώσω καθόλου να πάρω κάποιο άλλο προιόν που να μην είναι apple και να είναι καλύτερο από αυτά τις apple... Sorry όμως αλλά τα τελευταία χρόνια σε ότι σχετικό έχω αγοράσει, αυτά της Apple είναι τα καλύτερα...κατά την προσωπική μου άποψη φυσικά... Κάποιος άλλος θέλει να παίζει παιχνίδια, άλλος θέλει να λέει ότι έχει το mp3 player με τον καλύτερο ήχο της αγοράς και άλλος θέλει να πηγαίνει να πάρει γάλα με το GPS...
alexzzz Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Αρχίζουμε να συμφωνούμε Αν συνειδητοποιημένα διαλέγεις κάτι (όχι προσωπικά εσύ) τότε ΟΚ. Και ξέρω ότι και οι προτιμήσεις σε κάποια εταιρία παίζουν έναν μεγάλο ρόλο. Αλλά δεν γουστάρω να βλέπω θεοποίηση της apple (και της κάθε apple). Ναι, να πούμε τα καλά της αλλά να μην βλέπουμε την μείωση της τιμής και την επιστροφή των 100? σαν το υπέρτατο καλό. Δεν όφειλε να το κάνει, συμφωνώ. Αλλά θα έτρωγε χοντρό κράξιμο (παραπάνω) αν δεν έκανε τίποτα. Εν πάση περιπτώσει πιστεύω ότι γίνομαι και υπερβολικός στην ανάλυση και βγαίνω και εκτός θέματος.
Steven Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.macrumors.com/2007/09/13/apple-uk-special-event-september-18th-2007/ 18 του μήνα λοιπόν τα νεότερα
thomaseap25 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Cosmote could win the iPhone deal With less certainty, sources dropped us a second hint regarding the possible carrier that will sell the iPhone in Greece. The sources notice Germanos' very tight links with Cosmote which is Greece's biggest telecom company for Internet, mobile and fixed communications. Cosmote actually holds a strategic stake in Germanos which is already distributing all the products of the telecom company in Greece. The deal with the retailer could pave the way for an Apple-Cosmote Deal for the distribution of the iPhone in Greece through Germanos' retail stores and with Cosmote contracts.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Cosmote could win the iPhone deal With less certainty, sources dropped us a second hint regarding the possible carrier that will sell the iPhone in Greece. The sources notice Germanos' very tight links with Cosmote which is Greece's biggest telecom company for Internet, mobile and fixed communications. Cosmote actually holds a strategic stake in Germanos which is already distributing all the products of the telecom company in Greece. The deal with the retailer could pave the way for an Apple-Cosmote Deal for the distribution of the iPhone in Greece through Germanos' retail stores and with Cosmote contracts. Πηγή της είδησης αυτής;
alexzzz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Πηγή της είδησης αυτής; πηγή: thomaseap25
peterp@n^ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Πηγή της είδησης αυτής; na fantastw http://www.macscoop.com/articles/2007/04/01/apple-to-drop-rainbow-computer-as-imc-for-greece ??
shodan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 na fantastw http://www.macscoop.com/articles/2007/04/01/apple-to-drop-rainbow-computer-as-imc-for-greece ?? Το οποίο γράφτηκε Πρωταπριλιά :mrgreen:
peterp@n^ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Το οποίο γράφτηκε Πρωταπριλιά :mrgreen: hahahaha akrivws..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.